BTC no s’estabilitza en 7.000 dòlars, la consolidació pot durar més del que s’esperava: Crypto Market Daily

Divendres 3 d’abril: els mercats de criptomonedes continuen recuperant-se avui, amb un màxim guanyant fins al 10 per cent el dia per pressionar.

Bitcoin (BTC) ha augmentat aproximadament un 5 per cent, situant-se just per sota del mercat de 7.000 dòlars després d’haver-lo trencat aquest matí.

Ether (ETH) ha experimentat un creixement del 6% en les darreres 24 hores, trencant la resistència anterior anterior a 135 dòlars per operar al voltant de 145 dòlars en temps de premsa.

El XRP de Ripple també ha vist un creixement sòlid, tot i que lleugerament més modest, el dia, trencant la seva resistència a curt termini de 0,175 dòlars per operar al voltant de 0,181 dòlars.

BTC s’enfronta a la zona de resistència entre 7.000 i 7.300 dòlars

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Aquest matí, BTC ha trencat el punt de resistència crucial en 7.000 dòlars, però no s’ha pogut estabilitzar allà. El preu va poder pujar fins als 7.300 dòlars, però va retrocedir ràpidament.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que entre 7.000 i 7.300 dòlars és una àrea de resistència. Tanmateix, no es tracta de dos punts de resistència separats, sinó que constitueixen les vores inferiors i superiors de la part inferior a finals de 2019, per tant, s’espera un retrocés.

El fet que la tendència no es pogués estabilitzar en 7.000 dòlars pot reflectir que les posicions llargues perdudes durant la caiguda del març encara estan presents i intenten recuperar el seu capital o els seus beneficis. Per tant, és fàcil imaginar que la trampa del toro es pugui tornar a produir en el futur.

Els inversors han de tenir en compte que si el preu pot continuar rebent assistència al voltant de 6.700 dòlars, és possible provar 7.000 dòlars el cap de setmana. Però serà difícil estabilitzar-s’hi a menys que la ruptura s’acompanyi de grans volums alcistes.

El mercat necessita temps per consolidar-se

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Souce: OKEx.com

El gràfic superior a 1 dia de Bitcoin mostra que, tot i que la tendència ha trencat la mitjana mòbil de 30 dies (MA (30)) avui en dia, la posició al voltant dels 7.300 dòlars proporciona una dura resistència. Actualment, és difícil confirmar que el preu es pugui estabilitzar o no a l’AM (30).

No obstant això, una cosa de la qual podem estar segurs és que es poden provar 7.000 dòlars repetidament fins que els bous no puguin mantenir-ne el preu i les posicions perdedores anteriors recuperin el seu capital. El mercat necessita més temps per consolidar-se.

A causa de fallades múltiples en la ruptura recent, alguns toros poden canviar les seves posicions en de curts. Això pot comportar un petit abast de retrocés a curt termini, però serà difícil caure per sota dels 6.000 dòlars aquesta vegada.

Els inversors han de tenir en compte que, mentre el nivell de 5.650 dòlars pugui ser efectiu, no es tornarà a produir un abocament significatiu.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.000 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.300 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.700 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.500 dòlars

ETH veu un rebot més feble

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: OKEx.com

El rebot d’ETH aquest matí no ha estat tan fort com el de BTC. Els bous només poden elevar el preu a uns 150 dòlars, però no són capaços de superar el màxim anterior al voltant dels 153 dòlars. Ara, el preu s’aconsegueix temporalment a 140 dòlars.

Tot i que el gràfic de volums mostra que durant les darreres 36 hores, els bous van estar actius, el nivell de volum no va tenir un senyal clarament creixent. El patró de martell invertit indica que la pressió de venda és enorme a la zona de 146-150 dòlars.

Els inversors han de tenir en compte que el fracàs continu de la bomba afectarà la confiança dels bous i és fàcil que es produeixi una gran caiguda. Per tant, l’àrea de suport al voltant de 140 i 130 dòlars serà la relativament important. Si el preu pot deixar de caure al voltant dels 130 dòlars, significa que es pot esperar un repunt.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 146 dòlars
 • Resistència a mig termini: 150 dòlars
 • Suport a curt termini: 138 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 128 dòlars

XRP s’enfronta a una nova resistència a curt termini a 0,1830 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

Tot i que el rebot de XRP va crear un nou màxim al voltant dels 0,1880 dòlars, una enorme pressió de venda va fer que el preu retrocedís ràpidament. Un cop avui, fins ara, es va trencar per sota del primer nivell de suport al voltant dels 0,1780 dòlars, però ara el preu es mou temporalment al voltant dels 0,1800 dòlars.

És obvi que la força del rebot aquesta vegada és més feble que el 28 de març, tal com es reflecteix clarament al gràfic de volums.

Per tant, quasi no és possible crear un nou màxim i trencar aquesta àrea de consolidació a curt termini. No obstant això, si la tendència cau per sota dels 0,1780 dòlars, pot demostrar que el mercat ha de recular més per corregir-la. 0,1650 dòlars serà el nivell de suport més fort si s’inicia una tendència de rebot més llarga.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1830 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1888 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1750 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1660 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner