PayPal i els bancs nord-americans es dirigeixen cap a Crypto mentre es retira UK Hedge Fund – Crypto News of the Week

Imatge de Notícies de la Setmana

Tot i que la manca d’interès institucional està provocant que el primer fons de cobertura criptogràfica del Regne Unit tanca les portes, els bancs dels Estats Units poden començar aviat a oferir serveis de custòdia d’actius digitals. Mentrestant, es preveu que PayPal oferirà vendes directes de criptomoneda als seus usuaris. Aquests i més temes s’examinen a l’edició d’aquesta setmana de Crypto News of the Week d’OKEx Insight.

Es permet als bancs nord-americans la custòdia de criptomonedes

Els bancs amb contractes nacionals als Estats Units podran proporcionar serveis de custòdia de claus criptogràfiques úniques lligades a carteres de criptomoneda, segons una carta pública de l’Oficina del Contralor de la moneda, Jonathan Gould, l’oficina independent del subinterpretador sènior i conseller principal del Departament del Tresor.

La carta també aclareix que els bancs poden proporcionar serveis de custòdia tant fiduciària com no fiduciària.

Com a nota paral·lela, l’OCC està dirigida actualment per l’exdirector legal de Coinbase, Brian Brooks.

Punts clau:

  • Tot i que Bitcoin i altres criptomonedes han permès des de fa temps als usuaris “ser els seus propis bancs”, els individus incòmodes amb la idea poden permetre aviat als bancs tradicionals garantir els seus actius digitals.
  • La possibilitat de proporcionar serveis de custòdia de criptomonedes (que s’ha limitat principalment a entitats regulades seleccionades) ara es pot ampliar i diversificar.
  • L’OCC reconeix clarament la necessitat d’adaptar-se i mantenir el ritme de la velocitat de la innovació financera, que ha estat accelerada en gran mesura per la tecnologia BTC i blockchain.

Segons els informes, PayPal s’associa amb Paxos per a serveis de criptomoneda

Segons els informes, PayPal està planejant col·laborar amb Paxos per oferir vendes i operacions de criptomoneda directes. La notícia arriba a través de CoinDesk, que afirma haver parlat amb dues persones familiaritzades amb el futur acord.

Paxos té seu a Nova York i ha llançat recentment el seu propi servei de corretatge criptogràfic, Paxos Crypto Brokerage, que proporcionarà serveis a Revolut US.

Punts clau:

  • Si els informes fossin certs, Bitcoin veurà una de les formes d’adopció més populars fins ara, atesa la gran mida i abast de la base d’usuaris de PayPal, que ascendeix a 325 milions.
  • El gegant fintech, que també és propietari de Venmo, s’uniria als competidors cotitzats públicament Square i Robinhood per oferir compres d’actius digitals.

Total de comptes d’usuari actius de PayPal des del primer trimestre del 2010 fins al primer trimestre del 2020. Font: estatista

Primer tancament de fons de cobertura criptogràfica del Regne Unit per manca de demanda

El primer fons de cobertura de criptomonedes del Regne Unit, Prime Factor Capital, s’està tancant, i cita la manca de demanda dels inversors institucionals.

Segons un informe de Financial News citat per El bloc, el fons de cobertura “ha tingut dificultats per aconseguir tracció en termes de captació d’actius”, segons una cita directa del CEO de Prime Factor Capital, Nic Niedermowwe.

El fons de cobertura de criptomonedes va ser, sobretot, el primer que va obtenir llum verda de l’Autoritat de Conducta Financera, l’òrgan regulador financer de funcionament independent del país..

Menjar per emportar:

  • La manca de demanda institucional esmentada com a motiu de la caiguda de Prime Factor Capital contrasta amb el dramàtic augment de la inversió institucional vist en altres llocs de l’espai de criptomonedes..

El gegant Fintech Ant Group llança la marca blockchain AntChain

La branca fintech d’Alibaba Group, Ant Group, va llançar la seva pròpia marca blockchain aquesta setmana. Amb el nom de “AntChain”, la marca cobrirà solucions basades en blockchain, mentre que afirma poder processar 1.000 milions de transaccions diàries i donar suport a més de 1.000 milions de comptes d’usuari..

Ant Group és l’empresa matriu d’Alipay, un gegant de pagaments en línia i mòbil amb seu a Xina, que està molt estretament afiliat a la moneda digital oficial de la Xina..

Menjar per emportar:

  • Tot i que el terme “blockchain” s’ha utilitzat liberalment com a paraula de moda en els darrers anys, el llançament d’una marca tangible de blockchain d’Ant Group representa un gran impuls per a la tecnologia al fintech principal..

Gràfic que il·lustra els serveis de pagament digital més populars a la Xina. Font: estatista

Els signes Mastercard tracten amb Wirex per a targetes de criptomoneda

Mastercard té va signar un acord amb l’inici de criptomonedes Wirex després d’obrir el seu programa relacionat amb criptomonedes, Mastercard Accelerate, que ara permet a les empreses criptogràfiques crear les seves pròpies targetes de pagament. Com a tal, Wirex ara podrà emetre les seves pròpies targetes recolzades en Mastercard.

Wirex va veure prèviament les seves targetes de dèbit emeses per Wirecard, un processador de pagaments alemany ja desaparegut que recentment no va poder representar 2.000 milions de dòlars..

Punts clau:

  • L’acord amb Wirex i l’ampliació de Mastercard Accelerate il·lustren com un dels processadors de pagaments dominants del món s’està endinsant en els espais de cadena de blocs i criptomonedes amb venciment..
  • L’acord de Mastercard amb Wirex proporcionarà competència a Visa, que ja s’ha associat amb Coinbase i permet a l’intercanvi d’actius digitals la possibilitat d’emetre les seves pròpies targetes de pagament..

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner