BTC Pullback Bottom продължава да се движи нагоре, но биковете все още нямат енергия, за да прекъснат консолидационния модел: Crypto Market Daily

Днес, 2 април, пазарите на криптовалути отбелязаха скромно възстановяване, като най-добрите монети на борда спечелиха между 2-5% в деня, за да натиснат времето.

Биткойнът (BTC) е отчел най-много дневен ръст сред първите двадесет монети, което е над 5% през последните 24 часа. Монетата най-накрая успя да се измъкне от диапазона от $ 6300, където беше заседнала, изтласквайки над $ 6,600 днес.

Ether (ETH) е спечелил почти 4 процента през деня, преодолявайки нивото на твърдо съпротивление от $ 134- $ 135. Монетата се търгува около $ 138 по време на пресата.

XRP на Ripple отбеляза относително по-малък ръст – малко под 2 процента днес – но също така успя да пробие нивото си на съпротива от $ 0,175.

BTC отдръпване отдолу се движи над $ 6,000

1H диаграма BTC / USD Данни за вечен суап. Souce: OKEx.com

Тази сутрин BTC започна силен отскок на нивото на час над $ 6150. Тенденцията беше блокирана, когато достигна 6800 долара, което беше интензивната зона за търговия миналата седмица. Тъй като корекцията беше ограничена, в момента цената се стабилизира над $ 6 600.

Екипът на OKEx за анализ на пазара вярва, че тъй като тенденцията от последните три седмици навлезе в период на стабилност, отстъплението на дъното на часовото ниво постепенно се е преместило от $ 5,650 на около $ 5,850, а след това на $ 6,150 вчера.

Неуспехът да се тестват 6800 долара означава, че има ограничена бича енергия и е трудно да се продължи инерцията. Следователно, ако днес цената може да се стабилизира над $ 6500 – $ 6600, възможно е да тествате горната зона отново.

В противен случай инвеститорите трябва да обърнат внимание дали дъното след оттеглянето всъщност може да продължи да се движи нагоре. Консолидацията може да се удължи, ако цената падне под $ 6 150.

Биткойн тества MA (30) устойчивост

1-дневната графика на биткойн показва, че отскокът днес е почти най-силният тази седмица и сега цената тества съпротивлението на 30-дневната плъзгаща се средна стойност (MA (30)).

Инвеститорите обаче трябва да забележат, че досега обемът на покупките не е показал очевиден признак на нарастване, но като цяло голяма колебание се случва през нощта (HKT). Следователно, ако силата на звука все още няма нарастващ сигнал по-късно днес, наистина ще бъде трудно да се прекъсне MA (30).

Друг момент, който инвеститорите трябва да отбележат, е, че дори ако тенденцията пробие MA (30), възможно е това да е фалшиво пробиване, ако цената остане подтисната от $ 7,000.

Дневната тенденция сега преминава към консолидация, тъй като 6000 долара изглежда понастоящем силно ниво на подкрепа. Възможно е тенденцията да се движи заедно с MA (30) и след като по-голямата част от фондовете за търговия са готови, е време да изберете посока.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 6800
 • Средносрочна съпротива: $ 6,900
 • Краткосрочна поддръжка: 6500 долара
 • Средносрочна поддръжка: $ 6300

ETH тества $ 135 като ефективно ниво на поддръжка

1H ETH / USD вечни суап данни. Източник: OKEx.com

След като беше непрекъснато потиснат от $ 135, ETH най-накрая проби тази ценова точка тази сутрин и показа признаци на стабилизация. Ако цената може да продължи да се поддържа от $ 135, има известна вероятност пазарът да продължи да пробива $ 140 и дори да тества твърдата съпротива от $ 145. В противен случай ETH може да търси поддръжка близо 130 долара.

От гледна точка на силата на поддръжката, $ 135 преди беше трудно ниво на съпротива и подкрепа през последните няколко дни. Ако това ниво не може да бъде ефективно, това означава, че рискът от подхлъзване на цената под него се увеличава и $ 130 и $ 123 ще бъдат следващите две защитни позиции. Почти е невъзможно да се създаде нов минимум веднага.

Обемът на този отскок е малко по-тежък от последния, разумно е да се очаква по-дълъг отскок.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 139
 • Средносрочна съпротива: $ 144
 • Краткосрочна поддръжка: $ 135
 • Средносрочна поддръжка: $ 129

XRP можеше да види продължителен отскок

1H XRP / USD данни за непрекъснат суап. Източник: OKEx.com

Импулсът на отскока на XRP не е намалял след пробив през $ 0,1750. Въпреки че временно е под натиск от $ 0,1785, инвеститорите трябва да обърнат внимание дали оттеглянето може да продължи да се подкрепя от $ 0,1785. Тенденцията може да се очаква да отскочи допълнително, ако може да се стабилизира.

Инвеститорите също така трябва да отбележат, че обемът на изпомпване днес е малко по-нисък, отколкото в миналото. Освен това цената спря да се покачва два пъти след докосване на $ 0,1785. Това означава, че няма да е лесно да се измъкнем от текущата област с нивата на звука, които виждаме сега.

Нива на съпротива и подкрепа

 • Краткосрочна съпротива: $ 0,1785
 • Средносрочна съпротива: $ 0,1820
 • Краткосрочна поддръжка: $ 0,1750
 • Средносрочна поддръжка: $ 0,1710

Опровержение: Този материал не трябва да се приема като основа за вземане на инвестиционни решения, нито да се тълкува като препоръка за участие в инвестиционни сделки. Търгуването с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на инвестирания ви капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо.

Следвайте OKEx на:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner