Crypto Market Daily (2,28) | Si l’àrea de suport a prop de 8.500 dòlars és efectiva a curt termini, BTC pot introduir l’oportunitat de rebot a nivell horari.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Es tracta d’un gràfic de 4 hores de BTC, que ens mostra que després de caure a 8500 dòlars, el preu es va repuntar just per sota dels 9.000 dòlars i es va trobar amb la resistència, combinat amb el baix nivell de volum de compra, no és fàcil retrocedir a 9100 dòlars a curt termini.

Tot i que actualment els 8500 dòlars es van convertir en el suport eficaç, la tendència pot caure per sota d’ell, ja que el més fort és d’uns 8250 dòlars. Tornem a veure la vista fins al desembre del 2019, BTC va formar un patró de fons gran des de 6500 dòlars i el primer fons de la devolució de trucada va ser d’uns 8250 dòlars, aquest és l’escot de la part inferior, que sempre té un fort suport al preu..

També és fàcil imaginar que si aquest nivell d’assistència també es trenca, és possible que el preu torni a 7K. Els inversors haurien de notar que si el volum de venda no té cap senyal de reducció el cap de setmana, el risc de caiguda augmenta i es provaran 8250 dòlars en aquest moment.

Caràcter de nivell1D: consolidació

Ahir, BTC no va aconseguir prou suport a prop del fons crític de 9.100 dòlars i va caure a 8.500 dòlars en poques hores, ara entrant temporalment en una tendència de consolidació. L’analista d’OKEx Neo creu que la caiguda de 9.000 dòlars significa que l’actual ronda alcista ha finalitzat fins a cert punt, però la llarga ombra inferior formada després de tancar ahir també reflecteix que els bous encara tenen una certa capacitat per emprendre per sobre dels 8.500 dòlars. Tenint en compte que la ruptura del punt crucial té un gran impacte negatiu en el sentiment alcista, la força de suport d’aquesta posició encara no s’ha provat. Des de la perspectiva de la tendència horària, es pot produir un cert grau de rebot la setmana que ve si el preu es pot estabilitzar en 8.500 dòlars el cap de setmana. Tanmateix, el mercat actual no està disposat a recuperar-se i és probable que baixi a curt termini i rebi un fort suport al voltant dels 8.250 dòlars (l’escot inferior a finals de l’any passat). Atès que aquesta posició va ser el punt de partida de l’alça alcista anterior, el preu pot tornar a 7.000 dòlars si no pot deixar de disminuir.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mig termini de 8850 dòlars9100 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mitjà termini de 8500 dòlars8200 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-baixista

Aquest és el gràfic d’ETH d’1 hora, ETH va rebotar més fort que BTC ahir. Després de trencar MA (30) a l’alça en un nivell d’una hora, el preu ara queda suprimit per MA (60). A mesura que l’espai de consolidació s’estreny gradualment, es poden produir avenços en qualsevol moment. Els inversors poden seguir prestant atenció a l’eficàcia del suport de 215 dòlars, ja que formarà un patró de rebot de doble fons a curt termini si és efectiu aquest cap de setmana. En cas contrari, tindrà una certa probabilitat de provar 200 dòlars.

El volum baixista es redueix després d’arribar al punt més alt, probablement això significa que té un senyal de repòs temporal.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini230 $ Resistència a mitjà termini245 dòlars

Suport a curt termini215 $ Assistència a mitjà termini200 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1H-baixista

Contracte perpetu OKEx XRP: XRP va tornar a caure per sota de MA (60) i MA (30) després de trencar-los tots dos en breu, això és una debilitat del rebot dels bous, no hi ha prou flux de fons perquè el rebot no es pugui mantenir més temps.

La bona notícia per als borsistes és que el nivell de volum de vendes en la fase de caiguda recent és inferior a l’anterior en caure des de la part superior, si el volum no pot ampliar-se, XRP té la possibilitat de formar el segon fons al voltant de 0,2240 dòlars, això significa que el rebot pot entra la setmana vinent. Tanmateix, si el volum de vendes augmenta a curt termini, 0,2240 dòlars no seran efectius i 0,2130 dòlars hauria de ser el següent nivell d’assistència, ja que és la part inferior de la devolució de trucada al gener.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2470 $ Resistència a mitjà termini: 0,2670 $

Assistència a curt termini: $0,2240 Suport a mitjà termini :$0,2130

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Promo
banner
Promo
banner