Bitcoin continua sent indecís, mentre que les fitxes DeFi tenen un doble límit de mercat: Market Watch Weekly

La setmana passada va veure disminuir la volatilitat Bitcoin (BTC) el preu es manté relativament estable. La moneda digital líder va provar el nivell d’assistència de 9.000 dòlars a les primeres hores Dilluns, abans d’un rebot ràpid fins als 9.600 dòlars. Des de llavors, BTC s’ha consolidat en un rang estret, perdent només un 0,2% setmanal i actualment cotitza al voltant de 9.350 dòlars segons OKEx Preu spot.

Darrer Dimarts va ser la primera vegada que la dificultat minera de Bitcoin va augmentar després de la meitat recent. Un augment del 14,95% va portar la dificultat a 15,78 T, el major augment des del gener del 2018.

Pel que fa al rendiment, Cardano (ADA) va liderar el grup amb majúscules per segona setmana consecutiva, guanyant un 3,43% setmanal. Altres monedes amb majúscules majors han tingut un rendiment inferior a Bitcoin, amb Ethereum (ETH) la segona moneda digital més gran, acabant la setmana amb una pèrdua de l’1,27% BitcoinSV (BSV) va caure un 4,26% en el mateix període.

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes del 15/06 al 21/06. Font: Tradingview

Les fitxes de capitalització reduïda van augmentar durant la setmana. Projectes d’emmagatzematge al núvol, com ara Siacoin (SC) i Storj (STORJ) bombardejat el dimecres, beneficiant-se de les notícies sobre el llançament de la xarxa principal de Filecoin a finals de juliol.

Els guanyadors més grans, però, van ser els tokens DeFi. El valor de mercat total de les fitxes DeFi ha augmentat fins a 6.600 milions de dòlars avui, duplicant-se dels 3.200 milions de dijous, segons defimarketcap. L’increment del valor de mercat total dels tokens DeFi prové principalment Compost, que ha passat dels 67,96 dòlars de dimecres a 330 dòlars aquest matí.

La volatilitat de Bitcoin s’acosta a la zona de rebot

Si mirem enrere la volatilitat de Bitcoin durant 7 dies des del 2018, podem veure que la ràtio ronda els 5,2 i arriba a la seva àrea històrica de rebot (tot i que hem vist una volatilitat més baixa a finals d’octubre de 2018 i març de 2019). Atès que els contractes mensuals i trimestrals caducaran aquest divendres, la volatilitat enyorada és definitivament una estratègia a tenir en compte ara mateix.

Volatilitat de Bitcoin durant 7 dies. Font: Tradingview

La majoria de les opcions de BTC poden caducar sense valor

Més del 60% dels aproximadament 1.600 milions de dòlars d’interès obert al mercat d’opcions de Bitcoin expiraran divendres. La ràtio de trucades va augmentar del mínim històric de 0,4 el 9 de juny a l’actual 0,45 per dades d’Skew. Vol dir que aproximadament el doble de diners són per a opcions de trucada que per a opcions de venda.

Opcions BTC Interès obert per caducitat (milers en BTC). Font: Esbiaixar

Aquest gran nombre d’opcions que caduquen poden empènyer el preu cap al "Max Pain" punt, que és el preu de vaga amb el nombre més elevat d’opcions de venda lliure i de compra i, en conseqüència, provocarà la pèrdua financera màxima als titulars d’opcions al venciment. Ara mateix, el preu de Max Pain se situa al voltant dels 9.000 dòlars per cada coinoptionstrack dades. Podem veure com la majoria dels fitxers concentració de preus de vaga se situa entre els 11.000 i els 14.000 dòlars, però el moviment del preu pla pot haver fet que aquestes posicions perdin molt de valor.

Preu màxim del dolor per als contractes d’opcions que caduquen el 26 de juny. Font: coinoptionstrack

Anàlisi tècnica de Bitcoin

Bitcoin continua operant lateralment, ja que ronda els 9.350 dòlars. Tècnicament, el patró mostra una certa debilitat, ja que hem vist diverses màximes més baixes després del rebot de dimarts passat fins als 9.600 dòlars per futurs trimestrals OKEx (BTCUSD0925).

La ràtio llarg / curt d’OKEx funciona des de fa un parell de dies a la zona 0,9, cosa que indica que els participants del mercat no són optimistes sobre les perspectives d’apreciació de preus a curt termini.

No hem vist compres o vendes agressives en els darrers dies, mentre que Bitcoin va trobar dissabte suport a la mitjana mòbil de 60 dies, que es pot considerar com un llindar a curt termini. La pèrdua d’aquesta mitjana mòbil pot provocar una nova pressió a la baixa.

Gràfic 1D de OKEx BTC Quarterly Futures (BTCUSD0925). Font: OKEx

Mirant cap endavant aquesta setmana

Els participants del mercat encara han de vigilar la segona onada de COVID-19, principalment al sud i a l’oest dels EUA, així com a la capital xinesa. El FMI publicarà dimecres les previsions de creixement del 2020 i dijous es publicaran les darreres reclamacions dels Estats Units sobre l’atur.

Cardano acabarà la seva actualització de Shelley el 30 de juny. Tot i que ADA ha tingut un bon rendiment el darrer mes, aquesta actualització podria ser el final de la seva fase alcista a curt termini.. Zilliqa (ZIL) va completar una fita la setmana passada, començant el seu mode d’aposta, i ha perdut un 10% des de llavors.

CME juny 2020 (BTC M20) Els futurs de Bitcoin es tancaran a les 4 de la tarda. Hora de Londres, el 26 de juny. El mateix dia, els futurs OKEx Bitcoin June tancaran a les 16 h. Hora de Pequín.

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner