Els mercats criptogràfics reboten amb renda variable, però temen el segon virus Wave Linger: dimarts tècnic

En breu

  • Els mercats de criptomonedes van repuntar després de la concentració de les accions mundials quan la Fed va anunciar una nova ronda d’estímuls.
  • Les dades mostren que el nombre d’entitats que tenen almenys 1.000 Bitcoin (BTC) ha augmentat constantment des del gener.
  • Èter (ETH) i Cardano (ADA) pot necessitar més consolidacions, mentre que Ripple (XRP) i Maker (MKR) els mítings podrien ser de curta durada.

Visió general del mercat

Els mercats de criptomonedes van repuntar dimarts després que els preus de Bitcoin tocessin breument els 8.900 dòlars. La criptomoneda líder es va recuperar posteriorment a uns 9.500 dòlars a la primera sessió, mentre que Ether i Ripple també van invertir algunes de les pèrdues d’ahir.

Les vendes de dilluns es van produir després que les accions nord-americanes caiguessin arran de la creixent por de la ruptura de la segona onada de COVID-19 als EUA. haver-hi pujat.

Atès que els mercats tradicionals semblen liderar aquests dies, el sentiment general gira al voltant del brot de virus i, finalment, podria afectar els preus de les criptografies a curt termini.

Casos de coronavirusCOVID-19 va confirmar diàriament que els nous casos van repuntar als Estats Units. Font: Universitat Johns Hopkins

Tot i que els nous casos confirmats han despertat preocupacions als mercats de renda variable, els fonaments semblen mantenir-se sòlids en la vessant criptogràfica. Les dades de Glassnode mostren que el nombre de balenes Bitcoin ha crescut constantment des del gener, amb més de 1.880 entitats que tenen almenys 1.000 BTC, el nivell més alt des de setembre de 2017.

L’augment del nombre de balenes podria indicar que els inversors han acumulat BTC mentre la Fed amplia el seu balanç.

Dades GlassnodeNombre creixent de balenes Bitcoin. Font: Glassnode

A l’espai altcoin, Cardano va guanyar més del 8 per cent, ja que la xarxa està prevista per a l’actualització de Shelley el mes que ve. Kyber Network (KNC) va saltar al voltant del 5 per cent a causa de les expectatives sobre el llançament de KyberDAO, que està previst per al final del segon trimestre. Altres motors altcoin inclosos Maker (MKR), Nano (NANO) i Zilliqa (ZIL).

De cara al futur, podem esperar que els mercats de renda variable continuïn tenint el paper principal a curt termini. També s’haurien de vigilar els preus de l’or i, si tots dos mercats comencen a cotitzar a la baixa, l’efecte pot arribar a afectar els actius criptogràfics.

Anàlisi de preus

BTC / USDT: imminent rebot a curt termini?

BTC / USDT ha convertit la línia de tendència a la baixa d’un any en suport, ja que el preu es va repuntar en un patró triangular.

La compressió de les bandes Bollinger suggereix que la volatilitat dels preus podria augmentar a curt termini. Tot i que el BB Squeeze pot no ser capaç de predir en quina direcció anirà el preu, és possible que puguem predir la direcció amb indicadors d’impuls.

L’estocàstic ha produït recentment un encreuament alcista, cosa que suggereix que els borsistes han començat a recuperar algunes bases, millorant les perspectives d’un repunt dels preus a curt termini. Aquest canvi es reflecteix també en el RSI, que va tornar a la part superior de la recent tendència baixista.

En funció del nivell, l’àrea entre 9.800 i 10.000 es va mantenir com a sostre a curt termini, mentre que la resistència convertida en suport prop de 8.800 a 8.900 s’ha mantingut vàlida fins aquest moment.

Parell BTC USDTEl rebot a curt termini de BTCUSDT podria ser imminent. Font: OKEx, Tradingview

ETH / USDT: és necessària la consolidació abans de l’adquisició dels bous?

ETH / USDT es va recuperar del mínim de juny de 218,30 dòlars al costat del rebot de BTC. La parella ha anat canviant de mans a les manetes de 230 dòlars durant la sessió d’Àsia dimarts.

Tot i que el preu ha rebotat una mica, el parell pot tornar a provar i consolidar-se a prop del suport inferior del triangle acabat de formar, que és a prop del retrocés del 78,6% de Fibonacci a 223 dòlars, abans que es produeixi una inversió significativa..

La lectura dels indicadors de moment també reforça un cas de consolidació. Sembla que s’està produint un fons en l’estocàstic, que indica que gran part de la pressió descendent ja s’ha reduït, tot i que l’impuls a l’alça encara no s’ha apoderat del tot.

El DMI també suggereix la mateixa història, amb la línia -DI per sobre de la línia + DI, el que significa que hi ha hagut més moviment descendent que ascendent, però la diferència s’ha anat reduint.

ETH USDT ParellETHUSDT es podria consolidar als nivells actuals. Font: OKEx, Tradingview

XRP / USDT: els óssos encara controlen?

XRP / USD va tocar breument els 0,194 dòlars durant el rebot del dimarts. No obstant això, des d’una perspectiva més àmplia, la parella ha estat produint màxims més baixos i el triangle descendent es manté intacte.

Els indicadors d’impuls no han mostrat una recuperació significativa de l’impuls alcista malgrat la recuperació del 3% del dimarts. Les línies ràpides i lentes de l’estocàstica es van torçar, mentre que el MACD es mostrava en gran part en vermell.

Tot i que el màxim de dimarts és superior al de dilluns, si el rebot no pot continuar a curt termini, es podria fer més probable una nova prova del suport inferior del triangle prop de 0,182 dòlars.

Parell XRP USDT La tendència descendent de XRP / USDT es va mantenir intacta. Font: OKEx, TradingView

ADA / USDT – 30MA continua sense compromisos

ADA / USDT ha estat un dels principals impulsors de l’espai altcoin durant la sessió de dimarts, amb una pujada del 9%, només uns 0,08 dòlars.

La parella va tocar la mitjana mòbil de 30 dies durant les vendes de dilluns, però va aconseguir repuntar ràpidament, ja que el suport del 30MA va continuar sent vàlid des de principis d’abril. Com molts dels monedes alternatius, ADA pot necessitar una consolidació addicional als nivells actuals abans d’iniciar una nova tendència.

El DMI també recolza el cas de la consolidació, amb el -DI lleugerament disminuït i el + DI marcat marginalment. La continuació del gir de les dues línies sol indicar un període de consolidació.

Els observadors ADA es poden centrar en el retrocés de Fibonacci del 78,6% i l’àrea 30MA, que se situa al voltant dels 0,07 dòlars, i podria ser el suport més baix per veure.

Parell ADAUSDT30MA podria ser un suport per a ADA / USDT. Font: OKEx, TradingView

MKR / USDT: es va produir una divergència baixista?

MKR / USDT va registrar un altre guany massiu dimarts, augmentant més del 18% durant la sessió. Tot i això, el rebot podria durar poc, ja que els óssos poden començar a grunyir.

El RSI ha produït una divergència baixista amb el preu, amb l’indicador que genera uns màxims més baixos, mentre que el preu ha produït uns màxims més alts. A més, el creixement baixista del MACD diari suggereix que els toros es poden cansar.

Segons el nivell, 450 dòlars podrien ser la primera àrea a veure, a prop dels 30MA.

Parell MKR USDTMKRUSDT divergència baixista. Font: OKEx; Vista comercial

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades per professionals de criptografia.

Promo
banner
Promo
banner