Crypto Market Daily (2,26) | BTC afronta un moment decisiu, 9.100 dòlars poden convertir-se en l’última defensa dels bous.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, després de caure a l’àrea d’assistència entre els 9100 i els 9500 dòlars, la tendència no va tenir un senyal d’aturada del descens. La tendència futura serà clara aquesta setmana, ja que si el preu es pot estabilitzar en 9100 dòlars en un o dos dies, el rebot pot començar per aquí, el factor més important és que el volum alcista del fons pot créixer fins a un gran nivell o no, determinar la tendència serà una nova alcista o simplement un rebot.

El MACD i l’índex de preus indiquen un patró de divergència inferior i el volum de vendes d’aquesta etapa és òbviament inferior a l’anterior. Això també és un senyal que el nivell de finançament baixista s’està debilitant. Els inversors haurien de recordar que és possible caure a més de 9100 dòlars, ja que el mercat canvia en qualsevol moment, però, la possibilitat de rebot és més gran que la caiguda.

Caràcter de nivell1D: consolidació

Ahir, BTC no es va estabilitzar després de consolidar-se breument per sobre dels 9.500 dòlars. Els óssos van continuar suprimint el preu fins a la part inferior de la forta àrea de suport prop de 9.100 dòlars. Fins ara no hi ha cap senyal de caiguda. L’analista d’OKEx Neo creu que els fons de venda activa de BTC en els darrers dos dies no es poden considerar com un senyal que ha començat una tendència a la baixa a gran escala. A partir de l’anàlisi del volum horari, no es tracta que el volum de venda sigui massa alt, sinó que hi ha massa poques comandes de compra actives, el preu ha baixat fins a un punt clau i no ha pres la iniciativa d’emprendre. Com a resultat, alguns inversors minoristes que encara estan al mercat han escollit el tancament i la sortida, i després han format un "tocar i col·lapsar" situació dels toros. Actualment, BTC es troba en una posició clau, la correcció de 9.100 dòlars ha absorbit l’augment recent fins a cert punt. Si cau per sota dels 9.100 dòlars, pot significar que la correcció recent ha finalitzat i que començarà la baixada. En cas contrari, és un senyal del final de la devolució de trucada i arribarà la propera alcista.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt terminiResistència a mig termini de 9500 dòlars9700 $

Suport a curt termini9100 $ Assistència a mitjà termini8900 dòlars

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-consoldació

Aquest és el gràfic de 4 hores d’ETH, després de consolidar-se entre 290 i 235 dòlars per un període de temps, la tendència té un senyal d’escapament d’aquesta àrea de consolidació, però no és el mateix amb BTC, baixar per sota dels 230 dòlars no vol dir que aquesta tendència canvieu a baixista, ja que l’àrea de suport més forta oscil·la entre els 215 i els 230 dòlars, ja que és l’àrea de negociació intensiva durant la bomba. Només trencar els 215 dòlars, que és la part inferior d’aquesta àrea de suport, significa que s’acosta un gran nivell baixista o encara podem anomenar la tendència actual de devolució de trucada.

Al meu entendre, si el preu es pot estabilitzar en 230 dòlars dins del dia, la tendència pot tenir l’oportunitat de repuntar com la fletxa verda. En cas contrari, el preu pot caure a la següent zona de suport i formar un patró d’espatlla dreta. El volum de vendes és inferior en aquesta etapa que les dues primeres etapes anteriors, el rebot per sobre dels 230 dòlars és un possible esdeveniment elevat.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini245 dòlars de resistència a mitjà termini255 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mitjà termini de 230 dòlars215 dòlars

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivell1H-baixista

Contracte perpetu OKEx XRP: aquest gràfic d’1 hora de XRP ens mostra que després de trencar la part inferior de les dues espatlles, que és de 0,2690 dòlars, la tendència baixista continua i no té cap senyal d’aturada.

El MACD i l’índex de preus mostren que la divergència inferior és més llarga de XRP que la resta d’altcoins que hem esmentat.

El proper suport efectiu serà d’uns 0,2340 dòlars, ja que és l’escot del doble fons a finals de gener. Els inversors haurien de tenir en compte que és possible que aquest suport no sigui fort com si el mercat no s’escalfés. No es pot provar 0,2130 dòlars si succeeix això, fixeu-vos més en l’eficàcia al voltant de 0,2340 dòlars a curt termini.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2470 $ Resistència a mitjà termini: 0,2610 $

Assistència a curt termini: $0,2340 Assistència a mitjà termini :$0,2130

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner