Crypto Market Daily (1,16) | BTC està sota pressió per sota de la mitjana mòbil de preus de 180 dies i hi ha demanda de devolució de trucada a curt termini.

Contracte perpetu BTC

Caràcter de nivell1H-alcista

Aquest és el gràfic d’1 hora de BTC, mostra que el preu s’està movent en un canal de consolidació després de no tornar a provar 9000 dòlars i podem veure que, anteriorment, BTC ha entrat al primer canal de consolidació entre 8000 i 8200 dòlars, i és una forma clàssica, ja que el volum es va reduir durant la consolidació i el volum va augmentar bruscament en trencar-se, i aquesta vegada, el volum també indica la forma decreixent, això vol dir que el preu es mourà en aquest canal durant un temps fins al rang de volum són cada vegada més petits. Trencar la vora superior significa que serà possible una alcista més alta en el futur, en sentit contrari, trencar la vora inferior pot significar més període de devolució de trucada. Els inversors podrien prestar atenció a la posició de suport de 8500 dòlars si es desglossen.

Caràcter de nivell1D: consolidació

Tot i que BTC va irrompre a la zona mitjana de la zona comercial intensiva el maig i l’octubre, que va tenir una certa importància de referència l’any passat, però no va poder provar contínuament la zona superior de 8.800 a 8.900 dòlars. El fracàs pot significar que hi ha molts fons de venda a prop de la ubicació. Neo, analista d’OKEx, creu que, a mesura que el preu s’acosta a la part superior de les dues caixes de negociació intensives anteriors, les expectatives d’alguns borses per avançar a curt termini han continuat disminuint. Amb la sortida de fons rendibles i l’addició de fons de venda actius, cal una demanda de devolució de trucada i cal recordar als inversors que, des del nivell diari, es pot trobar que la mitjana mòbil de preus de 180 dies ha tingut un efecte efectiu paper de resistència, augmentant la possibilitat de devolució de trucada a curt termini. És important prestar atenció a l’eficàcia del suport a la regió de 8.500 $ a 8.600 $. Si s’estableix a la zona després de la devolució de trucada, encara hi ha la possibilitat de crear un nou màxim. Trencant per sota de la catifa d’àrea, continuem buscant suport nou, el rang és d’aproximadament 8.300 $ ~ 8.450 $.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini8700 $ Resistència a mitjà termini8870 dòlars

Suport a curt terminiSuport a mig termini de 8570 dòlars8465 $

Contracte perpetu ETH

Caràcter de nivell 1H-consolidació

Aquest és el gràfic d’ETH d’1 hora, ja que podem veure que tots els preus màxims de rebot cada vegada són més baixos i que cada part inferior de la devolució de trucada també baixa. Connecteu totes les tapes i els fons, una forma de falca alcista va prenent forma. A mesura que el volum es redueix, el gràfic mostra que és per assegurar-se que el formulari pot durar una estona i que la vora superior de la falca tindrà una resistència, si el preu el trenca amb el gran creixement del volum de compra, significa que aquesta alcista falca té èxit. En cas contrari, ETH pot provar el següent suport fort que és a prop de 152 dòlars si es trenca per sota de la vora inferior.

Els inversors dins del dia haurien de notar que, tot i que el trencament es pot produir a curt termini, potser seria un fals trencament si el preu no es pot estabilitzar a la vora superior o inferior de la falca.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini162 dòlars de resistència a mitjà termini167 dòlars

Suport a curt termini155 $ Suport a mitjà termini152 USD

Contracte perpetu XRP

Caràcter de nivellConsolidació 4H

Contracte perpetu OKEx XRP: al nivell de 4 hores, XRP ha caigut després de crear un nou màxim que és a prop de 0,2457 dòlars. Ara, el gràfic ens mostra que el preu es mou fins a l’escot de la part inferior anterior, l’escot sempre té una funció de suport si el preu es redueix aquí. Sembla que la tendència a la caiguda s’atura a la posició.

Els inversors haurien de tenir en compte que el MACD va cap avall i que la zona de suport es pot trencar a curt termini. La següent àrea de suport es troba a la zona de devolució de trucada després del rebot de la part inferior anterior que es mostra al gràfic. És a prop de 0,2100 dòlars. Si el preu es pot estabilitzar a l’escot prop de 0,2245 dòlars, es poden provar 0,2375 dòlars en el futur, això formarà una part superior M, però és difícil crear una màxima nova, la segona part superior sempre inferior a la primera en aquest formulari.

Nivell de resistència i suport:

Resistència a curt termini: 0,2310 $ Resistència a mitjà termini: $0,2370

Assistència a curt termini: $0,2245 Suport a mitjà termini :$0,2100

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner