4 requisits Els projectes de blockchain haurien de complir-se per optar a un IEO

Aquest any assistim a un canvi important en la manera com les empreses recapten fons per als seus projectes. Des que Binance va anunciar que donaria suport a un testimoni cada mes a través del seu Binance Launchpad, assistim a altres intercanvis a corre-cuita per llançar plataformes similars. L’empenta s’ha inspirat en l’èxit que ha experimentat l’intercanvi amb seu a Malta amb la seva plataforma.

Fins ara, tres projectes; BitTorrent, Fetch.AI i Xarxa Celer han aconseguit amb èxit reunir més de 17 milions de dòlars a través del Binance Plataforma de llançament. No disposats a deixar-se enrere, com Bittrex, Huobi, KuCoin, Liduid, CoinBene, ProBit i molts altres han llançat les seves plataformes de venda de fitxes..

Diversos factors han impulsat els intercanvis a llançar els seus propis IEO, inclosos; la necessitat d’oferir als seus usuaris un valor addicional permetent-los recaptar fons per a diferents projectes, augmentar la liquiditat i també la constatació que les Ofertes inicials d’intercanvi substitueixen ràpidament les Ofertes inicials de monedes com el mode de recaptació de fons de confiança dins de l’espai de criptomonedes..

Per què haurien de molestar els projectes basats en Blockchain??

Amb els projectes que compleixin tots els requisits per oferir un IEO garantit per recaptar diners amb rapidesa i facilitat, no es pot donar per fet estar ben preparats. Els intercanvis tenen exigències rigoroses pel que fa als IEO i és el millor per a qualsevol projecte per garantir que tingui la millor oportunitat de classificar-se per a un..

Després d’analitzar els últims tres IEO d’èxit que han tingut lloc a la plataforma Binance aquest any, hem identificat quatre factors que són crucials si un projecte té la possibilitat de classificar-se per a un IEO. Comencem sense fer res més:

1. Un model de negoci sòlid IEO recolzat per un equip fort

En el passat, hem vist com molts ICO d’estafa recaptaven grans quantitats de diners d’inversors ingènus. No obstant això, els intercanvis són més exigents i no poden donar suport a un projecte que no té un model de negoci robust. Han de veure un camí clar cap a l’èxit i perquè això passi, el projecte també hauria de comptar amb un equip capaç que pugui executar el pla.

L’equip de BitTorrent està dirigit per Justin Sun, que també és el fundador de TRON. En total, el projecte compta amb dinou membres de l’equip, tots ells experts en diversos camps, inclosos dotze desenvolupadors.

L’equip darrere de Celer Network està format per titulars de doctorat del MIT, Princeton, UIUC i UC Berkeley. Compta amb un total de setze membres a temps complet que tenen molts anys d’experiència en la indústria treballant per a startups de primera tecnologia com Amazon, Google, HP i molts més.

A més, Fetch.AI compta amb prop de trenta-un membres de l’equip que són experts en diversos camps.

2. Un producte que resol un problema

És important tenir en compte que el producte ja podria existir abans que es dugués a terme un IEO o que estigués en desenvolupament, com va ser el cas de Fetch.AI, el IEO del qual va tenir lloc gairebé un any abans de llançar el seu Mainnet. El testimoni FET està destinat a ajudar a connectar agents a la xarxa i també a ajudar-los a intercanviar valor.

Quan es va produir la venda de fitxes de Celer, tenien un producte mínim viable (MVP). Celer està desenvolupant una plataforma d’escala de capa 2 que ajudarà els desenvolupadors a construir i operar dapps altament escalables ràpidament. BitTorrent és una plataforma d’ús compartit d’arxius d’igual a igual que té una enorme base d’usuaris. El testimoni BTT està destinat a ajudar aquests usuaris a comprar, vendre o fins i tot canviar-lo per obtenir temps de descàrrega més ràpids.

3. Estableix un tap dur baix

Enrere han quedat els dies en què els projectes podien aconseguir fàcilment recaptar desenes de milions de dòlars mitjançant la venda de fitxes. Actualment no seria raonable que les empreses establissin límits tan alts, amb molts que rarament superen els 5 milions de dòlars.

A mesura que apareguin més projectes que estiguin disposats a recaptar fons mitjançant IEO, esperen que s’estableixi una caiguda del límit màxim. Si mirem els nostres tres exemples, BitTorrent tenia el límit màxim més gran de 7,2 milions de dòlars, seguit de Fetch. AI a 6 milions de dòlars i Celer a 4 milions de dòlars.

4. Creació d’una base de comunitat gran i activa

L’avantatge d’un IEO és que ajuda a exposar un projecte a nous usuaris. No obstant això, si un projecte té una oportunitat amb un intercanvi, hauria de ser capaç de generar prou interès públic per si sol.

D’acord amb Arthur Boytsov de Priority Token, una empresa que ajuda els projectes amb IEO a garantir que apareguin directament a les borses, és improbable que aquestes plataformes donin suport a un projecte que no s’hagi creat una comunitat activa i gran d’usuaris.

Abans del seu IEO, BitTorrent ja tenia més de 100 milions d’usuaris a tot el món. A més, comptava amb més de 110.000 membres tant als seus comptes de Telegram com de Twitter.

Fetch.AI tenia al voltant de 20.000 membres als seus canals de Telegram en anglès i xinès. Pel que fa a Celer, el seu canal Telegram tenia més de 27.000 membres i 7.500 membres més a Twitter. Totes les xifres decents encara que no siguin tan grans com les de BitTorrent.

Per crear una enorme base d’usuaris, els nous projectes poden començar creant comptes de xarxes socials on revelar l’essència del projecte, el desenvolupament del producte i la implicació activa de l’equip a través del màrqueting en xarxes socials..

Conclusió

En conclusió, els quatre factors anteriors són crucials, però no són els únics requisits. Els intercanvis hauran de garantir que el projecte no ofereix cap testimoni de seguretat i que només pot provenir d’una empresa jurídica de confiança. A més, necessitaran un llibre blanc que tracti la tokenòmica, el model financer del projecte, els casos d’ús del producte, el mercat potencial del producte i els seus competidors..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner