El nivell inferior de 1H de Bitcoin puja a 5 mil dòlars dòlars EUA: un mercat criptogràfic diàriament

Els mercats de criptomonedes experimenten un modest repunt avui, 19 de març. Totes les deu primeres monedes han guanyat més del 5 per cent en valor durant les darreres 24 hores..

Bitcoin (BTC) continua consolidant-se, avançant cap als 5.500 dòlars a la premsa, gairebé un 7 per cent el dia.

Ether (ETH) ha recuperat els nivells de 120 dòlars a mesura que els volums de negociació esdevenen claus per a una ruptura sostinguda. L’ETH també ha crescut al voltant d’un 7 per cent en les darreres 24 hores.

El XRP de Ripple ha experimentat un creixement del 4 per cent al dia, cotitzant-se al voltant dels 0,1489 dòlars al moment de la premsa.

Bitcoin es manté en un patró alcista a mesura que es redueix la fluctuació

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Amb el rang de fluctuació d’estrenyiment gradual de BTC, el punt baix del rang també ha pujat. Ahir, 18 de març, el preu de Bitcoin va caure a uns 5.000 dòlars i es va estabilitzar i va continuar sense baixar, cosa que indica un senyal alcista enfortiment.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OkEx creu que a mesura que les mitjanes mòbils a curt termini entren a la fase d’enllaç, la fluctuació també serà plàcida. Tot i això, aquest estat estable probablement es trencarà quan les mitjanes mòbils s’aplanin gradualment i la tendència s’acosti a la mitjana mòbil a llarg termini (MA180).

MA180 actua actualment com a resistència per pressionar el preu. Si es pot trencar, la tendència pot continuar comprovant el nivell de resistència de 6.000 dòlars. En cas contrari, si el preu baixa per sota de les mitjanes mòbils a curt termini, és més probable que es torni a debilitar.

Els inversors han de ser conscients que, mentre no s’hagi trencat la vora inferior del triangle, el patró alcista no s’hagi danyat.

Presteu atenció a la força de la resistència prop de 5.500 dòlars a curt termini. Com que aquest punt coincideix estretament amb la ubicació del MA180, trencar-lo pot convertir-se en un senyal de força.

El gràfic d’un dia de Bitcoin de dalt mostra que diferents períodes de mitjanes mòbils ja han baixat. En aquest mercat, després de baixar molt per sota de les mitjanes mòbils del període curt, la tendència dels preus tendeix a corregir-se. Això farà que el preu s’aproximi a les administracions curtes de període en procés de correcció.

Tot i que en aquest moment la direcció de la mitjana mòbil és descendent, també hem de prestar atenció a la histèresi: la dependència de l’estat del gràfic actual de la seva història. Els inversors haurien de prestar atenció i ser pacients, ja que la tendència actual acabarà i es prepararà per invertir-se.

El MACD també indica l’aproximació d’una formació de creu daurada, ja que és probable que les dues línies es creuin a partir del gràfic.

Per als inversors, quedarà clar després d’aquest cap de setmana si aquesta etapa és un període de descans abans d’una tendència baixista o un rebot inferior.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 5.500 dòlars
 • Resistència a mig termini: 6.000 dòlars
 • Suport a curt termini: 5.200 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 4.400 dòlars

ETH veu augmentar els volums de compra

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

Després de trobar suport a la vora inferior, el risc de caiguda d’ETH s’ha reduït en aquest moment. Ara el preu està intentant obrir la vora superior.

El gràfic del volum de negociació d’ETH mostra que durant les darreres hores el volum de compres ha augmentat. Tot i que el nivell encara és petit, l’augment significa que és probable que aparegui un senyal alcista.

Cal recordar als inversors que el trencament ha de ser legítim i no pas fals, si es fixen en els volums comercials. Si el preu pot trencar el límit superior i aquest moviment s’acompanya d’un creixement dels volums comercials, la possibilitat d’un rebot és més gran.

A més, si el retrocés es pot suportar per la vora superior, significa que pot arribar un rebot i que és una bona posició per entrar.

En cas contrari, si la tendència es torna a trencar per sota de la vora superior, pot significar que es tracta d’una falsa ruptura i que el preu continuarà movent-se a l’interval anterior.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 125 dòlars
 • Resistència a mig termini: 134 dòlars
 • Assistència a curt termini: 120 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 116 dòlars

A falta de volum, els comerciants XRP haurien de buscar assistència a curt termini

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.com

Tot i que XRP va caure breument per sota de la vora inferior, el volum de negociació no va veure cap senyal d’augment, per la qual cosa és difícil que sigui un trencament legítim.

La tendència actual mostra que la predicció anterior és certa, ja que el preu es manté per sobre de la vora inferior. Tot i això, no podem estar segurs que es produeixi un rebot ja que el canelobre alcista durant aquesta hora no té prou volum.

El nivell de preus també es manté a una certa distància de la vora superior; no podem estar segurs que la tendència es revertirà a la baixa fins a trencar-la..

Els inversors haurien de prestar atenció a l’eficàcia del límit inferior i al nivell de suport al voltant dels 0,1435 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1510 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1640 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1435 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1270 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner