Consells sobre l’ús de la xarxa Bitcoin a la valoració de 12.000 dòlars enmig d’un sentiment de mercat millorat – Dimarts tècnic

En breu

  • El sentiment als mercats de criptografia és generalment optimista, ja que els preus de Bitcoin (BTC) van recuperar els nivells de 9.300 dòlars.
  • Les dades mostren que els inversors han estat positius sobre els preus de BTC en un horitzó de sis mesos, mentre que altres indicadors insinuen un valor de 12.000 dòlars / BTC amb la demanda actual de la xarxa.
  • Alguns dels laggers d’altcoin s’han anat recuperant a mesura que la concentració de fitxes DeFi es va aturar.

Visió general del mercat

El sentiment ha millorat notablement en el mercat més ampli de criptomonedes a mesura que Bitcoin va renunciar a la recent tendència de rang i va recuperar breument nivells superiors a 9.300 dòlars a la primera sessió a Àsia dimarts.

Tot i que l’acció de preus de BTC dimarts pot semblar modesta en comparació amb la recent concentració de DeFi, les dades mostren que els inversors a mitjà termini segueixen sent positius en la criptomoneda líder..

Les dades de Sentix mostren que el biaix estratègic de Bitcoin s’ha mantingut relativament alt aquest trimestre i recentment s’ha recuperat a 0,3. En una actualització del butlletí, Patrick Hussy, director gerent de Sentix, va dir que el nombre suggereix que “es pot esperar una continuació positiva de la tendència del preu de Bitcoin després de la consolidació actual. Atès que el sentiment a curt termini s’ha refredat com estava previst les últimes setmanes, una continuació de la tendència aviat podria començar ”.

El biaix estratègic de Sentix BTC es va mantenir en nivells relativament alts. Font: Sentix

A més, la demanda fonamental de la xarxa Bitcoin pot ser un altre factor positiu que enforteixi el biaix positiu dels preus de BTC a mitjà termini.

Les dades de Bloomberg mostren que la mitjana de 30 dies de les adreces actives de Bitcoin va produir una ruptura i va assolir els nivells més alts des del febrer de 2019. Tenint en compte com l’última vegada que això va passar, Bitcoin es va valorar en 12.000 dòlars, el preu actual de 9.300 dòlars es pot considerar infravalorat amb l’habitació. per agraïment.

La mitjana de 30 dies de les adreces actives de Bitcoin va assolir el punt més alt des del febrer de 2018. Font: Bloomberg

Tot i que altres mètriques de la cadena i l’interès institucional general també són factors a tenir en compte, la mètrica d’adreces actives es considera un dels indicadors clau de l’ús real de la xarxa i té una influència significativa en la seva valoració..

En altres llocs, els altcoins de capital gran i mitjà s’han anat posant al dia. Bitcoin SV (BSV) ha vist alguns moviments notables, guanyant un 20%, mentre que Chainlink (LINK) va augmentar més d’un 16%. D’altra banda, els bitllets de token DeFi semblen cansats, ja que Kyber Network (KNC) només cotitzava un 2% més i el Token de governança composta (COMP) va perdre un -3%.

El juliol podria ser un mes ple d’esdeveniments per a l’espai criptogràfic, amb Cardano’s (ADA) Shelly actualització en focus, TRON (TRX) Versió 4.0 i la reducció a la meitat de Bitcoin Diamond’s (BCD) esperat a finals de mes.

Anàlisi de preus

BTC / USDT: els bous podrien agafar el relleu d’aquí

BTC / USDT va produir un petit patró alcista diari d’enfonsament, i l’acció de preus de dilluns va tornar el parell a la gamma comercial de juny.

L’impuls ha demostrat una millora al costat del patró alcista de les espelmes, amb el MACD que produeix un encreuament alcista malgrat romandre a la zona negativa. L’estocàstic també va produir un creixement alcista i va intentar trencar la recent tendència a la baixa.

Tot i que el sentiment continua sent positiu i els fonaments semblen favorables per als bous, la parella pot tornar a provar el suport mitjà mòbil de 50 dies a prop de la zona de 9.350 dòlars. Si es confirma el suport, la parella podria tornar a visitar el màxim del 23 de juny, prop de 9.780 dòlars.

D’altra banda, la línia de suport de la resistència convertida en un any continua sent un nivell inferior important a veure, a prop de la zona de 8.700 dòlars.

Patró alcista alcista al gràfic diari BTC / USDT. Font: OKEx, TradingView

ETH / USDT: encara no hi ha cap divulgació

A la nostra última edició del dimarts tècnic, vam destacar la importància del suport del retrocés de Fibonacci del 78,6% per a ETH / USDT. L’acció de preus de dilluns també va crear una altra etapa per al patró de triangle ascendent. Tanmateix, seria prematur dir que en aquest punt es pot esperar una ruptura a l’alça perquè la resistència a la part superior del triangle, prop de 250 dòlars, continua sent vàlida.

Pel que fa al momentum, hi va haver algunes novetats positives, amb el MACD de nou a la zona positiva amb un creixement alcista. L’indicador MOM també ha fet una inversió de la tendència, indicant que s’ha anat acumulant un impuls alcista.

Amb el biaix inclinat cap a l’alça, el parell pot tornar a provar el nivell psicològicament important de 250 dòlars a curt termini, mentre que 227 dòlars podria ser el nivell inferior a veure.

Triangle ascendent al gràfic diari ETH / USDT. Font: OKEx, TradingView

LTC / USDT: els bous encara tenen marge per córrer

En la nostra última anàlisi, també vam destacar la possibilitat d’un repunt de preus a curt termini en LTC / USDT, i això ja s’ha confirmat.

Els indicadors estocàstics, RSI i MOM van produir un senyal positiu i l’impuls a l’alça ha anat guanyant força. Tot i això, el volum de negociació no ha coincidit amb els indicadors d’acció i preus.

Aquesta divergència podria significar que el preu pot necessitar una consolidació posterior a partir d’aquí abans de tornar a provar la resistència superior del canal.

LTC / USDT es va repuntar després d’arribar al final del canal. Font: OKEx, TradingView

BSV / USDT: anticipar un rebot setmanal a llarg termini

BSVUSDT va produir un fort rebot setmanal després d’aconseguir el suport més baix del canal a llarg termini.

Tot i que les mitjanes mòbils de deu i de 20 setmanes s’han anat apropant les unes a les altres, l’AM de deu setmanes podria augmentar per sobre de l’AM de 20 setmanes amb el sentiment global millorat als mercats. Si es confirma una creu daurada setmanal en els propers dies, podria indicar l’inici d’una tendència alcista a mig o llarg termini.

L’impuls també ha experimentat un rebot significatiu, amb el RSI que va tornar als 50 nivells, després de caure per sota dels 40.

Rebot setmanal BSV / USDT. Font: OKEx, TradingView

LINK / USDT: cal consolidar-se després d’un nou màxim d’un any

LINK / USDT va assolir el màxim màxim d’un any el dimarts i va produir una ruptura a l’alça del canal recent. No obstant això, els senyals mostren que és possible que la parella hagi de consolidar-se abans de continuar la concentració.

Tant el RSI com l’estocàstic es troben a la zona de sobrecompra, cosa que suggereix que el desavantatge del preu ara és significativament més gran que l’increment.

El parell també ha arribat a la banda superior de Bollinger, cosa que significa que l’apreciació del preu pot començar a disminuir a partir d’aquí.

És important veure si el parell pot convertir la resistència superior del canal en un suport a curt termini. Tenint en compte tot això, 5,2 dòlars podria ser el primer nivell a veure, mentre que la mitjana mòbil de 20 dies prop de 4,6 a 4,7 dòlars podria ser una altra àrea en la qual centrar-se.

Desglossament diari del canal a LINK / USDT. Font: OKEx, TradingView

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. La negociació d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner