Les noves dades d’opcions OKEx BTC mostren que els comerciants compensen les seves opcions de trucada després de la baixa del dijous

Bitcoin (BTC) el preu ha estat volàtil aquesta setmana, amb l’anunci de la Fed i el mercat borsari dels Estats Units titulars principals. Bitcoin va passar de 9.750 a 10.000 dòlars després del Reunió del FOMC el dimecres, 10 de juny, i va caure a 9.081 dòlars el dijous, segons el per Preu de l’índex BTC d’OKEx, juntament amb tots els actius de risc global.

 A mesura que Bitcoin experimenta una volatilitat creixent, els comerciants poden recórrer derivats mercats per avaluar els sentiments del mercat i les expectatives futures. Per ajudar els comerciants que busquen aquesta informació, avui, 12 de juny, OKEx ha presentat dades comercials sobre els seus productes d’opcions de Bitcoin. En aquesta anàlisi, discutirem i interpretarem alguns dels conjunts de dades disponibles.

bitcoin usdGràfic 1Ex de l’índex OKEx BTC. Font: OKEx

Opcions BTC Interès obert i volum de negociació

Interès obert (OI) de Opcions de BTCUSD ha anat creixent constantment des del 19 de maig i ha aconseguit un màxim rècord de 7.580,5 BTC el dijous al matí. Des de llavors, l’OI va caure a 5553,9, ja que divendres caducava l’opció setmanal. Es preveu que l’OI s’acumuli de nou aviat.

En el moment de l’escriptura, el contracte d’opcions amb l’OI més gran (392,4 BTC) és BTC-USD-0626-2000-P – a opció put, caducarà el 26 de juny, amb un preu de vaga de 2.000 dòlars. L’opció amb el volum de negociació diari més gran (119 BTC) és BTC-USD-0925-12000-C – una opció de compra que caducarà el 25 de setembre, amb un preu de vaga de 12.000 dòlars.

Aquestes xifres indiquen que, en general, hi ha més operadors que s’inclinen cap a una visió alcista a mig-llarg termini, juntament amb una gran proporció de posicions de cobertura.

volum d'intercanvi d'interès obert btc opcionsHora de recollida de dades: 5/19 de 16:00 a 06/12 a les 8:00 a.m. (UTC)

L’interès obert reflecteix les participacions totals d’un actiu específic en contractes d’opcions en un moment concret. El volum de negociació indica el nombre total de contractes d’opcions negociats en aquest període de temps.

El fort descens de l’OI cada divendres es deu a la caducitat de les opcions setmanals.

Opcions BTC Interès obert i volum de negociació per caducitat

La majoria d’OI pertany a contractes d’opcions trimestrals: 20200626 (caducarà el 26 de juny) amb 1.766,4 BTC en trucades i 1.459,5 BTC en vendes. Les opcions amb dates de venciment més curtes solen tenir una distribució relativament més equilibrada i de trucades, mentre que les que tenen dates de venciment més llargues es negocien principalment amb diners (OTM).

Opcions d'interès obert de trucada de BTCHora de recollida de dades: 5/19 de 16:00 a 06/12 a les 8:00 a.m. (UTC)

Aquest indicador mostra tant els interessos de convocatòria com de posada en marxa (valor de les opcions de trucada o venda actius actuals) i els volums de negociació corresponents per a períodes de temps específics.

Relació de trucades / posicions d’opcions BTC

En comparació amb principis de juny, el percentatge de crides a la venda ha disminuït d’1,95 a 1,57, cosa que indica que la proporció de trucades en el total d’OI és del 61% a dia d’avui. La caiguda va acompanyar la caiguda de preus de Bitcoin de dijous i, combinada amb la pujada del percentatge de trucades (volum) del mateix dia, indica que els comerciants compensen les seves opcions de trucada.

opcions de ràtios d’interès oberts btcHora de recollida de dades: 5/19 de 16:00 a 06/12 a les 8:00 a.m. (UTC)

Aquest indicador mostra la proporció d’interès obert total i volum total en comparació entre les opcions de trucada i de venda. Una proporció d’1 no és un punt de partida precís per mesurar el sentiment del mercat, ja que normalment hi ha més compradors de trucades que de trucades.

Relació de trucada / venda (OI) = interès obert de les opcions de trucada en un dia determinat / interès obert de les opcions de venda el mateix dia.

Relació de trucades / vendes (volum) = volum d’opcions de trucada d’un dia determinat / volum d’opcions de venda el mateix dia.

Opcions BTC Volatilitat implícita

La volatilitat implícita (IV) a 1 i 3 mesos és estable al voltant del 69 i el 72 per cent, respectivament, però els diferencials s’han reduït.

contracte d’opcions de volatilitat implícita btcHora de recollida de dades: 6/7 de 8:00 a.m. a 6/12 8:00 a.m. (UTC)

Aquest indicador mostra la volatilitat implícita corresponent al preu de marca en moments específics per a diferents terminis de caducitat.

La volatilitat implícita reflecteix la volatilitat futura esperada del preu de l’actiu subjacent. En termes estadístics, és la desviació estàndard anual prevista del preu de l’actiu subjacent en punts percentuals. Sempre que la resta de factors siguin iguals, les primes d’opcions més altes indiquen una volatilitat implícita més alta.

Opcions BTC de volatilitat implícita

Segons el gràfic següent, l’inclinació IV d’un mes és generalment volàtil, mentre que la de tres mesos és esbiaixada i s’estabilitza amb el temps, cosa que indica que el sentiment a mig llarg termini és relativament sense direcció..

IV InclinacióHora de recollida de dades: 6/7 de 8:00 a.m. a 6/12 8:00 a.m. (UTC)

La desviació de la volatilitat reflecteix com els contractes d’opcions per a un únic actiu subjacent, amb la mateixa caducitat però preus de vaga diferents, tindran xifres de volatilitat implícita (IV) diferents. El desviament analitza la diferència entre l’IV per a opcions de diners, fora de diners i de diners.

Opcions BTC Volatilitat implícita vs Volatilitat històrica de l’índex

Com es mostra al gràfic següent, la volatilitat històrica va augmentar bruscament dijous, després va començar a baixar lentament, però la volatilitat implícita no va canviar molt.

volatilitat històricaHora de recollida de dades: 6/7 de 8:00 a.m. a 6/12 8:00 a.m. (UTC)

Aquest indicador mostra la volatilitat implícita de les opcions a la vista i la volatilitat històrica del preu de l’índex corresponent.

Els períodes en què aquestes dues mesures indiquen una elevada volatilitat solen beneficiar els venedors d’opcions, mentre que les lectures de baixa volatilitat beneficien els compradors d’opcions.

Full de trucs d’opcions

Els comerciants nous al mercat d’opcions poden trobar útil tenir un full de trucades ràpid que expliqui els termes habituals, amb més informació a la nostra guia en profunditat dels derivats de Bitcoin.

  • Posa és un dret a vendre un actiu a un preu predeterminat
  • Anomenada és un dret a comprar un actiu a un preu predeterminat

Per a les opcions de trucada:

  • ITM – en els diners: Strike Price < Preu actual dels actius
  • Caixer automàtic – en els diners: preu de vaga = preu de l’actiu actual
  • OTM – Fora dels diners: Strike Price > Preu actual dels actius

Per a opcions de venda:

  • ITM – en els diners: Strike Price > Preu actual dels actius
  • Caixer automàtic – en els diners: preu de vaga = preu de l’actiu actual
  • OTM – Fora dels diners: Strike Price < Preu actual dels actius

Exempció de responsabilitat: aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, funcions en profunditat i notícies seleccionades de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner