Bitcoin supera els actius tradicionals mentre el DeFi continua creixent

Market Watch Weekly és una revisió dels mercats i desenvolupaments criptogràfics cada setmana.

Quan falten tres dies de negociació per al tancament d’aquest mes, els mercats financers estan ara impulsats cada vegada més per la política global dels bancs centrals en lloc de per fonaments. El risc alcista d’un dòlar més fort exerceix pressió sobre els preus de molts actius, resultant en el S&P 500 Index registra la seva quarta setmana consecutiva de caigudes. Mentrestant, el preu de l’or també va caure des del preu d’obertura de la setmana passada, de 1.950 a 1.860 dòlars. En comparació, però, Bitcoin (BTC) va caure només el 0,61% l’última setmana i va tornar a superar els 10.800 dòlars després d’una concentració durant el cap de setmana, segons el preu spot OKEx BTC.

En general, la capitalització borsària de les criptomonedes va augmentar durant quatre dies seguits després de la venda del 23 de setembre, i va tornar a nivells d’uns 350.000 milions de dòlars, segons el Dades de CoinGecko.

Gràfic BTC Spot 1w d’OKEx: 28/9. Font: OKEx, TradingView

Tot i que Bitcoin va ser fort, la setmana passada els principals monedes van ser un mixt. Cardano (ADA) va liderar el camí amb un guany setmanal del 15,09%, i Chainlink (LINK) i Bitcoin SV (BSV) van registrar guanys del 10% aproximadament..

Polkdot (DOT) va perdre un altre 7% la setmana passada i va caure de 4,70 dòlars a 3,90 dòlars abans de tornar a 4,30 dòlars. El preu de l’Eter (ETH) va caure a causa d’una venda a mitjans de setmana al sector de les finances descentralitzades i no va repuntar tan fort com Bitcoin, caient un 4,46% durant la setmana. Cal destacar que la volatilitat realitzada durant un mes d’Èter ha augmentat bruscament fins al 112%, mentre que la volatilitat implícita d’un mes ha caigut fins al 61%, la qual cosa parla de les fluctuacions de preus que es mostren als mercats..

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes, del 9 al 21 al 9 de setembre. Font: TradingView

CME també va publicar els últims futurs de Bitcoin (a partir del 22 de setembre) dades de posició el 26 de setembre. Els preus de Bitcoin van tenir un gran èxit durant aquest període d’informes i els interessos oberts van caure des del màxim històric de 9.383 a 8.426, en què les posicions llargues ocupades pels comptes de gestor d’actius van caure bruscament de 717 a 285. Això demostra que la correcció de preus a curt termini va afectar significativament l’optimisme del mercat.

Segons l’informe, els comptes de fons apalancats van veure caure les seves posicions llargues de 2.819 a 2.280, mentre que les posicions curtes van caure de 5.224 a 4.480. Mentrestant, pel que fa a altres comptes reportables, les posicions llargues van caure de 1.653 a 1.580 i les posicions curtes van disminuir de 2.766 a 2.062. La gran reducció dels pantalons curts va ser provocada probablement per activitats amb finalitats de lucre.

En general, podem veure que la forta correcció de preus del darrer període de l’informe va desencadenar accions de control de risc per part dels inversors institucionals i es van tancar un gran nombre de posicions llargues. Seguirem veient com responen les institucions a la pujada de preus del cap de setmana en el proper període informatiu.

Dades de futurs CME Bitcoin: nombre d’altres llargs reportables vs. Font: Quanl

A més, les dades de Bybt espectacles Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) va comprar 17.100 BTC en els darrers set dies, augmentant la seva posició agregada de Bitcoin a 449.900 BTC. Aquesta acumulació explica, fins a cert punt, per què el preu de Bitcoin no va augmentar encara que malgrat les fortes expectatives baixistes del mercat la setmana passada.

Posicions Bitcoin de Grayscale Investment. Font: Bybt

El sector DeFi també es va refredar la setmana passada després del boom d’Uniswap (UNI) i, tot i que va recuperar-se després de la venda de mitjans de setmana, moltes fitxes van perdre més del 10% del seu valor. UNI va caure un 9,92%, mentre que el seu projecte bifurcat, SushiSwap (SUSHI), va caure un 18,34%. Els pitjors resultats, però, van ser els tokens ecosistèmics TRON (TRX), amb Jackpool.finance (JFI) i SUN un 32,22% i un 31,60%, respectivament. Això demostra que el valor subjacent de TRON no és tan fiable com Ethereum.

Synthetix (SNX) va augmentar un 27,44% la setmana passada enmig de l’adopció de solucions d’escala Layer-2. El protocol està previst per a una altra implementació d’una proposta anomenada Deneb el 29 de setembre. Mentrestant, yearn.finance (YFII) va augmentar un 10,85%.

Devolucions setmanals de les principals fitxes DeFi, del 21 al 9 i del 27 de setembre. Font: TradingView

D’acord amb DeBank, l’intercanvi descentralitzat Uniswap manté una xifra rècord de valor total bloquejat de 2.200 milions de dòlars a partir d’aquest matí, per davant de Maker (MKR) i Curve (CRV).

La TVL de tots els protocols DeFi va assolir un altre màxim històric de 14.744 milions de dòlars avui, cosa que indica que l’auge de DeFi continua malgrat la venda a mitjans de setmana.

Valor total bloquejat als protocols DeFi: 28/9. Font: DeBank

Mirant cap endavant aquesta setmana

Entre els principals esdeveniments d’aquesta setmana s’inclouen el primer debat de les eleccions presidencials nord-americanes el dimarts i una votació a la Cambra de Representants sobre la proposta del Partit Demòcrata per a una segona ronda d’estímuls de pandèmia abans que la Cambra entri al recés divendres. Pel que fa als actius globals, encara hi ha una incertesa significativa tant sobre els patrons tècnics com sobre els fonaments.

A l’espai criptogràfic, el fitxer "Mint Rush" l’esdeveniment està en marxa per a Flamingo, un nou protocol DeFi que està desenvolupant l’equip de Neo Global Development (NGD) per a la cadena de blocs Neo. Els usuaris d’OKEx poden participar a l’esdeveniment apostant pel seu OKB mitjançant Jumpstart Mining per guanyar FLM.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner