Bitcoin sobreviu a les sortides de BitMEX, el COVID-19 de Trump i la venda de DeFi

Market Watch Weekly és una revisió dels mercats i desenvolupaments criptogràfics cada setmana.

La darrera setmana va tenir algunes notícies molt impactants, tant per al criptoespai com per als mercats financers en general. Tot i que vam veure com els preus de Bitcoin baixaven per primera vegada després que els reguladors nord-americans anunciessin càrrecs contra el popular intercanvi de derivats BitMEX, el sentiment del mercat va quedar encara més afectat pel fet que el president dels Estats Units, Donald Trump, donés positiu a COVID-19. 

Tanmateix, tant Bitcoin com els mercats borsaris van registrar ràpidament recuperacions ràpides. El S&L’índex P 500 va acabar les seves quatre setmanes de caigudes i va pujar a 3.348, mentre que Bitcoin (BTC), després d’haver baixat fins a 10.380 dòlars, torna a superar els 10.650 dòlars, a partir del temps de premsa..

La capitalització de mercat global de les criptomonedes, que havia caigut a uns 341.000 milions de dòlars després de les notícies BitMEX, també s’ha recuperat i se situa en gairebé 347.000 milions de dòlars, segons el Dades de CoinGecko.

Gràfic de preu spot BTC d’OKEx 1W – 10/5. Font: OKEx, TradingView

La setmana passada, els principals monedes van ser una bossa mixta. Tot i que la majoria van perdre, XRP va liderar la posició amb un guany setmanal del 2,46%, seguit de Litecoin (LTC) que va registrar guanys de l’1,03%.

Chainlink (LINK) va experimentar una important correcció la setmana passada, amb un descens del 12,78%, mentre que els preus de l’èter (ETH) i el Polkadot (DOT) van caure un 1,05% i un 2,54%, respectivament..

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes, entre el 9 i el 28 i el 10/4. Font: TradingView

BitMEX és testimoni de les sortides de BTC

La setmana passada va haver-hi una sortida massiva de BTC de BitMEX després de la CFTC carregat Els propietaris de BitMEX, Arthur Hayes, Ben Delo i Samuel Reed, van operar il·legalment una plataforma de negociació de derivats criptogràfics i van violar les regulacions contra el blanqueig de diners.

Des de l’anunci de la CFTC, més de 45.000 BTC (aproximadament valorats en 477 milions de dòlars) s’han transferit fora de BitMEX, amb les reserves de BTC de la borsa. caient 27%, fins a uns 120.000 BTC.

Saldo BTC a BitMEX. Font: Glassnode

El flux net negatiu més gran succeït el 2 d’octubre, quan es van retirar 44.000 BTC i al voltant del 30% dels quals es van transferir a Gemini i Binance en quantitats iguals.

Volum net de transferència de BTC des de / cap a BitMEX. Font: Glassnode

A part del descens del seu saldo BTC, també hi va haver un caiguda important en l’interès obert de BitMEX pels contractes de futurs perpetus de BTC. L’interès obert va caure d’uns 600 milions de dòlars a uns 450 milions de dòlars, el més baix des de maig de 2020.

Bitcoin obre interessos en futurs perpetus de BitMEX. Font: Glassnode

Continua la venda de DeFi

La venda de DeFi va continuar la setmana passada, i la majoria de les fitxes van perdre més del 10% del seu valor. Yearn.finance (YFI) i la seva bifurcació DFI.money (YFII) van ser els pitjors, amb un 37,72% i un 41,45% del seu valor, respectivament. Les vendes estan en gran part impulsades per l’incident al voltant d’Eminence.finance, un protocol DeFi inacabat llançat pel fundador de YFI, Andre Cronje. El sentiment és tal que, malgrat el addició d’Uniswap (UNI) al protocol Compound (COMP), ambdues fitxes van patir pressió de venda i van veure caigudes aquesta setmana del 22,87% i del 13,11%, respectivament.

L’ecosistema TRON, però, va rebre un impuls la setmana passada, després de TRON llançament de JustWrapper per fer transaccions anònimes. JustSwap (SUN), la iniciativa DeFi de Justin Sun, va ser un dels principals guanyadors la setmana passada, amb un valor que va augmentar un 8,65%. Maker (MKR) i Balancer (BAL) van ser altres guanyadors de la setmana passada. Els seus valors van augmentar un 11,34% i un 8,71%, respectivament.

Devolucions setmanals de les principals fitxes DeFi, entre el 28 i el 10 i el 4 de setembre. Font: TradingView

D’acord amb Dune Analytics, el volum de negociació mensual d’Uniswap va arribar als 15.300 milions de dòlars al setembre, superant els 13.600 milions de dòlars de Coinbase durant el mateix període.

Mentrestant, el valor total bloquejat en els protocols DeFi va caure lleugerament la setmana passada fins a assolir els 14.1200 milions de dòlars, amb els tres primers llocs posseïts per Uniswap, Maker i Curve.

Valor total bloquejat als protocols DeFi: 10/5. Font: DeBank

Mirant cap endavant aquesta setmana

S’espera que el Banc Central Europeu publiqui la seva declaració de política monetària sobre la seva decisió sobre la compra d’actius el 8 d’octubre. Mentrestant, els Estats Units anunciaran aquesta setmana dos indicadors econòmics: les reclamacions inicials per desocupació i els inventaris de cru. Al mercat asiàtic, el Japó anunciarà també les dades del PIB intertrimestral el 8 d’octubre.

És probable que els participants al mercat segueixin la recuperació del COVID-19 del president Trump i els esdeveniments polítics previs a les eleccions.

A l’espai criptogràfic, Ethereum Classic ho farà implementar una solució d’atac del 51% anomenada "MESS" a la seva xarxa principal el 10 d’octubre, intentant eliminar qualsevol ànim de lucre dels pirates informàtics. Yearn.finance, el pitjor intèrpret de les fitxes DeFi de la setmana passada, va anunciar el proper llançament de Vault v2, que especificarà l’estructura de les recompenses del seu govern.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner