Bitcoin s’enfronta a una forta resistència just després de superar l’àrea de consolidació fins a 7.500 dòlars: mercat criptogràfic diari

Divendres 24 d’abril: la majoria de les criptomonedes principals registren guanys sòlids en les darreres 24 hores.

Bitcoin (BTC) ha augmentat un 6 per cent, havent superat la resistència de 7.200 dòlars, assentant-se al voltant de 7.500 dòlars per temps de premsa.

Ethereum (ETH) puja poc més del 3 per cent el dia, cotitzant a 188 dòlars, per sota del seu nivell de resistència clau de 195 dòlars.

El XRP de Ripple cotitza al voltant de 0,195 dòlars, gairebé un 4% en les darreres 24 hores.

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Font: OKEx.com

El gràfic d’1 hora de Bitcoin mostra que durant l’hora d’ahir ahir el preu es va tancar amb una ombra superior relativament llarga. Aquest és un senyal d’alta pressió de venda al voltant de la zona entre 7.650 i 7.800 dòlars.

En les properes hores, la tendència va demostrar que actualment els bous necessiten temps per descansar i absorbir més taulells després de la ruptura. El gràfic de volum de negociació de BTC també indica que el nivell de fons alcistes va disminuir significativament després d’un ràpid creixement durant el brot.

Actualment, els inversors han de tenir en compte que és perillós entrar en una posició llarga, ja que encara hi ha la possibilitat que el preu retrocedeixi a la zona anterior abans de confirmar que el desglossament és racional. Aquest cap de setmana pot ser un bon període per confirmar-ho; recordeu, fins i tot si el preu s’estabilitza en 7.450 dòlars, és difícil trencar la zona de resistència entre 7.700 i 7.850 dòlars. A curt termini, la tendència es pot consolidar al voltant dels 7.500 i 7.850 dòlars.

BTC necessita estabilitzar-se en 7.500 dòlars per recuperar-se encara més

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Font: OKEx.com

BTC es va reduir gradualment fins a la intersecció de MA (30) i MA (60) a nivell diari i, finalment, va iniciar una tendència de ruptura ascendent. La tendència va trencar la part superior de la zona de consolidació al voltant dels 7.470 dòlars i després va continuar repuntant fins als 7.800 dòlars. El preu es va reduir ràpidament per sobre dels 7.500 dòlars i va entrar temporalment en la consolidació.

Els analistes d’OKEx creuen que trencar l’equilibri entre els borses i els óssos després d’un període de consolidació és una etapa que el mercat ha de viure en un cicle. A mesura que els màxims recents de rebot de BTC i els mínims de retrocés continuen aproximant-se, és possible que es produeixin avenços en qualsevol moment. Juntament amb el factor de la propera reducció a la meitat de Bitcoin, la probabilitat d’un avanç ascendent és naturalment alta.

No obstant això, cal assenyalar que no gaire per sobre de l’àrea de consolidació es troba la vora superior de la zona de negociació intensiva a la part inferior de l’any passat, que oscil·la entre els 7.700 i els 7.850 dòlars. La força de resistència en aquesta zona es pot veure a nivell diari o fins i tot setmanal. Si la tendència es pot estabilitzar en 7.500 dòlars, és probable que s’espera que el mercat es recuperi encara més.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 7.700 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.850 dòlars
 • Suport a curt termini: 7.450 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 7.250 dòlars

195 $ és el nivell clau per a l’ETH

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H ETH / USD. Font: OKEx.com

L’ETH també es va bloquejar en provar el nivell de resistència a l’alça de 195 dòlars. La raó per la qual aquest punt és clau és que la caiguda del preu al març es va basar en aquest preu com a punt de partida. També forma la vora superior de la zona de consolidació abans del pic al febrer.

Per tant, és significatiu si l’ETH pot trencar aquest punt. En general, el mercat pot introduir una bomba unilateral. Tanmateix, si continua sent pressionat al voltant dels 195 dòlars, la tendència pot continuar retrocedint i avançant més endavant.

Els inversors han de ser conscients que si l’ETH pot trencar 200 dòlars, podem esperar una nova bomba. Abans que el retrocés baixi de 175 dòlars, el patró alcista del canal no es trencarà.

El nivell de volum horari ha augmentat òbviament durant aquest trencament, pot ser un senyal de rebot més si pot mantenir o superar els nivells actuals.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 195 dòlars
 • Resistència a mig termini: 200 dòlars
 • Suport a curt termini: 185 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 175 dòlars

XRP veu un esclat més feble

Dades d’intercanvi perpetuos XRP / USD 1D. Font: OKEx.com

La força avançada de XRP va ser significativament més feble ahir, ja que fins i tot no va poder provar la part superior de l’àrea de consolidació actual. És molt probable que continuï confiant en el repunt global del mercat i pugi lleugerament, i la resistència de 0,2 dòlars pugui ser un punt crucial.

El fet que la part superior actual de l’àrea de consolidació estigui gairebé al mateix nivell que la zona inferior el 2019 separa el patró de XRP de les altres dues monedes superiors. Per a XRP, trencar la resistència al voltant de 0,2 dòlars significa que podem esperar un nou rebot. Tanmateix, els nivells de volum actuals no podran suportar una gran ruptura. És millor que els inversors esperin la bomba d’altres monedes importants i després entrin.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,2000 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,2170 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1940 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1895 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que compreneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner