Bitcoin publica la segona millor setmana de la història, ja que els usuaris minoristes i institucionals apilen sats

Market Watch Weekly és una revisió dels mercats i desenvolupaments criptogràfics cada setmana.

Després de set setmanes de guanys consecutius, Bitcoin (BTC) va registrar el seu segon tancament setmanal més alt de 18.448 dòlars, segons el preu de l’índex OKEx BTC. Les dades de Coin Metrics mostren que la capitalització borsària de Bitcoin també va assolir un nou màxim històric de 347.000 milions de dòlars el dissabte passat, superant el rècord de desembre de 2017.

Capitalització borsària de BTC - 23/11Capitalització borsària de Bitcoin. Font: Mètriques de monedes

Amb el preu de la BTC augmentant un 14,35% la setmana passada, els principals monedes també van sortir. Només TRON (TRX), Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin SV (BSV) no van presentar Bitcoin la setmana passada, mentre que XRP és el millor rendiment, amb un guany setmanal massiu del 62,84%. Cardano (ADA) i el token natiu OKB d’OKEx van seguir amb guanys del 43,63% i del 34,04%, respectivament. En general, altres monedes principals van augmentar del 20% al 30%.

Devolucions setmanals de les principals criptomonedes, l'11 / 11-11 / 22.Devolucions setmanals de les principals criptomonedes, l’11 / 11-11 / 22. Font: TradingView

Juntament amb l’augment continuat del preu, l’interès obert agregat dels futurs BTC supera els 7.000 milions de dòlars i va assolir un altre màxim històric, segons el dades esbiaixades. OKEx va encapçalar la llista amb un OI de 1.181 milions de dòlars, mentre que l’OI de CME va superar la marca de 1.000 milions de dòlars per primera vegada.

A mesura que continua l’impuls alcista, els tipus de finançament de permutes perpètues entre els intercanvis estan tendint a l’alça. L’augment de la taxa de finançament ha estat molt notable des del 20 de novembre, cosa que indica que els inversors minoristes han estat perseguint la recuperació dels preus i que les condicions s’estan escalfant a curt termini.

Tot i que les taxes de finançament positives signifiquen que els períodes de temps són dominants, els preus estancats a taxes de finançament excessivament altes poden provocar la liquidació dels llargs, resultant en fortes correccions.

Finançament d'intercanvi perpetu de BitcoinFinançament d’intercanvi perpetu BTC. Font: esbiaixar

Mentrestant, CME va llançar els últims futurs de Bitcoin (a partir del 17 de novembre) dades de posició el 21 de novembre. Bitcoin va continuar el seu impuls ascendent durant aquest període d’informes i es va estendre l’optimisme del mercat.

Els interessos oberts van augmentar d’11.311 a 11.509, mantenint dues setmanes d’increment, mentre que l’OI total encara no ha superat la xifra de fa dues setmanes. Això es pot veure com un signe de reticència creixent a anar molt de temps quan el mercat ja ha experimentat guanys considerables.

Segons l’informe, les posicions llargues dels gestors d’actius van passar de 832 a 845 i les posicions curtes van caure de set a quatre. Al mateix temps, les posicions llargues dels fons apalancats van passar de 5.097 a 5.305 i les posicions curtes van passar de 7.881 a 8.097. Altres comptes reportables han reduït les seves posicions tant en posicions llargues com curtes, i han indicat mesures de control del risc. En general, però, els inversors institucionals continuen sent alcistes al mercat.

Dades de futurs CME Bitcoin: nombre de fons apalancats, llargs i curts. Font: Quanl

En el sector DeFi, tot i les recents explotacions, moltes fitxes DeFi segueixen pujant durant tres setmanes seguides mentre Bitcoin continua augmentant. Un dels millors intèrprets va ser yearn.finance (YFI), que va augmentar prop del 40%. L’equip bàsic i els desenvolupadors de YFI continuen construint allò esperat Anhelar voltes V2, mentre que l’acció de preus altament volàtil del testimoni també el converteix en un dels favorits entre els comerciants actius.

Les recompenses d’Uniswap (UNI) van finalitzar dimarts passat i, tal com vam assenyalar a l’últim Market Watch Weekly, els fons s’han desplaçat a SushiSwap (SUSHI) per obtenir rendiments més alts. El desguàs va veure com el valor total bloquejat de SushiSwap augmentava ràpidament i la fitxa també es va apreciar un 33% setmanal.

Devolucions setmanals de les principals fitxes DeFi, 16 / 11-11 / 22Devolucions setmanals de les principals fitxes DeFi, 16 / 11-11 / 22. Font: TradingView

D’altra banda, UNI va perdre el 3,26%, cosa que el converteix en el testimoni de DeFi amb menys rendiment de la setmana. Mentrestant, s’està provant el mecanisme de govern de la comunitat d’Uniswap i dijous, Uniswap va passar de ser el protocol més gran de DeFi en termes de TVL al cinquè lloc. Això ha conduït a una discussió renovada entre els participants del mercat sobre la necessitat de sistemes d’incentius.

En general, però, la TVL de l’ecosistema DeFi ha assolit un nou rècord de 14.59 milions de dòlars avui. Lending Protocol Maker (MKR) va recuperar el primer lloc, ja que TVL del projecte pujava a 2,771 milions de dòlars, segons DeFi Pulse.

Valor total bloquejat a DeFiValor total bloquejat a DeFi. Font: Pols DeFi

Mirant cap endavant aquesta setmana

L’índex de volatilitat CBOE (VIX) ronda les 22 (la vora inferior del seu rang recent durant dues setmanes) i, un cop torni per sobre de 25, hi haurà pressió correctora sobre actius de risc com ara renda variable i Bitcoin. A més, aquest dijous és Acció de gràcies, seguit d’un cap de setmana llarg, i les compres institucionals de criptografia poden veure’s afectades per les vacances.

El llançament d’Ethereum 2.0 arribarà a principis de desembre i el mercat està vigilant els desenvolupaments. D’acord amb Llançador Eth2, 292.672 ETH ja estan apostant i comptant.

Es requereix un mínim de 524.288 ETH per iniciar el bloc de gènesi i aquest procés mostra ara signes d’acceleració, cosa que també provoca un augment de la demanda d’ETH.

El preu de l’ETH ha superat els 570 dòlars, que era un fort nivell de resistència, i aviat pot provar la propera resistència a 618 dòlars. Tanmateix, el nivell de suport inferior encara ronda els 550 $.

Valor total de l'ETH 2,0 en relació amb el preu de l'ETHValor total de l’ETH 2,0 en relació amb el preu de l’ETH. Font: CryptoQuant

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

OKEx Insights presenta anàlisis de mercat, característiques detallades, investigacions originals & notícies de professionals de criptografia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner