Bitcoin cau en una zona de negociació intensiva cap al 2019 Fons inferior: Crypto Market Daily

Els mercats de criptografia estan tenint un fort èxit avui, 12 de març, ja que les principals criptomonedes experimenten pèrdues de dos dígits durant les darreres 24 hores.

Bitcoin (BTC) ha patit la menor de les deu primeres monedes, gairebé un 6 per cent el dia i cotitza al voltant de 7.300 dòlars aquest matí. 

Ethereum (ETH) ha registrat pèrdues més greus, ja que ha perdut el control sobre la marca de suport de 180 dòlars i ha caigut en un 15% en les darreres 24 hores. La segona criptomoneda més gran per capitalització borsària cotitza actualment al voltant dels 170 dòlars.

BTC / USD Intercanvi perpetu

Gràfic 4H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: okex.com

Veient el gràfic de 4-H de Bitocin, veiem que el nivell d’assistència de 7.700 dòlars no era efectiu i el preu va caure per sota d’ell només una hora al matí del 12 de març.

De fet, el preu ja havia donat un senyal de caiguda després de no haver tornat a trencar 8.000 dòlars aquest matí, i la direcció en moviment fa que la nostra predicció d’ahir fos impossible de complir. Juntament amb el fracàs del doble fons, el sentiment del mercat serà pitjor.

El gràfic del volum de negociació ens indica el motiu de la caiguda del preu: tot i que el volum de venda actiu està disminuint, la manca de compra de fons és el principal factor que fa que només un baix nivell de venda de fons pugui provocar una gran caiguda. Els inversors comencen a ser curosos i pessimistes.

La bona notícia per als borsistes és que el rang de 7.000 a 7.700 dòlars és una zona de comerç intensiva i que va constituir una zona de fons a finals de 2019. Aquesta àrea de suport serà la més forta, cosa que fa que sigui un moment adequat per comprar alguns llocs.

Els comerciants consideren 7.000 dòlars com a pròxim nivell d’assistència

Gràfic 1D Dades de permutació perpetua BTC / USD. Souce: okex.com

Canviem la nostra mirada pel gràfic d’un dia. Com hem indicat al gràfic anterior amb fletxes, podeu veure que BTC es mou per expressar un patró de capçalera i espatlla completament. Si 7.000 dòlars poden convertir-se en un altre fons en el futur, es pot esperar un nivell diari de rebot.

El volum de vendes diàries també suposa una tendència a la baixa, però encara es manté a nivell mitjà per avui. És possible assolir un interval de preus proper al nivell de 7.000 dòlars a curt termini i es pot produir un repunt si els preus s’hi poden estabilitzar durant aproximadament una setmana.

Tingueu en compte que, si el preu es baixa per sota de 7.000 dòlars, tindrem dos possibles escenaris: si es tracta d’un trencament fals, es pot produir un rebot immediatament; o si es tracta d’un veritable descans, acompanyat de grans vendes, arribarà un mercat baixista real.

Els comerciants haurien de prestar atenció a l’eficàcia de la zona entre 7.000 i 7.700 dòlars aquesta setmana.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini : 8.000 dòlars
 • Resistència a mig termini : 7.700 dòlars
 • Assistència a curt termini: 7.250 dòlars
 • Assistència a mitjà termini : 7.000 dòlars

Intercanvi perpetu ETH / USD

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: okex.com

En comparació amb BTC, ETH ha caigut encara més durant els darrers dies. El període actual de pèrdues gairebé ha esborrat tots els guanys de l’ETH des de principis de 2020. La moneda es va trencar per sota del fort suport de 180 dòlars, cosa que significa que el pànic augmenta.

El gràfic del volum de negociació ens mostra un volum important de vendes que encara existeixen al mercat ETH i el volum de dumping d’avui és fins i tot superior a l’anterior. Per tant, és difícil ser precís sobre la ubicació de la part inferior fins que el volum s’hagi reduït.

La tendència actual podria indicar que el pròxim nivell de suport efectiu se situa al voltant de l’àrea de 155-160 dòlars. Si la moneda es pot estabilitzar aquí, és possible que hi hagi una possibilitat de rebot o que el preu pugui baixar per provar els 140 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 177 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 185 dòlars
 • Assistència a curt termini: 160 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 155 dòlars

Elecció del comerciant: TRX / USD Perpetual Swap

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H TRX / USD. Font: okex.com

La tendència en moviment de TRX s’ha conformat amb un cicle integrat de baixista a baixista. Els volums de compra han augmentat gradualment durant la tendència alcista, i els volums de venda han disminuït gradualment durant la tendència baixista.

En comparació amb BTC i ETH, els nivells de volum de TRX són extremadament reduïts i el preu gairebé s’acosta al nivell més baix registrat. Per tant, la possibilitat de rebot serà més gran per a aquesta moneda.

Tanmateix, la condició prèvia d’un rebot és que s’ha d’estabilitzar el mercat, o bé és possible crear un nou mínim en el futur.

Els inversors haurien de tenir en compte la força del suport al voltant dels 0,01300 dòlars, la tendència podria anar pel camí contrari si és efectiva.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,01450 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,01540 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,01300 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,01200 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Promo
banner
Promo
banner