BTC no torna a trencar els 7.000 dòlars, afronta el risc de caure fins als 6.000 dòlars. Suport: Crypto Market Daily

Els mercats criptogràfics han continuat operant majoritàriament de manera lateral durant les darreres 24 hores fins a pressionar l’hora d’avui, 26 de març. La majoria de les deu primeres monedes veuen un canvi d’un 1-2 per cent cada dia.

Bitcoin (BTC) cau al voltant del 2 per cent, cotitzant al voltant de la marca de 6.600 dòlars, segons l’índex BTC / USD d’OKEx.

L’èter (ETH) encara s’enfronta a una forta resistència a 145 dòlars, que actualment cau al voltant del 2 per cent el dia per cotitzar a 135 dòlars.

El XRP de Ripple també s’enfronta a una resistència crítica a 0,165 dòlars, incapaç de superar-lo. La moneda cau una fracció de percentatge el dia i cotitza a 0,16 dòlars.

BTC sembla més baix per obtenir assistència, ja que 6.400 dòlars ja no són forts

Gràfic 1H Dades d’intercanvi perpetu BTC / USD. Souce: OKEx.com

Ahir, 25 de març, BTC no va tornar a trencar els 7.000 dòlars. Va passar gairebé el mateix que amb la primera prova de 7.000 dòlars del 23 de març: va aparèixer una gran quantitat de vendes la següent hora després de l’intent fallit.

L’equip d’anàlisi del mercat d’OKEx creu que, amb el fracàs de la ruptura, la confiança dels borses es reduirà més. Tot i que ara el preu encara s’admet en 6.500 dòlars, és probable que no sigui vàlid si augmenta la venda d’emocions. 6.400 dòlars no suposaran un fort suport en aquest cas.

Tot i això, també és possible que el preu pugui superar els 7.000 dòlars si la ruptura s’acompanya d’un augment de volums.

Els inversors haurien de prestar més atenció a la línia de tendència alcista a curt termini. La posició de prova pot rondar els 6.150 dòlars.

Els comerciants haurien de recordar que, fins i tot si el preu baixa per sota de la línia de tendència, no és un bon moment per deixar-se curts immediatament, ja que el mercat necessita temps per confirmar que la ruptura és racional. És millor tancar la posició al voltant dels 5.650 dòlars, ja que és més probable que la tendència obtingui suport al voltant.

Els volums de compra de BTC s’acosten al nivell més baix en dues setmanes

El gràfic superior a 1 dia de Bitcoin mostra que la tendència es mou cap a la mitjana mòbil de 30 dies. Abans era un punt de resistència dur. Si el preu no el pot superar aquesta vegada, significa que l’energia de bombament és feble i que el mercat necessita més fons.

El volum de compra gairebé s’ha reduït al nivell més baix de les darreres dues setmanes. Això significa que actualment és gairebé impossible esclatar i hi ha una gran probabilitat que la tendència vagi en la direcció oposada.

Els inversors han de tenir en compte que el mercat està canviant i és impredictible, per tant, si trencem 7.000 dòlars a curt termini, hauríem d’esperar a que s’estabilitzi i pugui entrar en una posició llarga.

És possible que el preu retrocedeixi. Si la tendència cau per formar un altre fons, es pot predir que rondarà els 5.650 dòlars, ja que és el primer suport eficaç si es trenca la línia de tendència alcista. La segona posició de fons possible pot rondar els 5.000 dòlars.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 6.900 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 7.000 dòlars
 • Suport a curt termini: 6.500 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 6.000 dòlars

El mercat ETH presenta signes de debilitat

Dades d’intercanvi perpetuos de 4H ETH / USD. Font: OKEx.com

Ahir ETH no va trencar 145 dòlars i ara el preu se suprimeix en 140 dòlars. Les activitats comercials es debiliten i la tendència es mou cap a ocupar gairebé el 90% de la superfície del triangle. Això indica la debilitat del mercat ETH actualment.

És possible que la línia de tendència alcista es posi a prova durant el dia a mesura que el preu evolucioni segons el patró per apropar-s’hi. Després de confirmar que el trencament és racional, el següent objectiu és d’uns 120 dòlars, ja que suposa un fort nivell de suport. Recordeu que si el preu torna a la zona del triangle després de trencar-se, significa que la tendència alcista no s’ha acabat.

Els inversors podrien esperar una ruptura per sobre dels 145 dòlars i fins i tot arribar als 155 dòlars si la tendència encara es pot recolzar en la línia de tendència. Tot i això, esperar-ho no vol dir entrar en aquest moment. Com que el rang de fluctuació és petit i el moviment serà ràpid, no és fàcil controlar el risc. Per tant, tingueu paciència i espereu que entri el senyal clar.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 145 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 155 dòlars
 • Suport a curt termini: 134 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 120 dòlars

XRP es negocia lateralment contra la resistència de 0,165 dòlars

Dades d’intercanvi perpetuos de 1H XRP / USD. Font: OKEx.co

La tendència recent de XRP va demostrar que 0,1650 dòlars és un punt de resistència difícil de trencar. Gairebé no és possible provar 0,1750 dòlars a curt termini.

En comparació amb ETH i BTC, els volums de negociació de XRP han disminuït fins a un punt de congelació. Això significa que els bous continuaran perdent confiança i és probable que el preu provi 0,1440 dòlars o fins i tot més profund per formar un altre fons. Aleshores és probable que formi un doble fons si això es fa realitat.

El preu de XRP pot augmentar i provar 0,1750 dòlars si es forma el patró que es mostra al gràfic anterior. Els inversors només haurien de notar la resistència al voltant dels 0,1750 dòlars i l’eficàcia del suport al voltant dels 0,1440 dòlars. Trencar qualsevol d’ells pot significar que l’àrea de consolidació està destruïda i entrarem en una nova tendència.

Nivells de resistència i suport

 • Resistència a curt termini: 0,1650 dòlars
 • Resistència a mitjà termini: 0,1750 dòlars
 • Suport a curt termini: 0,1440 dòlars
 • Suport a mitjà termini: 0,1270 dòlars

Exempció de responsabilitat: Aquest material no s’ha de prendre com a base per prendre decisions d’inversió ni interpretar-se com una recomanació per realitzar transaccions d’inversió. El comerç d’actius digitals comporta un risc important i pot provocar la pèrdua del capital invertit. Heu d’assegurar-vos que enteneu plenament el risc que comporta i que tingueu en compte el vostre nivell d’experiència, els objectius d’inversió i, si cal, consulteu assessorament financer independent.

Seguiu OKEx a:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner