SeedInvest aborda la desigualtat econòmica amb ‘BlackCapital’

La popular plataforma de finançament col·lectiu, SeedInvest, ha anunciat el llançament d’una nova iniciativa anomenada ‘BlackCapital‘.

L’objectiu de BlackCapital és facilitar la igualtat econòmica entre les comunitats negres dels Estats Units. Es va llançar en col·laboració amb Kevin Johnson, antic All-Star de la NBA i alcalde de Sacramento.

Els detalls

Abordar la desigualtat econòmica no és poca cosa. Reconeixent això, SeedInvest ha adoptat un enfocament estructurat cap al seu objectiu.

Per tal d’afectar positivament el major nombre de persones, el BlackCapital de SeedInvest s’ha estructurat com un sistema de dues vessants; cadascun dels quals proporcionarà als participants accés a empreses emergents amb un potencial potencial altament verificat. Els inversors poden optar per invertir en empreses dirigides per fundadors negres. En el moment de l’escriptura, SeedInvest compta amb tres empreses amb fundadors negres que recapten fons.

1. Accés al capital negre

Amb una inversió mínima de 1.000 dòlars, aquest programa permet als inversors de qualsevol tipus la possibilitat de crear una cartera formada per fins a 25 empreses emergents diferents que recaptin capital mitjançant SeedInvest.

2. Fons de capital negre

Amb una inversió mínima de 50.000 dòlars, aquest programa s’adreça específicament a inversors acreditats. Igual que BlackCapital Access, aquest fons proporcionarà als seus participants accés a moltes oportunitats d’inversió verificades, juntament amb l’accés a una sèrie de funcions de la plataforma SeedInvest.

SeedInvest assenyala que, fins ara, el capitalisme de risc en fase inicial només era accessible per aproximadament el 2% de la població. A més, aquesta forma d’invertir ha superat amb escreix el S&P 500 durant les darreres dues dècades. En crear i promocionar BlackCapital Access / Fund, amb l’ajut de Kevin Johnson, SeedInvest espera augmentar aquest 2% tant com sigui possible.

Hauria de ser interessant veure com SeedInvest continua desenvolupant BlackCapital i si la iniciativa BlackCapital beneficia de fet la comunitat negra.

Poblacions marginades

Tenint en compte que actualment estem a mitjan 2020, és trist dir que moltes comunitats marginades a tot el món encara existeixen. Actualment, a Amèrica del Nord, les comunitats negres estan en el punt de mira a causa d’una infinitat de problemes. SeedInvest ha pres nota i comença a treballar per contribuir al progrés futur.

Al timó

Tot i que SeedInvest pot facilitar BlackCapital, la creació del projecte va ser possible gràcies a la col·laboració amb Kevin Johnson. Si aquest nom us sembla familiar, els seus èxits anteriors poden explicar per què.

  • 3x NBA All-Star amb els Sacramento Kings
  • Alcalde de Sacramento del 2008-2016
  • CEO de Seven Ventures

Al llarg de la seva carrera, Kevin Johnson ha experimentat un gran èxit en molts dels seus esforços. Per exemple, al llarg del camí s’ha conegut pel desenvolupament de programes que ajuden a les comunitats marginades a tenir accés a millors oportunitats educatives i econòmiques. En aquest cas, la seva participació en una iniciativa com BlackCapital no és una sorpresa.

Tot i que BlackCapital és molt nou, esperem veure un creixement continuat en el suport a la comunitat negra dotant de poder als fundadors i inversors negres. També esperem un creixement continuat en el suport a altres membres marginats de la comunitat.

Finançament col·lectiu

Des delJumpstart Our Business Act‘Es va aprovar el 2012, el finançament col·lectiu ha anat augmentant en popularitat. Aquesta popularitat ha provocat l’augment de diverses empreses com SeedInvest, ja que busquen establir-se com a líders del mercat. Invertir a través d’aquests mitjans pot proporcionar a inversors experimentats oportunitats fantàstiques, ja que s’accedeix a les empreses en una fase inicial.

Tot i que hi ha un gran potencial de rendibilitat, és vital tenir en compte que la inversió en fase inicial és un esforç d’alt risc. SeedInvest es fa ressò d’aquest sentiment afirmant: “Només aquells que estiguin preparats per a una volatilitat extrema, una manca de liquiditat i el risc de perdre tota la seva inversió haurien d’invertir en inversions inicials en fase inicial”.

SeedInvest

Fundada el 2011, SeedInvest és una plataforma de finançament col·lectiu amb seu a Nova York, Nova York. A través de la seva plataforma, SeedInvest proporciona als inversors accés a oportunitats verificades prèviament per a empreses prometedores.

Actualment, el CEO, Ryan Feit, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Des que COVID-19 va començar a causar estralls al món tal com el coneixem, diverses plataformes de finançament col·lectiu han notat un augment de l’activitat dels inversors, amb SeedInvest entre aquestes.

En conseqüència, vam fer una breu ullada a aquests esdeveniments i a com van donar lloc a un trimestre rècord per SeedInvest. Per obtenir més informació, feu clic AQUÍ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner