Wonderful alinea els seus esforços amb la plataforma de finançament participatiu Equity ‘StartEngine’

Notícies meravelloses

En una notícia positiva, la popular plataforma de finançament col·lectiu StartEngine va anunciar l’arribada d’un nou accionista / inversor: Kevin O’Leary (AKA Mr. Wonderful).

En el futur, Wonderful assumirà el paper d’assessor estratègic de la plataforma. En fer-ho, StartEngine es beneficiarà enormement de la seva àmplia xarxa de connexions i de l’atenció pública que se li ofereix.

Augment de capital

Wonderful assenyala, en el seu discurs inaugural com a assessor estratègic de StartEngine, que el finançament col·lectiu té diversos avantatges. Els següents són exemples d’aquests avantatges:

 • Flexibilitat de termes
 • Les empreses participants tenen un major control de la seva valoració i del preu de les accions
 • Es pot conservar una quota potencialment més gran de l’empresa
 • Amb un major nombre d’accionistes, cadascun actua com a “ambaixadors de la marca”, proporcionant una exposició molt més gran a les operacions de la companyia.
 • Wonderful s’uneix a StartEngineWonderful s'uneix a StartEngine

  Mireu aquest vídeo a YouTube

  Finançament participatiu

  La JOBs Act, que es va posar en marxa durant l’administració Obama, va establir les bases per al finançament participatiu tal com el coneixem avui.

  No obstant això, no tots els mètodes de finançament col·lectiu són iguals. A l’article següent, fem una ullada a què diferencia el crowdfunding de renda variable de la inversió en accions i el simple crowdfunding vist a través de plataformes com Kickstarter.

  Què és el crowdfunding Equity?

  Kevin O’Leary

  Després de construir i vendre amb èxit la seva empresa, SoftKey, per uns impressionants 4.000 milions de dòlars, Kevin O’Leary (també conegut com Mr. Wonderful), va guanyar fama a la vista pública a través de Dragons Den. Aquesta fama es va consolidar després d’anys com a amfitrió de la spin-off ‘Shark Tank’.

  Wonderful alinea els seus esforços amb la plataforma de finançament participatiu Equity 'StartEngine'

  Kevin O’Leary (Mr. Wonderful)

  Ja sigui mirant la seva experiència com a empresari, inversor o personalitat televisiva, pocs han experimentat èxits com Kevin O’Leary. La culminació d’aquests èxits li ha permès convertir-se en una força destacada en els negocis.

  Wonderful ha creat recentment un missatge informatiu que detalla la seva relació amb StartEngine i el que podem esperar des de la plataforma per avançar.

  Kevin O’Leary ha comentat específicament sobre COVID-19 i sobre la seva relació amb el crowdfunding.

  “Amb la pandèmia del coronavirus que provoca incertesa econòmica, les empreses emergents i les petites empreses tenen un temps increïblement difícil per accedir al capital, de manera que veureu un augment important de l’interès en empreses de finançament participatiu com StartEngine que resolen aquest problema … mireu enrere aquest període com l’inici de l’auge del finançament participatiu i crec que és una indústria que guanyarà StartEngine ”.

  Parlant amb Howard

  Després d’anunciar el desenvolupament comentat avui aquí, el CEO de StartEngine, Howard Marks, es va dedicar el temps a compartir els seus pensaments.

  “Vam veure un gran creixement del crowdfunding durant l’última recessió econòmica, quan els empresaris havien de trobar fonts de capital alternatives. De la mateixa manera, estem preparats per proporcionar una solució de finançament ara, en el que s’està convertint en un altre període difícil … Amb l’elevat nivell d’incertesa, ja hem vist que el finançament del capital risc i dels àngels es redueix significativament. El contrari és cert a StartEngine: estem veient un gran interès dels inversors quotidians per les oportunitats de la nostra plataforma “.

  Howard Marks va continuar,

  “El finançament col·lectiu és únic per la seva capacitat de trobar un gran nombre d’accionistes que estiguin alineats amb la missió i els objectius d’una empresa i que no compleixin horaris reduïts, un problema que actualment assoleix la indústria tradicional de capital privat i serveis financers de risc”.

  A la nostra sèrie d’entrevistes en curs, en el passat hem tingut el plaer de tenir una discussió a fons amb el CEO de StartEngine, Howard Marks. Aquesta conversa proporciona informació sobre els inicis de StartEngine i sobre com es van convertir en la plataforma que coneixem actualment.

  Sèrie d’entrevistes: Howard Marks, CEO de StartEngine

  StartEngine

  Fundada el 2014, StartEngine manté operacions a Los Angeles, Califòrnia. Fins ara, la companyia ha ajudat a centenars d’empreses a recaptar més de 135 milions de dòlars en finançament. Aquest finançament va ser possible a través d’una xarxa formada per més de 235.000 inversors actius.

  Actualment, el CEO Howard Marks supervisa les operacions de la companyia.

  StartEngine Makes Inc Top 10 Llista d’empreses de Califòrnia

  A altres notícies

  Igual que el sector blockchain, el crowdfunding és jove i encara experimenta un període de descobriment i creixement. En el passat, hem analitzat diverses plataformes que faciliten aquests mètodes de generació de capital, a més de les diferències operatives entre el Canadà i els Estats Units.

  Finançament participatiu participatiu a Amèrica del Nord

  Top 5 llocs web de finançament participatiu

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me

  Our Socials
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner