Celsius Network recapta 20 milions de dòlars a la plataforma de finançament participatiu BnkToTheFuture

Dues de les tendències més populars que han captat l’atenció dels inversors el 2020 són les finances descentralitzades (DeFi) i el finançament participatiu. L’impuls darrere de la popularitat de cadascun no sembla que s’estigui desaccelerant, tal com es posa de manifest en les recents notícies sobre Celsius Network que van completar una augment de capital superior als 20,2 milions de dòlars..

Aquesta pujada en particular és d’interès, ja que implica empreses classificades com a operadores de DeFi (Celsius Network) i finançament participatiu (BnkToTheFuture).

Detalls del Raise

En aquesta ronda de finançament, Celsius Network venia un 12,41% de renda variable. A canvi, la captació de capital ha atret la participació de més de 1.000 inversors, que van aportar més de 20,2 milions de dòlars.

Aquesta pujada és un clar èxit, ja que el total de fons generats representa aproximadament el 120% de l’objectiu objectiu de l’empresa. Tot i que hi ha molts factors que van conduir a l’èxit d’aquesta pujada, la popularitat actual de la plataforma, sens dubte, va tenir un paper important. Celsius Network indica que ara han proporcionat més de 6,2 milions de dòlars en préstecs, a més de controlar més de 630 milions de dòlars en actius, cosa que demostra una clara demanda dels seus serveis.

Pensament independent

Dels diners recaptats per Celsius Network, aproximadament el 50% prové d’un sol inversor: Tether. Aquesta inversió de Tether va provocar inicialment preocupacions per part dels usuaris de la plataforma, ja que es temia que ara Celsius Network estigués sotmès a influències externes. Un dels factors diferencials entre Celsius Network i els seus competidors és el seu objectiu de compartir el 80% dels seus beneficis entre la clientela. Amb els grans inversors que dominen potencialment les decisions de l’empresa, els objectius de distribució de beneficis com aquest podrien ser interromputs. La por a aquesta possibilitat ha provocat que el conseller delegat de Celsius Network, Alex Mashinsky, comentés la qüestió en el passat.

“… Estem compromesos a donar als dipositants el 80% i jo segueixo sent el principal accionista de Celsius, però ara té força més efectiu per créixer més ràpidament i construir millors productes”.

Ara que la seva recaptació de capital ha arribat a la conclusió, aquests temors van ser clarament exagerats, ja que no van fer res per frenar els inversors a acudir a l’oportunitat.

Competidors DeFi

Tot i que el títol DeFi es pot utilitzar com a terme general per descriure qualsevol nombre d’aplicacions financeres basades en blockchain, un dels exemples més populars són les plataformes de préstec criptogràfic..

Mirant més enllà de Celsius Network, les següents empreses funcionen actualment com a rivals propers, oferint serveis similars / competidors.

Amb la comunitat de criptografia poblada per un nombre elevat de titulars a llarg termini, no és estrany que els serveis oferts per aquestes empreses siguin molt demandats. Per a un inversor que no tingui intenció de negociar els seus actius a curt termini, és una manera fàcil d’obtenir ingressos passius.

Finançament participatiu

DeFi és un sector actiu en aquest moment, però què passa amb les empreses que fan possible aquest augment de capital??

En aquest cas, Celsius Network va recórrer a la popular plataforma BnkToTheFuture. Plataformes com aquesta proporcionen als inversors accés a oportunitats que abans només eren accessibles per als capitals de risc rics.

Igual que Celsius Network, BnkToTheFuture no està sol en el seu camp respectiu. Diversos competidors han llançat barrets al ring, ja que busquen establir una reputació com a líders en el crowdfunding. Els següents són alguns exemples d’aquestes empreses.

  • Smartlands
  • WeFunder
  • SeedInvest
  • StartEngine

Aquesta popularitat s’ha destacat recentment, ja que StartEngine va cridar l’atenció d’un empresari de gran perfil Kevin O’Leary, també conegut com Mr. Wonderful. En aquell moment, O’Leary va parlar del potencial del crowdfunding, afirmant,

“Amb la pandèmia del coronavirus que provoca incertesa econòmica, les empreses emergents i les petites empreses tenen un temps increïblement difícil per accedir al capital, de manera que veureu un augment important de l’interès en empreses de finançament participatiu com StartEngine que resolen aquest problema … mireu enrere aquest període com l’inici de l’auge del finançament participatiu i crec que és una indústria que guanyarà StartEngine ”.

Xarxa Celsius

Fundada el 2017, Celsius Network manté operacions a Londres, Anglaterra. Sobretot, l’equip de Celsius Network s’esforça per desenvolupar solucions financeres modernes mitjançant l’ús de tecnologia com la cadena de blocs. L’empresa és molt coneguda per la seva incursió en criptopréstecs i els seus comptes de criptografia.

Actualment, el director general, Alex Mashinsky, supervisa les operacions de la companyia.

Vídeo corporatiu de la xarxa CelsiusVídeo corporatiu de la xarxa Celsius

Mireu aquest vídeo a YouTube

A altres notícies

Per a aquells que estiguin interessats en obtenir més informació sobre què és el finançament col·lectiu de capital i com pot canviar la nostra manera d’invertir, assegureu-vos de llegir la nostra immersió profunda a la pràctica AQUÍ.

Si la idea del crowdfunding d’equitat ha despertat el vostre interès després d’aprendre els seus avantatges, l’article següent AQUÍ aportarà llum sobre alguns dels líders del sector.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner