El Japó veurà les propietats immobiliàries mitjançant una nova plataforma

Plataforma col·laborativa

Amb una gran quantitat de cases deshabitades que voregen regions rurals del Japó, es va presentar una oportunitat a aquells que van mirar de prop. Com a resultat, una empresa ambiciosa, anomenada LIFULL, ho va veure i va emprendre un camí que permetria revitalitzar aquestes cases. En fer-ho, sorgirien oportunitats d’inversió lucratives, tot proporcionant un habitatge assequible a aquells que ho necessitin.

En un moviment per finançar els seus esforços i els objectius generals, LIFULL es va associar amb el proveïdor de tecnologia blockchain, BUIDL. Aquesta associació va obrir les portes als valors digitals i a la inversió mitjançant la propietat fraccionada de béns immobles, mitjançant el desenvolupament d’una “plataforma de finançament”..

Des de llavors, Securitize ha adquirit BUIDL. Això, però, no ha tingut cap impacte negatiu en el projecte establert anteriorment. Per contra, Securitize ha pres una posició que indica que seguiran donant suport a aquest prometedor projecte.

Resultats comprovats

El que destaca d’aquesta col·laboració en particular és que es demostra que els beneficis, sovint promocionats per aquests tokens pro-seguretat, eren certs. Aquest moviment no es fa en funció de la possibilitat d’un potencial realitzat, sinó a causa de beneficis verificats.

Les empreses van assenyalar que durant les fases inicials de l’esforç, aquests beneficis van ser més evidents en quatre escenaris. El següent és un fragment del seu llançament, que descriu exactament què eren.

  • Verificació de la reducció de costos operatius mitjançant l’execució automàtica de distribució, dividend i amortització de tokens de seguretat mitjançant contracte intel·ligent
  • Distribució de fitxes de seguretat desencadenades per les dades de dipòsit obtingudes de l’API del banc (GMO Aozora Net Bank, Ltd.)
  • Utilitzar contractes intel·ligents a la cadena de blocs per executar automàticament dividends i amortitzacions d’acord amb la proporció de propietat dels tokens de seguretat
  • Els inversors i tercers poden comprovar el funcionament del contracte intel·ligent anterior i el flux de fons i fitxes en una cadena pública pública resistent a la manipulació (Ethereum mainnet)

Objectiu principal

Fins ara, sembla que hi ha mentalitats extremes al voltant dels valors digitals. Tot i que alguns es conformen amb la seva creença que només unes poques classes d’actius poden beneficiar-se de la tokenització, hi ha d’altres que creuen que tot el valor algun dia estarà representat per un testimoni.

Una cosa en què tots semblen estar d’acord és que la propietat immobiliària és un camp de proves perfecte per demostrar què poden aportar els valors digitals.

Aquest acord s’ha fet evident a través de moviments realitzats, no només per Securitize, sinó a través de diversos participants de la indústria a escala mundial. A continuació en detallem alguns exemples.

Smartlands to Tokenise Nottingham Real Estate a través de STO

Flyt Property porta la primera STO immobiliària tokenitzada a Aftrica

La casa de béns immobles de Luxemburg s’ha signat amb èxit a través de Tokeny

Comentari

En anunciar aquest nou projecte, representants de cadascun, LIFULL i Securitize, es van dedicar el temps a fer comentaris. El següent és el que cadascun havia de dir.

Tsunahiro Matsuzaka, Dirigeix ​​el projecte a LIFULL,

“Hem après moltes coses del treball que vam fer amb BUIDL. Seguirem treballant amb Securitize per construir un futur on els béns immobles estiguin simbolitzats i tothom pugui comerciar lliurement ”.

Carlos Domingo, Director general de Securitize, estats,

“El nostre èxit de col·laboració en la creació d’una solució de plataforma integral per a fons immobiliaris finançats per participacions és molt emocionant i és un bon començament per a Securitize i LIFULL mentre treballem per modernitzar junts el mercat immobiliari japonès”.

Titulitzar

Fundada el 2017, Securitize és una plataforma de tokenització que manté operacions als Estats Units. Des del seu llançament, Securitize s’ha consolidat com un líder clar en el sector dels valors digitals, en part gràcies a aliances estratègiques com la que es parla avui aquí.

Actualment, el director general, Carlos Domingo, supervisa les operacions de l’empresa.

VIDA

Fundada el 1997, LIFULL manté operacions fora de Tòquio, Japó. Sobretot, l’empresa està especialitzada en projectes de dinamització immobiliària, a més de serveis auxiliars relacionats.

El president, Takashi Inoue, supervisa actualment les operacions de la companyia.

Creixement japonès

L’últim any, el Japó ha mostrat nivells notables d’adopció entorn dels valors digitals. Un dels motius d’això és la presència creixent del líder de la indústria, Securitize. A continuació es detallen diversos articles sobre esdeveniments passats relacionats amb Securitize i la seva expansió al Japó.

Securitize augmenta els lligams al Japó mitjançant la primera adquisició

Feu una titulització per expandir-vos al Japó després de la inversió recent

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner