KlickOwn s’associa amb Netfonds a la nova plataforma de tokenització

Aquesta setmana, la start-up tecnològica amb seu a Hamburg, KlickOwn, ha anunciat la formació d’una associació estratègica amb la plataforma financera líder Netfonds AG. La maniobra forma part de plans més grans per llançar una plataforma immobiliària simbolitzada de gestió i màrqueting basada en blockchain. Les notícies demostren una major tokenització al mercat de la UE.

Plataforma KlickOwn

La plataforma immobiliària tokenitzada KlickOwn actualitzada permetrà als inversors i als propietaris de negocis realitzar negocis mitjançant la cadena de blocs. Com a tal, la plataforma permetrà la tokenització de propietats, l’emissió de fitxes de seguretat i la gestió i negociació d’aquests instruments financers..

Fita significativa

Parlant de l’associació, el fundador i director general de KlickOwn, Alexander Braune, va considerar que la mudança era una fita significativa al mercat. A més, va descriure com l’associació acosta l’empresa al seu objectiu general de democratitzar les inversions de capital en béns immobles. També va parlar dels anys d’experiència que Netfonds té i de com aquesta experiència s’alinea amb l’estratègia de KlickOwns.

Blockchain estel·lar

Curiosament, el projecte representa una de les primeres empreses immobiliàries simbolitzades a Estel·lar cadena de blocs. Stellar és un protocol de pagament descentralitzat de codi obert que permet transaccions ràpides i transfrontereres entre qualsevol parell de monedes. A més, com a blockchain de quarta generació, Stellar proporciona capacitats avançades de programació de contractes intel·ligents.

La decisió d’utilitzar la cadena de blocs Stellar obre la plataforma KlickOwn a una sèrie de noves funcionalitats. Per una banda, proporciona uns costos de transacció molt baixos. El més important és que Stellar està descentralitzada i és una empresa sense ànim de lucre amb objectius altruistes en oposició a una estratègia general de lucre.

Obteniu seguretat i eficiència: KlickOwn

També es parla de la maniobra, Wladimir Huber, el fundador i membre de la junta directiva de KlickOwn va elogiar la cooperació de la seva empresa amb Netfonds. És important destacar que va trigar un moment a descriure el nou producte i alguns dels avantatges que aporta la tokenització a la plataforma. Va explicar que els usuaris obtenen els mateixos avantatges que els bons clàssics, però sense tots els costos addicionals normalment associats a aquestes transaccions. En concret, el nou sistema elimina la necessitat de certificats globals o de costosos dipòsits bancaris.

El fundador de KlickOwn, Wladimir Huber

El fundador de KlickOwn, Wladimir Huber

Fons de xarxa

Per la seva banda, Netfonds prestarà la seva experiència com a proveïdor de serveis reguladors. Com a tal, l’empresa s’encarregarà de la funció reguladora del paraigua de responsabilitat civil, així com de l’estructuració i aprovació dels bons gestionats a la cadena de blocs. Per últim, l’empresa també serà responsable de la fase de gestió d’actius digitals. Per dur a terme aquesta tasca, ambdues empreses tenen previst cooperar estretament amb NSI Netfonds Structured Investments GmbH. Cal destacar que NSI Netfonds Structured Investments GmbH és una filial de Netfonds AG.

Gestió directa

En una entrevista recent, Peer Reichelt, director general de Netfonds AG, va discutir el potencial del projecte. Va explicar que la nova plataforma permet la gestió directa i la intermediació d’inversions immobiliàries. A més, va parlar de com la nova plataforma millorarà el posicionament de la divisió immobiliària de Netfonds. En concret, Reichelt creu que la nova plataforma ampliarà la divisió de vendes de béns immobles de la firma i establirà les bases per a un nou model de negoci digital.

Els inversors que vulguin participar a la STO immobiliària simbolitzada de KlickOwn poden fer-ho accedint directament al lloc web de la firma. Aquí podeu comprar fàcilment bons immobiliaris digitals després d’emplenar la informació de registre requerida. Cal destacar que l’import mínim de la inversió és de només 10 euros. A més, la plataforma us proporciona diverses maneres de pagar el vostre nou bó simbolitzat, inclosa la transferència bancària SEPA clàssica..

Baixada de la barra d’entrada: KlickOwn

Un dels aspectes més importants del concepte KlickOwn és el desig de posar a disposició de tothom la inversió immobiliària. El nivell mínim d’inversió de la plataforma, de només 10 euros, fa realitat aquest somni. D’aquesta manera, els inversors internacionals poden participar fàcilment en el mercat immobiliari alemany sense preocupar-se de les barreres mínimes de finançament.

Peer Reichelt - CEO de Netfonds AG

Peer Reichelt – CEO de Netfonds AG

Anteriorment, els inversors havien de proporcionar una quantitat important de finançament per participar en les vendes internacionals de propietats. En la majoria dels casos, aquestes inversions exclusives només estaven disponibles per a inversors acreditats. Un inversor acreditat és algú que té almenys un milió de dòlars en actius líquids. Malauradament, aquesta estratègia va patir tant els inversors com els propietaris.

Per una banda, la majoria d’inversors no tenien finançament per participar-hi. En conseqüència, aquests inversors havien d’anar a un altre lloc per participar-hi. En molts casos, es van veure obligats a invertir en empreses menys desitjables i més arriscades. Simultàniament, els propietaris sovint rebutjaven el finançament perquè no complien els requisits mínims necessaris. Per sort, la plataforma de KlickOwn elimina tots aquests problemes.

KlickOwn sobre el futur

Actualment, la plataforma només ofereix propietats simbolitzades a Alemanya. En els propers mesos, la firma es podrà expandir a altres mercats de la UE. Actualment, els inversors reben pagaments d’interessos fixos per la seva participació. Segons la documentació de l’empresa, l’empresa té la intenció d’oferir bons immobiliaris digitals separats amb els corresponents tokens de seguretat regulats per BaFin per a cada projecte immobiliari..

Fons de xarxa

Netfonds proporciona administració, assessorament, processament de transaccions i regulació per a la indústria financera alemanya. L’empresa utilitza una plataforma tecnològica basada en web que permet als usuaris de la indústria financera processar les transaccions del mercat financer de forma totalment segura i mantenint el compliment de la normativa de valors de la UE. La clientela de la firma inclou empreses de fons, gestors d’actius, assessors financers, bancs especials i companyies d’assegurances.

La tokenització pren els mercats immobiliaris per tempesta

Aquesta notícia és només l’últim d’una llarga llista d’empreses que simbolitzen fons immobiliaris. Aquesta setmana, Red Swan es va associar amb el gegant de la tokenització Polymath. El parell va aconseguir amb èxit 2.200 milions de dòlars en propietats com a part de la seva primera empresa. Cada dia entren més plataformes de tokenització en el sector immobiliari.

En el passat, molts d’aquests projectes han caigut al marge del camí a causa de tràmits o problemes de finançament. Ara, per primera vegada, les empreses immobiliàries s’associen amb plataformes de tokenització per garantir que els seus productes i l’enfocament del mercat s’adaptin al sector immobiliari. En conseqüència, hi ha una afluència de propietats simbolitzades que es dirigeixen al públic durant les properes setmanes.

De moment, sembla que KlickOwn comença a saltar a la resta del mercat de la UE. Podeu esperar a veure com l’empresa aprofita aquest avantatge mentre la companyia continua expandint els seus productes i màrqueting.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner