Invertir en Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)

Pacific Biosciences of California, Inc. (NASDAQ: PACB ) és una empresa de biotecnologia que produeix tecnologia de seqüenciació d’ADN per al seu ús en diversos propòsits de recerca científica. Mitjançant les màquines Pacific Bioscience de Califòrnia, els científics de laboratoris de tot el món són capaços d’observar l’ADN de manera ràpida i precisa en temps real, permetent l’accés a un espectre complet d’informació genètica que mai abans no estava disponible. Com a empresa relativament jove, els seus desenvolupaments de maquinari i programari ja han comportat diversos avenços científics significatius i, com a resultat, Pacific Biosciences de Califòrnia s’ha convertit en un dels noms més coneguts de l’espai biotecnològic..

Què és Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

Amb seu a Silicon Valley, Pacific Biosciences of California, Inc. (PacBio) és una empresa de biotecnologia que se centra en la creació de productes i tecnologies que s’utilitzen per avançar en la investigació genètica. L’empresa va ser fundada pel doctor Stephen Turner el 2004 amb el nom de Nanofluidics, Inc. abans de canviar-la el nom pocs anys després. Després d’unes poques dècades, l’empresa s’ha expandit a més de 400 empleats i compta amb una àmplia gamma de productes, com ara màquines de seqüenciació, programari analític i “consumibles”, que són productes químics que s’utilitzen en el procés de conversió de l’ADN en un format que ja està preparat. per llegir mitjançant màquines de seqüenciació.

L’empresa opera en tres nínxols principals: ciència de plantes i animals, investigació biomèdica humana i microbiologia i malalties infeccioses. Mitjançant màquines PacBio, es poden realitzar investigacions en ciències de plantes i animals en organismes tan petits com els mosquits que contenen tan sols 5 nanograms d’ADN. Mitjançant l’estudi de la genètica de plantes i animals, la tecnologia de PacBio alimenta la investigació que s’ha utilitzat per explorar formes innovadores de millorar el subministrament d’aliments i energia. Dins del sector de la ciència biomèdica humana, la investigació que utilitza productes i serveis PacBio permet explorar variacions genètiques per determinar possibles causes hereditàries ocultes de malalties. En poder identificar els canvis epigenètics, la variació genètica específica que hi ha darrere de les malalties serà més fàcil d’entendre. A mesura que aquesta tecnologia sigui més àmpliament disponible a causa dels costos més baixos, els metges podran millorar la “taxa de resolució” que implica el diagnòstic dels pacients. Finalment, es confia molt en les màquines PacBio per a la investigació de malalties microbianes i infeccioses, cosa que ha conduït a avenços en la cerca de cures i vacunes per a una varietat de virus, bacteris i altres organismes microbiòtics..

Per què Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Matèria?

L’empresa és ben coneguda per desenvolupar una tecnologia innovadora per estudiar la síntesi i regulació d’ADN, ARN i proteïnes. El 2011, Pacific de Califòrnia va llançar al mercat el seu primer producte, PacBio RS, una màquina de seqüenciació d’ADN. La PacBio RS va ser la primera màquina que va utilitzar la tecnologia de seqüenciació en temps real d’una sola molècula (SMRT). SMRT és una tecnologia de seqüenciació desenvolupada per PacBio que permet als científics entendre el funcionament intern dels sistemes biològics mitjançant l’observació en temps real. La tecnologia SMRT té la capacitat de seqüenciar genomes sencers o dirigir-se a seccions específiques d’ADN / ARN. La tecnologia també permet fer un seguiment de poblacions complexes de bacteris, virus i altres malalties i observar les respostes als tractaments farmacològics. Els dos avantatges principals de les màquines de seqüenciació SMRT de PacBio enfront dels competidors són els seus baixos costos per genoma i la producció de gran volum. Després del llançament del seu primer producte, el PacBio RS, la seqüenciació SMRT tenia la capacitat de llegir 1.110 bases, que són les unitats més petites d’ADN. Aquesta tecnologia va experimentar una nova innovació al llarg dels anys i l’última iteració, anomenada el sistema Sequel II, ara té la capacitat de llegir més de 500 milions de bases. Per aquests avanços, PacBio i la seva màquina Sequel II van rebre un premi de The Scientist for Top 10 Innovations el 2019.

Aquests desenvolupaments han fet que la lectura actual de l’ADN sigui molt més ràpida i rendible que qualsevol dels seus predecessors. Els sistemes més nous desenvolupats per PacBio també tenen taxes de lectura de precisió superiors al 99,9%, la qual cosa és important per garantir la confiança i la validesa de la comunitat científica. A causa d’aquests beneficis, aquesta màquina s’ha convertit en la primera opció de científics que busquen lectures molt precises de grans porcions d’ADN i altres materials genètics.

Pacific Biosciences of California, Inc (PACB) Perspectives

A mesura que la seqüenciació genètica es fa cada vegada més assequible, cada dia es descobreixen nous usos de la tecnologia. PacBio calcula que 10 milions de seqüències genètiques humanes es realitzaran anualment el 2025 i que un dia la tecnologia es convertirà en una part rutinària de la salut. Amb maquinari i programari de confiança i confiança, PacBio està ben posicionat per continuar dominant en termes de quota de mercat i continua sent un soci ben considerat per a empreses de tot el món..

La tecnologia de seqüenciació SMRT desenvolupada per PacBio és una de les millors de la indústria i ha captat l’interès dels competidors. Illumina, un altre líder del sector de la biotecnologia, va fer un pas per comprar l’empresa per 1.200 milions de dòlars el 2018. L’acord es va acabar, amb les dues empreses citant llarg procés d’aprovació reglamentària com a motiu principal per acceptar mútuament la resolució del contracte. Malgrat això, l’interès d’altres empreses mostra l’atractiu de la tecnologia de seqüenciació SMRT i el paper complementari que podria tenir per a altres innovacions biotecnològiques emergents..

On comprar Pacific Biosciences of California, Inc (PACB)?

Un corredor que recomanem és Firstrade.

Firstrade és una empresa líder en corretatge en línia que ofereix una línia completa de productes i eines d’inversió dissenyats per ajudar inversors com vosaltres a controlar el vostre futur financer. Des de la seva fundació el 1985, Firstrade s’ha compromès a proporcionar serveis d’alt valor i qualitat.

Combinant tecnologia comercial exclusiva, una interfície d’usuari altament intuïtiva, un servei d’atenció al client excepcional i aplicacions mòbils, Firstrade ofereix una solució completa per a totes les vostres necessitats d’inversió..  Firstrade és membre de FINRA / SIPC.

Invertir en Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Invertir en Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB) Invertir en Pacific Biosciences of California, Inc (NASDAQ: PACB)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Public.com

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors de valors té en compte desenes de factors, incloses les comissions i mínims del compte, les plataformes de negociació, l’atenció al client, els organismes reguladors i les opcions d’inversió..

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Tarifes

Comissió zero

Compte mínim

Cap

Compte mínim

100 dòlars

Compte mínim

Cap

Promocions

Accions gratuïtes *

* Consulteu el lloc web per obtenir més informació.

Promocions

Cap

Promoció

Cap

Resum

Com a empresa que només existeix des de fa menys de dues dècades, les innovacions possibles gràcies a la tecnologia de seqüenciació SMRT desenvolupada per PacBio ja han tingut un impacte durador en la comunitat científica. A mesura que continuen baixant els costos, la seqüenciació d’ADN pot convertir-se en una part principal de la salut quotidiana. L’abast potencial d’aquesta tecnologia al mercat és gairebé il·limitat. Com a líder en l’espai, Pacific Biosciences de Califòrnia està molt ben posicionada per aprofitar el prometedor creixement futur de la indústria.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner