Guia exclusiva de la programació d’esdeveniments de BlockchainWeekend NYC

Com creix l’espai blockchain? Quins són els propers grans projectes de blockchain? És possible que us pregunteu com podeu obtenir més informació sobre aquesta tecnologia i què s’acosta. BlockchainWeekend NYC és l’oportunitat perfecta per explorar el blockchain.

BlockchainWeekend NYC, que tindrà lloc del dijous 7 al diumenge 10 de novembre, oferirà una gran varietat d’esdeveniments que us interessaran. Amb més de 50 esdeveniments a Nova York en 4 dies, serà un cap de setmana ple d’activitats de blockchain. Des de conferències fins a tallers fins a sessions educatives fins a hackathons, hi ha alguna cosa per a tots els nivells de coneixement i tots els nivells d’interès. I si només esteu lliures al voltant de l’hora feliç, no us preocupeu, també hi ha alguna cosa per a vosaltres!

“Estem encantats de veure iniciatives col·laboratives, impulsades per la comunitat, com BlockchainWeekend NYC, que ajuden a fer créixer la comunitat blockchain de la ciutat de Nova York. BlockchainWeekend és un primer esdeveniment d’aquest tipus que té com a objectiu proporcionar recursos i connexions vitals als residents dels cinc districtes, des de la cadena de blockchain fins als professionals de blockchain, donant a tothom l’oportunitat de participar en el desenvolupament i el creixement d’aquesta tecnologia “.- Ana Ariño, directora d’estratègia de NYCEDC

Aquests són alguns esdeveniments destacats:

Esdeveniment destacat:

BlockchainWeekend Summit 2019

Aquest esdeveniment, centrat en la governança i la descentralització, serà un esdeveniment destacat durant el cap de setmana, amb panells educatius i oportunitats de treball en xarxa amb líders de la indústria blockchain i la comunitat blockchain de Nova York..

Els panelistes d’esdeveniments inclouen un autèntic ‘Who’s Who’ de l’ecosistema tecnològic de Nova York. Aquests inclouen líders de la Corporació de Desenvolupament Econòmic de la Ciutat de Nova York (NYCEDC), Ideanomics, una empresa amb una àmplia participació en l’espai blockchain, així com moltes altres empreses tecnològiques destacades que abasten una àmplia gamma de verticals empresarials a la ciutat de Nova York..

Els ponents inclouen: Alf Pobres (CEO d’Ideanomics),Sunayna Tuteja (Cap d’Actius Digitals i Blockchain, TD Ameritrade), Mark Jaffe (President de la Cambra de Comerç de Nova York), Clyde Vanel (Assemblea de Nova York i president de NYS Internet and Technology),Karen Bhatia (Vicepresident sènior, tecnologia de Economic Development Corporation),David Weild (Expresident, NASDAQ); entre molts altres.

Si us interessa la indústria del blockchain, ja sigui un expert o un principiant, aquest esdeveniment aprofundirà en el que vindrà per al futur del blockchain. Utilitzeu el codi de descompte: BCW40 per obtenir un 40% de descompte sobre el bitllet.

“Estem molt emocionats de formar part de BlockchainWeekend. Aquest any i en els propers anys es coneixerà com una manera excel·lent de presentar projectes de blockchain a la comunitat tecnològica de Nova York i al món. BlockchainWeekend reuneix la comunitat blockchain de Nova York i posa en relleu projectes crítics per al futur. Estem molt contents de formar part d’aquesta iniciativa ”.

Serge Millman

Director General de Starta Ventures

Amfitrió d’esdeveniments BCW

“Estem encantats de veure que la comunitat blockchain continua creixent i s’uneix per BlockchainWeekend. Tenim moltes ganes de rebre actualitzacions dels equips que van participar al NYC BigApps Blockchain Challenge, així com dels altres projectes de blockchain apassionants de tot el món “.

Casey Koppelson

Administrador de programes, NYC BigApps Blockchain

Esdeveniments destacats:

Blockchain Live

Uniu-vos a empresaris, líders i empreses de blockchain en una discussió sobre la reunió de l’ecosistema blockchain de Nova York a través de l’educació. Apreneu sobre les aplicacions de blockchain i el futur de les finances descentralitzades..

Blockchain Crypto Summit

Amb els ponents principals Yossi Hansson de Techstars Blockchain i Jamiel Sheikh de Chainhaus, líders i innovadors en l’espai blockchain es reuniran per respondre preguntes sobre l’estat de la tecnologia blockchain i la criptomoneda..

Pensar fora del bloc

Voleu aprendre a llançar o créixer a la comunitat blockchain??

Sala Cívica + ConsenSys

Esteu buscant una manera de conèixer i aprendre dels tecnòlegs, els gestors de productes, els dissenyadors i els enginyers? Descobrir més.

Esdeveniments educatius / de conferències:

Fintech Summit amb CKGSB Amèrica

Fintech Summit està creant un entorn on l’experiència acadèmica i empresarial pot intercanviar lliurement idees. L’objectiu és resoldre problemes del món real, derivant solucions mitjançant Intel·ligència Artificial, Tecnologia Nano i Blockchain i Cryptocurrencies. un entorn de xarxa.

Desenvolupament urbà: construir comunitats més fortes

Formeu part del centre de reciclatge creatiu de terres; Reurbanització urbana. “Construint comunitats més fortes”. Vegeu com blockchain pot transformar l’espai de reciclatge.

Hackathon global: blockchain per a l’impacte social

Brookathon Hackathon, creant les bases per a la mobilitat social i l’equitat per a tothom. Els participants col·laboraran amb diversos grups d’interès, des de l’àmbit acadèmic fins a empreses i empreses emergents, centrats en l’objectiu comú de l’impacte social, és a dir, fer del món un lloc millor per a més persones.

Taller / Esdeveniments Happy Hour:

Concurs de pitch & Happy Hour Start Ventures – Escolteu les presentacions de startups internacionals irrompent al mercat nord-americà i després tingueu l’oportunitat de connectar-vos casualment a través de begudes i aperitius lleugers. Esbrineu com van llançar un fons de risc amb una ICO el 2017

Agiteu el rotllo i el duel de sonall

Quan tot estigui dit, cosa que mai no és, i busqueu una mica de diversió, uniu-vos a Shake Rattle Roll and Duel per passar una nit de música, comèdia, ball i beguda.!

Aquesta és només una visió d’esdeveniments als quals podreu assistir durant BlockchainWeekend. Des de l’educació fins al treball en xarxa o simplement passar una vetllada plena de diversió, tindreu molts esdeveniments per calmar la vostra set de tecnologia. Per obtenir la llista completa d’esdeveniments, aneu a BlockchainWeekend.org i exploreu els esdeveniments perfectes per a vosaltres.

Biografia de l’escriptor:

Paul Lennie

Paul és un expert en finances escocès que es va traslladar a Nova York el 2002 per negociar a Wall Street i ha estat defensor de blockchain i criptomoneda des del 2013. És un membre respectat de la comunitat global de blockchain i ha treballat amb bancs i altres grans corporacions en la integració de la tecnologia blockchain als seus negocis.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner