Phemex Exchange Review: una guia completa

Per als nous intercanvis de criptomonedes, el joc es fa molt més difícil de jugar: els intercanvis més antics i ben establerts són molt respectats tant pels usuaris com pel públic en general de la indústria, mentre que els que tenen suport institucional semblen més legítims per als nouvinguts a l’espai. . Tot i això, això no s’ha mantingut Phemex tornar a florir en menys de mig any des dels seus inicis.

Des del seu enfocament de comissió zero fins a la innovació constant, l’intercanvi està fent tot el possible per esbrinar-se un lloc a la part superior i, si el rendiment passat és una indicació del futur, Phemex esdevindrà un nom conegut a la criptografia. comunitat en els propers anys.

Phemex Exchange

Comissions zero d’intercanvi de Phemex pel comerç al comptat

Molts intercanvis lluiten per trobar alguna cosa que els distingeixi dels altres perquè puguin trobar el seu propi lloc. Phemex aborda aquest problema d’una manera òbvia, però sense precedents: ofereixen operacions puntuals de quota zero dins d’un model de pertinença premium, tant a la seva plataforma web com a la seva aplicació nativa. Tot i que alguns dels millors intercanvis de criptomonedes ofereixen tarifes competitives, i molts d’ells només cobren una comissió simbòlica, Phemex ho ha portat a un nou nivell.

Comissions de Phemex

Hi ha diverses maneres en què un usuari pot obtenir subscripció premium per accedir a cap quota i altres avantatges, com ara ordres condicionals, especialment útils per als comerciants veterans que tinguin un pla sobre com abordar les seves operacions, així com no hi ha límits per a les retirades que es pot fer cada hora. Per començar, podeu veure si Premium és per a vosaltres, en primer lloc, perquè un amic, que ja és usuari Premium, us provi la funció mitjançant l’opció “Regal”. L’alternativa és seguir aquests passos per obtenir una prova de 30 dies:

  • Convidar un amic a l’intercanvi mitjançant el vostre propi codi de referència
  • Feu un ingrés de 0,02 BTC o més i
  • Completeu una transacció BTC / USD per valor de 1.000 USD o més.

És important tenir en compte que la prova no ofereix totes les opcions que fa una subscripció Premium completa, com ara retirades per hora i manca de límits de retirada, així com ordres condicionals. Tot i així, això segueix sent un pas significatiu respecte al perfil de negociació estàndard, que no ofereix negociació aleatòria, sinó només contractes, que cobren algunes comissions (un 0,075% Taker i un 0,025% comissió Maker).

Per a aquells que no tenen amics per regalar-los una prova i / o no volen seguir els passos esmentats anteriorment, encara hi ha l’opció de comprar una subscripció Premium. Pagat en USDT, la subscripció d’un mes us costarà 9,99 USDT, hi ha 90 dies disponibles per 19,99 USDT i l’accés durant tot l’any us correspondrà per 69,99 USDT. Això també respon a les preguntes sobre com Phemex és capaç d’oferir operacions puntuals sense comissions: a diferència de moltes altres borses, les comissions simplement no constitueixen la majoria del seu model de negoci. Tot i que tots els comerciants són benvinguts a l’intercanvi, s’adreça especialment als comerciants experimentats que saben el que necessiten i s’adonen de l’avantatge de pagar un preu relativament baix per accedir a totes les opcions que Phemex ofereix..

Altres característiques destacables de Phemex

Com s’ha esmentat anteriorment, Phemex cobra algunes comissions (comissions del fabricant i del comprador (0,025% i 0,075%, respectivament)), que es troben a totes les borses. El motiu de la tarifa més elevada és que Phemex busca animar els usuaris a omplir els llibres de comandes, garantint una liquiditat més gran per a l’intercanvi..

Una altra comissió important és l’anomenada “comissió de finançament dinàmic”: una comissió relativament comuna en diverses borses de derivats criptogràfics, però que no necessàriament entén tots els participants. Als titulars de posicions llargues o curtes (els que esperen que l’actiu augmenti de valor o els que esperin el contrari, respectivament) se’ls paga directament la “taxa de finançament”, que pot ser positiva o negativa, és a dir, poden guanyar o perdre diners. L’intercanvi cobra aquesta tarifa cada vuit hores. Això significa que cada vuit hores, en l’exemple d’una taxa de finançament negativa, els titulars de contractes curts pagaran als titulars de contractes llargs un percentatge determinat de la seva posició.

Els subcomptes també formen part de la plataforma, cosa que permet aïllar diferents estratègies comercials pel mateix operador. Podeu transferir els vostres fons lliurement entre subcomptes i fins i tot podeu emprar bots comercials dins d’uns límits, cosa que permet un enfocament menys invertit.

Per últim, però no menys important, Phemex també ofereix una bonificació de benvinguda de fins a 72 USD en fons de bonificació que es poden utilitzar per a diverses activitats. El bo es divideix en tres parts: 2 USD que obtingueu al registrar-vos, 10 USD després de completar els requisits de xarxes socials (com ara seguir a Twitter i retuitejar) i un altre bon de finançament de 60 USD, disponible després d’enviar 0,2 BTC o 1.500 USD en un únic ingrés al vostre nou compte.

Creixement constant que mostra una qualitat constant

Però, d’on ve aquest intercanvi? Si no heu seguit notícies relacionades amb criptomonedes durant el darrer mig any aproximadament, és possible que hagueu perdut la seva existència completament. Phemex es va llançar el 25 de novembre de 2019 a Singapur i ofereix suport per a sis idiomes diferents: anglès, rus, espanyol, japonès, coreà i xinès. El nom en si és una combinació de Pheme, la deessa grega de la fama i la fama, i MEX, o intercanvi mercantil..

Està liderat per vuit exdirectius de Morgan Stanley, amb més de 40 anys d’experiència combinada en el subministrament de tecnologia d’alta freqüència. El seu conseller delegat, Jack Tao, dirigia l’equip de Benchmark Execution Strategies (BXS) de Morgan Stanley, responsable de construir i desplegar estratègies de negociació electrònica per a diverses classes d’actius a nivell mundial. L’arquitecte de sistemes comercials Yang Du solia ser l’arquitecte de sistemes de Hong Kong Exchanges and Clearing, mentre que la cap de màrqueting de l’empresa, Cecilia Wang, va exercir durant set anys com a consellera delegada de J.C. Moritz, una empresa de consultoria d’inversions..

Tenint present l’impressionant bagatge de l’equip, potser no és d’estranyar que Phemex hagi passat de ser un desconegut relatiu a un dels deu millors intercanvis de criptomoneda per a borses de derivats a CoinMarketCap, a més d’haver-se convertit ràpidament en l’intercanvi de més ràpid creixement del 2020. L’equip coneix la seva públic objectiu, que treballa des de fa anys en un mercat financer més tradicional i sap que la manera d’atraure’ls és atendre totes les seves necessitats, especialment aquelles que potser no són conscients de si mateixes.

Com Phemex preveu les necessitats dels seus usuaris

Per ara, Phemex ofereix sis parells de negociació de criptomonedes, amb BTC / USD que representen la gran majoria del seu volum, tot i que altres també generen interès entre la seva base d’usuaris. Tot i això, a l’hora de comparar els volums de negociació entre diferents parells, també s’ha de tenir en compte la joventut de l’intercanvi: des dels seus inicis a finals del 2019, quan es va llançar amb tres parells de negociació ja admesos, n’ha afegit de nous amb una velocitat envejable. A més, també ofereix quelcom que no es veu sovint al món de les criptomonedes: un actiu que no és criptogràfic, el parell de negociació GOLD / USD.

Com el seu nom indica, GOLD / USD es fixa en or i es liquida en USD nominal, amb el preu determinat per una combinació de diversos índexs diferents. Aquesta és una altra manera, a part de la manca de tarifes, que Phemex vetlla pels seus usuaris, ja que van llançar aquest parell comercial com a protecció contra la volatilitat inherent a l’espai de criptomonedes. L’intercanvi també promet que vindran més parells de comerç que no siguin de criptomoneda, cosa que proporciona una interessant barreja d’actius que satisfarà tant els inversors tradicionals que només intenten fer el comerç criptogràfic com els comerciants de criptografia resistents..

Revisió de comparació: Phemex contra altres intercanvis

Al seu lloc web, Phemex afirma que els seus dos principals competidors són BitMEX i Bitfinex. Tot i que els seus honoraris per a fabricants i usuaris són els mateixos que els de BitMEX, Bitfinex és significativament més car que tots dos. Tot i això, BitMEX no té cap aplicació mòbil nativa, cosa que tant Phemex com Bitfinex tenen. Hi ha un inconvenient significatiu tant per a Phemex com per a BitMEX en comparació amb Bitfinex: només admeten dipòsits de Bitcoin, mentre que Bitfinex admet Bitcoin, diversos altcoins, així com dipòsits fiduciaris. Phemex, però, ofereix establir-se tant en BTC com en USD, cosa que BitMEX només fa a BTC i Bitfinex només a USDT. A part d’això, els tres intercanvis són extremadament similars entre ells: les diferències entre ells són, possiblement, una qüestió de preferència personal.

Tot plegat, si busqueu negociar seriosament amb la professionalitat que ofereixen els mercats tradicionals, juntament amb l’alta velocitat, seguretat i fiabilitat, Phemex és el vostre intercanvi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner