KaratGold Coin (KBC) s’enrola a HitBTC després d’un dels ICO més grans de la història

KaratGold Coin (KBC), una moneda criptogràfica que canvia el joc que representa l’or criptonitzat que es pot transferir de manera eficient, segura i en temps real a través de les fronteres, ja apareix a HitBTC. Una empresa de KaratBars International, KaratGold Coin ha completat recentment un ICO d’èxit que va aconseguir inversions per valor de més de cent milions de dòlars..

24 de juny de 2018

KaratBars International es complau en anunciar que la seva moneda d’or basada en criptografia KaratGold Coin (KBC) s’ha inscrit recentment a HitBTC, un dels principals intercanvis de criptomoneda. La primera moneda criptogràfica que lliga el seu valor al preu de l’or, KaratGold Coin ha conclòs recentment una de les campanyes ICO més reeixides de la història amb una col·lecció de més de cent milions de dòlars EUA..

L’or ha servit de pagament internacional i d’inversió durant més de quatre mil anys. Tot i que les monedes legals actuals ja no estan recolzades per l’or, molts bancs centrals de tot el món segueixen fent ús de l’or com a reserva de divises. La idea bàsica de KaratGold Coin (KBC) gira al voltant de proporcionar una solució eficaç a la volatilitat i la imprevisibilitat de les criptomonedes mitjançant la utilització de l’estabilitat i fiabilitat de l’or.

L’arquitectura de l’ecosistema KaratGold Coin (KBC) es basa en el protocol de cadena de blocs Ethereum segur, rendible i ràpid i en estratègies de cobertura financera provades. A diferència de moltes altres fitxes d’utilitat, aquesta moneda s’ha dissenyat per ser un actiu criptogràfic recolzat per una certa quantitat tangible d’or. Com a resultat, l’estabilitat a llarg termini de la moneda està assegurada per la seva garantia d’or.

KaratGold Coin és una idea de Harald Seiz, un empresari alemany i veterà de la indústria financera. La base de KaratGold Coin (KBC) va ser construïda pel primer producte CashGold de Harald. Es tracta d’un sistema de pagament fàcil d’utilitzar on es representen petites barres d’or en un tipus de paper específic que s’assembla a un bitllet bancari. L’ecosistema també comprèn KaratPay i KaratGold Wallet. La primera és una plataforma en línia que facilita el registre electrònic de CashGold. D’altra banda, KaratGold Wallet permet als usuaris comprar, vendre, mantenir i gestionar diferents criptomonedes juntament amb actius criptonitzats.

Alguns dels avantatges clau de KaratGold Coin són

  • Relacionat amb l’or de 24 quirats
  • Les quantitats adequades de monedes KaratGold es poden canviar en CashGold en qualsevol moment
  • Facilitació de pagaments en temps real a qualsevol lloc i en qualsevol moment
  • Cost eficient
  • El Bitcoin i altres criptomonedes es poden utilitzar per a la compra de la moneda KaratGold
  • Transferència gratuïta i sense fronteres
  • Augment del nombre substancial de punts d’acceptació
  • Tarifes baixes que paguen els comerciants per l’ús de la moneda KaratGold i l’ecosistema KaratGold

“L’acceptació i el reconeixement mundials de l’or com a port segur faran de la moneda i del CashGold una de les alternatives de pagament més importants del món”, explica Harald Seiz. “Per tant, els titulars de monedes no només gaudiran de protecció contra la inflació i els governs i economies vagues, sinó que també tindran l’oportunitat de participar en l’augment de valor que s’aconseguirà en el futur”.

Tres de les empreses comercials d’or més grans d’Àsia ja s’han associat amb KaratBars International per realitzar diversos milions de transaccions d’or diàriament. A més, un alt percentatge dels 480.000 propietaris de productes CashGold de l’empresa han comprat KaratGold Coin per tenir petites quantitats d’or de 24 quirats. KaratBars International també està en procés d’obrir un dels primers bancs de criptomoneda amb llicència total del món a Miami, que ofereix una gamma exquisida de serveis per a comerciants, inversors, empreses d’inversió i consumidors individuals..

La incorporació a HitBTC és un pas endavant significatiu en aquest projecte i aviat s’espera que KaratGold Coin (KBC) obri el camí cap a altres intercanvis populars, inclosos Poloniex, Bithumb, Bitfinex, Bittrex i molts altres. Actualment, les monedes cotitzen a un cèntim i aquest valor està a punt d’augmentar a passos de gegant, ja que és completament immune a les fluctuacions normals de les divises i als canvis de mercat.

Per obtenir més informació sobre KaratGold Coin, visiteu https://karatgold.io/

Quant a la moneda KaratGold: la moneda KaratGold és una criptomoneda basada en blockchain que es relaciona amb l’or dipositat físicament en forma de l’anomenat CashGold. Es pot canviar un nombre determinat de monedes KaratGold per la quantitat adequada de CashGold en qualsevol moment. Està dissenyat per utilitzar-se com a mitjà de pagament electrònic generalment acceptat per a tots aquells que considerin que l’or és un mitjà tradicional, veritable, segur i amb un valor estable.

Lloc web: https://karatgold.io/

Correu electrònic: [protegit per correu electrònic]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner