Патрик Кампос, главен стратегически директор на Securrency – Интервюта

Патрик е работил с клиенти в различни браншове по света като стратегически консултант и като адвокат в три международни адвокатски кантори от най-високо ниво, предоставяйки му задълбочен опит в транзакциите и проектите, както и практическо разбиране за стартирането и растежа етапи от развитието на компанията.

AT: За нашите читатели, които не са запознати със Securrency, бихте ли споделили с нас какво прави вашата компания?

 

PC: Securrency разработва и продава собствени софтуерни продукти и инфраструктура, подкрепящи издаването и търговията с цифрови ценни книжа, съответстващи на нормативните изисквания, под формата на символи за сигурност. Нашият софтуер обикновено е лицензиран за упълномощени лица, като брокери-дилъри, и им дава възможност да осигурят цялостно управление на жизнения цикъл на маркерите за сигурност. В допълнение, нашите основни протоколи за оперативна съвместимост позволяват на платформите за търговия по целия свят да си взаимодействат за търговията със символи за сигурност в глобална взаимосвързана мрежа от централизирани борси. Технологията на Securrency позволява атомни суапове от различни видове токени, което позволява търговията с незаменими токени (NFT) в глобална децентрализирана борса.

 

AT: През октомври стартирахте протоколите CAT-20 и CAT-721, бихте ли могли да влезете в някои подробности за разликите и ползите от тези протоколи?

 

PC: Протоколите за съобразяване със съответствието (CAT) позволяват на издателите да изковават маркери за сигурност (CAT-20) и незаменими маркери (CAT-721), които включват регулаторните правила и правилата за транзакции, които се прилагат за тази конкретна сигурност. Съответно токенът ще се управлява сам и няма да отиде там, където е забранено. CAT протоколите също са напълно оперативно съвместими с множество блокчейни и стари системи, което позволява на жетоните, изсечени с CAT протокола, да търгуват на различни пазари, без да губят характеристиките си за съответствие.

 

AT: Наскоро си партнирахте с QuantmRE, за да помогнете за изграждането на вашата платформа за търговия с недвижими имоти, бихме ли могли да получим някои подробности за това, което включва това партньорство?

 

PC: Securrency предоставя услуги за борда на инвеститори и сечене на символи за предлагането на фонд за недвижими имоти на QuantmRE, като предоставя своята технология чрез API на платформата на Quantm. Тъй като капиталът се инвестира във фонда Quantm, Securrency ще създаде токени за сигурност EQRE, които ще бъдат разпространявани до инвеститорите на Quantm и ще предоставят на Quantm автоматизирана функционалност за съответствие, включително комуникация с LP и разпределение на дивиденти.

 

AT: През юли 2018 г. обявихте партньорство с SharesPost. Каква полза ще предложи това на вашите клиенти?

 

PC: SharesPost предоставя целенасочена платформа за търговия за токени за сигурност, така че това партньорство ще улесни търговията с токени, изсечени с технология Securrency на борсата SharesPost.

 

AT: Един от вашите продукти е двигателят RegTex, какво точно е това?

 

PC: RegTex е нашият набор от инструменти, които се доставят или като портал за издаване до ключ, или чрез API за съществуващи портали за издаване и алтернативни системи за търговия (ATS). Този компютър: дава възможност за включване на инвеститори (изцяло KYC / KYC / KYB / AML) и съответстващо записване, абонамент, токенизация и издаване на токени за сигурност.

 

AT: Имате голямо международно присъствие, има ли определени региони, които искате да маркирате първо?

 

PC: Установихме първоначален отпечатък в Абу Даби, Обединени арабски емирства, където бяхме приети в Регулаторната лаборатория на глобалния пазар в Абу Даби – международен финансов център на 21-ви век. От тази платформа възнамеряваме да подкрепяме упълномощени лица и издатели в региона на Близкия изток и Северна Африка (MENA) и извън него. Също така сме в процес на установяване на присъствие в Азия и в Европа.

 

AT: Има ли предстоящи STO, които можете да разкриете на нашите читатели?

 

PC: Предстои ни много транзакции, но тази, която в момента е на пазара, е Frontier Spirits. Това е наистина интересна, базирана в Тексас компания за спиртни напитки с пазарен опит в продажбата на Pura Vida Tequila, нова марка уиски и дестилерия дестинация, която скоро ще бъде пусната на пазара. Това е традиционно повишаване на собствения капитал, което се провежда чрез продажба на символи за сигурност, което е чудесна витрина на пресечната точка на старите капиталови пазари и новата икономика на маркера за сигурност.

 

AT: Вие сте сертифициран за pci dss, какви предимства предлага това на STO и инвеститори?

 

PC: PCI-DSS не е стандартен индустриален стандарт на маркера за сигурност, тъй като е много висока сертификация със строги изисквания, разработена от и за индустрията на кредитни карти, за да се защити финансовата стойност в техните мрежи. Доброволното представяне на Securrency в този процес на сертифициране показва нашия ангажимент за мрежова сигурност и защита на стойността на инвеститорите.

 

AT: Securrency е агностик на счетоводната книга, въпреки това има ли вериги, с които предпочитате да работите?

 

PC: Не обичаме да избираме фаворити, тъй като всяка книга има силни и слаби страни. Предпочитаме да позволим на издателите да изберат своите фаворити и ние от своя страна подкрепяме издателите.

 

AT: Работите по издаване на кръстосани книги, какви са предимствата на тази рамка?

 

PC: Това отново поддържа избор на издател. Например, издателят може да предпочете определени аспекти на Stellar книга, докато все още желае да предлага на пазара на общността Ethereum, така че издаването едновременно на двете книги е привлекателна опция.

 

AT: Има ли нещо друго, което бихте искали да споделите за Securrency?

 

PC: За разлика от много от нашите конкурентни платформи, които са създадени да поддържат ICO с фурнир за съответствие при първоначално издаване, Securrency е изграден от сърцевината, за да поддържа и разширява обширните съществуващи капиталови пазари чрез невероятната функционалност на добре изработени и съвместими маркери за сигурност . В резултат на това нашият патентован набор от технологии обхваща многото болезнени точки при капиталообразуването и търговията на вторичния пазар.

 

AT: Благодаря ви за информативното интервю.

 

Всеки, който желае да научи повече, трябва да посети Securrency уебсайт или трябва да следват Securrency Twitter сметка.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner