SEC proporciona un advertiment sobre “Ofertes inicials d’intercanvi (IEO)”

Fair Warning

Els esdeveniments de generació de capital poden presentar-se de moltes formes diferents. Per als implicats en el món de la cadena de blocs, els termes ICO, STO i DSO probablement s’han convertit en terminologia habitual. Una altra variant d’aquest tipus d’esdeveniments es coneix com IEO o “Oferta inicial d’intercanvi”.

Des de la primera captació de les atencions dels inversors a principis del 2019, les IEO han substituït en gran mesura l’ICO, ja que se solen considerar com un mitjà de pràctica més segur. Aquest sentit de la seguretat sovint es deu a la creença que els projectes són legítims, ja que s’estan allotjant en una borsa i que representen millors oportunitats d’inversió..

No obstant això, no surten del perill. La Securities and Exchange Commission (SEC) ha publicat recentment un avís / advertència a aquells que han participat en un IEO o estan pensant en participar-hi..

Al seu avís, la SEC itera clarament que “no existeix cap IEO aprovat per la SEC”. Fins i tot si no fa aquesta reclamació, la SEC adverteix que molts IEO poden vendre valors disfressats de fitxes d’utilitat (intencionadament o no).

Quina és la diferència?

Quan les IEO van augmentar en popularitat, vam tenir la sort de comptar amb els seus pensaments Liza Aizupiete (directora general de Fintelum), col·laboradora convidada. A la seva contribució, Aizupiete toca les diferències entre el que constitueix un ICO i un IEO.

STOs vs Crowdfunding, ICO & IEO

Valen la pena el seu temps?

El nostre propi Antoine Tardif, conseller delegat de Securities.io, també es va prendre el temps per reflexionar sobre la recent actuació dels IEO. Els seus descobriments el van portar a la conclusió que, “el que és actualment més important que el projecte real que s’enumera, és on es troba el projecte. Preveiem que una vegada que les fitxes de seguretat regulades augmentin en popularitat, les IEO poden ser una opció atractiva per incloure aquestes fitxes de seguretat als intercanvis regulats. Això seria similar al funcionament actual de les borses de valors “.

Binance IEO supera els projectes competitius d’IEO

Comentari

Tot i que la SEC aborda diversos punts del seu avís, hi ha dues afirmacions en particular que aporten llum sobre la seva postura. A continuació es mostren fragments del seu avís, que ho demostren.

  1. L’IEO és una oferta de valors?

“Hi ha problemes importants que els inversors haurien de tenir en compte abans d’invertir en un IEO. Com en el cas de les ICO, en funció dels fets i circumstàncies de l’oferta, l’oferta pot implicar l’oferta i la venda de valors. Això significa que es pot sotmetre a l’OIE registre requisits que s’apliquen a les ofertes segons les lleis federals de valors. Entre altres coses, el registre significa que l’empresa que ofereix l’actiu digital ha de proporcionar divulgacions importants sobre si mateixa, el seu negoci, l’actiu digital ofert i els termes de l’oferta als inversors ”. 

  1. La plataforma és un intercanvi de valors?

“A més, si l’IEO implica valors, el plataforma de comerç en línia és possible que hagi de registrar-se a la SEC per separat com a borsa de valors nacional o operar segons una exempció, com ara un sistema de negociació alternatiu (ATS), en què s’ofereix l’IEO. Un ATS ha de ser un broker-dealer registrat i complir els requisits aplicables per poder operar legalment als Estats Units.

Les lleis i regulacions federals que regulen les borses nacionals de valors registrades i les ATS estan dissenyades per protegir els inversors i evitar pràctiques comercials fraudulentes i manipulatives. Moltes plataformes de negociació en línia poden donar la mala impressió als inversors que estan registrats o compleixen els requisits regulatoris per a una borsa de valors nacional o ATS i, per tant, poden no tenir les proteccions per als inversors que una borsa de valors nacional o una ATS ofereixen als inversors. “

SEC

La Securities and Exchange Commission és un organisme regulador amb seu als Estats Units, encarregat de crear i fer complir lleis relatives als actius considerats valors. L’objectiu d’això és afavorir el creixement d’un mercat just i transparent per a tots els participants.

Actualment, el president Jay Clayton supervisa les operacions a la SEC.

A altres notícies

Més enllà de reiterar la seva postura sobre allò que constitueix una seguretat, i les advertències posteriors sobre la violació de les regulacions, la SEC ha estat treballant durament. Un exemple dels seus altres esforços és una proposta recent presentada, que permetria introduir diverses modificacions a la definició d’inversor acreditat..

La SEC proposa una modificació dels criteris que envolten els “inversors acreditats”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner