Resum de la SEC: Clayton completa el mandat, la proposta de broker-dealer i el gestor de fons cobrat

Les notícies de la SEC que cobren Ripple i els seus principals executius amb la distribució de valors no registrats han cridat l’atenció de tothom. Malgrat l’abast d’aquesta demanda, la SEC ha continuat treballant durament, proporcionant diverses actualitzacions aquesta setmana pel que fa a les seves operacions.

La línia d’arribada

Jay Clayton és ara oficialment l’expresident de la SEC. En un estrenat recentment declaració, Clayton es va dirigir a la seva sortida afirmant que “… en procés d’embolicar la meva agenda i marxarà el 23 de desembre”.

Clayton va resumir el seu temps a la SEC, esbossant l’abast de les accions d’aplicació i les actualitzacions normatives.

“A la SEC, ens vam centrar a modernitzar el nostre marc regulador, adoptant més de 90 regles, moltes en àrees que no s’havien abordat de manera substancial durant dècades. És important destacar que els nostres esforços d’inspecció i control es van centrar en les necessitats d’aquestes desenes de milions de llars nord-americanes. Vam obtenir ordres de més de 14.000 milions de dòlars en recursos monetaris en accions d’aplicació i vam retornar un registre d’aproximadament 3.500 milions de dòlars als inversors perjudicats “.

Noves regles

La vida dels intermediaris relacionats amb valors digitals pot ser que sigui una mica més fàcil en un futur proper. La SEC ho ha fet va publicar una proposta per al comentari públic, que veuria que l’organisme regulador oferia als corredors de corredors un període d’amnistia de cinc anys en el qual no es prendrien mesures d’execució.

Aquest període s’ofereix per permetre desenvolupar la infraestructura necessària, amb un èmfasi específic en la custòdia de valors digitals.

“La Comissió preveu que els corredors de corredors realitzin el conjunt complet de funcions de corredors de corredors en relació amb els valors d’actius digitals, inclosa la custòdia d’aquests actius, d’una manera que abordi els atributs exclusius dels valors d’actius digitals i minimitzi el risc per als inversors i altres mercats. participants “.

Continua,

“La Comissió reconeix que el mercat dels valors d’actius digitals encara és nou i evoluciona ràpidament. Els requisits tècnics per a la transacció i custòdia de valors d’actius digitals són diferents dels que impliquen els valors tradicionals. I les transaccions de valors tradicionals sovint impliquen una gran varietat d’intermediaris, proveïdors d’infraestructures i contraparts per als quals potser no hi hagi cap anàleg al mercat de valors d’actius digitals. La Comissió dóna suport a la innovació en el mercat de valors d’actius digitals per desenvolupar la seva infraestructura ”.

En un esforç per iniciar aquest desenvolupament d’infraestructures, la SEC ha proporcionat diverses mesures que es podrien fer, que considera que oferirien als inversors el nivell de seguretat requerit a l’hora de tractar aquests actius. A continuació se’n detallen alguns exemples.

  1. Brokers-dealers limitats a tractar exclusivament amb valors digitals
  2. Implementar polítiques i procediments clars que garanteixin suficients responsabilitats d’informació
  3. Implementar polítiques i procediments clars entorn de l’anàlisi de cada actiu digital i els seus atributs exclusius (escalabilitat, velocitat de transacció, resistència, etc.)
  4. Desenvolupar i utilitzar procediments que facilitin i demostrin la custòdia dels actius digitals.

Tot i que s’adjunten diverses cadenes, aquesta proposta suposa una decisió positiva per al sector dels valors digitals. Amb sort, permetrà que es produeixi un creixement orgànic i sense restriccions, ja que les empreses i els reguladors estableixen la infraestructura necessària per gestionar un sector segur i eficient.

Acusat de frau

Tot i que els corredors de corredors poden tenir alguna cosa positiu a esperar, n’hi ha d’altres que no són Ripple que han cridat l’atenció de la SEC de manera negativa..

Està sent Stefan Qin, fundador de Virgil Capital acusat per la SEC de frau.  Aquests càrrecs provenen de diverses accions que van des de registres inventats, fins a fons malversats i molt més.

“L’acusat Stefan Qin ha participat en un enganyós curs de conducta, fent servir declaracions materialment falses i enganyoses a inversors i altres persones, causant danys greus i l’amenaça de danys addicionals a dos fons que controla, el Virgil Sigma Fund LP (el” Fons Sigma “) I el VQR Multistrategy Fund LP (el” Fons VQR “).”

S’indica que, encara que es creu que Stefan Qin resideix actualment a Corea del Sud, s’espera que cooperi plenament amb la SEC.

Promo
banner
Promo
banner