Top 5 llocs web de finançament participatiu: opinió

El finançament col·lectiu existeix des del 2008 amb el llançament d’indiegogo, seguit de Kickstarter que es va llançar el 2009.

Els primers llocs web de finançament col·lectiu ofereixen als usuaris avantatges i béns gratuïts a canvi de finançar la seva empresa. La majoria d’aquestes empreses emergents van desaparèixer després d’uns mesos, però algunes van tenir un gran èxit. Una de les històries d’èxit més notables és l’auricular de realitat virtual Oculus que va recaptar més de 2,4 milions de dòlars a Kickstarter en una campanya que també va cridar l’atenció de Mark Zuckerberg. Poc després Facebook va adquirir Oculus per 3 milions de dòlars. Va ser una adquisició monumental per a una start-up amb una gran visió i zero beneficis.

Malauradament, mentre l’adquisició d’Oculus per part de Facebook va canviar la vida de l’equip d’Oculus, els primers patrocinadors del projecte a Kickstarter no van rebre res, ja que no es va oferir cap patrimoni net per al seu suport inicial d’aquest projecte..

El 2012 es va aprovar la JOBS Act, que va obrir les portes als llocs web de finançament col·lectiu que ofereixen inversions primerenques de capital. Ara, els inversors de tot el món tenen l’oportunitat de donar suport a empreses emergents que són massa petites per accedir al finançament tradicional.

Aquests llocs web de finançament col·lectiu de participació tenen un propòsit important, ja que són directament responsables d’alimentar els empresaris alhora que ofereixen oportunitats d’inversió a inversors que no tenen la seva seu a Silicon Valley..

A continuació, a la meva opinió, es mostren els 5 millors llocs web de finançament participatiu. Com a exempció de responsabilitat, sóc propietari de participacions en tres de les empreses que es detallen a continuació (WeFunder, Microventures, StartEngine).

# 1 – SeedInvest

SeedInvest es diferencia de si mateixos centrant-se només en tenir empreses emergents seleccionades a mà en les properes indústries. Si voleu invertir en el futur de la tecnologia, aquesta és una de les vostres millors opcions. Entre les indústries que solen aparèixer s’inclouen:

  • Realitat augmentada
  • Impressió 3D
  • Intel · ligència artificial
  • Robòtica
  • Tecnologies espacials

Han ajudat a més de 150 empreses a captar capital i l’equip és fantàstic filtrant la majoria d’empreses que presenten la sol·licitud per oferir als inversors una llista seleccionada d’empreses de primer nivell en què invertir..

# 2 – Microventures

Aquest lloc web és diferent de la resta d’aquesta llista, ja que ofereixen dos focus diferents i s’orienten només als inversors acreditats.

L’enfocament principal es centra en les empreses Late Stage. Algunes de les companyies més recents que s’han presentat inclouen:

  • SpaceX
  • LYft
  • Pinterest
  • Empresa honesta
  • Robin Hood

Això ofereix la via més senzilla possible per invertir en empreses fenomenals en fase final, que solen estar a pocs anys de passar a borsa. La inversió mínima sovint oscil·la entre els 5.000 i els 500.000 dòlars, amb la mínima en funció del nivell d’interès i de l’empresa.

També ofereixen oportunitats d’inversió en empreses Early Stage amb inversions mínimes compreses entre 3000 i 5000 dòlars. Aquestes empreses solen utilitzar Fintech, robòtica, impressió en 3D, etc. La qualitat d’aquestes empreses en fase inicial és elevada i també és escollida a mà..

# 3 – WeFunder

Ells van ser els responsables d’ajudar a redactar la JOBS Act i són una de les empreses més antigues de l’espai de finançament col·lectiu. En aquest lloc web hi ha hagut grans casos d’èxit.

A l’abril de 2013, Zenefits va recaptar una valoració de 9 milions de dòlars i només 2 anys més tard, al maig de 2015, van recaptar 500 milions de dòlars addicionals i es van valorar en 4,5 milions de dòlars. Això significa que si hagués invertit 10000 dòlars, hauria rebut una rendibilitat de 500.000 dòlars en un període de dos anys.

WeFunder va sortir del programa d’acceleradors Y Combinator, que és el programa d’acceleradors més famós i amb èxit del món. Alguns exemples d’èxit d’aquí inclouen AirBNB, DropBox, Stripe, coinbase, etc..

El motiu pel qual és important és que les empreses Y Combinator es donen suport mútuament en el que és un ecosistema gegant. Moltes de les start-ups de WeFunder són graduats en Y Combinator (com ara Zenefits).

# 4 – Finançable

Fundable, una de les plataformes més antigues d’aquesta llista, es va llançar el 22 de maig de 2012. Des de llavors ofereixen accés a una llista notable d’empreses de totes les indústries que pugueu concebre. He vist des de camps d’energia solar fins a revolucionàries pròtesis impreses en 3D.

Fundable és un lloc web de finançament col·lectiu que ofereix una àmplia oferta d’empreses per triar.

# 5 – StartEngine

Més de 90 milions han estat recaptats per més de 265 empreses. Fins i tot recentment van aconseguir amb èxit una STO de 10 milions de dòlars.

Tot i que aquesta és una plataforma fantàstica, no són tan selectius com la resta de llocs web de finançament participatiu en aquesta llista, de manera que heu de ser més acurats i realitzar una diligència extrema en qui invertiu. Dit això, hi ha algunes gemmes per Ser trobat. Hackernoon s’ha completat recentment amb èxit un augment de 1,07 milions de dòlars. Em sembla que tenen massa empreses llistades, cosa que fa que la revisió de la llista sigui una mica esgotadora.

Resum:

Aquests són els 5 millors llocs web de finançament col·lectiu que crec que ofereixen als inversors el millor accés a oportunitats d’inversió. Sempre haureu de realitzar la deguda diligència adequada i entendre que la inversió en fase inicial té un risc elevat i que és més probable que no perdeu l’accés a tot el vostre capital. També hauríeu d’esperar que triguin de 7 a 10 anys per obtenir un retorn de qualsevol d’aquestes inversions.

Exempció de responsabilitat:

Securities.io no està llicenciat ni registrat a la Securities and Exchange Commission dels Estats Units, FINRA o cap altre regulador de serveis financers. En concret, Securities.io no és un distribuïdor intermediari registrat a FINRA i no ofereix ni ven valors ni participa en cap altra activitat de distribuïdor intermediari. Res d’aquest lloc web no constitueix una oferta, distribució, sol·licitud o comercialització de cap seguretat.

A més, Securities.io no és un intercanvi, un sistema de negociació alternatiu, un agent de custòdia o un agent de transferència. Securities.io no proporciona assessorament legal, comptable, fiscal ni regulador, ni té la custòdia de cap efectiu, moneda virtual, testimoni de seguretat o qualsevol altre actiu digital per a tercers o en nom d’ells..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner