OKB arriba a la màxima intensitat mentre OKT, el testimoni natiu d’OKExChain, es llançarà aviat

OKEx, l’intercanvi de derivats i criptomoneda més gran del món, ha anunciat recentment el llançament d’OKExChain, una cadena de blocs comercials comercials de propietat d’OKEx i OKEx DEX, la primera aplicació descentralitzada basada en OKExChain. En adoptar un mecanisme de consens de prova delegada d’estaca (DPOS), OKEx ha emès OKT com a testimoni natiu d’OKExChain. L’emissió d’OKT es farà al bloc de gènesi i al bloc de nodes i s’espera que augmenti un 1-5% cada any. Això va marcar una fita clau per a OKEx i, per tant, va crear un impuls a l’ecosistema OKB també.

Tenint en compte això, OKB, el testimoni d’utilitat global adoptat per OKEx, ha augmentat més d’un 24% en 7 dies fins a 7,44 dòlars (16 de febrer de 2020), assolint un nou màxim.

OKT, el testimoni natiu d’OKExChain

OKT és el testimoni natiu d’OKExChain, que actua com el testimoni base del mecanisme de consens de prova d’estaca delegada d’OkExChain (DPoS). Igual que els tokens natius d’altres cadenes públiques de DPoS, el titular d’OKT pot participar en l’elecció o votació de nodes, i el preu de l’OKT està determinat pel desenvolupament de l’ecosistema de la cadena pública, per exemple DEX i altres aplicacions DeFi.

Per tant, OKT és un testimoni independent però no una moneda forquilla d’OKB amb funcions diferents i diferents factors que afecten els seus preus.

Pel que fa a les regles d’emissió, l’OKT s’emetrà primer al bloc de gènesi i cada any amb un número addicional d’1-5% ​​i el 100% del bloc de gènesi s’assignarà als titulars d’OKB segons l’anunci..

Convivència d’OKB i OKT

La diferència bàsica entre OKB i OKT és la lògica de funcionament. El valor d’OKB reflectit pel rendiment empresarial d’OKEx i el suport de l’esquema de recompra i gravació d’OKB. OKB ja ha entrat en una edat de deflació després de cremar 700 milions d’OKB no publicats i va prometre que mai no emetria OKB addicional. Actualment, el model de deflació s’ha convertit en un dels pilars importants del preu d’OKB i un mitjà eficaç per protegir els interessos dels usuaris..

Tanmateix, com a testimoni bàsic d’una cadena pública nativa que adopta un mecanisme de consens DPOS, OKT està dissenyat per satisfer la demanda d’OKExChain d’una major llibertat en motivar els usuaris internacionals a mantenir el seu ecosistema altament autònom. Per tant, cal un esquema continu d’emissió de fitxes i mecanismes d’incentius més flexibles, que va en contra de la idea de deflació d’OKB. Implica la raó d’emetre OKT com a testimoni natiu d’OKExChain en lloc d’OKB.

Preocupacions del mercat OKT disminuirà el valor d’OKB. Tenint en compte això, el preu d’OKB ha parlat recentment per si mateix. Atès que els pilars de preus de dues fitxes són completament diferents, OKT realment pot millorar el desenvolupament de l’ecosistema OKB inspirant la vitalitat de les aplicacions i casos d’ús basats en OKExChain. El mercat hauria de tenir en compte que el rendiment empresarial d’OKEx és un factor important per al preu d’OKB.

En resum, OKT i OKB són fonamentalment diferents, però mútuament beneficiosos entre ells.

Passos futurs per millorar el valor d’OKB

Des de la seva emissió, OKB ha obtingut un gran èxit. A hores d’ara, ja hi ha 11 casos d’ús d’aplicacions internes i 32 externes a l’ecosistema OKB. Pel que fa als canals de negociació, es van obrir portes d’accés fiduciari per a vuit divises principals, inclosos el dòlar americà, l’euro, el won coreà, la rupia indonesia i el dong vietnamita. A més, 13.978.364 OKB ja han estat recuperats i cremats. Segons les dades de CoinMarketcap, el ROI d’OKB arriba fins al 322,29%.

“Els darrers dos anys han estat una exploració ininterrompuda en la creació de valor a través d’OKB. Hem recorregut un llarg camí i ara estem extremadament segurs de la nostra capacitat d’aportar valor a través d’OKB als nostres usuaris, tractant-lo com una base essencial per al nostre ecosistema comercial i un pont que connecta OKEx amb els nostres valuosos usuaris ”, va dir Jay Hao, el CEO d’OKEx en una carta oberta recent. “Crear valor sostenible per als nostres usuaris sempre ha estat la prioritat a OKEx. Quan el bombo disminueixi o ens trobem amb un mercat baixista, el nostre equip construirà i millorarà tranquil·lament la nostra plataforma. Aquest any, desenvolupar l’ecosistema OKB serà la nostra màxima prioritat ”.

FINAL

Quant a OKEx

El mercat de criptomonedes més gran i divers del món, OKEx és el lloc on els comerciants, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, milloren les oportunitats d’inversió i cobreixen els riscos. Proporcionem el comerç al comptat i derivats, inclosos futurs, swap perpetus i opcions, de les principals criptomonedes, oferint als inversors una gran flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans:

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner