OKExChain proposal Proposta d’associació FIBOS

Terres Fibos a l’ecosistema OKExChain

Introducció

FIBOS Ecosystem i OKExChain Ecosystem han anunciat aquí que ens hem associat entre nosaltres per establir una profunda relació de cooperació.

Tant FIBOS Ecosystem com OKExChain Ecosystem promouran conjuntament la cooperació i integració ecològica descentralitzada a l’àrea de la cadena pública, incloent la construcció d’infraestructures tècniques, l’exploració de tecnologia avançada, la millora de la governança de la comunitat, el desenvolupament d’aplicacions empresarials de blockchain, el modelatge d’escenaris DeFi, etc..

Com a part vital de la indústria de la cadena de blocs, OKExChain Ecosystem ha cridat l’atenció des que té el codi de codi obert. La comunitat FIBOS també va dur a terme una investigació i anàlisi a gran escala d’OKExChain. OKExChain Ecosystem dibuixa una visió àmplia de “descentralització”, “els drets i governança de la comunitat” i “DeFi”, que és sincronitzada amb la creença que sosté FIBOS: comunalització, flux de valor sense friccions i “descobrir valor a tot arreu”.

Amb aquest propòsit, FIBOS Ecosystem i OKExChain Ecosystem han decidit establir una associació cooperativa profunda després de contínues discussions. La comunitat FIBOS podria fer grans contribucions per construir infraestructures tècniques, acumular experiència tècnica i ampliar la comunitat de desenvolupadors en un entorn obert, inclusiu i descentralitzat proporcionat per OKExChain Ecosystem. Aquest moviment permetrà el creixement tant de l’ecosistema FIBOS com de l’ecosistema OKExChain.

Al mateix temps, també esperem obtenir més beneficis de la cooperació a llarg termini entre les dues parts.

Pel que fa als esforços conjunts realitzats a IBC (comunicació inter-blockchain), circulació multicadena d’actius, protocols d’intercanvi descentralitzats, DeFi, recursos mediàtics i moltes altres àrees, la cooperació ha de ser complementària, recíproca i multi-guanyadora. FIBOS es compromet a ser les principals artèries de la infraestructura IBC, les aplicacions DeFi i l’exploració de tecnologia avançada. Aquesta cooperació contribuirà definitivament al desenvolupament de la indústria blockchain.

FIBOS (斐波 en xinès) és un projecte de cadena pública llançat per desenvolupadors i membres de la indústria de blockchain, també és una plataforma que cultiva aplicacions de blockchain. FIBOS té la comunitat més gran de desenvolupadors de blockchain, que se centra en aplicacions empresarials i en l’exploració tecnològica d’avantguarda de l’àrea de blockchain. FO, que és el símbol de circulació fonamental de la cadena de blocs FIBOS, també el gas del model de recursos en cadena de FIBOS.

Incloent el protocol descentralitzat heterogeni IBC, el protocol d’intercanvi d’actius descentralitzat DEX, s’han llançat a FIBOS moltes instal·lacions fonamentals de DeFi originals. Moltes monedes digitals subjacents emeses a Ethereum, com ETH, USDT, DAI, també s’han distribuït a FIBOS, que es beneficia dels robustos protocols IBC. FIBOS DEX és un protocol bàsic per a l’intercanvi descentralitzat amb les característiques d’aportar profunditat i liquiditat amb negociació algorítmica combinada i ordre límit manual, sense KYC, que admet qualsevol transacció de parells de negociació entre tokens a FIBOS.

Com a plataforma mundial d’intercanvi de criptomonedes, OKEX ha desenvolupat i llançat OKExChain Ecosystem, que també té la força tècnica líder en la indústria. OKExChain té el codi font totalment de codi obert a GitHub des del 16 d’abril de 2020.

OKExChain Ecosystem té com a objectiu promoure la implementació d’aplicacions comercials a gran escala basades en la tecnologia blockchain. Atorga a tots els nodes participants els mateixos drets en tot aquest sistema descentralitzat. Els usuaris podien publicar i executar varietats de dApps, emetre les seves pròpies criptomonedes, crear els seus propis parells comercials entre tokens i intercanviar criptomonedes lliurement a OKExChain. A través de la infraestructura IBC, la intercomunicació blockchain del flux de valor i els escenaris d’aplicació es poden implementar de manera senzilla i eficient.

OKExChain: https://www.okex.com/okexchain

FIBOS: https://fibos.io

Proposta de col·laboració

1. Infraestructura IBC de FIBOS & OKExChain

1.1 Visió general

Com a cadena de retransmissió de la infraestructura IBC heterogènia d’OKExChain, FIBOS vincularà l’actiu emès a Ethereum i EOS a l’ecosistema OKExChain, cosa que permet aconseguir el flux de valor a través d’aquestes cadenes.

1.2 Més Detalls

1.2.1 Solució IBC actual d’OKExChain (basada en Cosmos)

Implementat basat en Cosmos-sdk, OKExChain segueix l’heterogènia estratègia IBC presentada per Cosmos, que bàsicament s’estructura com una “arquitectura federal”. Aquest tipus de fórmula IBC és essencialment implementada per recollir la votació dels verificadors de la cadena de relleus, que condueix a més problemes de confiança. La validació de les transaccions IBC depèn en gran mesura dels graus dels verificadors.

La seva estratègia fa un desviament per evitar desafiaments tècnics implementant mecanismes de governança comunitària en lloc d’enginyeria criptogràfica. Això comporta el següent problema; el risc del sistema s’incrementarà amb el creixent actiu IBC.

FIBOS creu que la solució actual no és perfecta i segura per al prometedor ecosistema OKExChain, que suposarà perills ocults per al desenvolupament futur de l’ecologia de la cadena pública.

Problemes:

  1. La solució actual provoca problemes de seguretat dels actius i estabilitat del sistema.
  2. Baixa eficiència i alt cost.
  3. Una arquitectura complexa comporta una tolerància al risc deficient.

1.2.2 Solució de FIBOS

Un munt d’investigacions i verificacions demostren que és factible utilitzar una estratègia de fusió: per a cadenes públiques no predominants (excepte Bitcoin, Ethereum, EOS, etc.), OKExChain podria utilitzar la solució federal IBC; per a Ethereum o EOS, OKExChain podria utilitzar FIBOS com una cadena de relés de confiança.

La solució IBC implementada actualment per FIBOS no depèn de cap verificador individual ni de cap grup de verificadors. En el seu lloc, garanteix la seguretat de l’IBC i la transferència d’actius a través de cadenes públiques mitjançant l’enginyeria criptogràfica.

L’esquema de FIBOS té una arquitectura senzilla i directa. Actualment, és l’estratègia més segura i robusta en termes d’operació, cost entre cadenes d’actius i transmissió de transaccions entre cadenes. L’únic problema és que no és un protocol universal i no pot ser compatible de manera ràpida i rendible amb altres cadenes públiques. Però es pot resoldre mitjançant la solució de la cadena de relés de l’arquitectura Cosmos.

FIBOS ja ha creat un protocol IBC heterogeni descentralitzat a través de FIBOS i Ethereum. Després de cooperar amb OKExChain Ecosystem, FIBOS dissenyarà una arquitectura descentralitzada IBC heterogènia amb OKExChain i EOS i es convertirà en una cadena general de relés paral·lels IBC per OKExChain, Ethereum i EOS.

Al mateix temps, l’ecosistema OKExChain també es pot convertir en un productor de blocs de la cadena FIBOS, de la mateixa manera que HelloPool, EosAsia, Starteos, EOS Gravity, Slowmist i un altre productor de blocs EOS serien els responsables d’assistir als actius d’IBC d’OkExChain i d’atraure desenvolupadors de FIBOS i Comunitat EOS a OKExChain Ecosystem.

1.2.3 Esborrany JoBC Solutions per a Bitcoin

Limitat per l’era de creació i l’arquitectura tècnica de Bitcoin, l’IBC de Bitcoin és difícil o impossible. FIBOS proposa que OKExChain podria resoldre l’IBC heterogeni descentralitzat amb BTC mitjançant les següents solucions:

  1. Els membres i altres institucions d’OKExChain Ecosystem podrien emetre actius ancorats de BTC basats en l’Ethereum mitjançant signatures múltiples, cosa que és coherent amb les solucions actuals WBTC / HBTC / imBTC.
  2. OKExChain Ecosystem podria utilitzar l’esquema de signatures múltiples per augmentar el nombre de verificadors IBC de 3 a múltiples, millorant les propietats descentralitzades i la seguretat dels actius. FIBOS podria proporcionar assistència tècnica.

2. Eco-actius Transferència IBC d’OKExChain

2.1 Value

Ethereum és actualment el mercat més gran per a aplicacions DeFi. Seguirà convertint-se en la cadena pública més valuosa que agrupa una quantitat considerable de desenvolupadors, usuaris i actius per al futur previsible. No obstant això, els mercats de les cadenes DPoS com FIBOS o EOS, a causa de la seva dèbil propietat descentralitzada, necessiten actius “forts” de l’Ethereum amb urgència.

2.2 Solucions

La transferència d’actius ecològics, inclosos USDK / OKB a FIBOS, és senzilla i eficient mitjançant l’ús del protocol IBC descentralitzat FIBOS. USDK / OKB a FIBOS es podria utilitzar en aplicacions FIBOS DEX i DeFi i també es podrien fer servir desenvolupadors de comunitats i DApps.

Després del llançament oficial de OKExChain Mainnet, proporcionarà USDK / OKT amb OKExChain / Ethereum / EOS / FIBOS circulació multicadena i permetrà als desenvolupadors adoptar USDK / OKB / OKT com a mitjà de valor bàsic en els seus propis DApps.

3.DEX Protocol

3.1 Coperació Marc

FIBOS DEX és una solució protocol·litzada, és a dir, com a infraestructura fonamental, és totalment oberta i integrable. Per als usuaris o comerciants, qualsevol persona podria completar la iniciació d’un parell de negociació de qualsevol de dos tokens de FIBOS, fer una transacció en qualsevol parell de negociació sense regulacions KYC. Per als desenvolupadors, també és senzill i flexible integrar la visualització de la pàgina frontal amb les dades de les transaccions en cadena de DEX.

El programa OpenDEX d’OKExChain comparteix la mateixa idea amb el protocol DEX de FIBOS, tots dos amb l’objectiu de minimitzar la fricció de les transaccions i promoure l’eficiència de la circulació.

FIBOS també podria proporcionar solucions DEX per a OKExChain amb integració estandarditzada d’interfície d’usuari i API frontal, algorismes de comerç d’intercanvi, etc..

3.2 Ooptimització

Uniswap / Bancor és actualment l’algoritme més popular de Automated Market Maker (abr. AMM), que pot proporcionar als usuaris transaccions sense contrapart i un excel·lent rendiment en profunditat i liquiditat d’intercanvi.

No obstant això, el protocol AMM d’Uniswap / Bancor té defectes en el lliscament de transaccions, pèrdues en transaccions d’intercanvi, visualització de la línia K, llegibilitat, mala experiència d’usuari.

Amb aquest propòsit, FIBOS DEX adopta una solució de fusió, que combina l’algoritme de negociació Uniswap amb les transaccions tradicionals del llibre de comandes, de manera que el protocol DEX pugui atendre simultàniament usuaris i actius amb necessitats diferents. Mitjançant la integració de comandes, una direcció de transaccions no específica i altres solucions, el protocol DEX té en compte la fabricació automatitzada del mercat i l’experiència de l’usuari, cosa que podria contribuir a una millor fórmula del protocol DEX OKExChain.

4.Productes de PàgCadena pública i comunitat de desenvolupadors

4.1 Productes de PàgCadena pública

Un ecosistema de cadena pública sofisticat requereix productes i serveis d’infraestructura corresponents per a usuaris i desenvolupadors.

Per exemple, els usuaris necessiten diverses eines per gaudir de la tecnologia blockchain per a una millor experiència, inclosa la cartera de criptomonedes, explorador de blockchain, eines de visualització de dades, eines de governança (votar per als productors de blocs, proposar una proposta, etc.), fòrum de la comunitat, etc. Mentrestant, els desenvolupadors necessiten documentació de desenvolupament, SDK integrats, desenvolupen contenidors per a DApps i cursos inicials per iniciar ràpidament i disminuir la corba d’aprenentatge.

4.2 solució de FIBOS

FIBOS podria proporcionar cartera de criptomonedes, explorador de blocs, jocs d’eines de visualització de dades, eines de governança, fòrum comunitari, documentació de desenvolupament, SDK integrats, desenvolupar contenidors per a DApps i cursos inicials esmentats anteriorment per ajudar OKExChain amb el desenvolupament de l’ecosistema.

FIBOS pot proporcionar la cartera anterior, navegador blockchain, visualització de dades en cadena, eines de governança (dades de supernodes, votacions, propostes), fòrums de la comunitat, sistema de documents bàsics de desenvolupament, suport de sdk per a l’ecologia OKExChain sota el marc d’incentius ecològics OKExChain, Wallets i connectors oberts endollables, cursos per a desenvolupadors i altres productes per ajudar al desenvolupament ecològic.

A més, els desenvolupadors de la comunitat FIBOS i EOS també podrien unir-se a la comunitat OKExChain i promoure un millor ambient de desenvolupament.

5. Medium de DeFjo.cn

5.1 Jontroducció

DeFi.cn té com a objectiu difondre informació de DeFi, integrar recursos de la indústria, unir la plataforma de mitjans i publicar opinions públiques. DeFi.cn també podria ser membre de l’ecosistema OKExChain i proporcionar recursos agregats de contingut / mitjans i recursos DeFi per a la comunitat d’OkExChain, incloses les contribucions a la influència de la indústria, per dir més en el món de la cadena de blocs..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner