Actualització de OKExChain Hackathon, restant menys de dues setmanes

L’OkExChain Hackathon, organitzat per OKEx, va començar el 5 de juny i ha comptat amb la participació de nombroses entitats conegudes de tot el món. Mentrestant, deu reconeguts fundadors de projectes, científics en cap i analistes tecnològics també han entrat a bord i realitzaran una revisió conjunta dels projectes proposats.

Participants de Hackathon

A partir d’avui, 23 equips i 2 desenvolupadors individuals s’han inscrit a Hackathon i s’han enviat 16 entrades que cobreixen diversos aspectes, inclosos els intercanvis descentralitzats, carteres digitals, màquines virtuals, navegadors blockchain, productes de serveis d’aposta, eines de desenvolupament i cadena creuada interaccions.

Pel que fa a les sol·licituds de serveis de pagament i carteres digitals, equips com Squeezer, Beijing ChainsGuard, OneChain i DappBirds han presentat successivament els seus plans de desenvolupament de productes..

Squeezer és una plataforma a l’estranger que integra microserveis amb la indústria blockchain per donar suport als desenvolupadors d’aplicacions. Beijing ChainsGuard s’especialitza en solucions i serveis de seguretat, mentre que OneChain aporta l’element social a les transaccions i l’ús de carteres. DappBirds és una plataforma DApp que integra anàlisi de dades, disseny, distribució, operacions i altres aspectes, i inclou prop de 5.000 DApps i més de 10.000 contractes intel·ligents.

A més, TokenView i Cosmostation, coneguts creadors de navegadors blockchain, també han participat a la campanya de desenvolupament d’aplicacions. Actualment, el navegador de blocs creat per TokenView admet prop de 100 consultes de dades de cadena de blocs, mentre que Cosmostation és un operador de nodes de validació de classe empresarial i desenvolupador d’aplicacions per a usuaris finals..

Diversos equips i desenvolupadors també han presentat propostes en els camps de productes de participació, assegurances blockchain, API, eines de desenvolupament, SDK i màquines virtuals. Alguns d’aquests inclouen NewDEX, AITEX, Ankr, NetCloth, Bi23 Labs i wallet.fo, etc..

Recompenses, regles i detalls de Hackathon

L’OkExChain Hackathon té com a objectiu animar els usuaris cap al desenvolupament d’aplicacions creatives basades en el sistema de cadena pública OKExChain. La data límit de la campanya és el 20 de juliol. Els guanyadors s’anunciaran públicament a finals d’agost i OKExChain premiarà els equips i les persones fins a 5.000 dòlars en fitxes OKB.

Segons les regles de Hackathon, en el cas de les sol·licituds de proposta de millora d’OkExChain, els guanyadors rebran fins a 500 dòlars d’OKB. Els enviaments que incloguin productes i OIP podran obtenir recompenses de fins a 5.000 dòlars d’OKB.

Revisors de Hackathon

Entre els líders de la indústria que revisaran conjuntament les presentacions s’inclouen el fundador de DappOS, FengNiao, fundador de Finances, cofundador i científic principal d’IPFS Force Zone, Xin Li, fundador de FIBOS, Ma Xiang, director d’operacions de la versió xinesa de CoinDesk, Leiyang Xin, Dapp. fundador i conseller delegat de com, Kyle Lu, cofundador i conseller delegat d’Ankr, Ryan Fang, soci de TokenInsight, Wei Zhao, analista en cap de TokenInsight, Johnson Xu, expert tècnic sènior de la indústria de la cadena de blocs AWS, Wang Shiyu, i enginyer de programari AWS, Yuan Ye.

Queden dues setmanes

OKExChain té com a objectiu promoure el desenvolupament d’aplicacions de blockchain comercials a gran escala. La tecnologia de cadenes creuades adoptada per OKExChain facilita l’intercanvi de valor i la creació de tot un ecosistema de serveis de valor afegit que es complementen. En l’actualitat, el testnet OKExChain ha implementat diverses funcions tècniques líders en la indústria, incloses aplicacions personalitzades, un ecosistema de diverses cadenes i estratificació de dades.

Queden menys de dues setmanes per a la campanya Hackathon i els desenvolupadors poden participar enviant les seves propostes sobre el desenvolupament tecnològic, el disseny de productes i la planificació ecològica d’OkExChain o mitjançant la creació d’eines de desenvolupament, SDK, navegadors, carteres i productes de serveis d’aposta basats en el test de OKExChain..

Quant a OKExChain

Enllaços a propostes: https://github.com/okex/OIPs

Comunitat tècnica OKExChain:

Web oficial OKExChain: https://okex.me/okexchain

OKEx DEX: https://okex.me/dex-test

Reclamació de TOKT: https://okex.me/drawdex

OKExChain Doc: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Per a qualsevol consulta, suggeriment o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner