Recapitulació AMA: Alysa Xu i ONT – Negociació de swap ONT a OKEx

El 26 de maig, la nostra OSC Alysa Xu es va unir a una sessió en directe de preguntar-me-res (AMA) organitzada per ONT, una plataforma de col·laboració distribuïda i blockchain pública d’alt rendiment i va respondre a les preguntes al seu canal de Telegram amb més de 23.000 membres i el cofundador. Andy Ji (https://t.me/OntologyNetwork). Al llarg del xat, Alysa va introduir el comerç de swap perpetu ONT / USD i ONT / USDT d’OKEx, així com els avantatges del comerç de derivats de criptografia.

Em pregunto per què és millor el comerç de swap ONT? Com es comercialitzen derivats ONT a OKEx? Consulteu la Q següent&Tal com us hem preparat, amb totes les preguntes que va respondre Alysa al xat.

Contents

Primera part: preguntes de Twitter

1. Quins avantatges té ONT Swap Trading? Per què ONT Swap Trading és millor que altres operacions? (@ M123Aleksey)

Alysa: Gràcies per la vostra pregunta @ M123Aleksey a Twitter. Sobre aquest tema puc parlar molt.

Primer, palanquejament.

En les transaccions contractuals, els usuaris poden ampliar els seus ingressos ajustant el palanquejament. Per exemple, quan el preu de l’ONT és d’1 dòlar, l’usuari A obté un contracte per valor de 10 ONT amb un marge d’1 dòlar i un apalancament de 10 vegades. Si el preu de l’ONT augmenta un 10% (d’1 a 1,1 dòlars), el benefici d’aquest contracte serà del 10110% = 1 dòlar. Per tant, l’usuari A guanya un apalancament de 1 $ per 10 vegades quan el preu de l’ONT augmenta un 10%. Cal tenir en compte que quan els ingressos es doblen amb el palanquejament, el risc també es duplica. Per tant, utilitzeu el palanquejament racionalment.

En segon lloc, la cobertura.

Els usuaris que tinguin actius digitals poden utilitzar els futurs per aconseguir cobertures, especialment quan el mercat baixa. La cobertura es refereix a cobrir les fluctuacions del preu objectiu de la criptomoneda del contracte per evitar els riscos causats per les fluctuacions durant aquest període..

És a dir, el client estableix una posició inversa del contracte, de manera que el benefici i la pèrdua generats per la pròpia criptomoneda és just oposat als guanys i pèrdues generats pel contracte quan hi ha fluctuació de preus, i el benefici i la pèrdua global de la criptomoneda, i el contracte es manté igual.

Posa-ho en un escenari. Diguem que el preu actual de l’ONT és d’1 dòlar, l’usuari A té 10 ONT i espera que el futur preu de l’ONT baixi, de manera que per evitar la pèrdua causada pel descens de l’ONT, l’usuari A ven un contracte per valor de 10 ONT; Es va suposar que al cap d’un mes, el preu real de l’ONT cau a 0,8 dòlars, els ingressos del contracte seran de 2,5 ONT, equivalents a 2 dòlars. L’ONT original perdrà 2 dòlars i l’usuari A s’equilibrarà. En establir la posició inversa del contracte per endavant, podeu bloquejar els vostres ingressos finals en dòlars.

2. Quin avantatge competitiu té ONT a OKEx? I hi ha esdeveniments comercials per donar la benvinguda a l’arribada d’Ontology?

Alysa: Com que esteu disposat a assistir a aquesta AMA, puc assegurar-vos que sou un dels evangelistes de l’ONT O almenys curiositat per aquest projecte de qualitat. ONT és un projecte únic dirigit per especialistes professionals en diferents dominis, com Andy, que considera un entorn de xarxa descentralitzat que resol els problemes clau de seguretat de la identitat i integritat de les dades com el seu objectiu final per als usuaris..

Respecte a la popularitat, desenvolupament tècnic i adopció d’ONT, mantenim una relació molt gran i llarga des que ens vam conèixer. OKEx hem llançat una gran varietat de productes i parells de negociació ONT, com ara intercanvi local i perpetu, etc. I a la nostra plataforma hi haurà una activitat de promoció de negociació d’intercanvi ONT. Anunciarem els detalls al final d’aquest AMA. Els usuaris poden compartir fins a un grup USDT mitjançant la negociació de contractes de permuta perpetua ONT. Primer en arribar, primer servit. Uniu-vos a l’activitat mitjançant aquest enllaç: https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

3. La majoria dels inversors només es centren en el preu del testimoni a curt termini en lloc del valor real del projecte. Ens pot explicar la motivació i els beneficis per als inversors a llarg termini? (@ memenci6)

Andy: Hmm És difícil parlar de la tendència dels preus. Però volem assegurar-nos que la nostra comunitat estigui basada en els serveis públics en lloc de ser diners. Mitjançant el llançament a l’aire de ONT en lloc de cap tipus de captació de fons, posem el nostre testimoni en mans d’usuaris de criptomonedes provats o d’inversors reals, no només d’especuladors..

El nostre disseny de doble testimoni garanteix el desenvolupament de la infraestructura i proporciona més serveis per justificar el valor de la infraestructura. L’aposta és alhora un model de governança fonamental i també pot desenvolupar una sèrie d’empreses basades en el valor. Tenim previst llançar una gran millora del model de participació per augmentar els interessos a llarg termini dels nostres HODL. Seguirem monitoritzant i millorant el valor de la xarxa a la llarga.

A més, l’ontologia ha estat progressant de manera constant segons el nostre full de ruta. Som una cadena pública amb una de les infraestructures subjacents més completes i fortes. Això és crucial per al desenvolupament a llarg termini del projecte i també s’utilitza per donar suport a l’aplicació de la fase posterior per garantir al màxim els interessos dels inversors..

Tenim prou fons per donar suport al nostre “experiment idealitzat” a llarg termini. Per què no uniu-vos a la nostra revolució per compartir dades i convertir-vos en el campió de la marató? Es la teva elecció.

4. El comerç instantani sol ser el meu favorit a ONT, però no està tan familiaritzat amb productes derivats com els contractes. Què és un contracte? (@TraThoa)

Alysa: Gran pregunta de @TraThoa. Per als principiants en criptografia, normalment comercialitzem espots, però també ens hauríem d’adonar del que passa als mercats de derivats. Futurs, permutes perpètues, opcions … Bé, torneu a contractes també coneguts com a futurs. Què és això?

El contracte és un producte derivat de la moneda digital. Els usuaris poden obtenir ingressos per la pujada o la baixada de preus comprant un contracte llarg o venent un contracte curt. Comprar durant molt de temps significa que els inversors esperen que el mercat augmenti en el futur i compri una certa quantitat de contractes de llarg termini per a actius digitals.

Agafeu com a exemple la transacció del contracte ONT. Si el preu de l’ONT és d’1 dòlar, comprem un contracte d’1 ONT. Si el preu de l’ONT augmenta a 1,1 dòlars, podem obtenir un benefici de 0,1 dòlars EUA venent un contracte d’ONT. La venda de curts es refereix als inversors que esperen que el mercat caigui en el futur i vendrà una certa quantitat de contractes curts d’actius digitals. Prenent com a exemple la transacció del contracte ONT, quan el preu de l’ONT és d’1,1 dòlars, venem un contracte per valor d’1 ONT. Si el preu de l’ONT baixa a 0,9 dòlars cadascun, podem obtenir un benefici de 0,2 dòlars comprant un contracte d’1 ONT.

5. Quin és l’objectiu principal del vostre projecte de $ ONT aquest any 2020? i quina és la vostra VISIÓ i MISSIÓ en #ONT Marketing? (@enesdre)

Andy: Ontology és una cadena pública apta per a l’empresa, dedicada a proporcionar solucions a escenaris d’aplicacions empresarials a gran escala. Estem orgullosos d’haver seguit sempre el nostre full de ruta des del primer dia del projecte. El 2020 ens centrarem més en el vessant empresarial, com ara la indústria de l’automòbil, la moneda estable i l’intercanvi de dades i divises digitals. Aquests dos o tres escenaris proporcionen flux de caixa, valor estratègic i alt rendiment.

Havíem parlat amb Libra, Celo, Bitcoin Suisse, Paxos, Circle i Transfero per integrar una eina de pagament inclusiva. Mentrestant, vam llançar una plataforma FinTech – Rail.One per proporcionar targeta de dèbit, targeta VISA / Master prepagada i solució de targeta de crèdit virtual als socis comercials. Vol dir que podeu emmagatzemar, pagar i invertir mitjançant una targeta basada en ONT.

Suggereixo a Alysa que provi els nostres productes nous.

Un altre tema: les dades són la privadesa pròpia de tothom que no pot ser dominada per ningú més i que es pot transferir a actius amb tecnologia blockchain, fins i tot intercanviar, i obtenir beneficis si ho volen. Ontology els proporciona la solució sense importar 2B o 2C amb la nostra tecnologia, especialment ONT ID, i els productes diuen ONTO i SAGA.

Pel que fa a la tendència mundial, continuarem comunicant-nos amb els reguladors mundials i trobem que les institucions poden liderar aquesta revolució criptogràfica rodona. Així doncs, estem parlant amb infraestructures més respectuoses amb les institucions, com ara el proveïdor de custòdia: ancoratge, custòdia de la base de moneda, go bitgo , tallers de tallafocs i bakkt; Venedor d’ETF: bitwise i vanEck; Intercanvi regulat: Coinbase, Bitstamp, Gemini; Trust inverteix: escala de grisos. Vegem que vindrà més associació.

6. Quins avantatges tenen els usuaris que intercanvien ONT Perpetual swap a OKEx millor que altres borses de derivats? (@ShinoTohkaNC)

Alysa: M’encanta aquesta pregunta, @ShinoTohkaNC. Som un intercanvi de criptomonedes líder al món, que ofereix serveis financers avançats i fiables als operadors de tot el món basats en la tecnologia blockchain. Definitivament, intercanviaríeu l’intercanvi perpetu ONT en lloc d’altres plataformes, ja que tenim el més alt nivell de seguretat de la indústria: els usuaris de la nostra borsa poden negociar sense preocupar-se dels actius robats. A més, comptem amb mesures de control de riscos de primer nivell en el procés de negociació, com ara la defensa de les condicions extremes del mercat amb el preu marcat, l’assignació nul·la d’usuaris amb marges en nivells i mecanisme de tancament d’alt rendiment i evitar el risc de liquidació amb reserva de risc suficient.

Tenim diversos tipus de comandes: diversos tipus de comandes avançades per ajudar els usuaris a comerciar amb més comoditat. Els usuaris poden fer comandes de beneficis i aturades per controlar els riscos i bloquejar els beneficis.

Disposem de diverses eines de productes: diverses eines comercials per ajudar els usuaris a realitzar transaccions de manera més ràpida i còmoda:

Calculadora de contractes: els usuaris poden utilitzar la calculadora per calcular ràpidament el benefici, el preu de tancament i el preu de liquidació segons les seves posicions sense operacions de càlcul complexes.

Dades de transaccions multidimensionals: deu dades principals del mercat poden ajudar els comerciants a analitzar la situació del mercat d’una manera completa i a ajustar els seus plans comercials en conseqüència.

Tenim la màxima liquiditat, diferencials i rendiment dels productes: OKEx ha guanyat el reconeixement d’usuaris amb productes excel·lents amb un volum de negociació de contractes líder mundial, que representa més del 30% de tot el volum de negociació del mercat. La diferència mitjana de futurs / permutes perpetus d’OkEx és molt menor que la resta d’intercanvis. I ens agrada escoltar els vostres suggeriments 🙂

7. El subministrament total és de 1 mil milions ONT. Per tant, hi ha plans de recompra per gravar o bloquejar fitxes per augmentar el valor ONT? (@ Johaneri01)

Andy: Hem obtingut més de 3 milions de dòlars gràcies a la nostra inversió en ecosistemes. S’utilitzarà per tornar a comprar el nostre testimoni ONT. Podeu trobar les nostres actualitzacions de recompra mensualment als nostres anuncis de Twitter i Telegram. També hem publicat el nostre informe financer (https://link.medium.com/pdl56o5gD6) fa poc.

Per tal d’ampliar encara més les nostres influències globals i construir un ecosistema millor, convidem a més membres de la comunitat a treballar amb nosaltres com a col·laboradors de la comunitat global i nodes de GCC. Venezuela Blockchain, CryptoMondays Madrid i CryptoDiffer es troben entre els primers quatre nodes GCC per tal d’accelerar el procés d’aplicació de la tecnologia blockchain a casos d’ús empresarials tangibles als mercats d’Europa, Llatinoamèrica i Europa de l’Est..

L’ontologia valora molt els comentaris de la comunitat. Hi ha disponibles 10.000 ONG fins al 31 de maig per millorar el model econòmic de govern i participació d’Ontology. Voteu i feu-nos saber els vostres nous suggeriments aquí: https://forms.gle/4Lq4LoDhDeFqDnbm9 Volem escoltar més veu de la comunitat.

8. Actualment, OKEx ha obert un contracte de permuta només per al parell ONT / USDT. S’espera que en el futur es llancin més parells per al testimoni ONT? (@ cryptoboy237)

Alysa: Vostè de nou @ cryptoboy237! Crec que ho farem. Tanmateix, abans de llançar qualsevol servei o parell comercial, el nostre equip ha de fer un examen exhaustiu de la gestió del risc, la sostenibilitat i la facilitat d’ús dels productes. Passarem molt de temps escoltant la veu de tots vosaltres, que és el que fem cada dia. Si tenim algun anunci nou, el publicarem a tots els nostres canals per avisar-lo aviat 🙂

9. He sabut sobre un nou producte que SAGA portarà a l’equip ONT. Com us ajudarà a adoptar en l’ecosistema ONT en el futur, proporcioneu una breu idea a la comunitat? (@ Johaneri01)

Andy: El mercat de dades SAGA es basa en un protocol d’interacció de dades complet basat en la cadena pública Ontology. El procés de valoració de dades, compartició de beneficis, seguretat de dades i protecció de la privadesa està totalment descentralitzat mitjançant la cadena de blocs Ontology. Les persones i empreses que utilitzen el mercat de dades de SAGA poden beneficiar-se de serveis i d’estadístiques de processament de dades i dades brutes, tot mantenint un control total sobre les seves dades aprofitant les característiques úniques de la cadena de blocs pública d’ontologia.

Els productes únics d’identitat digital i col·laboració de dades d’Ontology ajuden el mercat SAGA en el seu important objectiu de garantir una alta seguretat i compliment. Mitjançant la xarxa d’intercanvi de dades distribuïdes d’Ontology i l’identificador ONT, el mercat de dades SAGA aconsegueix:

Propietat de dades i verificació d’autenticitat

Seguretat de les dades i protecció de privadesa

Tecnologia de comerç de dades multiplataforma entre iguals

Data Token es convertirà en el vostre futur or digital.

10. Vaig veure que OKEx admet 2 tipus de contractes: futurs / swap amb marge de moneda i futurs / swap amb marge USDT. Quina diferència hi ha entre ells? (@ M123Aleksey)

Alysa: OKEx admet 2 tipus de contractes: futurs / swap amb marge de moneda i futurs / swap amb marge USDT.

Els futurs / swap amb marge de moneda (invers) es liquiden a la criptomoneda subjacent, és a dir, la moneda d’obertura i liquidació és una moneda determinada. Per exemple: els inversors volen realitzar transaccions contractuals de BTC i obrir posicions amb BTC com a marge, la liquidació de pèrdues i guanys final també serà a BTC; si els inversors volen realitzar transaccions de contracte ONT i obrir posicions amb ONT com a marge, la liquidació de pèrdues i guanys final també serà a ONT.

Els avantatges dels futurs / swap amb marge de moneda: els futurs / swap amb marge de moneda són adequats per als usuaris que necessiten mantenir una determinada moneda durant molt de temps amb la finalitat de cobrir, i poden gaudir dels beneficis de l’augment de preus i mantenint posicions llargues de contractes amb marge de moneda.

D’altra banda, el contracte amb marge USDT s’anomena contracte a termini. El marge i la liquidació del contracte amb marge USDT es troben en USDT, és a dir: utilitzant USDT com a marge per obrir una posició, els ingressos també estaran en USDT. El valor del marge USDT és estable i pot reduir el risc que el marge de posició de l’usuari es redueixi al mercat; podeu dur a terme transaccions contractuals de divises només mantenint USDT, cosa que també redueix el cost comercial de canvis de posició; el contracte de marge en USDT és fàcil de canviar i calcular el benefici i la pèrdua, que és adequat per a principiants. Si sou un usuari nou que no ha tingut mai transaccions contractuals, es recomana començar el contracte amb marge USDT.

Per obtenir més informació, no dubteu a visitar la nostra Acadèmia per obtenir més informació: https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

Part 2: Preguntes en directe

Hola @alysaxuokex. Podeu dir breument com el sistema OKEx està dissenyat per ser estable i fiable per als comerciants de swap / futures, fins i tot en temps volàtils?

Alysa: Disposem de mesures de control de riscos de primer nivell en el procés de negociació, com ara la defensa de condicions extremes de mercat amb el preu de marca, les regles de límit de preus, l’assignació zero d’usuaris amb marges en capes i mecanisme de tancament d’alt rendiment i evitar el risc de liquidació amb reserva de risc suficient. i hem optimitzat el nostre sistema aquest any, la velocitat de coincidència és molt més ràpida i estable.

Amb l’aparició de molts projectes de cadenes de blocs, especialment els de pagament, que tenen la tecnologia més nova, escalabilitat, eficiència, fins i tot sense comissions en la transacció. L’Ontologia en fa pressió a la carrera de solucions de pagament globals?

Andy: No ens sentim pressionats. La nostra solució de capa 2 ha estat publicada recentment i podeu experimentar un pagament ràpid i econòmic basat en la cadena de blocs d’Ontology. Segons la nostra prova, és més ràpid que la majoria de nous projectes de blockchain de pagament. Mentrestant, Ontology està encantada de cooperar amb aquests projectes en termes d’interoperabilitat i proporcionar serveis als països desenvolupats i als països en vies de desenvolupament.

Actualment, OKEx va bé i rep una atenció positiva. Què faràs per tenir més exposició i adopció? Quin és el missatge Okex per a la comunitat avui?

Alysa: Estic content d’escoltar-ho, ja que treballem molt dur cada dia! Què passa amb OKEx? Hem estat pensant en maneres de servir millor als nostres usuaris existents, però, on són els límits del mercat? Com es crea un nou espai de mercat? A la nostra conferència executiva de principis d’any, vam proposar una estratègia global de cicle complet que abastés totes les direccions dels nostres negocis.

D’altra banda, continuem expandint-nos a nivell mundial. “Veritable globalització” significa localitzar el vostre producte a cada país per atendre els usuaris locals. És un nou repte arrelar-nos als mercats emergents, ja que ens hem d’apropar a la cultura local, als hàbits dels usuaris i entendre els competidors del mercat local..

Com sempre, amb una mentalitat emprenedora i sent humil d’aprendre, mai deixem d’explorar nous productes i tendències al mercat. Al mateix temps, prioritzem el nostre sistema de gestió de riscos. En l’equilibri entre el desenvolupament a llarg termini i els beneficis a curt termini, sempre escollirem el primer.

Un dels problemes més grans amb DApps és l’estat inactiu i inútil. La gent només crea DApps, però no té cap cas d’ús ni contribució a l’ecosistema blockchain. Què farà el vostre equip per prevenir i resoldre aquest problema que es pot produir a la plataforma Ontology??

Andy: Això és veritat. Després de desenvolupar un any a dApp, hem llançat més de 80 dApp en el camp dels jocs, el contingut, la plataforma DeFi i la plataforma autònoma. Per ser sincer, les dApps actuals no són tan actives i encara no poden admetre l’ús a gran escala. No obstant això, hem descobert algunes dApps verticals amb un gran potencial, com ara stablecoin i intercanvi de dades, etc. Aviat llançarem més dApps d’alta qualitat a la plataforma Ontology blockchain, com ara OGQ i jocs japonesos d’alta qualitat..

El mercat de la propera temporada dinàmica serà força volàtil, la majoria d’inversors estaran menys actius els darrers dies d’aquest any, de manera que Okex té previst organitzar els propers esdeveniments perquè sigui més emocionant que el mercat. cap d’any o no?

Alysa: Els meus companys estan planejant diversos esdeveniments ara. OKEx té esdeveniments comercials específics per als comerciants ONT. Els usuaris poden canviar swaps ONT per compartir un fons de premis USDT. podeu unir-vos a l’esdeveniment a través d’aquest enllaç: https://www.okex.com/promotion/yJgT7Z.

I aviat hi ha un altre concurs d’equips comercials d’elit organitzat per OKEx, que us permetrà unir-vos a un equip i obtenir la recompensa. el total de premis d’aquest concurs d’equips d’elit és de fins a 150.000 usdt. Consulteu aquest enllaç per obtenir més informació: https://www.okex.com/trading-contest/team/1365

Estigueu atents als propers esdeveniments i seguiu el nostre Twitter de C-suite. @alysaxuokex & @ jayhao8

Per què vau decidir triar l’intercanvi OKEx en lloc de la resta d’intercanvis? Quins avantatges aporta OKEx a Ontology i viceversa?

Alysa: OKEx és un intercanvi de criptomonedes líder mundial, que proporciona serveis financers avançats i fiables als operadors de tot el món basats en la tecnologia blockchain. Definitivament, canviaria l’intercanvi perpetu ONT en lloc d’altres plataformes.

Tenim el nivell de seguretat més alt de la indústria: els usuaris de la nostra borsa poden negociar sense preocupar-se dels actius robats.

Tenim la màxima liquiditat, diferencials i rendiment dels productes: OKEx ha guanyat el reconeixement d’usuaris amb productes excel·lents amb un volum de negociació de contractes líder mundial, que representa més del 30% de tot el volum de negociació del mercat. La diferència mitjana de futurs / permutes perpetus d’OkEx és molt menor que la resta d’intercanvis.

Hola! @kristinaontology, veig que la terminologia de #Ontology és molt filosòfica (és a dir, Sòcrates, Plató, Aristòtil), per què és així? Hi ha algun pla de futur per expandir-se als mercats nord-americans? Gràcies

Andy: Ontologia és un terme afavorit pels filòsofs, els frikis informàtics i els poetes. Esperem trobar el veritable valor del blockchain mitjançant l’exploració de l’ontologia. El 2020 ens centrarem a entrar al mercat de regulació dels EUA. Ens vam unir a la cambra digital per ampliar els escenaris d’aplicació al mercat nord-americà, treballant amb Bison Trails i Kingdom Trust per entrar al camp de les institucions. Espero que puguem veure el nom d’ONT a Coinbase.

Hola senyora @ alysaxuokex, quant costa la comissió de negociació d’intercanvi ONT a OKEx? Té OKEx tarifes de negociació de funcions amb el testimoni OKB?

Alysa: La tarifa dels usuaris del contracte d’intercanvi d’ONT Swap a tots els nivells és del 0% i la bonificació de la comanda pot arribar al 0,035%. tenim una tarifa de descompte per als titulars d’OKb. Trobeu més informació al nostre lloc web aquí: https://www.okex.com/en/fees.html

Quin pla teniu per promoure l’adopció d’ONT a Amèrica del Sud, per aprofitar que darrerament el boom criptogràfic ha anat augmentant i aprofitar aquests possibles inversors, cosa que seria molt útil per al futur d’ONT?

Andy: Llançarem una plataforma de treballadors autònoms amb Mircroworkers per a usuaris latem, amb la finalitat d’ajudar a més usuaris de l’Amèrica Llatina a trobar oportunitats laborals i pagar fàcilment, de manera més rendible i proporcionar una moneda estable sense inflació dels serveis. Treballem amb Venezuela Blockchain i Settle Network de l’Argentina, diverses empreses brasileres per explorar l’intercanvi i l’intercanvi entre ONT i les possibilitats de fiat locals. També llançarem ONTO en espanyol per proporcionar una millor experiència d’usuari i millorar el nivell de vida diari de les persones d’Amèrica Llatina. Espero que us agradin els nostres serveis.

Respondre totes les vostres preguntes pot fer que la vostra experiència comercial sigui deliciosa. S’ha convertit en un estàndard per a les plataformes d’intercanvi de grans dimensions per proporcionar assistència al client 24 hores al dia, 7 dies de la setmana, amb coneixements que resolen problemes tècnics en temps real.?

Alysa: Comptem amb un equip d’atenció al client internacional i professional per gestionar els casos de tots els usuaris, i el que crec que és més meravellós és que el nostre suport s’estengui al nostre canal de Telegram. Només podeu enviar un missatge privat als nostres agents de relació amb els clients a Telegram DM. Preguntes freqüents, formulari de sol·licitud, guia per a principiants, documentació de l’API, descripció del problema i una base de dades de preguntes freqüents excel·lent i clara!

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner