Jay Hao a PAXE TV: expansió OKEx a Corea 2020

El 25 d’abril, el nostre conseller delegat Jay Hao va ser entrevistat per Pax Economic TV (PAXE TV), un conegut canal de radiodifusió coreà que se centra en les criptomonedes i les tendències de blockchain, per debatre els coneixements del mercat i el pla d’OKEx d’expandir-se a Corea el 2020. Al llarg del entrevista, Jay també va parlar de la nova associació d’OKEx amb MeconCash, un projecte de blockchain d’alta qualitat que ens ajuda a ampliar la nostra porta d’entrada fiat a Corea.

Esteu entusiasmats amb les nostres noves indicacions? Què opina Jay sobre l’ecosistema blockchain el 2020? Consulteu l’entrevista següent i la Q&Tal com us hem transcrit, amb totes les preguntes que va respondre Jay.

Per obtenir les imatges de l’entrevista completa, visiteu: http://www.paxetv.com/tv/view.html?idxno=24148

El conseller delegat d’OKEx, Jay Hao, va ser entrevistat per PAXE TV

1. Presenteu-vos als espectadors de Corea

Segur. A-ni-ha-sya-you, sóc Jay Hao, director general d’OKEx. Gràcies per tenir-me aquí.

2. Introduïu OKEx per als espectadors de Corea.

OKEx és un intercanvi global d’actius digitals que ofereix serveis de negociació com el comerç al comptat, derivats com a futurs, permutació perpetua, negociació d’opcions, mercats C2C, etc..

Com a ecosistema de blockchain de so, OKEx també té la seva pròpia piscina minera, cartera i cadena pública.

No dubteu a seguir-me (@ Jayhao8) o OKEx () a Twitter per obtenir més informació;)

3. Creieu que hi haurà un canvi important en l’ecosistema blockchain el 2020? Si fos així, què seria?

Sense dubte.

Quan arriba el 2020, l’economia mundial s’ha vist molt afectada pel coronavirus. Borsa, mercat laboral … realment difícil. En aquests moments difícils, els “ingressos passius” seran la clau del nostre ecosistema blockchain durant tot l’any.

DeFi s’ha desenvolupat molt ràpidament i creiem que esdevindrà un element crucial per al sistema financer tradicional. Hem llançat diversos productes per permetre als usuaris guanyar diners passius fàcilment mitjançant préstecs, participacions i dipòsits Defi.

4. Com teniu previst ampliar el vostre negoci a Corea?

Bé, 200.000 milions de dòlars EUA: aquesta és la quantitat que ha assolit la capitalització del mercat del mercat de criptografia l’any passat. Marketbviament, aquest mercat segueix creixent enormement i ràpidament. Les dades d’OKEx indiquen que Corea és un dels països molt actius de la nostra indústria.

Agraïm molt l’entusiasme dels usuaris a Corea. I sempre hi ha un dels principals mercats que més valorem. Independentment dels projectes o comunitats prometedors, sempre són els motivadors que ens permeten oferir un nivell de serveis més destacat a tothom. A més, el nostre soci OKEx Korea s’esforçarà al màxim per proporcionar als usuaris coreans l’accés més fàcil a les criptomonedes.

5. Què aporta OKEx a col·laborar amb MeconCash? Què en penseu de l’associació?

L’objectiu d’OKEx és estimular el creixement de la indústria de la cadena de blocs, així com l’economia dotada de blockchain. És un plaer col·laborar amb projectes de blockchain d’alta qualitat com MeconCash. Aquesta cooperació entre OKB i Meconcash serà guanyadora.

De tant en tant, seguim un alt nivell de procés de revisió de projectes. Els procediments s’estableixen per protegir els interessos dels nostres comerciants, garantint també que els nostres projectes cooperats siguin d’alta qualitat. I MeconCash ens ajuda a ampliar la nostra porta d’entrada fiat a Corea.

6. Què penses de MeconCash?

Agraïm molt el que MeconCash ha aportat a la indústria, en particular actuant com una porta fiat a Corea amb caixers automàtics. Gràcies a això, les persones de Corea poden accedir a la criptomoneda més fàcilment amb l’adopció massiva.

Compartim el mateix objectiu i construïm junts per a la indústria.

7. Què és OKB? Quin és el seu futur pla?

OKB és un testimoni d’utilitat emès per OK Blockchain Foundation i OKEx l’ha adoptat com a part essencial de l’ecosistema OKChain. A partir d’avui, OKB ha desenvolupat fins a 13 escenaris d’aplicacions basats en plataformes juntament amb 35 casos d’ús d’aplicacions externes, com ara la compra de productes o serveis amb els tokens..

Llistant-se en 50 intercanvis puntuals, 9 intercanvis fiat-a-criptografia, que cobreixen 141 països i regions de tot el món … mostra com OKB és altament accessible.

Per mantenir millor el sistema de tokens, també tenim un pla de recompra d’OKB: el 30% dels ingressos per comissions de transacció del mercat spot d’OkEx s’utilitzarien per a recuperar OKB regularment..

OKB, és el nostre futur.

8. Expliqueu-nos més informació sobre com OKEx continuarà contribuint a la indústria de la cadena de blocs.

Ara oferim als nostres usuaris una cartera de productes molt completa: C2C, spot, marge i derivats com futurs, opcions i permutació perpetua. Ara mateix, tant el grup miner com la cadena pública són el que estem desenvolupant activament.

Per a la cadena pública, hem llançat el nostre propi OKChain i el seu primer DApp – OKEx DEX. OKChain està obert a totes les comunitats de blockchain i admet diversos tipus de dapps. Els usuaris poden emetre els seus propis tokens, crear parells comercials i operar lliurement mitjançant OKChain. En el futur, espero que s’apliquin aplicacions més descentralitzades per estimular el ràpid desenvolupament de la indústria.

Esperem mantenir-nos mútuament beneficiosos per al mercat financer tradicional, sobretot hi ha més de milers de milions de persones que no poden accedir als serveis financers tradicionals. Per tant, els ajudarem a desfer-se de la inclusió financera i després gaudir dels seus ingressos passius. Guanya: la nostra funció recentment llançada és una finestreta única que permet als usuaris accedir a tots els productes financers d’OKEx, incloses les participacions i l’estalvi, on els usuaris podrien obtenir ingressos per interessos.

9. Si teniu alguna cosa a dir als espectadors coreans per última vegada, digueu-los-ho.

La indústria blockchain ha avançat molt l’any passat, però encara és jove. Diria que la tecnologia blockchain encara té un llarg camí per recórrer amb un enorme potencial de creixement.

Estem encantats de veure cada vegada més projectes de blockchain d’alta qualitat com Meconcash, que s’incubaven a Corea i contribuïen a la indústria a nivell mundial. Com a jugador, estem molt disposats a seguir projectes i usuaris coreans, per impulsar el desenvolupament de la indústria blockchain cap al següent nivell.

Seguiu OKEx a:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner