xCoins Exchange: domineu la guia de revisió de l’usuari Crypto

Com utilitzar, canviar i registrar-se a xCoins Exchange

xCoins, que es troba en línia a xCoins.io, és una plataforma de compra i préstec de bitcoins. Esbrineu si xCoins és legítim avui a la nostra revisió i guia d’usuari de xCoins per veure si aquesta és una manera segura i eficaç d’obtenir bitcoins a l’instant..

Característiques

 • Prendre bitcoin a l’instant
 • Presta bitcoins per guanyar interessos
 • Funciona sense problemes des del 2016

Mètodes de dipòsit

 • Targetes de dèbit
 • Transferències bancàries (ACH)
 • Comprovacions electròniques
 • Crèdit PayPal
 • Saldo de PayPal
 • Targetes de crèdit (Visa i MasterCard)

Pros

 • Compra bitcoins amb saldos de PayPal o crèdits PayPal
 • Compra bitcoins amb totes les principals targetes de crèdit
 • 50% de garantia de beneficis per als prestadors

Contres

 • Comissions del 15% al ​​20% per als prestataris (inclou el tipus d’interès)
 • Transparència limitada per a l’empresa
 • No sempre es pot connectar amb un prestador

Introducció

xCoins.io, que no s’ha de confondre amb Xcoins.com, és una plataforma de préstec de bitcoins que permet demanar préstecs o préstecs de bitcoins. La plataforma facilita el préstec de bitcoins a l’instant mitjançant targetes de crèdit i altres mètodes de pagament convencionals.    xcoins-review

Com que xCoins és una plataforma de préstecs assegurats, els prestataris han de prometre alguna cosa com a garantia del préstec. Igual que un préstec hipotecari o de cotxe, el prestatari dóna al prestador algun tipus de garantia durant tot el préstec. En aquest cas, el prestatari dóna al prestador USD a canvi de BTC.

Una de les coses úniques de xCoins és que podeu comprar bitcoins amb PayPal. El 2016, xCoins era una de les poques plataformes on es podia comprar bitcoins mitjançant PayPal. xCoins també admet totes les principals targetes de crèdit i altres mètodes de pagament convenients.

Normalment, comprar bitcoins amb PayPal és un desafiament a causa del potencial d’una retrocessió. No obstant això, xCoins ha trobat una manera de solucionar-ho, perquè l’empresa no us ven tècnicament bitcoins: només us presta bitcoins. Us connecteu amb un prestador, envieu diners al PayPal d’aquest prestador i, a continuació, el prestador us envia bitcoins.

com-funciona-xcoins

El procés de préstec xCoins se situa entre una venda i un préstec. Per començar, el comprador indicarà quants bitcoins ha de comprar. El comprador completarà el procés de verificació de la identificació i, a continuació, dipositarà l’equivalent en USD de l’import prestat. El comprador també haurà d’afegir una targeta de crèdit o comissions de processament de PayPal i una quantitat fixa de diners que actuï com a interès del préstec..

A causa d’aquesta estructura de préstec única, xCoins no cobra tècnicament els interessos permanents del préstec. Els interessos ja estan incorporats com a pagament únic. No obstant això, les comissions totals per comprar bitcoins amb xCoins tendeixen a sumar més del 20%, de manera que segur que pagueu una prima per xCoins independentment.

Després de contractar un “préstec” amb xCoins, podeu tornar el préstec en qualsevol moment per recuperar el vostre dipòsit en USD menys les comissions. Heu de retornar l’equivalent en dòlars nord-americans del bitcoí que vau demanar en préstec. Si vau demanar prestat 1 BTC quan BTC era de 10.000 dòlars, per exemple, i després BTC va augmentar a 20.000 dòlars, només haureu de retornar 0,5 BTC (l’import en USD és el mateix).

utilitzant-xcoins-tips

xCoins també us permet prestar bitcoins a través de la plataforma. Com a prestador, decidiu quant voleu prestar en dòlars nord-americans i, a continuació, ingreseu aquest import al vostre compte xCoins. xCoins us associarà automàticament amb compradors (prestataris) i aquests ingressaran diners directament al vostre compte de PayPal.

mètodes de pagament xcoins

xCoins també és una de les poques plataformes de préstec que ofereixen una garantia de marge de benefici. xCoins garantirà beneficis per als prestadors. Si per qualsevol motiu, el marge de benefici d’un prestador cau per sota del 50% d’un préstec, xCoins reemborsarà la diferència al prestador per tornar al marge de benefici com a mínim del 50%..

plataforma-xcoins-crypto-lending

xCoins és una empresa privada fundada l’1 d’abril de 2016 a Santa Mònica, Estats Units. La companyia té quatre empleats registrats, liderats pel fundador Sergey Nikitin. A part d’aquests detalls bàsics, tenim informació limitada sobre qui dirigeix ​​l’empresa o sobre el seu funcionament. Un grapat de notes de premsa patrocinades s’han publicat en línia, però això és tot. La companyia opera sota el nom d’Aspect Intl, Inc.

Característiques clau

Les funcions clau de xCoins inclouen:

Comprar Bitcoin amb PayPal: xCoins va ser una de les primeres plataformes que us permetia comprar Bitcoin de forma segura i senzilla amb PayPal. Abans de xCoins, la compra de bitcoins amb PayPal era difícil a causa del potencial d’una retrocessió. Podeu comprar bitcoins a través de xCoins directament amb el vostre crèdit PayPal o saldo de PayPal.

Comprar Bitcoin amb targetes de dèbit i transferències bancàries: xCoins admet la compra de targetes de dèbit i les transferències bancàries mitjançant ACH.

Paga amb targetes de crèdit: xCoins accepta pagaments amb targeta de crèdit mitjançant PayPal.

xcoins-buy-bitcoin-options

Estructura de taxes senzilla: Moltes plataformes de préstec tenen estructures de comissions complicades o taxes d’interès ridículament altes. Mentrestant, xCoins té una estructura de quotes senzilla integrada directament al préstec. És fàcil veure quant pagueu pel vostre bitcoí comprat per avançat.

Guanyeu diners amb el vostre Bitcoin: Si voleu guanyar diners amb el vostre bitcoin, podeu inscriure-us a la plataforma com a prestador. Dipositeu l’import que vulgueu prestar i espereu que xCoins coincideixi amb els compradors.

Comprar Bitcoin en minuts: Molts intercanvis fan esperar dies per verificar la vostra identitat i comprar bitcoins per primera vegada. Mentrestant, xCoins funciona de manera diferent, cosa que us permet obtenir el vostre bitcoins en pocs minuts.

P2P Marketplace: De manera similar a LocalBitcoins, xCoins us permet navegar per un mercat ple de prestadors que ofereixen els seus serveis. El mercat de préstecs és competitiu, tot i que les comissions de préstecs no baixaran del 15%.

Cartera xCoins: xCoins té una cartera integrada que us permet rebre bitcoins ràpidament i després gastar-los directament des de la cartera.

Controls per a les fluctuacions de preus: Què passa si el preu de la BTC puja o baixa durant el préstec? Els préstecs sempre es denominen en USD. Si heu demanat 1 BTC a 10.000 dòlars, però el preu del bitcoin ara és de 20.000 dòlars, només heu de retornar l’import equivalent en dòlars de BTC, que és 0,5 BTC (10.000 dòlars).

Sistema automatitzat: Els llocs web comparables com LocalBitcoins requereixen que els compradors i venedors completin l’operació manualment mitjançant diversos mètodes (establerts pel comprador o el venedor). Amb xCoins, tot aquest procés està automatitzat. xCoins fa un seguiment dels pagaments dels usuaris i allibera bitcoins per al comprador / prestatari.

Presteu només 20 dòlars de Bitcoin: xCoins us permet començar amb només 20 $. No heu de dipositar una suma important de diners per començar a guanyar diners a les vostres participacions en criptografia.

Garantia de marge de benefici: xCoins té una garantia de marge de benefici. xCoins afirma ser l’única plataforma d’inversió que garanteix beneficis. Si el marge de benefici cau per sota del 50% per als prestadors, xCoins reemborsarà la diferència per tornar al marge de benefici com a mínim del 50%..

Amortització fàcil del préstec: xCoins facilita la devolució del préstec. Només cal que us poseu en contacte amb el prestador sempre que estigueu a punt per tornar el préstec. A continuació, torneu a transferir la quantitat de bitcoins a la seva cartera de bitcoins. A continuació, el prestador efectuarà un pagament al vostre compte de PayPal. El prestatari ha de pagar totes les comissions de processament i transferència bancària.

Més de 25.000 clients: Des que es va fundar el 2016, xCoins ha atès més de 25.000 clients en més de 40 països de tot el món.

xCoins Monedes i parells

xCoins només tracta de bitcoins (BTC) i dòlars dels Estats Units (USD). A la plataforma no hi ha altres monedes fiduciàries ni criptomonedes admeses.

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per xCoins

xCoins admet targetes de dèbit, targetes de crèdit, PayPal i transferències bancàries (mitjançant ACH). La majoria de les transferències es fan mitjançant PayPal (inclosos els crèdits PayPal o el vostre saldo de PayPal). Transferiu diners directament al prestador mitjançant aquests mètodes. Mentrestant, el prestador diposita BTC a xCoins. xCoins no conté USD.

Procés de registre i inici de sessió de xCoins

xCoins té un procés de registre i inici de sessió senzill. Els usuaris han de completar la verificació bàsica de la identificació prestant o prestant diners a través de la plataforma, inclosa la pujada d’una foto amb el document d’identificació amb foto emès pel govern i un tros de paper amb la data d’avui i ‘XCOINS’ escrits..

Comerç de xCoins

xCoins és una plataforma de préstecs de bitcoins que connecta els prestadors amb els prestataris. Tots els comerços es fan amb BTC i USD.

Tarifes xCoins

Pagareu tarifes mitjanes del 15% al ​​20% per comprar o demanar prestat bitcoins amb xCoins.

xCoins anuncia de manera destacada els seus “honoraris competitius”, afirmant que els prestadors competeixen entre si per oferir-vos teòricament el millor tipus d’interès possible. En realitat, xCoins no permet als prestadors establir la taxa per sota del 15%. Es tracta d’una tarifa superior a la mitjana de l’intercanvi de bitcoins.

Tingueu en compte que xCoins no cobra comissions d’interès en curs, de manera que aquesta comissió del 15% al ​​20% és l’única comissió que cobra la plataforma, independentment del període de préstec..

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de xCoins

xCoins va generar controvèrsia pocs mesos després del llançament. El desembre de 2016, la plataforma va ser piratejat, i els usuaris van perdre una quantitat important de bitcoins de les seves carteres xCoins. Mai no es va revelar si el hack era un treball intern o un atac extern. Tanmateix, sembla que xCoins ha reemborsat totalment a tots els usuaris el hack de Bitcoin.

Facilitat d’ús de xCoins

xCoins és senzill d’utilitzar. xCoins gestiona el procés de préstec automàticament, tot i que correspon als prestataris contactar amb els prestadors sempre que estiguin disposats a amortitzar el préstec..

Confiança i privadesa de xCoins

xCoins no ha experimentat faltes de seguretat o filtracions de dades divulgades públicament. L’empresa no revela molta informació sobre ella mateixa ni sobre qui hi participa, i hi ha una transparència limitada sobre xCoins en general.

Atenció al client de xCoins

xCoins no és massa transparent sobre la informació de la seva empresa. Tot i això, l’empresa publica un número d’atenció al client, una adreça de correu electrònic i una adreça física:

 • Correu electrònic: [email protected]
 • Telèfon: +3 310-589-4556 o +1 310-589-4556
 • Adreça: 1541 Ocean Ave., Suite 200, Santa Monica, CA 90401

xCoins també té un servei d’atenció disponible de 8 a 17 h PST de dilluns a divendres, excepte els festius. Tot i la manca de transparència de la companyia en general, sembla que la companyia té un servei al client decent.

Guia de l’usuari de xCoins: Com configurar i utilitzar xCoins

La configuració i l’ús de xCoins és similar a la inscripció a qualsevol plataforma d’intercanvi criptogràfic o de préstec criptogràfic. Creeu el compte, verifiqueu el correu electrònic i, a continuació, completeu la verificació de la identitat.

1. Inscriviu-vos

Visiteu xCoins.io i, a continuació, feu clic al botó “Registra’t” a l’extrem superior dret de la pàgina.

sign-up-xcoins-account

Introduïu el vostre nom, cognom i correu electrònic. El vostre correu electrònic serà el vostre inici de sessió a xCoins.

join-xcoins

2. Verificació

Rebrà una adreça de correu electrònic amb un codi de verificació. Copieu aquest codi i, a continuació, enganxeu-lo a la finestra xCoins.

En aquest moment, també podeu introduir un codi promocional o deixar-lo en blanc.

xcoins-promo-code

A continuació, se us demanarà que introduïu una contrasenya i que seleccioneu el vostre país.

3. Autenticació de dos factors

Haureu d’introduir un número de telèfon per verificar el vostre compte mitjançant SMS o veu. Introduïu el vostre número de telèfon i feu clic a “Verifica”. Rebràs una trucada o un missatge de text amb el codi.

autorització de seguretat-xcoins

4. Verificació de la identificació

xCoins requereix que els usuaris verificin la seva identitat prestant o prestant bitcoins a la plataforma. El procés de verificació és una mica més intens que amb un intercanvi convencional:

Pas 1) Tanmateix, sobre el vostre nom, a l’extrem superior dret de la pantalla, feu clic a “Verificació d’identificació”

Pas 2) Escriviu la paraula XCOINS i la data d’avui en un tros de paper o nota

Pas 3) Mantingueu el DNI i la nota junts i, a continuació, feu-vos una selfie amb la càmera web o el telèfon intel·ligent

Pas 4) Pengeu el fitxer de fotos

El nom de la identificació amb foto ha de coincidir amb el nom de la persona que realitza el pagament.

xcoins-user-verification

Els formularis d’identificació acceptables inclouen una targeta d’identificació federal o estatal, un permís de conduir, un passaport o altres documents emesos pel govern amb el vostre nom i la vostra foto.

5. Forma de pagament

Després de verificar la vostra identificació, podeu dipositar diners a la cartera xCoins.

xcoins-lend-bitcoin-wallet

Si teniu previst prestar bitcoins a través de xCoins, podeu dipositar BTC a la vostra cartera de bitcoins xCoins. Haureu de fer-ho abans de connectar-vos amb un prestatari.

Si teniu previst comprar / prestar bitcoins mitjançant xCoins, podeu transferir USD mitjançant PayPal, transferència bancària, targetes de crèdit o targetes de dèbit. Només transferireu diners després de coincidir amb un prestador.

Per gestionar les vostres participacions en qualsevol moment, feu clic a “La meva cartera” al bàner superior.

6. Endeutament o préstec de Bitcoin

Un cop s’hagi dipositat bitcoin a la cartera xCoins, podeu prestar bitcoin als possibles prestataris. xCoins coincideix amb la vostra oferta amb un prestatari que ho necessita i, a continuació, us encarrega la transacció. Per començar el procés de préstec, només cal que feu clic a “Presta Bitcoin” al menú superior.

Si teniu prestat bitcoins, podeu fer clic a “Obtenir Bitcoin” a la barra de menú superior per començar. Veureu una llista de les ofertes de préstec de bitcoins disponibles, inclòs el preu total que podeu esperar pagar per cadascuna, així com l’import mínim i màxim disponible.

7. Retirada

Per retirar el vostre bitcoin de xCoins en qualsevol moment, aneu a “La meva cartera” a la part superior i feu clic a “Retira Bitcoin”.

Com a alternativa, podeu canviar el vostre bitcoin per una altra criptomoneda fent clic al botó “Comerç de criptomonedes”. Se us redirigirà a un intercanvi de tercers anomenat Bitior per completar la transacció.

Paraula final

xCoins és una plataforma de préstecs i préstecs de bitcoins que sembla competir amb competidors principals com BlockFi i Nexo. Els prestataris poden comprar bitcoins mitjançant opcions de pagament úniques com PayPal, targetes de dèbit, targetes de crèdit i transferències bancàries, pagant comissions totals del 15% al ​​20% mentre presten bitcoins durant qualsevol període de temps..

Mentrestant, els prestadors poden obtenir interessos per les seves participacions en bitcoins. Només cal dipositar bitcoins a xCoins i guanyar interessos quan xCoins coincideixi amb un prestatari.

xCoins funciona sense problemes des del 2016. El lloc té un model de negoci únic (especialment amb la seva garantia de beneficis per als prestadors), però sembla ser una forma legítima perquè els prestataris i els prestadors interactuïn entre ells..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner