Aplicació Cash: Guia de revisió de l’usuari Square Crypto Exchange

revisió d'aplicacions quadrades en efectiu

Com utilitzar, canviar i registrar-se a la Guia d’aplicacions Square Cash

Square Cash App és una aplicació de pagament peer-to-peer que té com a objectiu facilitar l’enviament, la despesa i l’estalvi de diners. L’aplicació Cash també us permet comprar i vendre bitcoins. Aquí teniu la ressenya de l’aplicació Square Cash dirigida per Jack Dorsey, CEO de Twitter.

Cobrim tot el que hi ha a l’aplicació de trending Cash, des de taxes, ús de la targeta, privadesa / seguretat, fins al procés d’inscripció.

Característiques

 • Comprar, vendre i transferir bitcoins sense comissions addicionals
 • Disponible per a iOS o Android
 • Enviar i rebre pagaments de qualsevol persona

Mètodes de dipòsit

 • Bitcoin (consulta el preu en viu de BTC aquí)
 • Monedes Fiat
 • transferència bancària

Pros

 • Servei de pagament gratuït
 • Configuració i interfície senzilla i clara
 • Demaneu una targeta de dèbit gratuïta per gastar fons de l’aplicació Cash a qualsevol lloc

Contres

 • Límits de pagament diaris baixos
 • No s’utilitza tant com competidors com Venmo
 • Sense pagaments internacionals

Introducció a l’aplicació Cash

square-cash-app-buy-bitcoin

Square’s Cash App és una popular aplicació de pagament disponible de forma gratuïta per a iOS i Android. L’aplicació us permet enviar i rebre diners de forma gratuïta amb una interfície d’usuari sorprenentment senzilla. Podeu connectar un compte bancari, demanar una targeta de dèbit Visa i retirar diners al vostre banc en qualsevol moment.

Cash App, que és el nou nom des de la transició de Square Cash, també admet bitcoins. Podeu comprar i vendre bitcoins directament a l’aplicació. Podeu comprar bitcoins i vendre’ls per obtenir beneficis i retirar-los al vostre compte bancari. També podeu transferir bitcoins de la vostra cartera a l’aplicació Cash per vendre-ho o gastar-lo.

L’aplicació Cash no cobra comissions per a la majoria de les transaccions ordinàries, tot i que les empreses pagaran una comissió del 2,75% quan rebin els pagaments. Les transferències personals i les retirades estàndard són gratuïtes. No pagareu cap tarifa addicional en comprar Bitcoin, tot i que Square pot guanyar diners amb el spread.

L’aplicació Cash només està disponible als Estats Units per als residents dels 50 estats (els territoris no estan inclosos). Square ha llançat recentment una versió de l’aplicació Cash al Regne Unit també.

Hi ha diversos avantatges importants que Cash App té sobre la competència. Per exemple, té la interfície de pagament més senzilla que veureu a la indústria i és senzill per a tothom (fins i tot algú analfabet tecnològicament) enviar i rebre diners a través de l’aplicació Cash. També és una de les poques aplicacions que admet Bitcoin. Les tarifes són competitives amb altres plataformes de pagament, tot i que l’aplicació Cash té uns límits diaris lleugerament inferiors als de competidors com Venmo.

Square és un proveïdor de serveis de pagament amb seu a San Francisco dirigit pel CEO Jack Dorsey (que també és cofundador i CEO de Twitter). La companyia proporciona solucions de punt de venda (TPV) a milions de negocis dels Estats Units i de tot el món.

Funcions clau de l’aplicació Cash

pagaments en efectiu-aplicació-ús-bitcoin

Les funcions clau de Cash App by Square inclouen:

Interfície de l’aplicació de pagament més senzilla: Venmo i Google Pay tenen una interfície fàcil d’utilitzar, però cap d’ells és tan bona com la interfície d’usuari de l’aplicació Square Cash. És fàcil d’utilitzar per a tothom.

$ Etiquetes: Cash App ha creat una cosa anomenada “$ Cashtags”. Podeu enviar diners a algú amb l’URL de Cashtag només sense demanar adreces de correu electrònic o números de telèfon. També podeu fer pública la vostra $ Cashtag, permetent que tothom us enviï diners (per exemple, per fer una donació).

Connecteu-vos als beneficiaris mitjançant Bluetooth: L’aplicació Square Cash us permet cercar beneficiaris locals i connectar-vos-hi mitjançant Bluetooth LE.

Disponible per a iOS i Android: L’aplicació es pot descarregar gratuïtament des de les botigues d’aplicacions per a iOS o Android.

Gastar amb una targeta de dèbit Visa amb targeta en efectiu gratuïta: L’aplicació us permet demanar una targeta de dèbit Visa amb targeta Cash, i després gastar fons del vostre compte Cash App a qualsevol botiga que accepti Visa. És una manera fàcil d’accedir als diners del vostre compte. Alguns minoristes també ofereixen diversos “Boosts” (descomptes) als usuaris de Cash App.

targeta-efectiu-quadrat

Ús personal o comercial: Quan configureu l’aplicació per primera vegada, se us demanarà que trieu una opció personal o empresarial. Si teniu previst utilitzar el compte per a tots dos, Square recomana configurar dos comptes diferents i canviar-los per pagar.

Enviar i rebre diners mitjançant iMessage o Facebook Messenger: L’aplicació Cash s’integra directament amb els iMessages d’iOS, cosa que permet als usuaris d’Apple enviar i rebre fons només enviant un text. Podeu fer el mateix amb Facebook Messenger.

Envia diners amb Siri: L’aplicació Cash permet fins i tot enviar diners amb Siri. Podeu demanar a Siri que enviï diners a qualsevol persona de la vostra llibreta d’adreces. Podeu dir: “Ei Siri, envieu 50 dòlars al pare amb efectiu”, per exemple.

Transferències bancàries instantànies o estàndard: Square Cash pot ingressar fons en un compte bancari a dues velocitats: estàndard o instantània. Les transferències estàndard triguen fins a tres dies a aparèixer al vostre compte. Les transferències instantànies arribaran al vostre compte bancari immediatament.

Sense comissions: L’aplicació Cash no cobra diners per les transferències estàndard de comptes de dèbit. Tot i això, als remitents se’ls cobra una tarifa del 3% si s’utilitza una targeta de crèdit. També se us cobrarà una comissió de l’1,5% si trieu l’opció de dipòsit de fons “instantània” en lloc de l’opció “estàndard”.

Comissions més altes per a empreses: L’aplicació Cash no cobra les transferències de diners estàndard entre amics. Els usuaris empresarials, però, pagaran una tarifa del 2,75% per cada pagament rebut, similar a PayPal.

Comptes de comerciant: Si trieu l’opció «negoci» quan us registreu a l’aplicació Cash, podeu emetre reembossaments. Aquesta és l’única diferència entre un compte d’aplicació Cash i una empresa.

Límits baixos de pagament diari: L’aplicació Square Cash té límits diaris baixos en comparació amb molts dels seus competidors. Podeu enviar fins a 250 dòlars en un període de set dies i rebre fins a 1.000 dòlars per període de 30 dies. Per comparar-ho, Venmo té un límit setmanal inicial de 300 dòlars que puja a 3.000 dòlars amb més verificació, mentre que Google Pay té un límit de 9.999 dòlars per transacció.

Límits de pagament més alts després de la verificació: Després de completar la verificació amb l’aplicació Cash, els límits de pagament augmentaran, tot i que Square encara té límits inferiors als dels seus competidors. Amb la verificació, teniu un límit d’enviament de 2.500 dòlars setmanals i cap límit de recepció.

Procés de verificació estàndard: Per verificar el vostre compte Cash App i desbloquejar límits de despesa més elevats, haureu de verificar el vostre nom, la data de naixement i els darrers quatre dígits del vostre SSN.

No hi ha funcions de xarxes socials: Venmo té un canal social que us permet veure els pagaments enviats entre amics. L’aplicació Cash no té cap tipus de canal social.

Sense pagaments internacionals: L’aplicació Cash no us permet enviar pagaments a nivell internacional. Com a usuari d’American Cash App, per exemple, no podeu enviar diners al vostre amic.

Assistència d’Apple Watch: L’aplicació Cash Square funciona bé amb l’Apple Watch. Podeu realitzar tasques senzilles com acceptar o rebutjar pagaments i enviar piles virtuals d’efectiu a amics i familiars mitjançant Bluetooth, per exemple, des del vostre Apple Watch.

Sense connexió a màquines TPV quadrades: Moltes petites i mitjanes empreses utilitzen Square com a servei de punt de venda (TPV). Malauradament, no hi ha cap manera de connectar l’aplicació Cash amb el sistema Square POS, cosa que significa que no podeu gastar els diners de l’aplicació Cash als minoristes que facin servir Square..

Versió del Regne Unit disponible: Tot i que l’aplicació Cash no admet pagaments internacionals, Square ha llançat recentment una versió de l’aplicació Cash per a residents al Regne Unit.

Comprar Bitcoin: Al gener de 2018, Square va afegir suport bitcoin a la seva aplicació Cash, que permet als usuaris comprar i vendre bitcoin dins de l’aplicació. Podeu comprar bitcoins a l’aplicació, mantenir-lo i vendre’l per obtenir beneficis i retirar-los al vostre compte bancari.

cash-app-buy-sell-bitcoin

Sense comissions en comprar Bitcoin: L’aplicació Cash no cobra cap comissió en comprar o vendre bitcoins. Tanmateix, l’aplicació pot aplicar un tipus de canvi basat en la mida de la vostra transacció i un diferencial determinat per la volatilitat entre els intercanvis criptogràfics dels Estats Units..

Dipositeu Bitcoin: Al juny de 2019, Square va afegir la possibilitat de dipositar bitcoins a l’aplicació. Ara podeu utilitzar l’aplicació Cash com una cartera, transferint fons de la vostra cartera de bitcoins existent a l’aplicació Cash.

square-cash-app-history-user

Monedes i parells de l’aplicació Square Cash

efectiu-aplicació-inversió

Actualment, l’aplicació Cash només admet Bitcoin (BTC). Podeu comprar i vendre BTC per USD.

Mètodes de dipòsit i retirada de l’aplicació Square Cash

L’aplicació Square Cash es connecta a tots els principals bancs, cosa que us permet transferir diners directament des del vostre banc o des del vostre banc. Podeu triar un dipòsit o una retirada estàndard, que és gratuïta i dura fins a tres dies, o un dipòsit o retirada instantània, que és instantani i té una comissió de l’1,5%.

Procés de registre i inici de sessió de l’aplicació Square Cash

L’aplicació Cash té un procés de registre i inici de sessió senzill. Instal·leu l’aplicació de forma gratuïta des de la botiga d’aplicacions d’Android o iOS. Podeu enviar i rebre diners immediatament. Per augmentar els límits de pagament, haureu de verificar el vostre DNI proporcionant el vostre nom, la data de naixement i els darrers quatre dígits del vostre SSN. Heu de tenir 18 anys i viure en un dels 50 estats per utilitzar l’aplicació Cash (les versions internacionals de l’aplicació també estan disponibles per als residents al Regne Unit).

Comerç d’aplicacions Square Cash

L’aplicació Square Cash et permet comprar i vendre bitcoins sense cap cost afegit. Esteu comprant i venent bitcoins a través de Square. No és un intercanvi P2P.

square-cash-app-crypto-pagaments

Tarifes d’aplicació Square Cash

Cash App no ​​cobra cap comissió per l’enviament de pagaments de dèbit. Tot i això, als remitents se’ls cobra una tarifa del 3% per utilitzar una targeta de crèdit. També pagareu una comissió de l’1,5% si transferiu diners al vostre banc mitjançant l’opció “instantània” en lloc de l’opció “estàndard”. Els propietaris d’empreses paguen una quota del 2,75% per cada pagament rebut:

 • Enviament i recepció de diners: Gratuït per a ús personal (2,75% de quota per rebre pagaments empresarials)
 • Comissions de retirada: Gratuït (per a retirades estàndard) o 1,5% (per a retirades instantànies)
 • Tarifes de targeta de crèdit: 3%
 • Comprar i vendre Bitcoin: Gratuït (es pot aplicar un diferencial de tipus de canvi)

Hi ha sis passos per fer per enviar un pagament amb èxit mitjançant l’aplicació Cash:

1) obriu l’aplicació 2) introduïu l’import 3) toqueu paga 4) introduïu els detalls de $ Cashtag, telèfon i correu electrònic 5) nota de pagament 6) toqueu paga

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de l’aplicació Square Cash

L’aplicació Cash és ben respectada a la indústria dels pagaments. El fabrica Square, un dels proveïdors de pagaments més grans de la indústria. El lloc web de Square descriu com l’aplicació Cash utilitza la mateixa infraestructura de detecció de fraus i els mateixos estàndards de seguretat que utilitza per als clients empresarials que realitzen transaccions al punt de venda. A més, quan envieu diners a través de l’aplicació Cash, la informació es xifra abans d’enviar-la als servidors de Square. Altres funcions de seguretat inclouen l’autenticació de dos factors (podeu escollir introduir una contrasenya abans d’enviar cap pagament) i la integració amb Touch ID i Face ID.

Facilitat d’ús de l’aplicació Square Cash

L’aplicació Cash és l’aplicació de pagament més fàcil d’utilitzar amb diferència. Té una interfície senzilla que no requereix cap tutorial. Obriu l’aplicació i envieu diners. No és molt més fàcil que això.

Confiança i privadesa de l’aplicació Square Cash

Square és un proveïdor de serveis de pagament molt respectat, cosa que significa que l’aplicació Cash està feta per un dels noms més fiables de la indústria. La vostra informació es xifra abans d’enviar-la a Square i l’aplicació Cash utilitza el nivell 1 de PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), que és la mateixa seguretat que utilitzen les principals targetes de crèdit. També podeu habilitar la verificació de Face ID o Touch ID per als pagaments.

Atenció al client de l’aplicació Square Cash

Square us permet contactar amb el servei d’atenció al client mitjançant l’aplicació (toqueu el vostre perfil, desplaceu-vos cap avall i toqueu Assistència en efectiu). L’aplicació Cash té males ressenyes d’atenció al client. Molts clients es queixen de rebre un missatge com aquest i, després, han tingut dificultats per habilitar el seu compte després: “Després d’una revisió recent de la vostra transferència de fons, vam detectar l’ús de l’aplicació Cash per fer activitats que infringien les Condicions del servei de Square. Com a resultat, ja no podreu utilitzar l’aplicació Cash per enviar ni rebre pagaments “. Després d’haver rebut aquest missatge, pot ser difícil tornar a activar el vostre compte.

Guia de l’usuari de l’aplicació Square Cash: Com configurar i utilitzar l’aplicació Cash

com-configurar-l'aplicació-efectiu

1. Inscriviu-vos

Instal·leu l’aplicació Cash per a iOS o bé Android.

2. Verificació

Podeu enviar i rebre diners a l’instant a l’aplicació. Podeu afegir contactes, enviar diners a través d’iMessage o Facebook Messenger o enviar i rebre fons mitjançant un $ Cashtag.

3. Autenticació de dos factors

Sense verificació, l’aplicació Square Cash té límits de pagament diaris baixos. Podeu enviar fins a 250 dòlars en un període de set dies i rebre fins a 1.000 dòlars en un període de 30 dies.

Per augmentar els límits, haureu de completar la verificació proporcionant el vostre nom, la data de naixement i els darrers quatre dígits del vostre SSN.

4. Forma de pagament

Podeu enllaçar un compte bancari amb l’aplicació Square Cash per ingressar i retirar diners directament del vostre banc.

També podeu demanar una targeta de dèbit física gratuïta que us permeti gastar els vostres fons Cash App a qualsevol botiga que accepti Visa.

5. Criptomoneda comercial

Podeu comprar i vendre bitcoins a l’aplicació Cash sense comissions addicionals (tot i que Square pot guanyar diners amb el spread).

Podeu comprar només 1 dòlar de bitcoin i el BTC arriba a l’aplicació a l’instant. També podeu transferir BTC des de la vostra cartera a l’aplicació Cash.

6. Retirada

Podeu retirar els vostres diners de l’aplicació Cash en qualsevol moment. Hi ha disponibles dues opcions de retirada, incloses les retirades estàndard, que són gratuïtes i triguen fins a tres dies, i les retirades instantànies, que són instantànies i tenen un càrrec de l’1,5%.

Paraula final

cash-app-square-review

L’aplicació Square Cash és una de les aplicacions de pagament més populars disponibles avui en dia. Actualment competeix amb Venmo, Google Pay i Apple Pay per obtenir quota de mercat.

L’aplicació Cash és similar als seus competidors de moltes maneres. Té tarifes, límits de pagament i usabilitat similars.

L’aplicació Cash, però, té la millor i més senzilla interfície d’usuari de la indústria. També compta amb el millor suport bitcoin dels seus competidors, cosa que us permet comprar, vendre, transferir i mantenir Bitcoin tot directament des de l’aplicació. Avui està disponible com a descàrrega gratuïta per a iOS i Android amb extenses opcions d’assistència de bitcoins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner