Bisq Exchange: domineu la guia de revisió de l’usuari Crypto

revisió d’intercanvi de bisq

Com utilitzar-lo, canviar-lo i registrar-se a Bisq DEX

Bisq és una aplicació d’escriptori de codi obert, peer-to-peer, on podeu comprar i vendre criptomonedes per a monedes nacionals sense necessitat de registre. Descobriu com funciona Bisq avui a la nostra guia i revisió.

Què és Bisq?

Bisq, que es troba en línia a Bisq.network, és una aplicació d’intercanvi de divises disponible per a plataformes d’escriptori. La plataforma de codi obert connecta els comerciants de divises en un entorn peer-to-peer. Mitjançant Bisq, tothom pot negociar criptomonedes i monedes fiduciàries sense necessitat de registre.

revisió d'intercanvis descentralitzats bisq

Bisq està disponible com a descàrrega gratuïta per a Windows, Mac, Debian / Ubuntu, Red Hat / Fedora i Arch Linux.

Bisq també ofereix aplicacions per a mòbils per a iOS i Android, tot i que les aplicacions per a mòbils no admeten la negociació completa de Bisq; en canvi, les aplicacions per a mòbils us permeten mantenir-vos al dia sobre els vostres oficis de Bisq i rebre notificacions al vostre telèfon mòbil.

Bisq us permet operar pràcticament qualsevol moneda nacional del món juntament amb desenes de criptomonedes. L’única restricció és que un costat de cada operació Bisq ha d’estar sempre en bitcoins. A part d’aquesta restricció, sou lliure d’intercanviar pràcticament qualsevol cosa a través de Bisq.

intercanvi de criptografia descentralitzat bisq

Bisq és similar a LocalBitcoins, ja que no esteu negociant amb un servidor centralitzat ni fent un intercanvi; escolliu la vostra moneda nacional i, a continuació, navegueu per una llista d’ofertes de compra o venda d’aquesta moneda nacional. Si esteu comprant o venent USD per bitcoin, per exemple, podeu transferir diners mitjançant Zelle o altres mètodes de pagament. Tots els pagaments es faciliten a través de la plataforma de Bisq i Bisq disposa d’un sistema de resolució de conflictes, arbitratge i garantia per a qualsevol conflicte.

com funciona bisq

Bisq era coneguda anteriorment com a Bitsquare. L’empresa es va fundar el 2014 a Barcelona.

Funcions de Bisq

Disponible per a diversos sistemes operatius d’escriptori: Bisq està disponible com a descàrrega gratuïta per a Windows, Mac, Debian / Ubuntu, Red Hat / Fedora i Arch Linux.

Codi obert: El codi font de Bisq està totalment disponible perquè tothom el pugui comprovar en línia.

Intercanvi P2P: La xarxa d’igual a igual de Bisq inclou tothom que executa programari Bisq. Us connecteu a aquesta xarxa P2P quan feu un comerç a través de Bisq.

Suport de Tor: Bisq es connecta automàticament a la xarxa Tor cada vegada que s’inicia per obtenir la màxima privadesa. Totes les comunicacions s’encripten de punta a punta i s’encaminen a través de Tor.

Privat: Ningú, excepte els socis comercials, no intercanvia dades d’identificació personal. Totes les dades personals s’emmagatzemen localment al vostre ordinador.

Descentralitzat: La xarxa P2P de Bisq està descentralitzada sense cap punt de fallada. A diferència de les plataformes d’intercanvi centralitzades que es poden tancar, Bisq és una xarxa peer-to-peer distribuïda i descentralitzada a tot el món.

No custòdia: Bisq mai no té els vostres fons. És una plataforma d’intercanvi sense custòdia. Simplement canvieu les criptomonedes amb altres usuaris.

Sistema d’arbitratge descentralitzat i dipòsits de seguretat: Bisq disposa d’un sistema d’arbitratge descentralitzat per resoldre qualsevol controvèrsia a la plataforma. Bisq també utilitza dipòsits de seguretat per protegir els comerciants.

Navega per les ofertes del mercat: De manera similar a LocalBitcoins i altres mercats P2P, Bisq mostra una llista d’ofertes orientades a la vostra moneda nacional. Si teniu USD i voleu BTC, per exemple, podeu navegar pel llibre d’ofertes de Bisq per a persones que vulguin vendre BTC a canvi de dòlars nord-americans..

No hi ha coincidència automàtica de comandes: Bisq no té coincidències automàtiques de comandes. Els comerciants han de cercar i seleccionar manualment ofertes específiques que vulguin fer. Els usuaris tenen el control total sobre amb quines contraparts comercien.

Aplicacions per a mòbils: Bisq ofereix aplicacions mòbils per a iOS o Android. Les aplicacions per a mòbils us permeten rebre notificacions i veure informació comercial sobre un dispositiu mòbil, tot i que en realitat no esteu executant el programari Bisq ni podeu fer operacions des del vostre dispositiu mòbil..

Pagaments fora de banda de Fiat: Bisq no s’integra directament amb els bancs ni amb altres sistemes de pagament de divises nacionals. En canvi, el protocol de negociació de Bisq permet als compradors i venedors liquidar pagaments fiduciaris fora de l’aplicació Bisq (per exemple, completant una transferència bancària).

Comprar criptografia amb transferències bancàries: Com que Bisq organitza pagaments fiat fora de banda, podeu utilitzar Bisq per comprar criptografia amb transferències bancàries. En funció de la vostra moneda nacional, podríeu trobar ofertes de persones disposades a acceptar transferències bancàries nacionals a canvi de Bitcoin. Els australians poden trobar venedors disposats a utilitzar BPay, per exemple, mentre que els canadencs poden utilitzar mètodes de transferència bancària local com Interac.

No es requereix registre ni verificació d’identitat: Bisq us permet negociar criptomonedes sense necessitat de registre ni verificació d’identitat centralitzada. A diferència d’un canvi, no cal que verifiqueu la vostra identitat amb un servidor centralitzat.

No és una empresa o una corporació centralitzada: Bisq remarca reiteradament el fet que no és una empresa. És només codi. Bisq no està incorporat i no està centralitzat en cap ubicació. És una entitat descentralitzada que no es pot tancar. Mentre almenys dos parells executin el programari Bisq, dues persones poden fer transaccions sobre Bisq.

Sistema d’escrow amb 2-de-3 Multi-Sig: Bisq utilitza un sistema de depòsit que bloqueja els fons en una adreça de múltiples signatures 2 de 3. Això garanteix que el comprador i el venedor (o una de les parts i Bisq) hagin d’aprovar la transacció per alliberar fons.

Comissions de transaccions Aneu a Àrbitres: Les comissions de transacció de Bisq van en part als desenvolupadors i en part als àrbitres.

Tarifes econòmiques: Les taxes de reclamacions de Bisq són necessàries “per protegir-se contra el correu brossa, la manipulació del mercat i la recopilació d’identitats”. Les taxes també es destinen als àrbitres pels seus serveis. Costar 0,001 BTC per crear una oferta o treure una oferta del llibre d’ofertes de Bisq, i també s’afegeix una taxa de mineria de 0,0009 BTC. Aquestes són les úniques tarifes que pagueu.

Disponible a qualsevol lloc del món: Bisq és un programari comercial anònim que utilitza el protocol Tor. Es pot utilitzar a qualsevol part del món. No obstant això, els desenvolupadors de Bisq recomanen tenir precaució si es negocia bitcoins a parts del món on el bitcoí és il·legal. Bisq afirma que “els agents encoberts poden actuar com a comerciants parells” a Bisq, i els comerciants poden patir severes sancions.

Límit d’1 BTC: Bisq aplica un límit d’1 BTC per operació per reduir el risc d’activitat criminal a la plataforma. No obstant això, aquest límit es podria elevar en el futur. Alguns venedors o mètodes de pagament també poden tenir límits inferiors. En general, els límits de pagament de Bisq són força baixos per desincentivar l’ús de la plataforma per a activitats delictius.

Com funciona Bisq?

com funciona bisq dex

A diferència de la majoria de plataformes de comerç criptogràfic, Bisq s’executa a través del programari descarregat. Això es deu al fet que Bisq no executa un servidor centralitzat per fer i rebre ofertes, de manera que no és possible negociar al lloc web de Bisq.

En canvi, el programari de Bisq gestiona les ofertes comercials a través d’una xarxa peer-to-peer. Aquesta xarxa P2P està formada per una comunitat global de persones que també executen Bisq als seus propis equips.

Bisq veu el seu programari d’escriptori com un avantatge respecte a les plataformes tradicionals d’intercanvi en línia:

“Aquesta és una bona notícia per als usuaris, perquè els serveis centralitzats són fàcils de controlar, bloquejar i apagar, mentre que les xarxes peer-to-peer com BitTorrent, Bitcoin i Bisq són difícils de supervisar, censurar i piratejar”.

Amb això en ment, Bisq és un intercanvi descentralitzat basat en tres components principals:

Aplicació d’escriptori: Bisq és una aplicació d’escriptori disponible per a Windows, Mac i Linux. Mitjançant l’aplicació d’escriptori, tothom pot comprar i vendre bitcoins a canvi de monedes nacionals o monedes fiduciàries.

Protocol de negociació: Bisq també és un protocol de negociació que permet als individus intercanviar directament entre ells per Internet, eliminant la necessitat de serveis d’intercanvi de tercers de confiança.

Xarxa d’igual a igual: Bisq és una xarxa peer-to-peer (P2P) creada per les aplicacions Bisq que descobreixen, connecten i treballen entre elles per implementar el protocol de negociació Bisq. La xarxa Bisq és completament igual a igual, ja que no necessita servidors controlats centralment i no té punts d’error.

Després d’instal·lar el programari, a continuació, es detallen els passos bàsics que heu de fer per negociar amb Bisq:

Pas 1) Descarregueu i executeu l’aplicació Bisq al vostre ordinador

Pas 2) Configureu Bisq amb les dades del vostre mètode de pagament (Bisq funciona amb dòlars nord-americans i qualsevol altra moneda nacional o moneda fiduciària a tot el món)

Pas 3) Navegueu pel llibre d’ofertes de Bisq per trobar ofertes existents per vendre la vostra moneda nacional per BTC; si voleu canviar dòlars canadencs (CAD) per bitcoin (BTC), per exemple, navegueu pel llibre d’ofertes buscant algú que vulgui comprar CAD a canvi de BTC

Pas 4) Envieu la moneda nacional del vostre banc al banc del venedor i, a continuació, indiqueu que heu completat la transacció a Bisq

Pas 5) Vostè i el venedor esperen que arribi el pagament en moneda nacional al banc del venedor

Pas 6) El venedor rep el vostre pagament en moneda nacional i, a continuació, indica que ha rebut el vostre pagament a Bisq

Pas 7) Rebreu el bitllet del venedor i l’operació s’ha completat

Des del punt de vista tecnològic, l’aplicació Bisq està integrada a Java 8 amb JavaFX per a la GUI. Per interactuar amb la xarxa bitcoin, Bisq utilitza la biblioteca bitcoinj. Per a l’emmagatzematge de dades i missatgeria descentralitzada, Bisq utilitza una xarxa personalitzada d’inundació (xafarderia) a través de Tor.

Preus i tarifes de Bisq

Preus i tarifes de Bisq

Els honoraris de Bisq es destinen als seus desenvolupadors i als seus àrbitres humans.

Tarifa del fabricant: 0,001 BTC (pagat als àrbitres, amb tarifa minera inclosa)

Comissió de Taker: 0,001 BTC (també pagat als àrbitres)

Comissió de mineria de Bitcoin: 0,0003 BTC per a cada transacció (hi ha tres transaccions a cada operació, inclòs el dipòsit d’una cartera externa, operació i retirada a una cartera externa), 0,0009 BTC per operació.

Dipòsit de seguretat: 0,1 BTC (retornat íntegrament al comerciant després de la transacció si no s’informa d’activitat maliciosa)

Dipòsit de seguretat de l’àrbitre: 2 BTC (una part de cada comissió d’arbitratge cobrada de comerciants deshonestos es troba tancada al dipòsit de seguretat i aquest import acumulat es retorna íntegrament a l’àrbitre quan l’àrbitre renuncia als deures d’arbitratge).

Els diferents venedors també tindran tipus de canvi diferents, de manera similar al que veieu a LocalBitcoins i altres plataformes. Tots els tipus de canvi es divulguen per endavant abans de fer la negociació. Alguns venedors tenen un diferencial del 0% sobre el tipus de canvi, cosa que significa que cobren el tipus de mercat actual. Altres venedors cobren una prima.

Com utilitzar Bisq

Bisq és senzill de configurar i utilitzar, fins i tot si sou un comerciant de criptografia per primera vegada. Per començar, no necessiteu cap criptografia. Si teniu una moneda nacional (com dòlars nord-americans) i un compte bancari, hauríeu de poder trobar un soci comercial a través de la xarxa P2P de Bisq.

A continuació s’explica com utilitzar Bisq:

Pas 1) Descarregar i instal·lar Bisq

Visiteu Bisq.network i aneu a “Descàrregues”. Per defecte, Bisq ressaltarà la versió del sistema operatiu. Les versions de Windows, Mac i Linux estan disponibles.

Descarregueu i instal·leu Bisq

Quan executeu el fitxer.exe per instal·lar Bisq, podeu rebre un advertiment de Windows sobre el bloqueig d’un fitxer maliciós. Ignoreu aquest avís i continueu amb la instal·lació.

utilitzant la xarxa bisq

Pas 2) Inicieu Bisq

Inicieu Bisq un cop finalitzada la instal·lació. Marqueu per confirmar que esteu d’acord amb l’acord de l’usuari.

acord d’usuari bisq

Una vegada més, és possible que rebeu una alerta de Windows Defender sobre el bloqueig de les funcions de Bisq. Marqueu les caselles per permetre que Bisq es comuniqui en xarxes públiques i privades.

guia de bisq dex

Finalment, Bisq completarà el procés de configuració i llançarà el protocol Tor.

Pas 3) Creeu un compte nou

Ara feu servir Bisq i esteu sincronitzat amb la xarxa principal de bitcoin (mitjançant Tor).

compte d'usuari bisq

Abans de fer una operació a Bisq, haureu de crear un compte nou. Obriu l’aplicació Bisq i aneu a “Compte” a l’extrem superior dret de la pantalla.

uniu-vos al compte bisq

Feu clic a “Afegeix un compte nou” i seleccioneu la forma de pagament que vulgueu.

pagaments bisq

En funció del mètode de pagament escollit, haureu de completar diferents opcions de configuració. Bisq també mostrarà qualsevol limitació específica del vostre mètode de pagament.

formes de pagament bisq

Com podeu veure aquí, per exemple, les transferències electròniques Interac tenen una durada comercial màxima d’1 dia, una compra màxima de 0,01 BTC i un import màxim de venda de 0,0625 BTC.

nou compte bisq dex

Un cop hàgiu verificat aquesta informació, feu clic a “Desa un compte nou”. A continuació, podeu començar a fer operacions amb Bisq.

Pas 4) Trieu la vostra moneda nacional

Després de configurar el compte de pagament, podeu navegar pel llibre d’ofertes de Bisq per veure les ofertes en la moneda que vulgueu.

negociació bisq

Si voleu comprar bitcoins mitjançant dòlars canadencs al vostre compte bancari canadenc, per exemple, podeu trobar ofertes a Bisq.

Tècnicament, Bisq admet qualsevol moneda nacional del món. Tot i això, les monedes més grans i més conegudes tindran més ofertes al llibre d’ofertes.

intercanvi de criptografia bisq

Pas 5) Completa una operació

Si esteu comprant bitcoins amb la vostra moneda nacional, feu clic a “Compra BTC”. Si esteu venent, feu clic a “Ven BTC”.

intercanvi de negociació de bitcoins bisq

A continuació, navegueu per les ofertes disponibles a la vostra regió. Cada oferta inclou informació detallada sobre el tipus de canvi, l’import mínim o màxim i el mètode de pagament. Zelle és un mètode de pagament popular per als comerciants en USD, per exemple, mentre que Interac és popular per als comerciants de CAD. Hauríeu de poder comprar o vendre bitcoins mitjançant qualsevol mètode de transferència bancària habitual al vostre país.

Un cop estigueu a punt per fer una oferta, feu clic a “Ofereix per vendre BTC” o “Ofereix per comprar BTC”.

Com a alternativa, si voleu publicar una oferta al llibre de comandes de Bisq, podeu fer clic a “Crea una nova oferta per comprar BTC” o “Crea una nova oferta per vendre BTC”..

Cada venedor té un procediment diferent per enviar i rebre diners a través de Bisq. En general, envieu fons al dipòsit de Bisq i, a continuació, aquests fons s’alliberen un cop el venedor i el comprador confirmen el pagament.

Pas 6) Personalitzeu la configuració

No cal retirar els vostres diners de Bisq després de completar una operació. Bisq és un sistema de negociació sense custòdia, que significa que els fons ja estan al vostre compte bancari (si heu venut BTC) o a la vostra cartera de bitcoins (si heu venut moneda fiduciària).

visió general de l’intercanvi de bisq

Tot i això, podeu personalitzar la configuració per a futures operacions. Al menú de configuració de Bisq, podeu personalitzar el vostre idioma, país i monedes preferides. Per exemple, podeu eliminar determinades monedes nacionals o criptomonedes del vostre llibre d’ofertes.

Presentació de Bisq

Bisq té cura d’explicar que no és una empresa. En canvi, Bisq és un programari lliure publicat sota la versió 3 de la Llicència Pública General GNU Affero.

Bisq està desenvolupat per un equip distribuït de persones a tot el món. Aquestes persones s’han unit amb l’objectiu de crear una manera segura, privada i resistent a la censura d’intercanviar criptomonedes i monedes fiduciàries a través d’Internet..

Bisq era coneguda anteriorment com a Bitsquare. El projecte es va llançar per primera vegada a Barcelona, ​​Espanya, el 2014.

Paraula final

En última instància, Bisq és una aplicació d’intercanvi ideal per a qualsevol persona que no vulgui perdre el control ni la privadesa a una autoritat central per comerciar amb altres persones. Es tracta d’una aplicació d’escriptori centrada en la privadesa que facilita el comerç de dotzenes de criptomonedes i qualsevol moneda nacional per bitcoin.

Visiteu Bisq.network avui mateix per descarregar Bisq per a Mac, Windows o Linux. Podeu començar immediatament a navegar per les ofertes d’intercanvi de criptografia P2P a la vostra zona.

Promo
banner
Promo
banner