LocalBitcoins: domineu la guia de revisió de l’usuari Crypto

Com s’utilitza, s’intercanvia i s’inscriu a LocalBitcoins P2P Exchange

Fundat el 2012, LocalBitcoins és un mercat d’intercanvi de bitcoins P2P on els usuaris de més de 250 països poden comprar o vendre bitcoins mitjançant més de 120 monedes fiduciàries. Prenem temps per revisar la plataforma de compra i venda de bitllets de peer to peer over the top i veure com utilitzar, negociar i registrar-se a la borsa de comerç O2 P2P.

Característiques

 • Comerç criptogràfic a més de 250 països de tot el món
 • Comprar o vendre bitcoins amb més de 120 monedes fiduciàries
 • Quatre nivells de verificació KYC

Mètodes de dipòsit

 • Transferències bancàries (SEPA, BPay, Interac, etc.)
 • Criptografia (BTC, ETH, XRP i LTC)
 • Targetes de crèdit

Pros

 • Servei de garantia i resolució de conflictes per a la màxima protecció
 • No hi ha comissions de LocalBitcoins per comprar, vendre o registrar-se
 • Sistema de classificació i reputació fàcil d’entendre

Contres

 • Les operacions en efectiu presencials ja no estan disponibles (a juny de 2019)
 • Alguns venedors cobren comissions excessives o tipus de canvi elevats
 • Temps de resposta de fins a 3 o 4 dies per a les entrades

Introducció a LocalBitcoins

LocalBitcoins és un tipus d’intercanvi de bitcoins únic fundat el 2012 a Hèlsinki, Finlàndia. Mitjançant LocalBitcoins, podeu interactuar amb compradors i venedors de bitcoins a la vostra àrea local. Alguns usuaris de LocalBitcoins canvien bitcoins per efectiu en persona. Altres us permeten comprar bitcoins mitjançant mètodes de pagament locals que no trobareu a cap canvi.

Penseu en LocalBitcoins com Craigslist o eBay per a la comunitat criptogràfica, però amb funcions de seguretat més importants. Els comerciants publiquen ofertes en línia i els usuaris poden acceptar aquestes ofertes. És possible que trobeu algú disposat a comprar bitcoins a canvi d’efectiu al vostre barri local, per exemple. Accepteu reunir-vos fora de la comissaria de policia local per completar la transferència i adquiriu Bitcoin a canvi d’efectiu (tot i que, com es descriurà a continuació, LocalBitcoins ja no admet aquest tipus de transaccions).

LocalBitcoins té diverses funcions al seu lloc per fer el mercat el més segur possible. Hi ha un mecanisme de reputació i retroalimentació, per exemple, que permet als usuaris compartir la seva experiència amb diversos comerciants (i viceversa).

També hi ha un servei de depòsit, on LocalBitcoins manté monedes en dipòsit mentre la transacció s’ha completat. Amb determinades transaccions, el comprador envia diners a LocalBitcoins i, a continuació, el venedor envia diners a LocalBitcoins. LocalBitcoins reconeix la recepció dels dos pagaments i, a continuació, transfereix els pagaments a cada part. Quan les coses van malament a LocalBitcoins, l’intercanvi també té instal·lat un sistema de resolució de conflictes.

Avui en dia, LocalBitcoins està disponible a tot el món, inclosos els països on d’una altra manera seria difícil accedir a un intercanvi criptogràfic. Algunes persones utilitzen LocalBitcoins per comprar bitcoins amb efectiu sense revelar la seva identitat, motiu pel qual podeu utilitzar LocalBitcoins per completar transaccions de criptografia anònimes.

Les coses han canviat a LocalBitcoins amb els anys. L’intercanvi va deixar d’operar a l’estat de Nova York a l’agost del 2015 després que el Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York exigís a totes les plataformes criptogràfiques l’obtenció d’una BitLicense. El govern rus va bloquejar l’accés a LocalBitcoins el setembre de 2016, mentre que el ministeri de finances va proposar criminalitzar l’ús del bitcoin.

També hi ha hagut múltiples casos de persones que han utilitzat el lloc web i després han estat arrestades per blanqueig de diners i delictes relacionats. Per exemple, es van produir incidents notables el 2014, el 2016 i el 2018. Aquests casos es van relacionar amb el fet que LocalBitcoins facilita la realització de transaccions criptogràfiques anònimes que un canvi convencional que requereix verificació KYC / AML.

LocalBitcoins també ha tingut algunes petites violacions de seguretat al llarg dels anys. A principis del 2013, LocalBitcoins va perdre 30 BTC (per valor de 15.000 dòlars en aquell moment) en una bretxa de seguretat. Aleshores, el gener del 2019, els pirates informàtics van robar bitcoins per valor de 28.200 dòlars als comptes de LocalBitcoins dels usuaris.

Un dels canvis més importants a LocalBitcoins es va produir l’1 de juny de 2019, quan l’empresa va retirar tranquil·lament el comerç en efectiu presencial de la seva plataforma. LocalBitcoins va admetre que el canvi es va fer per “adaptar-se a l’entorn normatiu actual”. S’han acabat els dies de negociació anònima d’efectiu per criptografia a través de LocalBitcoins, tot i que s’admeten molts altres mètodes de pagament (i encara podeu fer transferències d’efectiu, no només presencialment).

Malgrat aquests canvis i lluites, LocalBitcoins continua sent una història d’èxit a la seva Finlàndia natal. La companyia es va situar a la part superior de la llista de les millors empreses amb un rendiment financer de Finlàndia segons la publicació Kauppalehti, per exemple, obtenir una qualificació de 94/100 (l’empresa més ben classificada va obtenir un 96/100).

Característiques clau

Les funcions clau de LocalBitcoins inclouen:

Suport a tot el món: LocalBitcoins pot ser la plataforma de comerç criptogràfic amb més suport al món. La companyia afirma que usuaris de més de 250 països fan servir la plataforma. Molts d’aquests països no tenen intercanvis criptogràfics existents, cosa que significa que LocalBitcoins és la millor opció per als usuaris dels països poc servits..

Canvi de qualsevol moneda Fiat: LocalBitcoins us permet operar en pràcticament qualsevol moneda fiduciària. Tant si es troba a Kirguizistan com a Papua Nova Guinea, hauríeu de poder trobar comerciants locals que vulguin fer transferències en efectiu a la vostra moneda local fiat. Moltes de les monedes fiduciàries disponibles per a la negociació a LocalBitcoins no estan disponibles mitjançant cap canvi de criptografia convencional.

Servei de depòsit: LocalBitcoins manté els fons en dipòsit durant la transacció. Una de les parts envia fons a LocalBitcoins i, a continuació, l’altra part envia fons. Un cop LocalBitcoins ha confirmat la recepció dels dos pagaments, envia fons a les dues parts. Aquesta és una capa de seguretat addicional que una transacció P2P convencional sense l’intermediari.

Més de 7800 ciutats: Podeu conèixer gent a la vostra ciutat avui per canviar bitcoins. A l’octubre de 2019, LocalBitcoins dóna suport a més de 7800 ciutats de tot el món. Podeu veure la llista completa de ciutats i països compatibles aquí.

Criptografia ràpida: Voleu comprar criptografia avui el més ràpid possible? LocalBitcoins és una de les millors maneres de fer-ho. No heu de completar la verificació KYC / AML com ho faríeu amb un canvi de criptografia convencional. Només podeu interactuar amb un comprador local a l’instant.

Tauler d’anuncis per a usuaris i comerciants: La interfície principal de LocalBitcoins és com un tauler d’anuncis, similar a Craigslist. Navegueu per les ofertes de la vostra zona local. A diferència de Craigslist, podeu veure la reputació de cada usuari, l’estat en línia, els mètodes de pagament acceptats i altra informació.

Sistema de reputació i confiança: El sistema de reputació de LocalBitcoins us permet veure el nombre d’operacions confirmades realitzades per un usuari al llarg dels anys i la puntuació de comentaris d’aquests intercanvis.

Transaccions gratuïtes: El registre, compra i venda de bitcoins a LocalBitcoins és completament gratuït (tot i que cada comerciant té les seves pròpies comissions i recàrrecs de tipus de canvi).

1% de tarifa per als comerciants amb anuncis: Les úniques persones que cobren una taxa a LocalBitcoins són els comerciants que creen anuncis que paguen una taxa de l’1% per cada operació finalitzada. No obstant això, els usuaris també pagaran comissions addicionals i recàrrecs de tipus de canvi únics per a cada comerciant.

Sistema de verificació: LocalBitcoins té instal·lat un sistema de verificació. Podeu veure si LocalBitcoins, per exemple, ha verificat el seu DNI, passaport o permís de conduir a un comerciant, que us proporciona una capa addicional de confiança sobre un canvi de criptografia convencional.

Fàcil d’usar: LocalBitcoins és fàcil d’utilitzar tant per a principiants com per a usuaris avançats. Podeu veure a l’instant els mètodes de pagament de cada comerciant, el tipus de canvi actual i els límits. També podeu veure quantes transaccions ha realitzat amb èxit el comerciant, cosa que us proporciona un nivell addicional de tranquil·litat en una publicació típica de Craigslist.

Servei descentralitzat: LocalBitcoins no és un intercanvi convencional. És un servei financer que actua com a intermediari en connectar junts compradors i venedors. És més similar als llocs web P2P com Craigslist i eBay que els intercanvis de criptografia com Coinbase.

Ja no hi ha operacions en efectiu criptogràfic: LocalBitcoins va guanyar protagonisme amb les seves populars operacions de criptografia per efectiu. Els usuaris podrien organitzar reunions a través de LocalBitcoins i, després, reunir-se en persona per canviar bitcoin per diners en efectiu. A partir de juny de 2019, aquestes transaccions ja no s’admeten. Tot i això, encara podeu canviar diners en efectiu per bitcoins; només heu de fer una transferència en efectiu (per exemple, mitjançant el vostre banc o PayPal) en lloc de negociar-lo en persona..

Quatre nivells de verificació: LocalBitcoins ara té quatre nivells de nivells de verificació. Podeu canviar fins a 1.000 EUR de criptografia amb només una confirmació per SMS. Podeu augmentar els vostres límits a 20.000 EUR, 200.000 EUR o il·limitats progressant a través de la verificació de nivell 1, nivell 2 i nivell 3.

Monedes i parells de LocalBitcoins

LocalBitcoins llista oficialment les ofertes de BTC, ETH, XRP i LTC. Tanmateix, és possible que també pugueu trobar comerciants disposats a comprar i vendre altres monedes. En termes de monedes fiduciàries, LocalBitcoins admet més de 120 monedes fiduciàries de més de 250 països de tot el món.

LocalBitcoins Mètodes de retirada i dipòsit admesos

LocalBitcoins us permet dipositar diners mitjançant transferències bancàries, SEPA, Interac E-Transfer, BPay i altres mètodes de transferència bancària específics del país o de la regió. L’empresa també accepta pagaments amb targeta de crèdit. Podeu dipositar i retirar BTC, ETH, XRP i LTC, així com més de 120 monedes fiduciàries de tot el món, inclosos USD, EUR, GBP, AUD, CAD, CNY i molt més.

Procés de registre i inici de sessió de LocalBitcoins

LocalBitcoins té un procés senzill de registre i inici de sessió. Podeu registrar-vos i començar a navegar per ofertes locals en qüestió de minuts.

Comerç de LocalBitcoins

LocalBitcoins no té la mateixa interfície comercial que una borsa convencional. En canvi, la interfície s’assembla més a Craigslist o eBay: podeu veure una llista de venedors o compradors de la vostra zona. LocalBitcoins enumera la reputació de cada usuari, el nombre de transaccions reeixides, el tipus de canvi actual d’aquest usuari i els possibles límits. L’experiència de negociació real varia segons els usuaris (hi ha centenars de mètodes de pagament possibles), però LocalBitcoins manté fons en dipòsit per garantir la màxima seguretat durant cada operació..

Tarifes de LocalBitcoins

LocalBitcoins no cobra comissions per registrar-se, comprar o vendre bitcoin a la seva plataforma. No obstant això, cada comerciant té els seus propis honoraris. Alguns comerciants cobren una quota percentual. Altres cobren una tarifa plana. LocalBitcoins mostra clarament aquestes tarifes sota el tipus de canvi de cada usuari. A més, els comerciants que publiquin anuncis a LocalBitcoins pagaran un 1% de tarifa per cada transacció finalitzada.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de LocalBitcoins

LocalBitcoins ha funcionat principalment sense problemes des del llançament el 2012. Tot i això, la plataforma ha tingut dos incidents menors al llarg dels anys. El 2013, els pirates informàtics van robar 30 BTC (per valor de 15.000 dòlars en aquell moment) als usuaris. Aleshores, el gener del 2019, els pirates informàtics van robar 28.200 dòlars dels comptes de LocalBitcoins dels usuaris. A part d’aquests dos incidents, LocalBitcoins té un registre de seguretat net.

Facilitat d’ús de LocalBitcoins

LocalBitcoins pot ser fàcil o difícil d’utilitzar, depenent completament de les vostres interaccions amb altres usuaris de LocalBitcoins. En general, és fàcil utilitzar LocalBitcoins quan es treballa amb comerciants de confiança i experiència. Tanmateix, alguns comerciants tenen processos de transaccions complicats o costosos o poces habilitats comunicatives que poden afectar el procés.

Confiança i privadesa de LocalBitcoins

LocalBitcoins té quatre nivells de compte diferents segons el vostre nivell de verificació. En general, LocalBitcoins té un registre de la seguretat de la informació dels usuaris. Segons el públic, LocalBitcoins mai no ha patit cap filtració important de dades dels usuaris. LocalBitcoins també és una empresa fiable i transparent amb seu a Hèlsinki, Finlàndia. També es va fundar el 2012, cosa que significa que té 7 anys d’experiència en l’espai criptogràfic.

Atenció al client de LocalBitcoins

LocalBitcoins té un sistema de resolució de conflictes que en general està ben valorat, tot i que alguns usuaris sempre tindran queixes. Podeu posar-vos en contacte amb l’atenció al client de LocalBitcoins mitjançant la presentació d’un bitllet en línia, tot i que no hi ha cap línia d’assistència ni adreça de correu electrònic gratuïta disponible. Normalment, LocalBitcoins respon a les entrades en un termini d’1 a 2 dies, però durant les hores de molta feina poden trigar fins a 3 o 4 dies en obtenir una resposta.

Guia de l’usuari de LocalBitcoins: Com configurar i utilitzar LocalBitcoins

Registrar-se a LocalBitcoins és fàcil i ràpid. Podeu registrar-vos en qüestió de minuts i verificar el compte fins a quatre nivells de verificació en funció de la quantitat d’informació que vulgueu proporcionar.

Aquí teniu una guia pas a pas:

1. Inscriviu-vos

Visiteu LocalBitcoins.com i feu clic al botó verd “Registra’t gratis”. inscripció a localbitcoins

Introduïu el vostre nom d’usuari, correu electrònic i contrasenya i, a continuació, feu clic al botó verd “Registra”.

localbitcoins-user-account

Veureu que apareixen els Termes del servei i el document de la Política de privadesa. Llegiu-ne totes dues i feu clic a “Estic d’acord”.

localbitcoins-p2p-exchange-terms

2. Verificació

Comproveu la safata d’entrada del correu electrònic i feu clic a l’enllaç del correu electrònic per verificar la vostra adreça.

localbitcoins-verification

registre-localbitcoins

Inicieu la sessió al vostre compte introduint el vostre nom d’usuari / correu electrònic i contrasenya.

LocalBitcoins pot requerir que completeu l’autenticació de dos factors (2FA) quan inicieu la sessió per primera vegada. Feu clic a l’enllaç del correu electrònic per verificar la sol·licitud d’inici de sessió.

localbitcoins-login

A continuació, haureu de completar la informació del vostre perfil introduint el vostre nom i el vostre país de residència.

localbitcoins-perfil-d'usuari

3. Autenticació de dos factors

Finalment, arribareu a una pàgina on introduïu el vostre número de telèfon i, a continuació, verifiqueu-lo amb un codi SMS.

localbitcoins-security

Introduïu el codi i se us concedirà accés a LocalBitcoins.com.

4. Nivells de verificació a LocalBitcoins

LocalBitcoins té quatre nivells de verificació. El vostre nivell de verificació afecta la quantitat que podeu comprar o vendre a la plataforma cada any.

Nivell 0: Nom complet, país de residència, adreça de correu electrònic i número de telèfon (límit anual de 1.000 EUR)

Nivell 1: Adreça física, verificació d’identificació i informació KYC (límit anual de 20.000 EUR)

Nivell 2: Prova de residència (límit anual de 200.000 EUR)

Nivell 3: Verificació d’identificació addicional (sense límit)

localbitcoins-verifica-identitat

5. Criptomoneda comercial

Després de verificar el vostre compte, ara podeu comprar o vendre bitcoins o publicar una operació al mercat LocalBitcoins. Si no heu completat cap verificació més enllà del vostre número de telèfon, se us restringirà a un límit de transaccions comercials o entrants de 1.000 EUR a l’any. Per augmentar el límit, haureu de proporcionar la vostra adreça física i verificar el vostre identificador.

Podeu fer operacions mitjançant el botó Compra ràpida o Venda ràpida.

localbitcoins-buy-trade-cryptocurrencies

O bé, podeu navegar per una llista d’ofertes de compra a la vostra regió. Tots els comerciants que apareixen aquí estan disposats a vendre bitcoins a canvi de la vostra moneda fiduciària local mitjançant diversos mètodes de pagament.

localbitcoins-buy-bitcoin

Com a alternativa, si teniu bitcoins que esteu disposats a vendre, podeu navegar per una llista d’ofertes de venda a la vostra regió. Podeu rebre la vostra moneda fiat local a canvi de bitcoin.

localbitcoins-sell-cryptoassets

El procés de transacció amb cada comerciant varia molt. La majoria dels comerciants estan disposats a acceptar diversos mètodes de transferència, inclosos els dipòsits en efectiu o les transferències bancàries.

localbitcoins-buy-bitcoin-online

Assegureu-vos de consultar la pàgina de cada comerciant abans de completar una transacció. Podeu veure quan es va crear el compte, quantes transaccions reeixides han completat i altra informació rellevant sobre la reputació i la confiança de l’usuari.

informació-localbitcoins

6. Retirada

Un cop LocalBitcoins hagi confirmat la recepció de cada pagament, els diners es lliuraran a les dues parts. Rebreu moneda bitcoin o fiat (tant si esteu comprant com si veneu).

Podeu guardar diners a la cartera de LocalBitcoins. O bé, podeu retirar-lo de forma gratuïta en qualsevol moment. Una vegada més, LocalBitcoins no cobra cap taxa als usuaris per negociar, dipositar o treure diners de la plataforma.

Paraula final

LocalBitcoins ha estat un pilar fonamental a la comunitat de criptografia des del 2012. És el mercat d’intercanvi P2P més antic i amb més reputació de la comunitat..

Al juny de 2019, LocalBitcoins va sacrificar una de les seves funcions més populars als déus reguladors: LocalBitcoins va eliminar les transferències en efectiu en persona de la seva plataforma i va avançar amb majors requisits de verificació KYC / AML. Va ser el final d’una era per a LocalBitcoins, però també va indicar que la plataforma està disposada a adaptar-se als nous requisits normatius.

Avui, LocalBitcoins continua avançant fort. Podeu trobar ofertes per comprar i vendre bitcoins de més de 250 països de tot el món mitjançant més de 120 monedes fiduciàries. LocalBitcoins és difícil de superar en termes de seguretat, comoditat i facilitat d’ús.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner