ShapeShift Exchange: domineu la guia de revisió d’usuaris Crypto

ShapeShift

ShapeShift és una popular plataforma de comerç criptogràfic que us permet canviar fàcilment més de 50 criptomonedes. Descobriu tot el que necessiteu saber sobre com funciona ShapeShift avui a la nostra ressenya.

Característiques

  • Negociació de criptografia a criptografia amb taxes comercials competitives
  • Canvis pràctics a través de ShapeShift.com o de la vostra cartera nativa
  • Intercanvieu més de 50 criptomonedes en qualsevol combinació

Mètodes de dipòsit

  • Crypto

Pros

  • Canvieu qualsevol criptomoneda admesa per qualsevol altra criptomoneda admesa
  • Interfície d’usuari fàcil d’operar tant per a principiants com per a comerciants avançats
  • Temps de transacció ràpids

Contres

  • Només més de 50 criptomonedes
  • Comissions comercials més altes que Changelly (comissió del 0,50% incorporada al spread)

Introducció

ShapeShift va ser creat el 2013 per Erik Voorhees, cosa que la converteix en la primera plataforma d’intercanvi de criptografia més important desenvolupada. L’objectiu de ShapeShift des del principi ha estat oferir intercanvis directes de criptografia a criptografia. Avui, ShapeShift continua complint aquest objectiu. ShapeShift encara no admet cap comerç fiat a criptografia el 2019.

què és ShapeShift

Com a intercanvi de criptomonedes, ShapeShift ofereix una de les interfícies més directes que veureu. És fàcil d’utilitzar per a tothom. Seleccioneu les criptomonedes que vulgueu canviar, introduïu la quantitat que voleu canviar, enganxeu-ne una adreça de recepció per a la vostra nova criptocurrency i, a continuació, completeu l’operació. Envieu els fons a ShapeShift i l’intercanvi criptogràfic allibera els fons a la vostra cartera tan bon punt els rep.

Revisió de ShapeShift

Com que les transaccions de ShapeShift es produeixen a l’instant, el vostre xifrat mai no es manté en un centre centralitzat en lloc d’això, es lliura directament als usuaris mitjançant una configuració d’adreça de dipòsit de ShapeShift. Això fa que ShapeShift sigui una plataforma d’intercanvi sense custòdia. Mai no heu de dipositar diners a ShapeShift ni tampoc heu de confiar en ShapeShift per tenir cura dels vostres diners..

ShapeShift està disponible a qualsevol part del món. Tots els usuaris tenen determinats límits de transaccions, tot i que podeu augmentar aquests límits completant la verificació KYC / AML.

ShapeShift té diversos competidors a l’espai swap de criptografia. Changelly és el seu principal competidor. En comparació amb Changelly, ShapeShift sol oferir temps d’execució de comandes més ràpids. ShapeShift, com Changelly, no cobra tècnicament comissions comercials, però sí que fa aproximadament un 0,50% de la majoria dels tipus de canvi oferts a través de la plataforma. Recentment, Changelly ha reduït els seus honoraris al 0,25%, cosa que li ha donat avantatge a Changelly.

Revisió d’intercanvi ShapeShift

No obstant això, ShapeShift també ha introduït recentment les seves fitxes FOX, que són molt diferents de les bitcoins. Aquests tokens poden reduir les comissions comercials a zero. Rebreu 10 dòlars de negociació gratuïta per cada 1 testimoni FOX que tingueu a la vostra cartera. A partir de desembre de 2019, ShapeShift us ofereix 100 fitxes FOX gratuïtes només per registrar-vos.

ShapeShift també va tenir un gran avantatge sobre altres plataformes swap: no requeria cap inici de sessió, registre ni configuració. Malauradament, per als comerciants de criptografia anònims, aquesta funció es va eliminar el 2018, ja que ShapeShift intentava complir els requisits regulatoris. Avui haureu de registrar un compte i completar la verificació KYC / AML abans de negociar a ShapeShift.

Característiques clau

Les característiques principals de ShapeShift inclouen:

Més de 50 criptomonedes admeses: ShapeShift admet poc més de 50 criptomonedes. A la secció “Monedes i parells” que hi ha a continuació, hem llistat les criptomonedes admeses actualment de ShapeShift.

Regulat: ShapeShift és una empresa registrada amb un equip transparent i conegut al darrere. ShapeShift s’esforça per complir tots els requisits normatius aplicables i complir totes les obligacions legals.

Cal verificar KYC / AML: Des de 2018, ShapeShift ha requerit als usuaris que s’iniciïn, registrin i verifiquin la seva identitat.

Canvi sense custòdia: ShapeShift és un canvi sense custòdia, el que significa que no podeu ingressar diners a ShapeShift. ShapeShift mai no reté els vostres diners. Quan feu un permutament mitjançant ShapeShift, els vostres fons s’alliberen tan bon punt ShapeShift els rep.

Temps de transacció ràpids: Els temps de transacció a ShapeShift varien àmpliament. En alguns moments, ShapeShift és la plataforma d’intercanvi de criptografia a criptografia més ràpida a Internet, que ofereix operacions en menys de 10 minuts. En altres ocasions, ShapeShift és relativament lent i triga entre 30 i 50 minuts a processar una operació.

Comissions de negociació raonables: ShapeShift ofereix comissions de negociació al voltant del 0,5%, que cobra a través d’un diferencial de tipus de canvi en lloc d’una comissió de negociació directa. Es tracta d’una tarifa raonable, ja que podeu canviar qualsevol dels més de 50 tokens criptogràfics admesos a la plataforma, tot i que sembla menys raonable ja que Changelly va reduir la seva quota al 0,25%.

Token FOX: ShapeShift ha introduït recentment el seu propi testimoni d’utilitat natiu anomenat FOX. El testimoni FOX s’utilitzarà per obtenir recompenses de membres a la plataforma ShapeShift, inclòs el comerç gratuït.

Liquiditat variable i suport de monedes: El suport i la liquiditat de les monedes de ShapeShift canvien gairebé diàriament per a la majoria de les monedes admeses. A continuació s’enumeren les monedes admeses, tot i que és possible que ShapeShift no admeti totes les monedes cada dia a causa d’emissions de liquiditat.

Suport de cartera de programari: ShapeShift admet directament la cartera del programari Portis.

Suport de cartera de maquinari: ShapeShift admet múltiples carteres de maquinari, incloses les carteres KeepKey, Trezor i Ledger.

Comerç lliure amb fitxes FOX: Si teniu fitxes FOX, podeu comerciar gratuïtament amb ShapeShift. Cada testimoni FOX que tingueu us brindarà 10 dòlars de comerç gratuït. El vostre volum es renova cada 30 dies. Obteniu 100 FOX (o 1.000 dòlars de crèdit de negociació gratuïta) només per registrar-vos a ShapeShift. Bàsicament, això significa que els operadors de baix volum de ShapeShift mai no podrien pagar comissions comercials significatives. Mentrestant, els comerciants de ShapeShift de gran volum poden comprar fitxes FOX per reduir la càrrega de les comissions de transacció.

Nova plataforma de negociació amb suport directe de Wallet: Encara podeu interactuar amb ShapeShift mitjançant “ShapeShift Classic”. No obstant això, a partir del 2019, ShapeShift va introduir una nova plataforma comercial que es connecta directament amb la cartera de programari (Portis) o la cartera de maquinari (KeepKey, Trezor o Ledger). És una interfície de comerç nova i millorada que pot resultar discordant per als comerciants clàssics de ShapeShift, però que és apreciada pels nous comerciants de ShapeShift..

Assistència API: ShapeShift ofereix una API que facilita la integració de ShapeShift a la configuració existent.

Comprar criptografia amb USD: ShapeShift ha afegit recentment la possibilitat de comprar criptografia amb USD directament des del vostre compte bancari mentre pagueu comissions inferiors a l’1%, cosa sorprenentment barata. Aquesta opció només està disponible per als clients dels EUA.

Avantatges de ShapeShift

Monedes i parells de ShapeShift

Actualment, ShapeShift admet totes les criptomonedes principals i diversos tokens menys coneguts.

Les criptomonedes actuals compatibles amb ShapeShift inclouen: 1ST, AE, ANT, ATOM, BAT, BCH, BNB, BNT, BTC, CVC, DASH, DGB, DGD, DNT, DOGE, EDG, ELF, ETH, FOX, FUN, GNO, GNT , GTO, ICN, IOST, KCS, KNC, LINK, LTC, MANA, MCO, MKR, MLN, MTL, RMN, OMG, PAX, PAY, POLY, PPT, RCN, REP, RLC, SAI, SALT, SNGLS, SNT , SPANK, STORJ, SWT, TRST, TUSD, USDT, WINGS, ZIL i ZRX.

ShapeShift eliminarà periòdicament o afegirà determinats testimonis de la llista anterior. Comproveu-ho amb ShapeShift per assegurar-vos que el testimoni que voleu canviar és compatible.

ShapeShift també ha afegit recentment la possibilitat de pagar amb USD des d’un compte bancari. Pagareu comissions inferiors a l’1% en comprar criptografia amb USD des del vostre compte bancari.

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per ShapeShift

ShapeShift no accepta tècnicament cap dipòsit perquè es tracta d’un canvi sense custòdia: mai no dipositeu fitxes a ShapeShift i ShapeShift mai no reté els vostres fons al seu propi compte.

Tanmateix, enviaràs fitxes a ShapeShift quan facis un permutament. ShapeShift admet swaps mitjançant totes les criptomonedes enumerades anteriorment, cosa que significa que podeu “dipositar” i “retirar” utilitzant qualsevol de les més de 50 criptomonedes enumerades anteriorment.

Procés de registre i inici de sessió de ShapeShift

ShapeShift no requereix que els usuaris iniciïn la sessió ni s’hi registrin. Podeu fer operacions a ShapeShift sense registrar-vos. El comerç pot ser anònim. Tanmateix, també podeu registrar un compte a ShapeShift si ho desitgeu, en aquest cas trobareu un procés de registre senzill.

Comerç ShapeShift

El comerç ShapeShift és fàcil tant per a principiants com per a comerciants avançats. Només hi ha un comerç senzill disponible: un intercanvi de criptografia a criptografia.

Introduïu el tipus de moneda digital que voleu vendre i el tipus de moneda digital que voleu comprar. Introduïu l’import que voleu vendre i ShapeShift calcularà el tipus de canvi. Tingueu en compte que la taxa de ShapeShift d’aproximadament el 0,5% s’incorporarà a aquest tipus de canvi. Introduïu l’adreça de recepció (la moneda digital que comprareu s’enviarà a aquesta adreça). Confirmeu els detalls i, a continuació, envieu les fitxes a l’adreça que es mostra a ShapeShift. ShapeShift alliberarà les vostres fitxes i completarà l’intercanvi tan bon punt les rebi.

Comissions de ShapeShift

ShapeShift no cobra cap tarifa específica a part de la tarifa per a miners. Tot i això, ShapeShift guanya diners amb la diferència del tipus de canvi de cada moneda.

Normalment, ShapeShift té com a objectiu obtenir ingressos al voltant del 0,50% per cada operació (50 punts bàsics). Una cosa interessant de ShapeShift és que rebeu exactament el que mostra el tipus de canvi. Amb Changelly i altres plataformes swap, els tipus de canvi es calculen en temps real, cosa que significa que el tipus de canvi que veieu a la primera pàgina de confirmació pot no ser el tipus de canvi que pagueu en el moment del swap.

Comissions de ShapeShift

A més de les comissions de negociació, pagareu una comissió de miner o comissió de xarxa per cada moneda criptogràfica.

ShapeShift ara admet transferències bancàries en USD i compra de criptografia, cobrant comissions inferiors a l’1% pel servei.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de ShapeShift

La reputació de seguretat de ShapeShift va tenir un èxit el 2016 quan l’empresa va ser piratejada diverses vegades i va perdre uns quants centenars de milers de dòlars en cada pirateig. Molts van al·legar que aquests hacks eren dins de llocs de treball.

No obstant això, no es van perdre fons dels clients durant aquestes infraccions i tota la criptomoneda robada va ser propietat del propi ShapeShift. Posteriorment, ShapeShift va utilitzar-ho com a prova que un intercanvi sense custòdia estava funcionant com hauria d’estar operatiu.

Cal destacar que ShapeShift no ha estat piratejat des de llavors. I, des del 2018, ShapeShift ha intentat millorar el seu estat regulador exigint als usuaris la verificació KYC / AML.

Facilitat d’ús

ShapeShift és fàcil d’utilitzar i l’intercanvi s’ha tornat encara més fàcil des de la seva última actualització. Avui en dia, els usuaris originals de ShapeShift poden continuar utilitzant ShapeShift Classic, mentre que els nous usuaris haurien de trobar la nova versió de ShapeShift molt fàcil d’utilitzar. Fins i tot podeu connectar directament la vostra cartera a ShapeShift per obtenir el procés de negociació més fàcil possible.

Confiança i privadesa

Guia d’intercanvi de criptografia ShapeShift

ShapeShift va ser una plataforma d’intercanvi de criptografia a criptografia anònima durant la major part de la seva història a partir del 2013. No obstant això, a partir del 2018, ShapeShift va sucumbir a la pressió reguladora i va començar a exigir als usuaris que completessin la verificació KYC / AML per utilitzar la plataforma. Això és dolent per als comerciants de criptografia anònims, però és bo per a qualsevol persona que vulgui augmentar la confiança i la privadesa en els seus intercanvis de criptografia. Avui en dia, ShapeShift és més fiable, transparent i regulat que mai.

Servei d’atenció al client

Igual que la majoria dels intercanvis criptogràfics, ShapeShift ofereix un servei mitjà al client. Hi ha un centre d’ajuda de Zendesk disponible aquí. Podeu enviar una sol·licitud a través d’aquest centre, veure tutorials o consultar les preguntes més freqüents.

ShapeShift no ofereix assistència per xat en directe ni assistència telefònica. Tot l’atenció al client es lliura mitjançant sol·licituds de correu electrònic.

Guia de l’usuari de ShapeShift: Com configurar i utilitzar ShapeShift

ShapeShift és senzill d’utilitzar tant per a principiants com per a comerciants avançats. Aquí teniu un breu pas per fer el vostre primer comerç a ShapeShift:

1. Inscriviu-vos

Durant la major part de la seva història, ShapeShift us permet negociar actius sense necessitat d’inici de sessió, registre o verificació. No obstant això, des del 2018, ShapeShift ha requerit als usuaris que es registrin abans de fer una operació.

Guia de l'usuari de ShapeShift

Visiteu ShapeShift.com i feu clic a “Registra’t”. També podeu iniciar la sessió amb el vostre compte de Google.

Com configurar i utilitzar ShapeShift

Introduïu la vostra adreça de correu electrònic i trieu una contrasenya

2. Verificació

ShapeShift us situarà directament al tauler del vostre compte sense haver de verificar la vostra adreça de correu electrònic. Veureu el procés de verificació en quatre passos que heu de completar.

guia de seguretat de canvi de formes

Per començar, verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic fent clic a l’enllaç que us ha enviat ShapeShift.

Compte de registre ShapeShift

A continuació, completeu els passos restants introduint el vostre nom, data de naixement, número de telèfon i adreça.

formeshift-crypto-exchange-review-setup

Feu clic a “Següent” i ShapeShift us demanarà que proveu tota la informació que acabeu d’introduir. Haureu de penjar una foto d’algun tipus d’identificació amb foto emesa pel govern, com ara el carnet de conduir, el DNI o el passaport..

Espereu que ShapeShift verifiqui la informació del vostre compte. Aleshores, el procés de verificació s’ha completat i podeu començar a fer swaps a ShapeShift.

3. Autenticació de dos factors

Com tots els bons intercanvis, ShapeShift admet l’autenticació de dos factors (2FA). ShapeShift us proporciona una sèrie de números de codi de còpia de seguretat que podeu utilitzar per recuperar l’accés al vostre compte si perdeu el segon dispositiu d’autenticació. Comproveu que hàgiu imprès o copiat els codis i feu clic a “Fet”.

Seguretat criptogràfica ShapeShift

ShapeShift admet 2FA mitjançant Google Authenticator. Baixeu Google Authenticator i, a continuació, confirmeu la configuració de 2FA introduint el nou codi de verificació.

Verificació d’intercanvi ShapeShift

4. Feu un intercanvi

Feu clic a “Intercanvia” al menú esquerre de ShapeShift per fer una operació. Podeu operar directament des de la pàgina principal de ShapeShift.io.

En primer lloc, trieu un comerç “ràpid” o “precís”.

Ràpid les comandes us permeten ingressar qualsevol quantitat de fons que vulgueu a l’adreça de dipòsit que ShapeShift proporciona sense restriccions de temps, alhora que us permet crear una adreça de dipòsit reutilitzable.

Precís Les comandes requereixen que proporcioneu l’import exacte del dipòsit per endavant.

Si coneixeu l’import exacte que voleu canviar avui, feu clic a “Precís”. Si no esteu segur, feu clic a “Ràpid”.

Trieu les vostres criptomonedes fent clic a qualsevol icona de criptografia. A “Dipòsit”, seleccioneu la moneda digital que vulgueu enviar a ShapeShift. A “Rebre”, seleccioneu la moneda digital que vulgueu rebre a canvi.

Opcions de negociació de monedes criptogràfiques ShapeShift

Després de fer clic a cada icona, veureu una llista de totes les criptomonedes que actualment admet ShapeShift.

Feu clic a “Següent” per introduir la vostra adreça de recepció. Aquesta és l’adreça de cartera pública a la qual voleu que s’enviïn els fons rebuts.

Comproveu el tipus de canvi i confirmeu els detalls. Tingueu en compte que ShapeShift cobra una taxa de canvi aproximada del 0,5%, tot i que la taxa pot variar lleugerament per parells diferents.

Podeu obtenir un descompte en les comissions de negociació (o fins i tot en operacions gratuïtes) si teniu fitxes FOX al vostre compte. Rebreu 10 $ de volum de negociació gratuït per cada 1 testimoni FOX que tingueu al vostre compte.

Feu clic a Següent. ShapeShift us generarà una adreça d’enviament.

O bé, si prèviament heu connectat un moneder de programari o maquinari, apareixerà una pantalla de transaccions per a aquest moneder. En qualsevol cas, envieu la vostra moneda criptogràfica a l’adreça que es mostra.

Tan bon punt ShapeShift rebi la vostra criptomoneda, alliberarà les vostres fitxes a l’adreça de recepció que heu proporcionat.

Com a alternativa, podeu accedir a una interfície comercial més convencional visitant ShapeShift.com (ShapeShift.io inclou la interfície clàssica ShapeShift).

5. Retirada

No es requereix cap “retirada” real de ShapeShift; ShapeShift mai no reté els vostres diners. Les fitxes que vau obtenir durant l’intercanvi ja són a la cartera que vau proporcionar durant l’intercanvi.

Això és! Heu intercanviat correctament amb ShapeShift.

Paraula final

ShapeShift és el nom més establert a l’espai d’intercanvi criptogràfic. Fundat el 2013, ShapeShift continua oferint tarifes competitives en operacions de criptografia a criptografia actualment. ShapeShift va canviar significativament el seu model de negoci el 2018, quan va començar a exigir als usuaris que verifiquessin la seva identitat i que iniciessin la sessió abans de fer una operació. Tot i això, és un senyal que ShapeShift està adoptant l’entorn normatiu actual.

Avui en dia, els usuaris de ShapeShift poden canviar més de 50 criptomonedes mentre paguen una comissió (integrada en el tipus de canvi) al voltant del 0,50%.

Per obtenir més informació sobre ShapeShift i com funciona, visiteu l’intercanvi en línia a ShapeShift.com. Com a alternativa, ShapeShift està integrat en moltes carteres de programari, cosa que us permet canviar monedes a l’instant sense deixar la cartera actual..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner