Guia criptogràfica 101: triar el millor intercanvi de criptomonedes

Aquest article fa una ullada a factors importants que heu de tenir en compte abans de triar el millor intercanvi de criptomonedes. Hem creat una llista d’intercanvis per a vosaltres.

Llista d’intercanvis

Hi ha molts intercanvis disponibles als quals podeu comprar criptomonedes, i navegar per l’intercanvi adequat pot ser difícil. Hi ha diversos factors que heu de tenir en compte per assegurar-vos que heu obert l’intercanvi adequat en funció de les vostres expectatives, requisits i allò que us convé més. La majoria dels intercanvis només ofereixen les millors monedes, que solen estar formades per Bitcoin i Ethereum. (Vegeu també: Monedes, fitxes & Altcoins: Quina diferència hi ha?)

Aquesta guia us ajudarà a prendre una decisió informada sobre quins intercanvis estan disponibles, que heu de triar i sobre els factors que cal tenir en compte a l’hora d’obrir un compte criptogràfic en un intercanvi..

Conversió de diners en monedes

Si no coneixeu les criptomonedes, el primer pas seria trobar un intercanvi que us permeti ingressar diners. A causa de la normativa, tots els intercanvis requereixen que verifiqueu el vostre compte abans de dipositar els vostres fons, mitjançant l’enviament de la vostra prova d’identitat i qualsevol altra informació personal. Per tant, hauríeu de trobar primer un intercanvi al vostre país nacional per convertir diners del vostre compte bancari a Bitcoin.

És important tenir en compte que no tots els intercanvis criptogràfics accepten diners fiduciaris; alguns canvis només us permeten dipositar monedes (normalment Bitcoin) per comprar altres monedes alternatives. Bitcoin és la criptografia més popular que s’ofereix en gairebé tots els intercanvis de criptografia i representa la porta d’entrada a la compra d’altres monedes. En altres paraules, si voleu comprar altres monedes, heu de fer el següent:

Pas 1: Obriu una borsa de criptomonedes nacional al vostre país i verifiqueu el vostre compte (envieu una prova d’identitat)

Pas 2: Dipositeu fons del vostre compte bancari al vostre compte d’intercanvi criptogràfic i comenceu a comprar Bitcoin

Pas 3: Obriu un compte d’intercanvi criptogràfic que ofereix diverses altres monedes. Normalment, aquests intercanvis no accepten dipòsits fiduciaris i només permeten dipòsits de moneda

Pas 4: Després de verificar el vostre compte, transfereu el Bitcoin que heu comprat del vostre intercanvi local al vostre nou intercanvi criptogràfic i podreu començar a comprar altres monedes amb el vostre Bitcoin

(Llegiu també: 4 raons per les quals ara és el millor moment per invertir en criptomonedes)

Triar el millor intercanvi de criptomonedes

Nota important: Les quotes de negociació es redueixen amb el volum. Els que apareixen a la taula són l’interval màxim * (Creador es paguen comissions quan afegiu liquiditat a la nostra llibreta de comandes fent una comanda límit sota el preu de compra per sobre i el preu de venda per sobre. Assassí les comissions es paguen quan elimineu liquiditat de la nostra cartera de comandes mitjançant la realització de qualsevol comanda que s’executi contra una ordre de la cartera de comandes.

Un cop hàgiu obert un compte d’intercanvi que permeti el dipòsit fiat, podeu enllaçar el vostre compte bancari personal amb el vostre compte d’intercanvi criptogràfic i començar a dipositar fons per comprar Bitcoins.

Factors importants a tenir en compte:

1. Parells de monedes disponibles

Molts intercanvis ofereixen només un grapat de monedes; els més populars són Bitcoin i Ethereum. Només hi ha un grapat d’intercanvis que ofereixen una àmplia varietat de monedes. És millor una opció més diversa de monedes disponibles, ja que us ofereix més opcions de compra de monedes. (Vegeu també: Monedes, fitxes & Altcoins: quina diferència hi ha?)

2. Liquiditat

La liquiditat es refereix a la facilitat de compra / venda al mercat. Una elevada liquiditat significa que hi ha un gran nombre de compradors / venedors. L’elevada liquiditat és bona ja que comporta un millor descobriment de preus i us permet fer transaccions més ràpides.

3. Seguretat

El nivell i el tipus de mecanismes de seguretat emprats per un intercanvi són vitals per garantir la seguretat de les vostres monedes. Alguns exemples de bones pràctiques de seguretat realitzades pels intercanvis són:

a) Conservació de dipòsits magatzem refrigerat; això significa que les vostres monedes es guarden fora de línia de forma segura, fora de l’abast dels pirates informàtics

b) Disponibilitat de Autenticació de 2 factors (2FA) opció; 2FA augmenta la seguretat del vostre compte

c) Xifratge i verificació del correu electrònic; per a cada transacció hi haurà un correu electrònic enviat al vostre compte per confirmar la transacció

(Llegiu també: Guia de seguretat de criptomonedes: activació de 2FA)

4. Qualitat d’atenció al client

Disposar d’un servei d’atenció al client sensible us estalviaria molt de temps i ansietat, sobretot en un entorn de ritme ràpid. Els intercanvis han de resoldre ràpidament els problemes relacionats amb el vostre procés de verificació, dipòsits / retirades, reflexió de fons i ordres de negociació, ja que podrien costar temps, diners i benestar.

5. Comissions de negociació

Unes taxes de transacció baixes en la compra i venda evitarien relativament que els vostres marges es mengin, sobretot si sou un comerciant constant. És important tenir en compte les comissions del vostre intercanvi, per veure si és relativament comparable a la resta d’intercanvis.

6. Facilitat d’ús

La interfície d’usuari de l’intercanvi ha de ser fàcil d’utilitzar i netejar per evitar confusions. Tenir els indicadors necessaris a la punta dels dits i la facilitat de navegació per la plataforma hauria de facilitar l’ús de la interfície per a qualsevol persona. (Llegiu també: Guia de termes comuns de criptografia)

Considerant-ho tot

L’elecció d’un intercanvi és la porta d’entrada al món criptogràfic. Hi ha molts factors a tenir en compte quan escollint el millor intercanvi, i els factors esmentats haurien de servir de guia. No dubteu a fer qualsevol pregunta i us respondrem tan aviat com puguem!

(Veure més: Guia de carteres de criptomonedes: per què necessiteu carteres?)

Inscriviu-vos al nostre seminari web gratuït sobre criptomonedes ara per aprendre tot el que heu de saber sobre la inversió en criptografia.

Aconsegueix el nostre llibre electrònic exclusiu que us guiarà en el procés pas a pas per començar a guanyar diners mitjançant inversions en criptomonedes! 

També podeu unir-vos al nostre grup de Facebook a Domineu el cripto: coneixement avançat de la criptomoneda per fer qualsevol pregunta sobre cryptos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner