Bakkt Exchange: Guia de revisió del comerç de futurs de Bitcoin

bakkt-crypto-exchange

Bakkt: Revisió d’intercanvi de criptografia de Bitcoin Futures Trading

Bakkt, dirigit per Intercontinental Exchange (ICE), empresa matriu de la Borsa de Nova York (NYSE), és una plataforma de negociació de Bitcoin Futures líder a nivell institucional que busca legitimar l’àmbit d’intercanvi de criptomonedes aportant transparència i confiança als recursos digitals moda.

Bakkt, que vol millorar la capacitat de compra, venda, emmagatzematge i despesa de Bitcoin, juntament amb la solució regulada de negociació, compensació i emmagatzematge, va entrar en escena el setembre del 2019 després de més d’un any d’anticipació. El primer registre històric de Bakkt es va tornar al 3 d’agost de 2018, quan es van produir notícies sobre l’intercanvi de futurs bitcoin sobre ICE, Microsoft i Starbucks que participaven en el llançament per incorporar-se a Bitcoin i atraure diners per a la inversió institucional. Revisem el funcionament de Bakkt.

Guia de l’usuari de Bakkt: l’intercanvi de criptografia de nivell institucional

A continuació, es mostra un detall detallat de tots els blocs bàsics que ofereixen les noves borses de negociació de bitcoins:

Característiques

 • Contractes de futurs bitcoin lliurats físicament
 • Propietat d’Intercontinental Exchange (que també gestiona NYSE)
 • Dirigit a inversors institucionals

Mètodes de dipòsit

 • N / A (dipòsits només disponibles per a inversors institucionals)

Pros

 • Negociació i custòdia de criptografia de grau institucional
 • Entorn altament regulat i compatible
 • Utilitza la infraestructura de mercat institucional existent de l’ICE

Contres

 • Atén exclusivament a inversors institucionals
 • Actualment només ofereix el comerç de futurs de bitcoins

Detalls de l’empresa

 • Productes ICE Futures US (IFUS): Futures diàries de Bakkt Bitcoin + Futures mensuals de Bakkt Bitcoin
 • Fundat / llançat: Agost de 2018 / setembre de 2019
 • Ubicació: Atlanta, Geòrgia
 • Pàgina web oficial: Bakkt.com
 • Propietari: Intercontinental Exchange (ICE), empresa matriu de la Borsa de Nova York (NYSE)
 • Equip: CEO de Kelly Loeffler, COO d’Adam White, vicepresident de Balaji Devarasetty, CPO de Mike Blandina
 • Perfils socials: Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, Bloc
 • Correu electrònic: [email protected]

Introducció

Bakkt ha estat una plataforma de negociació de bitcoins molt esperada des que es va anunciar a l’agost del 2018, ja que té previst ser el primer a oferir contractes de futurs Bitcoin establerts físicament el primer dia. Finalment, després de més d’un any d’anticipació, Bakkt va llançar el comerç de futurs bitcoin el 23 de setembre de 2019. Els primers informes de Bakkt es mostren al costat de ICE i Microsoft, M12 (braç de capital risc de Microsoft), Pantera Capital, Galaxy Digital, Boston Consulting Group i Horizons Ventures també va ser inversor inicial. Bakkt, que ha recaptat més de 182,5 milions de dòlars fins ara, també està alineada amb Susquehanna International Group, Parafi Capital, PayU, Goldfinch Partners, Fortress Investment Group i Eagle Seven en una oferta per oferir fons de pensions bitcoin, fons d’inversió i fons cotitzats en borsa. (ETF) per als principals gestors de diners en el futur.

Bakkt, que tècnicament no és un centre d’intercanvi o compensació, és un custodiat qualificat d’actius digitals que vol reforçar les sol·licituds i els pagaments de consumidors per a monedes virtuals mitjançant el llançament oficial d’una plataforma de futurs bitcoin amb funcions de descobriment de preus regulades que no depenen de les dades comercials de spot. mercats.

Altres plataformes ofereixen el comerç de futurs bitcoin. Llavors, què fa que Bakkt sigui diferent? Els futurs bitcoin de Bakkt es liquiden físicament o es poden lliurar, cosa que significa que es realitza un traspàs de bitcoin real amb cada operació.

bakkt-bitcoin-futures-details-contractBakkt també es diferencia de la competència per una infraestructura de nivell institucional. L’intercanvi va ser llançat per InterContinental Exchange (ICE), propietària i operadora de la Borsa de Nova York (NYSE) i d’altres plataformes de negociació importants. ICE ha implementat la seva infraestructura d’estil NYSE, compatible amb CFTC, a Bakkt des de la base. Si combina aquesta infraestructura amb solucions de custòdia de nivell institucional, Bakkt podria atreure més inversors institucionals a bitcoin que qualsevol altra plataforma que hagi estat abans.

bakkt-bitcoin-exchange-avantatges

També és important tenir en compte que els futurs bitcoin només són el primer producte que ofereix Bakkt. La plataforma té com a objectiu llançar més productes cap endavant, inclòs el comerç criptogràfic complet per a inversors institucionals i públic. I a causa de la seva funcionalitat regulada de descobriment de preus de bitcoins, no es veurà afectada per la manipulació del volum de negociació, com ara operacions de rentat i altres activitats fraudulentes..

gràfic de negociació-futures-bakkt-bitcoin

En última instància, Bakkt encara es troba als primers dies del llançament, però ja ofereix als inversors institucionals una manera segura i accessible d’entrar als mercats de criptografia. La següent pregunta és: saltaran els inversors institucionals??

Característiques clau

Bakkt, que té com a objectiu permetre l’accés a tots els espectres d’inversors per involucrar-se en criptomonedes, des de consumidors fins a comerciants i institucions, busca prioritzar la seguretat i la confiança per a la nova classe d’actius digitals oferint solucions de custòdia intel·ligent, pagaments, mercats i conformitat..

Les característiques principals de Bakkt inclouen:

Custòdia criptogràfica institucional: Bakkt fa de l’emmagatzematge segur i de nivell institucional una característica clau de la seva plataforma. Bakkt utilitza seguretat física i cibernètica d’última generació combinada amb tecnologia i governança de nivell institucional per assegurar actius digitals per als clients. Són les mateixes defenses de ciberseguretat que sustenten els intercanvis com ICE i NYSE. Tots els bitcoins dels clients s’emmagatzemen al magatzem Bakkt, que és operat per una empresa fiduciària de propòsit limitat regulada pel Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York (NYSDFS) que actua com a guardià qualificat. També van adquirir les empreses Rosenthal Collins Group (RCG – el 16 de gener de 2019) i Digital Asset Custody Company (DACC – el 30 d’abril de 2019) per ajudar a augmentar la seva expansió de custòdia i emmagatzematge de criptoactius juntament amb treballar estretament amb el banc BNY Mellon.

Contractes de futurs lliurats físicament: Bakkt introdueix contractes de futurs lliurats físicament, on el bitcoin físic es negocia mitjançant contractes de futurs. Tot i que certament existeixen altres mercats de futurs bitcoin, Bakkt és el primer a oferir contractes de futurs bitcoin lliurats físicament.

Obert a inversors acreditats: Tots els participants de Bakkt se sotmeten a revisions aplicables AML / KYC compatibles amb els mercats regulats per CFTC i, a continuació, es connecten a Bakkt mitjançant la infraestructura existent d’ICE.

Entorn regulat i conforme: Bakkt ha estat dissenyat com un entorn regulat i complert des de la base, tant a nivell institucional com de consum. Hi ha analítiques i vigilància en cadena disponibles per a tots els dipòsits i retirades. Bakkt també participarà rutinàriament en auditories financeres i de seguretat, així com en revisions de compliment normatiu.

Comerç de futurs regulat i conforme a Bitcoin: El comerç de futurs bitcoin a diari i mensual de Bakkt compleix els requisits reguladors de la CFTC, així com el règim de compliment que regula altres contractes a IFUS, un mercat designat de contractes (DCM) regulat per CFTC i a ICE Clear US (ICUS), derivats regulats per CFTC. Organització de compensació (DCO).

Amb el suport de socis corporatius: Microsoft, Starbucks i altres grans empreses han estat socis de Bakkt des que es va anunciar el projecte. Hi ha hagut pocs projectes a l’espai criptogràfic amb el tipus de suport corporatiu que veiem amb Bakkt.

Disponible per a institucions i consumidors: Bakkt es centra inicialment en portar el comerç criptogràfic regulat a inversors institucionals, tot i que el pla final és oferir una plataforma tant per als consumidors com per als inversors institucionals..

Assistència al comerciant: A més d’atendre inversors institucionals i de consum, Bakkt s’associarà amb els comerciants i els facilitarà l’accés a l’ecosistema digital.

Totalment assegurat: Les carteres fredes i càlides de Bakkt estan cobertes per una pòlissa d’assegurança de 125 milions de dòlars. Això no només significa que els fons estan coberts en cas de pèrdua, sinó que també significa que la companyia asseguradora està satisfeta amb els procediments de seguretat de Bakkt.

Monedes i parells de Bakkt

Al llançament al setembre del 2019, Bakkt només admet un únic tipus de comerç: futurs bitcoin (USD):

 • Bitcoin (USD) Futurs diaris
 • Futurs mensuals de Bitcoin (USD)

bakkt-btc-usd-daily-future-market-specs

Els contractes Futures Bakkt Bitcoin Daily (BTC) i Mensuals (BTM) es poden canviar durant 22 hores cada dia des de les 20:00 ET els diumenges fins a les 18:00 ET els divendres. Tampoc hi ha requisits de pre-fons, retenció o desposició de bitcoins per negociar els contractes de futurs de Bakkt.

Mètodes de retirada

Actualment, Bakkt s’adreça exclusivament a inversors institucionals i no s’han revelat mètodes de dipòsit i retirada del consumidor.

Procés de registre i inici de sessió a Bakkt

Bakkt atén inversors institucionals i encara no ha obert el registre als consumidors ordinaris. No s’han donat a conèixer tots els detalls del procés KYC / AML i de verificació.

No obstant això, Bakkt requereix que els inversors institucionals passin per cèrcols considerables per utilitzar la plataforma. Els participants se sotmeten a revisions aplicables d’AML / KYC compatibles amb els mercats regulats per CFTC, per exemple, i es connecten a la central mitjançant la infraestructura existent de l’ICE. Bakkt afirma que els seus requisits de KYC / AML són “a nivell bancari”.

Bakkt Trading

Actualment, Bakkt només ofereix futurs Bitcoin (USD) diaris i mensuals. La plataforma de negociació de futurs lliurada físicament està disponible exclusivament per a inversors institucionals a partir del llançament al setembre de 2019. Quan Bakkt obri als consumidors ordinaris en algun moment del futur, ho explicarem més endavant detall com funciona la negociació a Bakkt.

Estem en directe!

El primer comerç de Bakkt Bitcoin Futures es va executar a les 20:02 ET a un preu de 10.115 dòlars

– Bakkt (@Bakkt) 23 de setembre de 2019

Actualment, el comerç de contracte de futurs en dòlars de Bakkt apareix sota el nom de hub de pantalla de negociació ICUS. No hi ha límit de preus diaris. Les mides del contracte són 1 bitcoin, amb cotitzacions de preus en dòlars americans per bitcoin fins a dos decimals. Hi ha una fluctuació mínima del preu de 2,50 dòlars per bitcoins (2,50 dòlars per contracte) i es pot executar Block Trades a 0,01 dòlars per bitcoin (0,01 dòlars per contracte). Hi ha un mínim de 10 lots de Block Trade.

gràfic bakkt-bitcoin-usd-mensual-futures

Això és el que mostra el lloc web oficial de Bakkt com a part del gràfic “Flux de treball de futurs de Bitcoin”:

bakkt-bitcoin-futures-workflow-chart

Opcions de Bakkt Bitcoin en futurs:

Els contractes d’opcions de Bitcoin de Bakkt són un anunci de nova creació que té la intenció de llançar-se el 9 de desembre de 2019. Com a indústria de criptomonedes, els contractes d’opcions regulades de Bakkt per a futurs bitcoin s’estrenaran amb característiques clau com l’eficiència de capital, l’efectiu o la liquidació física, Opció d’estil europeu, tarifes atractives, àmplia distribució i liquiditat, missatgeria instantània, operacions de blocs i anàlisi d’opcions. Actualitzarem aquesta revisió de Bakkt sobre el seu contracte d’Opcions de Bitcoin, que es compararà amb el seu contracte de Futurs Bitcoin mensuals de Bakkt, un cop es facilitin més detalls a finals d’aquest any.

Custòdia del magatzem Bakkt

A part del llançament de Bakkt Bitcoin Futures, la custòdia del magatzem Bakkt, que va ser construït per ICE des de zero i que va trigar més de dos anys a crear-se, és la següent característica principal que aporten a l’ecosistema de criptomonedes..

El magatzem Bakkt, que és una solució intel·ligent de custòdia de criptografia per permetre el lliurament físic de Bitcoin, està dissenyat tenint en compte dues funcions principals. En primer lloc, ajuda a eliminar la necessitat que els comerciants de comissions futrues puguin interactuar amb Bitcoin i, en segon lloc, actua com a guardià qualificat a causa de la seva Bakkt Trust Company, que és vital per complir els estàndards institucionals..

bakkt-crypto-custody-review

Amb un enfocament basat en la seguretat i regulat pel Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York (NYDFS), la solució de custòdia de Bakkt té com a objectiu protegir els actius dels clients mitjançant capacitats de protecció a nivell empresarial, de la mateixa manera que s’utilitzen per a la Borsa de Nova York i la dotzena d’ICE plataformes d’intercanvi a tot el món.

El magatzem Bakkt que compleix els requisits bancaris aprofitarà les opcions d’emmagatzematge d’actius en línia (càlid) i fora de línia (fred) per ajudar a salvar la bretxa entre funcionalitat i facilitat d’ús, a més de minimitzar els riscos associats a les carteres calentes. Tots dos conjunts de carteres, des de voltes bancàries obertes a l’aire fins a seguretat armada 24/7, tindran una pòlissa d’assegurança de 125 milions de dòlars i tenen una associació amb BNY Mellon per ajudar a protegir els actius criptogràfics.

També toquen la seguretat de tots els sistemes característiques així com la recuperació desastre de claus criptogràfiques privades dels seus usuaris. Implementaran tots els protocols AML i KYC (contra el blanqueig de diners i coneixen el vostre client), així com implementaran tècniques de vigilància en cadena per verificar la procedència dels actius criptogràfics. Es va informar que l’única interacció entre Bakkt i la cadena de blocs de Bitcoin tindrà lloc al magatzem de Bakkt quan els usuaris dipositin i retirin les seves participacions de BTC.

Taxes de Bakkt

Bakkt cobra les tarifes següents per als contractes futurs i diaris de bitcoin:

Comissió d’intercanvi i compensació: operacions de pantalla: 1,00 dòlars per contracte (diari); 1,25 dòlars per contracte (mensual)

Comissió d’intercanvi i compensació – PPE & Operacions de blocs: 1,60 dòlars per contracte (diari); 1,85 dòlars per contracte (mensual)

Despeses de lliurament: 9,75 dòlars per contracte (diari); 9,75 dòlars per contracte (mensual)

Despeses de custòdia: Bakkt ha programat unes “vacances de pagament” per al servei de custòdia del magatzem Bakkt fins al 30 de juny de 2020. El servei de custòdia de Bakkt és gratuït fins a aquesta data.

Bakkt no ha publicat el seu calendari de tarifes per a altres operacions de criptografia i no sabem com competirà l’estructura de tarifes de Bakkt amb altres principals intercanvis i plataformes comercials..

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Bakkt

Bakkt es va llançar el 23 de setembre del 2019. L’intercanvi no ha patit cap incompliment de la seguretat ni temps d’inactivitat des del llançament. ICE i NYSE són igualment segurs i no han patit cap bretxa important de seguretat en la història recent. En general, s’espera que Bakkt sigui una de les plataformes de negociació de bitcoins més segures i segures disponibles. La filial de Bakkt Holdings LLC, Bakkt Trust Company LLC, és un proveïdor de custòdia de Bitcoin amb llicència qualificat de l’Estat de Nova York que està registrat a la Xarxa d’aplicació de crims financers (FinCEN). Aquí teniu un gràfic que mostra la relació entre els òrgans reguladors legals i el mercat de futurs Bakkt Bitcoin de l’ICE:

regulació del mercat de futurs bakkt-bitcoin

Facilitat d’ús

Actualment, Bakkt atén inversors institucionals que utilitzen la mateixa plataforma vista amb ICE i NYSE. La plataforma serà familiar per a aquells que han utilitzat altres plataformes ICE en el passat. Encara no s’ha publicat una versió per a consumidors de la plataforma, de manera que no sabem com es compara Bakkt amb les interfícies tradicionals d’intercanvi de criptografia. A més, aquí teniu els horaris comercials d’intercanvi de criptografia Bakkt basats en les línies de temps de Nova York, Londres i Singapur:

bakkt-exchange-trading-hours

Confiança i privadesa

Bakkt té estrictes estàndards de confiança i privadesa. Els bitcoins de tots els clients s’emmagatzemaran al magatzem Bakkt, que és gestionat per una empresa fiduciària de propòsit limitat regulada pel Departament de Serveis Financers de l’Estat de Nova York. Aquesta empresa de confiança funciona com a custòdia qualificada. Bakkt no ha patit fins ara cap incompliment de la privadesa ni de seguretat.

Servei d’atenció al client

Es pot contactar amb Bakkt per correu electrònic o mitjançant un formulari en línia. La firma encara no ha presentat les seves opcions de servei al client completes, però esperem veure aquestes opcions quan Bakkt llanci el seu producte orientat al consumidor.

Guia de l’usuari de Bakkt: Com configurar i utilitzar Bakkt

Bakkt ha obert la seva plataforma comercial a clients institucionals. Tot i això, la plataforma encara no ha obert operacions comercials per a consumidors o usuaris normals.

bakkt-exchange-updates

Quan Bakkt obri la seva plataforma comercial als usuaris en un futur proper, publicarem una guia completa que explica com registrar-se, obtenir la verificació i començar a negociar a Bakkt.

Mentrestant, els inversors institucionals que vulguin inscriure’s a Bakkt han d’enviar un correu electrònic a [email protected] per començar.

Queda per veure el futur de l’èxit de Bakkt, però, com diu el seu eslogan oficial de Twitter, “ampliar l’accés a l’economia global mitjançant la confiança i el desbloqueig del valor dels actius digitals” – la previsió de l’intercanvi de criptocurrency de Bakkt amb els seus assentaments físics La plataforma de negociació de Bitcoin Futures segur que sembla ser un punt brillant per al mercat.

Com a segona part d’aquesta revisió de la plataforma d’intercanvi de criptografia ICE de NYSE i la plataforma de futurs bitcoin, fem un viatge de tornada pel carril de la memòria i analitzem totes les darreres actualitzacions de notícies de Bakkt.

La història fins ara: una mirada enrere a Bakkt

Ara estem assistint als efectes del llançament oficial de Bakkt a un públic internacional molt desitjós i dir que serà un desenvolupament àmpliament aïllat del mercat més ampli seria admetre que no ‘obteniu’ completament la criptomoneda..

Històricament parlant, sempre que hem vist que Bakkt apareix a les notícies que es remunten a l’agost del 2018, coincideix amb una sèrie de pics i abeuradors per a Bitcoin, entre altres tipus de criptomonedes. Aquesta setmana i tothom després no ha estat una excepció a això; a mesura que l’entusiasme s’aconsegueix després de llançar-se definitivament, ja hem vist que Bitcoin s’alça cap amunt.

Hi ha molt de valor que Bakkt aporta al mercat de criptomonedes i el seu llançament té tot el potencial per portar tot el mercat al següent nivell. En una entrevista recentment amb Coin Telegraph, Tom Lee, cofundador de Fundstradt Global Advisors, no va deixar cap al·lusió al fet que Bakkt tindria un impacte positiu en la credibilitat de la criptografia als ulls dels comerciants institucionals:

“Estic molt positiu sobre Bakkt i la seva capacitat per millorar la confiança amb les institucions en criptografia”.

Tot i que s’ha enfrontat a una bona part d’obstacles, ja sigui per qüestions tècniques o fins i tot per obstinades reculades per part d’agències reguladores, en concret la Comissió de Valors i Borses; després d’haver començat a ser una proposta a l’agost del 2018. El conseller delegat, Kelly Loeffler, que és esposa del conseller delegat d’ICE, Jeffrey Sprecher, ajuda a dirigir el lloc web del bloc Bakkt compartint totes les darreres novetats i avenços..

Per tant, amb una ocasió tan transcendental que ens arriba ara, a més de tots els fets i xifres anteriors, és lògic que ens endinsem a l’empresa i com ha passat d’una idea innovadora a una de les més altes. anticipada empresa centrada en els bitcoins al món de la criptografia.

De nou a Bakkt – The Start

Per tal de millorar el context, hem respost què és exactament Bakkt? I què aporta al mercat anterior? Però per començar de nou, Bakkt és la idea del jugador i empresa matriu de la Borsa de Nova York (NYSE), la Intercontinental Exchange (ICE). Va sorgir amb el creixent interès de les empreses en proporcionar una solució Bitcoin Futures per a una base d’inversors en creixement.

El resultat final va ser Bakkt, que es va fundar el 31 de juliol de 2008 segons Bloomberg, però no es va fer pública fins a l’agost. I alguns dels factors motivadors d’aquest projecte van ser que, si els inversors començaven a invertir diners en criptomonedes, s’enfrontarien a la perspectiva descoratjadora de fer front a un mercat d’alt risc i alta volatilitat, sense proteccions legals per salvaguardar la seva actius. Com hem documentat moltes vegades, la “custòdia intel·ligent” és la propera onada de bitcoins i criptoactius i Bakkt està en una posició privilegiada per ser líder en aquesta capacitat..

Això és el que impedeix que els cryptos irrompin realment en el corrent principal, de manera que si una empresa sortís a l’escena i proporcionés un sistema de rendició de comptes i professionalitat molt necessari, seria benvinguda amb un alleujament de les agències reguladores i acollida acollidora per part d’inversors cada vegada més interessats en l’espai.

La premissa subjacent del negoci és, segons les paraules de l’empresa des del seu lloc web, com s’ha dit anteriorment: “aportar transparència i confiança als actius digitals” gràcies al desig de l’equip de Bakkt de relacionar-se molt més amb la inversió la comunitat i la seva necessitat col·lectiva d’una major gestió del risc i rendició de comptes des de l’espai.

Llavors, què és el que diferencia realment Bakkt dels seus homòlegs descentralitzats? Per una banda, és molt més que un simple proveïdor de futurs, tot i que és el que probablement associem amb ells. De fet, el seu contracte de futurs és només un dels serveis que ofereixen; a continuació, es detallen les solucions que Bakkt pretén aportar als seus usuaris:

Solucions de custòdia de criptografia de Bakkt

L’emmagatzematge segur és una cosa que la comunitat que inverteix està molt buscada i és una cosa que Bakkt és totalment conscient. Bakkt té la intenció d’oferir una seguretat de qualitat inversora als seus usuaris, que els permeti capitalitzar realment el mercat i assegurar les inversions, sabent que tenen el millor tipus de seguretat que es pot proporcionar..

Segons el lloc web de les empreses:

“Amb la seguretat física i cibernètica d’última generació, la tecnologia i la governança de nivell institucional, i avalada per una assegurança per a actius digitals en carteres congelades, Bakkt ofereix un nou estàndard en custòdia d’actius digitals aprofitant les eines de ciberseguretat NYSE confia “.

Hi ha molt més en les seves solucions de custòdia que només una seguretat de qualitat inversora, com va dir la companyia en una publicació al blog a l’agost:

“El magatzem Bakkt, que forma part de la Bakkt Trust Company, està construït amb les proteccions de seguretat física i cibernètica que donen suport als mercats més cotitzats al món, inclosa la NYSE”, segons el missatge. “A més, els requisits de governança i compliment independents d’un guardià qualificat fan que el magatzem Bakkt estigui dissenyat per complir amb els més alts estàndards de supervisió”.

Solucions de pagaments dedicats

Les criptomonedes són ben conegudes pel seu potencial per negociar, comprar i vendre entre iguals. Però, fins i tot amb això, és necessari tenir un sistema fiable i sense confiança en el món de la inversió institucional.

Aquest és un element de Bakkt que s’orienta realment als inversors, sobretot tenint en compte el fet que els inversors que vulguin capitalitzar aquesta part dels serveis de Bakkt hauran de proporcionar un pagament inicial considerable, en relació amb els inversors basats en el consumidor..

Segons un informe a principis d’aquest mes, els inversors haurien de proporcionar un pagament inicial inicial de 3.700 dòlars de Bitcoin tant per al seu contracte de futurs com per a les seves solucions de pagaments. Per tant, no hi ha un petit dipòsit.

Això és el que diu Bakkt sobre les seves solucions de pagaments:

“Ja sigui entre consumidors i comerciants o companys, la capacitat de realitzar transaccions en actius digitals és prometedora, ja que aquestes noves monedes mundials evolucionen més enllà d’un magatzem de valor o d’actius especulatius, i en funció de les escales de tecnologia de llibres distribuïts. Bakkt treballa amb principals comerciants que reconeixen el potencial dels actius digitals “.

Solució de compliment

Anteriorment hem aprofundit en el tema del que separa els intercanvis descentralitzats dels centralitzats, i un d’ells és el tipus de relació que aquests mantenen amb la qüestió del compliment..

El compliment de la normativa és un obstacle important que els intercanvis descentralitzats eviten com una plaga relacionada amb les criptomonedes, mentre que els centralitzats tendeixen a acatar-los per ser reconeguts com a jugadors professionals pels inversors..

Bakkt no només és una empresa que s’afegeix ràpidament a la família institucional a causa de la seva relació amb l’ICE. Però també gràcies al fet que proporciona als seus possibles usuaris un marc d’inversió que compleix totalment els procediments reguladors establerts per la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units. Concretament quan es tracta de requisits per a funcions de seguretat robustes per als usuaris, així com de comprovacions contra el blanqueig de diners (AML) i Know Your Customer (KYC).

“L’enfocament de Bakkt en el compliment abasta tots els aspectes de les nostres operacions. Ja sigui AML i KYC a nivell institucional i de consumidors, o bé analítica i vigilància en cadena de tots els dipòsits i retirades de criptografia, afegirem contínuament per assegurar-nos que la nostra sigui la plataforma més fiable i fiable. A més, Bakkt participarà rutinàriament en auditories financeres i de seguretat, així com en revisions de compliment normatiu “.

Contracte de futurs

I, per descomptat, seria una falta per a nosaltres no submergir-nos en el món dels contractes de futurs, tenint en compte el fet que per això és més conegut Bakkt. El motiu d’això és que l’empresa està obrint un nou camí gràcies al fet que aquests contractes es proporcionen als compradors juntament amb les seves pròpies solucions reguladores, com ara el seu propi centre de compensació..

Aquest darrer element significa que Bakkt pot convertir-se ràpidament en un nom mundial important, proporcionant contractes de futurs de Bitcoin per a inversors dels Estats Units i de 30 països de tot el món..

Segons l’equip de Bakkt, es tracta de molt més que una sèrie de contractes de futurs virtuals, ja que s’ha comprat i ha avançat seriosament amb les seves pròpies solucions d’emmagatzematge físic. Al seu compte de Twitter dedicat el 28 d’agost, l’equip de Bakkt començarà a proporcionar als seus usuaris espai d’emmagatzematge per a la seva àmplia gamma de contractes de futurs físics..

“El 6 de setembre, el nostre magatzem començarà a oferir emmagatzematge segur de bitcoins dels clients per preparar-se per al llançament de Bakkt Bitcoin Daily & Futurs mensuals quan es llancin el 23 de setembre. Aquests contractes permetran el lliurament físic de bitcoins amb mercats regulats d’extrem a extrem i custòdia “.

Segons fonts, aquests espais d’emmagatzematge ofereixen una protecció específica als actius dels inversors, però també estan coberts amb pòlisses d’assegurança de més de 125 milions de dòlars..

Mesures de seguretat

A més de tenir pòlisses d’assegurança per centenars de milions, Bakkt proporciona una gamma de solucions de seguretat per als seus usuaris, inclosa una gamma de carteres “fredes” i “càlides”, segons la companyia:

“El magatzem de Bakkt està format per emmagatzematge de recursos digitals en línia (” càlid “) i fora de línia, amb aire buit (” fred “). Els sistemes Bakkt s’equilibren algorítmicament entre els nivells d’emmagatzematge en calent i en fred per minimitzar els riscos associats amb l’emmagatzematge en calent ”.

Depenent del tipus d’emmagatzematge segur que busquin els inversors, poden triar aquestes carteres “càlides”; que consisteix en mòduls de seguretat de nivell 3, alhora que estan connectats a la xarxa, cosa que permet als inversors tenir fàcil accés als seus actius. Això dóna la implicació que aquest tipus d’emmagatzematge s’adreça més a aquells interessats en el comerç de posicions mitjanes o curtes.

Mentrestant, la seva solució d’emmagatzematge en fred per als inversors sembla una cosa semblant a una criptomoneda Fort Knox;

 • La majoria de bitcoins emmagatzemats al magatzem Bakkt estan fora de línia
 • Sistemes amb aire buit emmagatzemats en voltes de qualitat bancària amb sofisticats controls de seguretat física
 • Les claus de cartera es mostren dividides i xifrades en crear-se, amb diversos fragments de claus necessaris per signar una única transacció
 • Signatura de transaccions multiparticular distribuïdes geogràficament
 • Segregació de funcions entre equips interns
 • 24 × 7 in situ, seguretat armada

Per tant, és segur dir que els inversors obtenen els seus diners en comprar contractes amb Bakkt.

Pel que fa a la seguretat dels inversors i el compliment de la normativa, Bakkt està preparat per a situacions bastant úniques. Una vegada més, això és segons la pròpia empresa i una breu lectura de les seves característiques de seguretat.

Aquestes característiques inclouen polítiques d’acció i planificació de desastres importants que impliquen la pèrdua de claus privades dels inversors. Bakkt entra al mercat amb contingències prefabricades “Recuperació de desastres (DR) i Planificació de la continuïtat del negoci (BCP)” per admissió pròpia, al cap i a la fi.

Notícies Bakkt més recents

Tot i que això ha estat un resum del que està passant amb Bakkt i en què consisteixen els seus productes, és important fer una ullada també a alguns dels seus desenvolupaments més recents. El 2019 s’ha vist com la companyia ha establert diverses noves associacions per davant de la llum verda.

Alguns d’aquests inclouen l’adquisició amb èxit de la Digital Asset Custody Company (DACC) a principis del 2019. Aquesta adquisició serveix bàsicament per proporcionar una major competència sobre les seves pròpies solucions de custòdia; incorporant l’experiència del DACC per refinar millor les ofertes de Bakkt.

Juntament amb això, Bakkt va establir recentment una col·laboració més estreta amb BNY Mellon per tal de millorar encara més les seves solucions d’emmagatzematge, tant de manera més àmplia, però també més específica quan es tracta d’emmagatzematge de claus privades..

Continua tornant per a les actualitzacions de Bakkt: Final Word

Bakkt ha estat una plataforma de comerç criptogràfic molt esperada des que es va anunciar el juliol de 2018. Inicialment estava previst llançar-se a principis de 2019, el llançament de Bakkt es va tornar al 23 de setembre de 2019, que és quan la plataforma va llançar oficialment el seu bitcoin / USD diari i mensual. futurs per a inversors institucionals.

Avançant, Bakkt planeja atreure inversors institucionals amb un entorn de negociació altament segur, regulat i conforme. Al mateix temps, Bakkt acabarà obrint el comerç al gran públic.

El llançament de setembre va ser una fita, però no la meta. El treball dur (desenvolupament del mercat) es produeix durant els propers mesos, juntament amb nous productes i contractes. https://t.co/zPvH7oQNiQ

– Adam White (@WhiteAdamL) 25 d’octubre de 2019

Amb el suport d’algunes de les empreses i plataformes comercials financeres més grans d’Amèrica, Bakkt podria convertir-se fàcilment en la força més influent de l’escena de negociació de bitcoins. Esperem que aquesta guia d’usuari ajudi a tothom a entendre el significatiu que és el nou intercanvi comercial Bakkt Bitcoin Futures per al conjunt del mercat de criptomonedes..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner