Més interessants 5 seguidors d’Airdrops: tot el que heu de saber per participar

Un salt de criptocurrency és quan una plataforma blockchain distribueix monedes o fitxes de plataforma gratuïtes a la seva comunitat basant-se en certs criteris..

Per participar en aquests llançaments a distància de criptomoneda, sovint cal que tingueu un conjunt o fraccions del testimoni o dels tokens reals a la cadena de blocs que executa la plataforma a la cartera designada..

Els regals Airdrop solen ser d’aquesta manera; en un moment concret que s’haurà anunciat, el projecte farà una instantània de l’estat de la cadena de blocs, que revela els comptes i els seus saldos en aquell moment. Els titulars de tokens reben una certa quantitat de monedes / fitxes tal com s’ha anunciat. Aquests airdrops es distribueixen en un parell de cadenes de blocs, però Ethereum i els projectes sobre la cadena de blocs Ethereum són coneguts per rebre airdrops.

Aquí hi ha llançaments d’aire que cal tenir en compte durant els mesos següents del 2018.

Callisto Airdrop

El projecte Callisto és una tecnologia blockchain que funciona a Ethereum Classic protocol. Introdueix la participació en fred que premia els titulars de les fitxes CLO a la seva cadena de blocs.

Amb el llançament proper del projecte Callisto, els saldos Ethereum Classic del bloc 5500000 rebran la mateixa quantitat de fitxes CLO per cada moneda Ethereum Classic (ETC) que tingui. El que significa que els titulars d’Ethereum Classic obtenen 1 testimoni Callisto (CLO) per cada fitxa ETC que tinguin als seus comptes.

No tenim informació sobre quan es produirà aquest llançament, però podeu controlar el progrés a través de Ethereum Classic Block Explorer per saber quan l’alçada de la cadena de blocs arriba a 5500000. Segons alguns càlculs, el bloc serà meu abans del 5 de març de 2018.

Waves Airdrop

El Plataforma d’ones és una plataforma de cadena de blocs de codi obert desenvolupada i gestionada per Waves Platform AG. La plataforma permet als usuaris llançar els seus propis tokens de criptomoneda personalitzats.

La plataforma Waves també té va anunciar que hi haurà llançament a les adreces de cartera dels titulars de Woken Community Token (WCT). Aquest llançament està previst per al 22 de febrer de 2018.

Per rebre l’avió, els titulars de WCT han de seguir aquestes directrius:

  • Heu de generar una cartera d’onades amb les lletres B, C i H. Pot ser en qualsevol ordre.
  • Després de crear la cartera, heu de transferir-hi les fitxes Waves comprades.
  • La distribució de les monedes BCH (Bitcoin Cash) es basarà en els seus fons WCT.
  • Si les adreces individuals contenen les lletres B, C i H, en aquest ordre, aquestes adreces rebran un doble pagament. També són elegibles les adreces antigues amb les lletres esmentades en l’ordre correcte.

Coinlancer Airdrop

Coinlancer és un mercat de treball descentralitzat per a autònoms basat en Xarxa Ethereum. Això permet als autònoms anunciar les seves habilitats a clients de tot el món i també permet als clients conèixer algú que pugui oferir els serveis que desitgi de manera eficient i a un bon preu.

Coinlancer ha convidat els titulars de tokens nous i existents a participar en el llançament aeri que comença el 24 de gener de 2018 fins el 30 d’abril de 2018.

Els participants que adquireixin fitxes Coinlancer fins al 21 de febrer i els mantinguin fins al 30 d’abril són els elegibles per reclamar el bo de Coinlancer Airdrop 1. Aquells que ja són titulars també poden comprar més i retenir durant el període de temps especificat per reclamar també la bonificació.

La distribució de fitxes començarà l’1 de maig de 2018 i s’allargarà fins al 15 de maig de 2018. Un total de 3 milions Fitxes Coinlancer (CL) es distribuiran entre els elegibles per al llançament aeri, ja que obtindran una proporció del nombre de fitxes que van mantenir durant el període de campanya.

EOS Airdrop

EOS és una plataforma blockchain que permet el desenvolupament d’aplicacions descentralitzades (DAPPS) que és similar a la funció Ethereum. Ofereix un conjunt de serveis i funcions que fan servir les aplicacions descentralitzades.

Everipedia, per altra banda, és la primera plataforma d’enciclopèdia descentralitzada de la cadena de blocs EOS. Han anunciat un futur llançament de les seves fitxes als titulars d’EOS.

No s’han proporcionat detalls específics sobre el llançament d’aire, però és bo saber que el llançament d’EOS arribarà aviat als seus titulars. D’acord amb CoinMarketCal, el llançament es farà el 28 de febrer o fins i tot abans.

Ontologia Airdrop

Ontologia (ONT) és una cadena de blocs i una xarxa de llibres distribuïts que combina la verificació d’identitat, l’intercanvi de dades, la col·laboració de dades, protocols de procediment, comunitats, certificació i altres mòduls específics de la indústria.

Han anunciat que hi haurà una distribució de 20 milions de tokens ONT de distribució als titulars de tokens NEO. La fotografia del llançament es realitzaria l’1 de març de 2018 per saber qui està qualificat per aquest llançament.

Per cada NEO mantingut, un testimoni ONT de 0,2 es llançaria a les carteres designades. 0,1 ONT es posa a l’instant i l’altre 0,1 ONT es publicarà en una etapa posterior.

Ara teniu la informació necessària per a algunes fitxes gratuïtes properes que podeu conservar durant molt de temps o vendre per diners reals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner