Преглед на Coinmama – 100% легитимен ли е този брокер?

Contents

Преглед на Coinmama – 100% легитимен ли е този брокер?

Искате да закупите бързо биткойн с кредитна карта, но не сте сигурни дали Coinmama е безопасна за използване? Това ръководство ще ви научи как да използвате този уебсайт безопасно.

Coinmama е най-подходящ за клиенти, които искат BTC бързо. Прочетете пълния отзив ПРЕДИ ДА КУПИТЕ, за да не губите времето или парите си!

Coinmama е уважаван, сигурен и удобен Биткойн брокер. Той е изключително популярен, тъй като предлага един от най-простите начини да закупите BTC незабавно – с кредитна карта и без проверка.

биткойн брокер

Над 500 000 доволни клиенти са закупили Bitcoin на сайта. Той има изчистен интерфейс, лесен плъзгач за закупуване и относително лесен процес на проверка.

Въпреки ранните притеснения за прозрачността на компанията, тя се превърна в една от най-реномираните на пазара.

Това не означава, че всичко е перфектно. Плащате сериозно за това, което получавате. Освен високите цени, той поддържа само Bitcoin и Ethereum (за разлика от съперника Coinbase).

Това, което е, Coinmama е страхотно. Това е бърз, прост и сигурен метод за закупуване на BTC безпроблемно.

Професионалисти:
 • Просто и удобно
 • Няма проверка за малки покупки
 • Изключително удобен за начинаещи
 • Покупки на кредитни карти и дебитни карти
 • палец нагоре Сигурен, уважаван и прозрачен
Минуси:
 • Много скъп
 • Ограничени опции за монети
 • палец надолу Без продажба
 • палец надолу Ограничено до 23 щати на САЩ

Характеристика

Сигурност

Coinmama е регистриран с FINCEN и не държи крипто от името на потребителите. Това го прави по-малко податлив на хакове. Въпреки това се водят записи на информация за кредитни карти. Борсата никога не е претърпяла нарушение.

поверителност

Въпреки че може да закупи до $ 150 без проверка, компанията изисква документи за по-високи покупки. Те също съхраняват записи на кредитни карти.

Потребителски опит

Всичко, от удобния за потребителя механизъм за закупуване до директния интерфейс, прави UX на Coinmama впечатляващ.

Такси

Дълбоките инструменти, подробният интерфейс и буйните пазари правят опитът на Bitstamp за търговия един от най-добрите в бизнеса.

поддържа

Поддръжката на клиентите е достъпна по имейл и те имат обширни често задавани въпроси. Отзивите се смесват във форумите, но като цяло те се гледат благосклонно.

Като цяло

Според мен това е чудесна борса за закупуване на BTC с карта, особено за начинаещи. Това е всичко. За всичко останало опитайте различен обмен.

Относно Coinmama

Той предлага изключително бързи, сигурни и лесни покупки на BTC чрез кредитна карта. И работи почти по целия свят, с клиенти в над 200 държави. Предлага се и в 23 щати на САЩ.

Той предоставя на клиентите рационализиран механизъм за закупуване на Bitcoin или Ethereum. Всички покупки се улесняват директно с компанията за допълнителна сигурност.

Coinmama е криптовалутна борса, основана през 2013 г. Видях, че те са със седалище в Израел, но регистрирани в Словакия в NBV International S.R.O. Това повдигна някои червени знамена, но страховете ми бяха незабавно премахнати, когато посетих сайта.

Той предлага изключително бързи, сигурни и лесни покупки на BTC чрез кредитна карта. И работи почти по целия свят, с клиенти в над 200 държави. Предлага се и в 23 щати на САЩ.

Той предоставя на клиентите рационализиран механизъм за закупуване на Bitcoin или Ethereum. Всички покупки се улесняват директно с компанията за допълнителна сигурност.

Ние идваме да работим всеки ден от 2013 г., за да създадем най-простата финансова услуга “ 

– Коинмама

Добрата поддръжка, удобен за начинаещи интерфейс и бързите транзакции го правят един от най-добрите начини за закупуване на биткойн с кредитна карта. За разлика от много конкуренти, той също така ви позволява да закупите до 150 долара валута без проверка.

Въпреки първоначалните опасения относно прозрачността му, компанията вече е изключително реномирана и прозрачна. Ръководството и екипът му са ясно видими на страницата „Информация“, както и адресът на компанията майка. Моето чувство е, че компанията е наистина посветена на предоставянето на безопасна, проста и ориентирана към хората платформа.

Въпреки всички положителни страни, това е прост брокер с ограничени възможности и много високи такси.

За начинаещи, които търсят безпроблемни покупки на биткойн, сте намерили съвпадение.

Ето всичко, което трябва да знаете за закупуването на първия си BTC на платформата.

Екипът на coinmama

Месингът на Coinmama се вижда ясно на техния сайт. Страхотен знак за стабилност и доверие.

Характеристики на Coinmama:

 • проверетеОснован: 2013
 • проверетеизпълнителен директор: Асаф Шулман
 • проверетеВалути: Bitcoin / Ethereum
 • проверетеНачини на плащане: Кредитна / дебитна карта
 • проверетеПроверка: Няма проверка до $ 150 | Основна проверка след това
 • проверетеСкорост: BTC покупки – моментални
 • проверетеПриложение: Не
 • проверетеПортфейл: Не
 • проверетеHQ: Израел / Словакия
 • проверетеТакси: HIGH – Такса Coinmama = 5,5% | Такса за кредитна карта – 5%

Как работи Coinmama?

С изненада установих, че много потребители са объркани как всъщност работи Coinmama. Те задаваха въпроси относно продажбата на BTC, търговията с други потребители и т.н. Дори питаха „можете ли да купите Ripple на Coinmama?“. Позволете ми да изчистя объркването, като покажа как работи Coinmama.

Какво е биткойн брокер?

Coinmama е биткойн брокер. За да нарисуват картината по-ясно, те действат точно като обмяна на валута на летището – носите парите си на борсата и ги обменяте за чуждестранна валута. Coinmama е точно такава, с изключение на това, че е дигитална размяна на активи. Това означава, че обменяте фиат валута (само USD или EUR) за криптовалута (само BTC или ETH).

В случая с този брокер можете да използвате кредитни карти или парични депозити за директно закупуване на криптовалута от тях. Това е за разлика от peer-to-peer обмен (LocalBitcoins) или истински обмен на цифрови активи (Bitstamp).

Coinmama не улеснява продажбата на BTC (въпреки че те твърдят, че тази функция идва). И не можете да търгувате с крипто.

Защо Coinmama е толкова проста?

преглед на coinmama

Механизмът за чисто купуване на Coinmama е толкова лесен, колкото става.

Открих, че повечето потребители са привлечени от Coinmama за простотата и удобството. Coinmama е толкова проста, защото не предлага много, освен покупката на BTC. Няма обмен, портфейл, приложение, нищо. След като закупите валутата си, трябва да предоставите адрес на портфейла, на който те да я изпратят. Coinmama няма да ви го държи.Нуждаете се първо от портфейл? Ето 9 биткойн портфейла, на които можете да се доверите, за да запазите BTC в безопасност.

Можете да търгувате само USD или EUR за BTC или ETH.

Дали Coinmama е 100% легитимен?

Coinmama работи в бизнеса от 2013 г. По това време мнозина бяха скептични към характеристиките му за сигурност. Това беше главно защото хората, стоящи зад операцията, бяха покрити с мистерия. Да се ​​довериш на някой да вземе хиляди твои долари за обещанието да ти изпрати BTC е плашещо, особено ако дори не знаеш кой или къде е.

През 2018 г. обаче нещата се промениха. Coinmama е един от най-сигурните, сигурни и прозрачни борси. Това не е на нивото на регулиране на конкурентния Coinbase, но е много сигурно. Най-често срещаните въпроси в мрежата бяха „дали Coinmama е безопасна“ и „дали coinmama е 100% легитимна?“. Отговорът е ДА.

Функции за сигурност:

 • checkRegistered with FinCEN
 • checkHolds няма потребителски крипто
 • check Всички покупки идват директно от компанията
 • check Прозрачно управление
 • checkGood поддръжка
 • checkTransparent членовете на екипа
 • checkAnti-пране на пари и знайте вашите предпазни мерки на клиентите (над $ 150)

криптовалута преглед

Coinmama гордо показва сертификати за сигурност отпред и от средата.

Могат ли американските клиенти да използват Coinmama?

Също така открих много американци, които се чудят дали на американските клиенти е разрешено да използват Coinmama.

Зависи.

Coinmama оперира в 217 страни по света, но обслужва само 23 американски щата. Ако имате късмета да участвате в такъв, имате пълен достъп до услугите на Coinmama, включително депозити на кредитни карти.

поддръжка на coinmama

Не забравяйте да проверите отново, тъй като Coinmama непрекъснато добавя нови държави.

Как се сравняват таксите за кредитни карти на Coinmama с конкурентите?

Coinmama е един от най-скъпите брокери на пазара. Вие плащате за удобството и сигурността. Независимо откъде сте, плащате същите две такси. Когато закупите BTC от тях, плащате две такси:

 • проверете5,5% такса на Coinmama (вградено в цената на BTC)
 • проверетеТакса от 5% от процесора за кредитни карти, Simplex

За сравнение, да кажем, че „таксата“ на Coinmama е 10,5%.

Ето как се подрежда към конкуренцията:

 • проверетеCoinbase – 3,99%
 • проверетеBitstamp – 5% -8% Зависим от обема
 • проверетеБитпанда – 2% кредитна карта + 2% такса Bitpanda

Според мен таксите на Coinmama са толкова високи, че е трудно да се оправдае закупуването на BTC от тях, освен ако не сте начинаещ. Ако сте клиент, който иска да закупи удобно BTC за първи път, тогава си струва да платите 10,5% за удобството. Ако сте опитен, вероятно би трябвало да намерите някъде другаде.

Има ли Coinmama такси за теглене?

Coinmama няма такси за теглене, тъй като не предлага портфейл. Coinmama не притежава потребителска валута. Веднага след като закупите своя BTC, трябва да въведете адреса на портфейла, за да бъде изпратен там. Следователно, няма причина да се притеснявате за таксите за теглене (можете просто да подчертавате безкрайно огромните такси за кредитни карти!).

Какви са лимитите за закупуване на Coinmama за непроверени клиенти?

Coinmama обича да рекламира факта, че можете да закупите BTC от тях без проверка. Вярно е, но само в много ограничени количества. Можете да закупите само BTC или ETH на стойност $ 150 преди Coinmama да иска да знае малко повече за вас. Тяхната проверка не е толкова инвазивна, колкото другите сайтове, и процесът очевидно не е толкова пресичане на кръв, но все пак е караница. Те обаче не са толкова регулирани, колкото Coinbase.

Проверка на Coinmama

Нива и граници за проверка на Coinmama

Това, което много ми хареса в Coinmama, беше, че те предлагаха няколко нива за проверка и процесът за проверка беше доста лесен.

Някои борси изискват много документация за търговия, а някои, като Bitstamp, са еквивалент на дистопичен научно-фантастичен Big Brother.

Coinmama поне ви дава малко поверителност. Има 3 нива на проверка:

Ниво 1

Можете да закупите BTC на стойност до $ 10 000 USD. Необходими са 1 валиден държавен документ за самоличност и селфи, на което държите този документ, както и бележка с надпис Coinmama и днешна дата.

Приетите идентификатори са:

 • checkInternational (неамерикански !!) паспорти
 • checkDriver’s License
 • check Национална лична карта

Coinmama обслужва само 23 щати в САЩ, така че американският паспорт няма да го намали вместо вас. Трябва да докажете, че живеете в един от щатите, които те обслужват.

Ниво 2

Можете да закупите BTC на стойност до $ 50 000. Трябва да подадете вторичен документ за самоличност и сметка за комунални услуги или банково извлечение. Сметките за сметки за електричество, кабели и газ са приемливи, както и извлеченията от кредитни карти.

Ниво 3

Можете да закупите BTC на стойност до $ 1,000,000. Трябва да попълните кратък формуляр. Свържете се с екипа за поддръжка, за да научите повече.

[имейл защитен]

Нивата на проверка на Coinmama не оказват влияние върху дневните или месечните ви ограничения. Това само увеличава общата сума на BTC, която можете да закупите. Все още подлежите на ограничението от $ 5000 на ден / $ 20 000 на месец.

Колко време отнема проверката на Coinmama?

Открих различни искания в мрежата за времената за проверка на Coinmama. Компанията твърди, че по време на работното време може да отнеме само около 2 часа. По-високите нива на проверка могат да бъдат до 6 часа.

Мрежата обаче не е съгласна. Открих повече от няколко оскърбени с нецензурни думи конци на света, насърчаващи страха за това как става дума за „ИЗМАМА“. Това е малко свръхреакция; просто отнема известно време да се провери понякога.

Колко време отнема проверката на Coinmama?

Coinmama, както буквално всяка друга платформа в крипто сферата, се извива под натиск. Те са жертва на собствения си успех. Проверката може да отнеме дни. Някои повече от седмица. Ето една нишка от Reddit, където няколко потребители твърдят, че са чакали повече от седмица без дума.

преглед на coinmama

Тази тема е от 1 януари, така че и двамата потребители са чакали повече от седмица.

Как да закупите биткойни с кредитна карта от Coinmama

Не се срамувам да кажа, че опитът с купуването на Coinmama ме направи леко замаян. Беше толкова просто и удобно, че бях издухан. Опростената регистрация, удобният плъзгач и големите бутони направиха всичко бриз. Безпроблемен дизайн, добри цветове, лесни бутони – UX е 10/10. Ето как да закупите BTC и ETH с кредит от Coinmama.

Стъпка 1: Създайте своя акаунт

Отидете на Coinmama.com и се регистрирайте. Точно на първата страница.

криптовалута преглед

Регистрация в Coinmama.com

Стъпка 2: Потвърдете имейла си

Щракнете върху връзката за потвърждение в имейла си. Сега ще бъдете върнати на сайта и ще трябва да влезете отново. Въведете вашия имейл адрес и парола.

проверка на coinmama

Потвърждение на имейла

Стъпка # 3: Потвърдете своя акаунт

Ако искате $ 150 или по-малко, преминете към # 4.

Ако искате да закупите големи суми, Coinmama трябва да знае повече за вас. За да потвърдите акаунта си, кликнете върху раздела „Потвърждаване на акаунта“ вляво от таблото за управление.

проверка на криптовалута

Проверка на акаунта

Изберете нивото на потвърждение и качете документите си. Ето екранна снимка на страницата за поддръжка на уебсайта за това как да се потвърдите.

проверка на coinmama

Как да се проверите

Стъпка # 4: Купете биткойн

със страхотна плъзгаща лента

Купуването на биткойн на Coinmama е като вземане на бонбони от бебе. На страницата Купете биткойн просто изберете щатски долари или евро и след това изберете вашата сума. Можете да използвате елегантната плъзгаща лента, за да намерите желаната сума или просто да я въведете ръчно.

Отзиви на Coinmama: 100% ли е законно? Безопасно ли е място за закупуване на биткойн?

Coinmama е едно от най-старите имена в бизнеса. Това е законен динозавър в индустрията. Фирмата работи в продължение на 5 години! ДНК на Coinmama е изградена върху солидни основни ценности и се движи от техния „таен сос“, известен още като техния екип.

Настроенията на общността са силни. Като цяло се разглежда като надежден, честен и уважаван (макар и скъп!) Брокер. Не прави много, но за това, което прави, е надежден и сигурен. Както при всички борси за биткойни, не трябваше да търся далеч, за да намеря лоши отзиви с изключително лош правопис и граматика. Мисля, че по-голямата част са само клеветнически кампании и недоволни клиенти, чиито кредитни карти са били отказани. Както потребителите на форума, така и доверените сайтове за преглед на BTC имаха добри неща да кажат.

Положителни отзиви

 • Бърз
 • Просто
 • Сигурно
 • Добра подкрепа

Отрицателни отзиви

 • Скъпи
 • Депозитите не се показват

Примери за положителни отзиви

положителен отзив монета мама

Потребителят на Reddit, MistaCoin (име на асо, човек!) Обобщава мислите ми точно с коментара си към Коинмама въпрос нишка на Reddit.

coinmama положителен отзив

Примери за отрицателни отзиви

Както казах преди, най-честите оплаквания бяха високи цени и неуспешни плащания / депозити, които не се показват. Няколко различни потребители се оплакват тук, че никога не са получавали парите си. Но от това, което прочетох в мрежата, повечето от тези проблеми се отстраняват лесно, като се свържете с екипа за поддръжка или просто изчакате малко по-дълго.

отрицателен отзив coinmama

Присъда

Coinmama е легитимен. Те са много уважавани и надеждни. Има някои проблеми, но това се дължи на претоварената поддръжка. Говоренето с тях или с Simplex (техният процесор за плащане с кредитни карти) решава повечето проблеми.

Топ 3 алтернативи на Coinmama за по-ниски такси за кредитни карти

Купуването на биткойн с кредитна карта е страхотно. Купуването на биткойн с кредитна карта и плащането на 10,5% не е страхотно. Coinmama предлага бърз, сигурен и удобен начин за закупуване на крипто, но най-добре е за начинаещи. Вероятно не си струва парите в противен случай. Когато добавите 5,5% такса към 5% такса за кредитна карта, дори и най-причудливите харчещи започват да се потят. Ако търсите по-ниски такси за кредитни карти, ето топ 3 алтернативи на Coinmama.

1 # Coinbase

криптовалутен брокер

Coinbase е най-популярният брокер в света.

Това е бърз, лесен и сигурен начин за закупуване на BTC, ETH и LTC. Това е друг пример за брокер, насочен към начинаещи. На тази борса са закупени и продадени крипто на стойност над 20 милиарда долара. Често действа като портал към света на биткойните за начинаещи. Таксата на кредитната карта е 3,99%, така че спестявате доста в сравнение с Coinmama.

2 # Bitpanda

Един от най-достъпните борси в света.

Домът на биткойните е една от най-популярните борси в Европа. По-рано известен като Coinimal, Bitpanda е една от най-достъпните борси в света. Всички опции за плащане и изплащане могат да бъдат проверени тук. Бързо се превърна в една от най-популярните европейски борси и таксите не са чак толкова лоши. Можете да намерите структурата на таксите в тази статия.

3 # Bitstamp

Лесен механизъм за закупуване на BTC с карта.

Bitstamp ви позволява да посегнете към звездите на цифровата валута, като предлага прост механизъм за закупуване на BTC с карта. Функционално няма ограничения за това колко можете да закупите / търгувате. Можете също така да търгувате вашите цифрови активи за други на техния обмен, който е един от най-добрите в бранша. Това беше първата напълно лицензирана BTC борса в ЕС, така че е много сигурна. Таксата на кредитната карта започва от 8%, но намалява до 5% в зависимост от това колко купувате. Таксата е по-висока от Coinmama, но Bitstamp не включва и такса от 5,5% в цените си, така че все още плащате по-малко.

Coinbase срещу Coinmama | Кое е по-добро за закупуване на BTC с кредитна карта?

Възможността да купувате биткойни с кредитна карта е съвременно чудо. Това направи света на крипто много по-достъпен за света. Вместо да ви се налага да прехвърляте пари и да чакате дни (о, агонията!), Сега можете да ударите няколко номера и да получите вашия BTC незабавно депозиран. Дори при по-високи такси, все пак си струва за удобство.

Две от най-големите имена, които се борят за титлата „най-добър биткойн брокер, който приема Visa“, са Coinbase и Coinmama. И двете са много уважавани, лесни за използване и толкова сигурни, колкото попадат в крипто света. Но единият все пак е по-добър от другия.

Преди да сравня двете, нека вземем Coinbase’s първо пулс:

 • проверетеВалути: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash
 • проверетеПлащане: Кредитна карта, банков превод, банкова сметка
 • проверетеПроверка: Да
 • проверетеСкорост: Моментално за кредитни карти | 1-5 дни за банка или тел
 • проверетеПриложение: Да.
 • проверетеGDAX: Coinbase е уникален като брокер, защото е обвързан с водеща борса. GDAX е биткойн борса, свързана с Coinbase, където можете да търгувате с други потребители на криптовалута. Можете лесно да премествате пари между двете
 • проверетеРеферална програма: Програмата им за препоръки е страхотен бонус. Вие печелите $ 10 в БЕЗПЛАТНИ биткойни за всички, които препоръчвате, които купуват $ 100 или повече с BTC.

Що се отнася до Coinmama срещу Coinbase, е ясно, че и двете са изключително сигурни и уважавани. Като биткойн брокери и двамата предлагат бърз и лесен начин да купуват BTC незабавно. Мисля обаче, че Coinbase очевидно е победителят. Той не само предлага повече валути при по-ниска такса за кредитна карта, но също така ви дава лесен достъп до борсата GDAX. Сякаш се нуждае от допълнителна помощ, той също има портфейл и приложение. Съжалявам Coinmama, ти губиш.

Професионалисти

 • Бърз
 • Лесен за използване
 • Сигурно
 • Ниска такса за кредитна карта
 • Доверен
 • Обмен на GDAX

Минуси

 • Силно регулиран
 • UТежка проверка

Победител

криптовалутен брокер

Coinbase е най-популярният брокер в света.

Прочетете пълния преглед на Coinbase тук!

Често задавани въпроси за Coinmama

Искате да сте сигурни в брокера, преди да въведете данните за кредитната си карта. Събрах най-често срещаните въпроси за Coinmama в мрежата и ви отговорих тук за вас. Не забравяйте да ги прочетете, преди да купите своя BTC!

В: Да Coinmama Безопасно?

О: Да, Coinmama е един от най-сигурните и уважавани брокери на пазара.

В: Да Coinmama Приемете кредитна карта?

О: Да, Coinmama работи в САЩ, но само в 23 държави. Проверете дали вашият щат прави списъка.

В: Изисква ли Coinmama проверка?

О: За BTC на стойност под $ 150 няма проверка. Всичко за това изисква ИД.

В: Колко време отнема Coinmama, за да ми изпрати моите биткойни?

О: След като покупката и адресът са потвърдени, прехвърлянето ТРЯБВА ДА БЪДЕ незабавно. От януари 2018 г. обаче някои потребители се оплакват от закъснения.

В: Мога ли да съхранявам своите биткойни на Coinmama?

О: Не, Coinmama не предлага портфейл.

В: Колко Coinmama таксува за закупуване на биткойн?

О: Ще платите такса Coinmama от 5,5% + 5% такса за кредитна карта.

В: Дали Coinmama е измама?

О: Не. Coinmama е 100% легитимен. Те са регистрирани във FinCEN и се намират извън Израел.

В: Мога ли да купувам само биткойн?

О: Не, Coinmama също предлага Ethereum.

В: Колко време отнема проверката?

О: Обикновено отнема само няколко часа, но когато поддръжката е затрупана, може да отнеме няколко дни.

Какво криптопозитивно харесва / не харесва

Coinmama не предлага много и има изключително ограничена функционалност, но изпълнява целта си. За това, което прави, това е страхотен брокер. Лесно е да се съсредоточите върху негативите, но никога не твърди, че е нещо различно от прост начин за закупуване на BTC с кредитна карта. Така че, в това отношение, то доставя.

Регистрацията и проверката са лесни, покупката е лесна, а депозитите са незабавни. Чисто, лесно и удобно – това е, което е Coinmama.

И все пак има много неща, които да не харесвате.

Харесва

 • Потребителски опит – Всичко от оформлението до опростения механизъм за закупуване прави UX на Coinmama невероятно. Никъде не е по-лесно да получите първия си BTC.
 • Прозрачност – Въпреки целия ужас, който чух за Coinmama, че са сенчести, те се оказаха една от най-прозрачните компании в бранша. Техният мениджмънт и екип бяха представени отпред и в центъра на страницата за информация.
 • За начинаещи – Регистрирайте се, потвърдете, щракнете върху Купи и въведете данните си за плащане. Не бихте могли да объркате това, ако опитате.
 • Високи граници – Проверката на ниво 3 ви позволява да закупите BTC на стойност $ 1,000,000.

Нехаресвания

 • Такси – Coinmama е един от най-скъпите брокери. Вие плащате много за удобството.
 • Ограничени опции – Можете да закупите само BTC или ETH. Дори Coinbase предлага повече от това!
 • Coinmama продава само – Coinmama продава BTC само на своите клиенти. Не ви предлага опцията да продавате BTC на тях.

Окончателна присъда

Coinmama е един от най-сигурните, честни и удобни биткойн брокери там. Той предлага лесен и удобен начин за закупуване на биткойн с кредитна карта, но това е всичко. UX е страхотен, купуването е доста лесно и дори не е нужно да се потвърждавате, ако искате BTC на стойност $ 150 или по-малко (минус таксата).

За по-високи лимити трябва да предоставите проверка и имате достъп само до Биткойн или Етериум. Функционалността и сигурността са страхотни, но възможностите ви са ограничени. Простотата обаче има предимство – принуждава ви да настроите портфейл!

Присъда:

Coinmama е сигурен и удобен начин да закупите биткойни почти моментално с кредитна карта, но бъдете готови да платите!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner