Top 10 prediccions del futur preu de Bitcoin

Després Bitcoin gairebé va assolir el seu preu rècord en les darreres setmanes del 2017, molts han especulat si es tornarà a produir un creixement similar. Tot i que alguns creuen que Bitcoin no veurà cap creixement massa aviat, diversos inversors i analistes criptogràfics prediuen que el preu de BTC pujarà aquest any.

  1. Kay Van-Petersen: BTC serà de 100.000 dòlars el desembre de 2018

Kay Van-Petersen, analista de Saxo Bank, creu que Bitcoin podria arribar als 100.000 dòlars el 2018, afegint també que altres monedes rivals també podrien superar-les.

Van-Petersen va predir el desembre del 2016 que Bitcoin assoliria els 2.000 dòlars el 2017. En el moment de la seva previsió, Bitcoin cotitzava per sota dels 900 dòlars. El preu de Bitcoin va superar els 2.000 dòlars al maig, tal com va predir l’analista de Saxo Bank.

“En primer lloc, es podria argumentar que hem tingut una correcció adequada a Bitcoin, que ha tingut un retrocés del 50% en un moment donat, que és saludable. Però encara no hem vist l’efecte complet dels contractes de futurs “, va dir Van-Petersen.

CME i CBOE van iniciar els contractes de negociació de futurs de Bitcoin l’any passat. El llançament es va considerar com una tàctica per atreure més inversors institucionals al mercat de criptomonedes i afegir-hi certa legitimitat. Van-Petersen creu que més institucions s’implicaran a mesura que passi el temps, descrivint-ho com un procés lent i constant.

Perquè Bitcoin arribés als 100.000 dòlars, requeriria un augment superior al 635 per cent del seu preu actual de 13.601,43 dòlars. També cal assenyalar que Van-Petersen ha afirmat anteriorment que el llindar de 100.000 dòlars podria trigar fins a deu anys a arribar-se.

Tot i que Bitcoin s’ha negociat lateralment des de principis d’any, Van-Petersen va afirmar que Bitcoin tendeix a operar al voltant d’un determinat nivell generalment seguit d’un “re-rating”.

“No m’estranyaria que sigui una cosa que estem veient. És una mena de construcció de fonaments i, a continuació, es tornarà a valorar una mica més “.

  1. Jeet Sighn – BTC arribarà com a mínim a 50.000 dòlars el 2018

Jeet Singh, gestor de carteres de criptomonedes durant els darrers sis anys, afirma que és molt habitual que les monedes digitals oscil·lin entre el 70 i el 80 per cent del seu preu rècord inicial.

Quan va parlar al Fòrum Econòmic Mundial de Davos, va comparar monedes digitals com Bitcoin i Ripple amb els primers gegants tecnològics com Microsoft.

“Si mireu Microsoft o poma, quan van sortir a borsa les seves accions eren molt volàtils perquè el mercat no estava madur “, va explicar.

Singh va explicar que la volatilitat del mercat pot afectar als nous operadors de criptomonedes, però els inversors més grans no comparteixen les seves preocupacions, ja que estan acostumats a aquestes fluctuacions habituals..

També va afirmar que creu que les criptomonedes s’utilitzaran en transaccions més sovint en els propers mesos i anys.

“En aquest moment no hi ha tants proveïdors que acceptin criptomonedes, però hi ha una enorme adopció al mercat negre”, va afirmar.

L’adopció va començar principalment en països amb economies i divises inestables, però això s’estendrà a altres indústries i països, va afirmar. També va assenyalar que entre els productors de cafè i tabac sembla que hi ha un alt índex d’adopció.

“En diferents països, Bitcoin es qualifica de manera diferent”, va dir. És una mercaderia als Estats Units, una moneda a Suïssa “però per a mi és més que una moneda”.

Singh va predir que “Bitcoin podria veure definitivament 50.000 dòlars el 2018” tot i que “probablement passarem per un període de volatilitat que pateix”.

  1. Dan Morehead: 20.000 dòlars el desembre de 2018

Dan Morehead, conseller delegat de Pantera Capital, un fons de cobertura de criptomonedes per valor de 1.000 milions de dòlars, ha especulat que el mercat de criptografia podria arribar als “40 bilions de dòlars” en els propers deu anys.

 “És un mercat fascinant … un mercat de 400.000 milions de dòlars que ningú no posseeix … mai no ho havíem vist abans … la indústria en conjunt podria arribar fàcilment a 4 bilions de dòlars, 40 bilions de dòlars és definitivament possible … És la previsió de deu anys, no funcionarà que passi d’un dia per l’altre ”.

Morehead va assenyalar que la cotització de futurs criptogràfics de CBOE i CME de l’any passat podria ser una forma de “quedar-se curta amb les inversions en actius criptogràfics” a mesura que es desenvolupa el mercat. Malgrat això, va estimar que el creixent interès de Wall Street per fer front a operacions de criptografia crearia “un vibrant mercat de criptocrèdits en un termini de dotze mesos”.

Morehead va assenyalar que el mercat ha tornat ara un 25 per cent des de la seva primera caiguda del 2018 i va predir que el seu preu assoliria un nou rècord dins de l’any en curs.

“Bitcoin ha baixat per sota de la mitjana mòbil de 200 dies, i això és important perquè la moneda puja al 170% anual des de fa sis anys … ha baixat un 65% des dels seus màxims i, si en poseu 100 dòlars, de les quatre vegades que ha tocat els 200 dies de mitjana mòbil, tindríeu un rendiment del 285% … ara mateix és una compra cridòria “.

En una aparició recent al podcast Unchained, el fundador de Pantera Capital va explicar com Bitcoin podria arribar a arribar als 42.000 dòlars a finals de l’any en curs. Això està en línia amb altres prediccions realitzades per altres analistes i experts. També ha esmentat que la moneda digital arribaria a arribar als 356.000 dòlars o, almenys, té el potencial de fer-ho. 

Per a ell, Bitcoin arribarà a aquest nivell de preus a causa de la tendència actual que la moneda digital segueix actualment al mercat. Finalment, hi ha molts desenvolupaments tecnològics importants a la xarxa Bitcoin que ajudaran a que el preu continuï creixent en el futur. 

Un altre esdeveniment important que ajudaria Bitcoin a assolir nous màxims és un fons negociat amb borses (ETF). Morehead creu que un ETF podria trigar més temps abans de ser aprovat. Si s’aprova, serà molt alcista per a Bitcoin.

  1. Arthur Hayes: BTC arribarà als 50.000 dòlars a finals del 2018

Arthur Hayes, cofundador i conseller delegat de BitMEX, va afirmar que creu que el valor de Bitcoin arribarà als 50.000 dòlars a finals del 2018.

Hayes també és un ex empleat del capital propi de Citigroup i del Deutsche Bank. Va citar que la raó per establir les operacions base de BitMex a Hong Kong és perquè creu que els mercats asiàtics són més acceptatius a l’hora de negociar criptomonedes. També opina que el comerç d’actius digitals és una indústria més “consolidada” al nord d’Àsia.

“Àsia domina els cryptos perquè estan molt acostumats a negociar actius digitals. Corea del Sud fa dues dècades que comercialitza productes digitals relacionats amb els jocs. Quan canvieu a una moneda digital basada exclusivament en diners, ho entenen culturalment, de manera que accedeixen ràpidament “, va assenyalar el CEO de BitMEX.

Quan se li va demanar que pronunciés un preu de Bitcoin en una entrevista, Hayes va dir que té el potencial d’arribar als 50.000 dòlars abans d’acabar l’any. Respecte a la gravetat de la seva predicció, Hayes va comentar que:

«La meva feina és fer prediccions. Tant si tenen raó com si estan equivocats, no em fa res ”.

  1. Tom Lee: BTC arribarà als 25.000 dòlars

Thomas Lee, cofundador de Fundstrat, ha afirmat en molts casos que creu que Bitcoin es recuperarà. En una sèrie de tuits, va assenyalar que el gràfic de recuperació de Bitcoin sempre ha tingut forma de V i és molt probable que el preu pugi de nou. Preveu que Bitcoin assolirà el seu punt àlgid aquest any a 25.000 dòlars.

Creu que el factor més important que contribuirà a aquest creixement serà la participació creixent dels inversors institucionals als mercats de criptografia.

“Crec que els inversors institucionals han guanyat molt d’interès i encara no han entrat en criptografia perquè encara hi ha una certa incertesa reguladora. Però aquest tipus d’assignació definitiva al cripto com a classe d’actius serà un motiu poderós pel qual els bitlles s’uneixen ”.

A més, les dades històriques de Fundstrat també recolzen les seves prediccions entusiastes:

“Històricament, deu dies comprenen tot el rendiment en qualsevol any del preu de Bitcoin”, va dir. “Si acabes de treure aquests deu dies, Bitcoin caurà un 25% a l’any. Així que, tan miserable com se sent mantenir Bitcoin a 8.000 dòlars, el pas de 8.000 a 25.000 dòlars es produirà en un grapat de dies “.

Fins ara, les prediccions de Lee eren bastant precises, inclosa la pressió sobre la venda d’impostos que va influir en el preu de Bitcoin durant bona part del primer trimestre del 2018..

Per descomptat, hi ha moltes altres prediccions sobre el preu de Bitcoin, aquests cinc primers són només la punta de l’iceberg. Un consell, però; no baseu les vostres decisions comercials només en prediccions.

El Binance El CEO també va tenir alguns punts a esmentar pel que fa al preu de Bitcoin; podeu trobar més informació sobre aquest tema.

A Twitter, Lee va escriure que els tuits de Trump sobre Bitcoin i Balança són alcistes per al mercat de criptomonedes. Va explicar que hi ha, com a màxim, un 1% del món que realment segueix la criptomoneda, cosa que significa que al 99% no li importa. 

Amb Donald Trump, el president dels Estats Units, que comenta sobre Bitcoin, en fa conscient el 99% restant. Si només entra una petita part d’aquests individus que mai no han sentit parlar de Bitcoin, Bitcoin pot arribar a tenir dues vegades la seva mida de mercat. 

En resum, és positiu.

– Hi ha com a màxim un 1% del món que realment segueix la criptografia (més o menys un 0,1%), de manera que al 99% bàsicament no els importa

– L’afirmació de DJT que no és fan fa que l’altre 99% sigui més conscient.

– Si l’1% d’aquests és positiu, només es duplicarà la mida del mercat. https://t.co/dz9QY3mjWP

– Thomas Lee (@fundstrat) 13 de juliol de 2019

Al mateix temps, Thomas Lee considera que la reducció del tipus d’interès als Estats Units també podria ajudar a créixer Bitcoin. Mario Draghi, el president del Banc Central Europeu (BCE), també ha anunciat que continuaran amb l’estímul de l’economia durant els propers mesos després de dades negatives de diferents indicadors. Això ha cridat l’atenció de molts analistes que consideren que això podria tenir un impacte positiu sobre Bitcoin abans de reduir-se a la meitat el 2020. 

6- Mike Novogratz: Bitcoin podria disparar-se fins als 40.000 dòlars

El reconegut inversor, antic gestor de fons de cobertura i partidari de Bitcoin (BTC), Michael Novogratz, considera que Bitcoin arribarà i fins i tot superarà el seu màxim històric anterior registrat el 2017.

Durant una recent conversa amb Bloomberg, Novogratz va dir que continua sent alcista sobre el futur del mercat de criptografia i de les monedes digitals. Va mencionar que Bitcoin podria disparar fins als 40.000 dòlars el 2020 i que aquest any es podria negociar prop de 20.000 dòlars. 

Novogratz va comentar-ho:

“No espero que Bitcoin arribi a 20.000 dòlars en les pròximes dues setmanes. Tampoc ho espero cap a la meitat fins al final del quart trimestre. Veurem una mena de període de consolidació ”.

Un dels principals motius d’aquest augment de preus inclou el llançament oficial de la moneda digital Libra, que actualment està desenvolupant Facebook. A més, hi ha moltes altres empreses financeres que estan preparades per invertir en el mercat de criptomonedes. Dues d’elles inclouen l’Intercontinental Exchange (ICE) i Fidelity Investments.

7- John McAfee: Bitcoin augmentarà fins als 1.000.000 de dòlars

John McAfee és potser una de les figures més controvertides de l’espai de les criptomonedes. Amb diversos milions de dòlars al darrere, ha estat promocionant Ofertes inicials de monedes (ICO), tokens, monedes virtuals i diferents empreses del mercat.. 

John McAfee també és famós per predir que Bitcoin arribarà a un milió de dòlars abans del 2021. Va dir que el 2017, quan Bitcoin creixia i arribava a màxims històrics de 20.000 dòlars. 

McAfee va escriure a Twitter:

“Quan vaig predir Bitcoin a 500.000 dòlars a finals de 2020, feia servir un model que preveia 5.000 dòlars a finals de 2017. BTC s’ha accelerat molt més ràpidament que els supòsits del meu model. Ara pronostico Bitcoin a un milió de dòlars a finals del 2020. Encara menjaré la meva polla si està malament “.

Quan vaig predir Bitcoin a 500.000 dòlars a finals de 2020, feia servir un model que preveia 5.000 dòlars a finals de 2017. BTC ha accelerat molt més ràpidament que els supòsits del meu model. Ara prediu Bircoin a un milió de dòlars a finals de 2020. Encara menjaré la meva polla si està malament. pic.twitter.com/WVx3E71nyD

– John McAfee (@officialmcafee) 29 de novembre de 2017

8- Oliver Isaacs: Bitcoin podria aconseguir 25.000 dòlars 

L’analista de preus de Bitcoin, Oliver Isaacs, considera que la moneda digital podria arribar als 25.000 dòlars a finals de 2019. Això és segons un informe recent alliberat per l’Independent. Creu que hi ha moltes raons diferents darrere del ressorgiment de preus de Bitcoin. L’actual guerra comercial a què s’enfronten la Xina i els Estats Units podria empènyer els inversors cap a Bitcoin.

9- Time Draper: Bitcoin podria aconseguir 250.000 dòlars

Tim Draper, un inversor reconegut i partidari de Bitcoin, considera que hi ha una tendència d’adopció important a la indústria. Hi ha diverses empreses que comencen a tractar amb Bitcoin i criptomonedes. Algunes d’aquestes empreses inclouen Microsoft, Amazon, Starbucks i també Whole Foods. 

L’adopció general també es durà a terme en els propers anys, cosa que ajudarà Bitcoin a assolir els 250.000 dòlars el 2023, d’aquí quatre anys. 

Sobre l’adopció generalitzada, Draper va explicar:

“Crec que quan aneu a Starbucks a comprar una tassa de cafè i proveu de pagar amb dòlars, es riuran de vosaltres perquè no utilitzeu bitcoins ni cap altra moneda criptogràfica […] Serà com si la vella pagués cèntims “.

Si Bitcoin aconsegueix aquest valor, això representaria un augment de preus superior al 2520% respecte als preus actuals.

10- PlanB: Bitcoin podria augmentar fins als 370.000 dòlars

PlanB és un reconegut analista i inversor de criptomonedes que proporciona informació sobre el futur de Bitcoin i el seu preu al mercat. Segons ell, els mercats alcistes començar a fons difícils, això vol dir quan hi ha una capitulació minera. 

#bitcoin els mercats alcistes semblen començar amb dificultats.

Vam veure fons de dificultat (capitulació dels miners) el desembre del 2011 (4,6 dòlars), el maig del 2015 (230 dòlars) i el desembre del 2018 (3691 dòlars). El preu continua augmentant des d’aquests fons fins a aproximadament 100 vegades ATH .. el que implica una tendència alcista continuada fins als 370.000 $ ATH. pic.twitter.com/xgwp3SeHfb

– PlanB (@ 100trillionUSD) 26 de juliol de 2019

Va esmentar que el mercat ha experimentat dificultats inferiors el desembre del 2011, el maig del 2015 i el desembre del 2018. En aquell moment, Bitcoin es negociava al voltant de 4,6 $, 230 $ i 3691 $ respectivament. PlanB també ha suggerit que Bitcoin es mou 100 vegades des del preu inferior. Això significa que Bitcoin podria arribar a arribar als 370.000 dòlars durant el proper mercat alcista. Bitcoin hauria de créixer al voltant del 3756% respecte als nivells actuals a partir del 29 de juliol.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner