Llistat de Bytecoin Binance: la bomba i el bolcat més coordinats del 2018?

Des del començament de l’article, voldria mencionar que els fets que presentaré no tenen cap prova vàlida al darrere i són només les meves especulacions sobre el que acaba de passar amb el preu BCN.

Com ja sabreu, avui Binance ha anunciat que han llistat BCN. Com va informar UseTheBitcon, el preu es va disparar fins al 114% en tots els canvis. El que és més interessant és que el preu de Binance és en realitat 10 vegades més gran que el reportat per CoinMarketCap. Com? Comencem.

La història de com BCN creix 32 vegades en menys d’un dia

En primer lloc, una petita part de la comunitat coneixia la llista de BCN Binance. I no va ser gens difícil esbrinar-ho; Crypto_Ed_NL va assenyalar-ho realment el 3 de maig.

https://twitter.com/Crypto_Ed_NL/status/991992398363398144

Cinc dies és molt de temps, prou temps per crear una bomba i bolcat coordinats a un nivell massiu. No culpo a Crypto_Ed_NL aquí, si el seguiu probablement sabreu que és un criptògraf respectat amb molta experiència al darrere. Com això usuari de reddit va assenyalar que BCN comerciava al voltant de 72 satoshi a HitBTC i Poloniex a principis d’avui, abans de les notícies de la llista de Binance. Aleshores, Binance va anunciar que llistaven oficialment BCN i que les coses començaven a sortir de les mans. El preu de cotització va començar a uns 280 satoshi, que més tard van arribar a 2300 satoshi. A aquest preu, BCN hauria estat una de les cinc criptomonedes més importants. Una cosa insensata a la imatge d’una criptomoneda com BCN.

Ara bé, com és possible créixer tant en un període de temps tan curt? Bé, l’equip de BCN no va anunciar prèviament a la comunitat que anirien a cotitzar en una borsa important, només van penjar això publicar i presumint amb un augment del preu. No és una mica ombrívol? Quines novetats importants podrien augmentar el preu del BCN al 50%?

Comprensió de la bomba i el bolcat

En primer lloc, comprovem què Satekroketje notat.

L’he seguit de prop i he comprovat que les retirades d’HitBTC i Poloniex no funcionaven ni tampoc funcionava el webwallet BCN. En comprovar el seu explorador de cadenes de blocs, trobem que no s’ha extret cap bloc nou durant les darreres 2 hores. El comerç a BCN va començar a les 06:02 UTC i des de llavors només s’han extret 46 blocs, que contenen un total de 997 transaccions. El nombre de transaccions realitzades sembla molt reduït per a una moneda que ha augmentat més de 32 vegades en poques hores.

Encara no ho he comprovat, però pot ser cert. El nombre de transaccions és extremadament baix i probablement només uns pocs han vist l’anunci a temps, inclosos els responsables del P&D. Si només algunes persones aconseguissin dipositar fins que la xarxa va començar a tenir problemes, això vol dir que el volum de Binance era i és bastant baix, suficient per ser manipulat cap amunt i cap avall. A més, potser la xarxa es va manipular de manera que passés només algunes transaccions, bloquejant les altres després.

Ara hi ha alguns rumors que circulen sobre qui es podria donar a entendre.

  1. L’equip de BCN: en alguns grups, la gent parla sobre com l’equip de BCN en sabia i guanyava per vendre una gran part de les seves participacions, però no abans d’augmentar el preu a 30x +. També hi ha algunes teories segons les quals tot el problema de la xarxa provenia d’elles per poder vendre les seves participacions primer al millor preu possible. Però, de nou, es tracta de rumors i fins ara no es confirmava res.
  2. Una bomba&Dump group: es tracta d’una segona conjectura, on la gent afirma que l’equip de BCN no tenia res a veure amb això i en realitat un P&El grup D ho va aconseguir tot amb un gran benefici. El problema de la xarxa també va ser causat per ells.
  3. Poloniex: com podeu notar, el preu de Poloniex va créixer fins a un màxim de 200 satoshi. HitBTC també va tenir això durant un temps, després també va explotar allà. Ara bé, per què el preu seria més baix a Poloniex? Perquè tenien un gran volum de BCN del qual volien ‘escapar’. Per tant, van començar a vendre-la a Binance i a bloquejar les retirades per obtenir un gran benefici. Vendrien totes les seves fitxes i probablement en comprarien més als usuaris per obtenir beneficis. Ara, tot és només un rumor i no hi ha res confirmat. Això és només un rumor d’alguns grups de criptomonedes, segons el qual Poloniex estava implicat en això d’alguna manera.

La meva opinió personal sobre la implicació de Poloniex i la llista Binance

Personalment, no crec que Poloniex tingui res a veure amb això, ja que el seu intercanvi és respectable i en el passat eren justos amb els usuaris. Probablement aquesta sigui la mà d’un P&Grup D o fins i tot l’equip BCN. Un que sabia que Binance llistaria BCN i tenia prou fons per fer pujar el preu tan alt. Però no vaig fer aquest post per culpar a Poloniex ni a Pump and dump groups. A més, poc temps després, Poloniex va desactivar les retirades, cosa just a fer en aquesta situació.

Aquestes coses van passar en criptografia. Per tant, és important que els intercanvis establerts com Binance només afegirin projectes de qualitat amb equips que mereixen un reconeixement pel seu treball. Com a intercanvi número u, Binance hauria de comprovar les criptomonedes més adequadament abans d’afegir-les i mantenir les sospitoses fora del seu intercanvi..

La comunitat va fer que Binance sigui el que és i Binance ho hauria d’entendre. Hem començat a fer servir Binance perquè les criptomonedes que hi apareixen tenien un cert nivell de qualitat i volum. Si això no canviarà en el futur, dubto molt que Binance sigui l’intercanvi número 1. Com a comerciant de criptomonedes a temps parcial, entenc que hi ha riscos en el comerç de criptomonedes. Però un usuari típic que s’acaba d’unir a Binance podria posar una gran quantitat de fons personals en una criptomoneda com BCN quan ja augmenta amb un 600%, pensant que podria augmentar. Què sentiria de Binance i de la criptomoneda en general quan entengui que tot era un Pump and Dump massiu?

Creeu un entorn segur per al comerç. Per a nosaltres, els clients que utilitzen el vostre servei. Una criptomoneda amb un passat ombrívol com BCN no hauria de figurar a Binance, els meus dos cèntims.

Aquesta és una publicació de convidats feta per entusiastes de BCN sobre la situació actual. L’autor va preferir mantenir la seva identitat privada. UseTheBitcoin.com i el seu personal no es fan responsables de cap de les seves opinions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner