Com guanyar diners amb el vostre PC activat amb la xarxa Gladius.io

Gladius Network és un ecosistema de la cadena de blocs d’Ethereum que proporciona als usuaris de PC una possibilitat de llogar amplades de banda no utilitzades per protegir els llocs contra atacs DDoS i també ajudar-los a lliurar les seves pàgines web en temps ràpids..

Al món actual, la velocitat ho és tot. La gent no vol esperar tant de temps per rebre la informació que necessiten a través d’Internet. No es poden permetre ni esperar llargues hores per xerrar amb aquell ésser estimat. Cal que succeeixi a l’instant si les empreses han d’obtenir uns bons ingressos i, per tant, necessiten molta audiència perquè aquestes grans xifres es mantinguin al negoci. Però, com tenen la intenció de mantenir el públic quan es triga un temps a mostrar els seus llocs (o el lloc es tanca completament per un atac DDoS), i el públic ha d’esperar molt de temps perquè el lloc es visualitzi. Aquesta serà una mala experiència d’usuari, i això pot fer que les empreses gegants perdin enormes ingressos anuals.

Com funciona el sistema

Amb Gladius.io, els usuaris poden guanyar diners amb els seus ordinadors de sobretaula executant el Gladius.io Desktop Client als seus ordinadors en segon pla. A diferència de la mineria, els usuaris que executen aquesta aplicació independentment del seu sistema operatiu no generen tokens nous, sinó que se’ls paga com a part de l’amplada de banda de la xarxa i s’utilitza espai a l’ordinador per oferir llocs web més ràpidament a les audiències de tot el món..

El client d’escriptori Gladius.io

Els clients de nodes d’escriptori són aplicacions de pes lleuger que es poden executar en segon pla. Actualment, els principals sistemes operatius l’admeten. Els clients són interfícies per connectar-se a xarxes de pool on es desenvolupa tot el treball. Tot i que cada node és crucial per a l’ecosistema, fer baixar qualsevol node no té cap efecte en la pèrdua de protecció o l’entrega del lloc a la cadena de blocs.

El node permet que els equips en què s’instal·len verifiquin i enviïn sol·licituds al grup d’aplicacions aprovades i també bloquegi les sol·licituds malicioses per Internet. Cada sol·licitud vàlida significa més diners per al client del node i a aquest node se li atorga un percentatge més elevat del testimoni, que són valors de diners reals.

Venda de token Gladius

Gladius Network ofereix als primers ocells l’oportunitat d’adquirir la seva fitxa una mica abans que la fitxa es publiqui. Les fitxes obtingudes a ICO tenen un percentatge enorme que no s’obté quan el projecte està en marxa. Totes les fitxes comprades durant l’ICO amb Ethereum tenen un testimoni Gladius específic que obtingueu a canvi. Aquestes fitxes són necessàries per al pagament als nodes de l’agrupació per llocs web, també us permet participar en el lloguer del vostre ample de banda i espai d’emmagatzematge, pagar CDN i, finalment, crear agrupacions..

Horaris ICO
 • Hi haurà una venda prèvia i pública privada i pública.
 • La venda privada prèvia al testimoni està en curs i està previst que finalitzi el 23 de novembre de 2017. Per participar-hi, heu d’enviar un correu electrònic per enviar-lo a [protegit per correu electrònic] o uniu-vos-hi grup oficial de Telegram.
 • Està previst que la venda pública prèvia al testimoni comenci el 24 de novembre i finalitzi el 30 de desembre del 2017. Obtindreu 600 Gladius Token amb un 20% de bonificació a cada Ethereum que doneu.
 • Les principals vendes públiques de Gladius Token comencen el 14 de gener de 2018 i tenen una durada prevista de quatre setmanes.
 • La primera setmana de la venda pública, obtindreu 525 fitxes per Ethereum i un 5% de bonificació també.
 • La segona setmana, 515 fitxes per Ethereum i un 3% de bonificació.
 • La tercera setmana, obtindreu 505 fitxes amb un 1% de bonificació per cada Ethereum donat.
 • La quarta setmana, 500 fitxes Gladius per Ethereum sense recompensa.

Per participar a Gladius Token Sale, cal Registra’t aquí.

Programes i programes de llançament de Gladius.io
 • 15 d’octubre de 2017: comença la prevenda privada i la recaptació de fons (en directe ara)
 • 30 d’octubre de 2017: llançament de la plataforma Alpha per permetre als usuaris provar l’ús de Gladius Tokens.
 • 24 de novembre de 2017 – Inauguració pública de prevenda
 • 14 de gener de 2018 – ICO pública
 • Març de 2018: llançament de DDoS i CDN.
 • Agost de 2018: llançament complet de la xarxa.
 • Desembre de 2018: el sistema s’optimitzarà per obtenir un millor rendiment.
En conclusió

El Gladius.io Network segur que canviarà el joc si finalment es llança. Utilitzar el poder de Blockchain, combinar tots els recursos possibles per aportar eficiència i més seguretat a la xarxa és una cosa que s’ha d’invertir. L’oportunitat de guanyar diners mentre allibereu recursos no utilitzats també és increïble i és una cosa que emociona Internet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner