El mercat Virie: un mercat lliure totalment funcional

La tecnologia Blockchain obre nous casos d’ús a tot el món i en els darrers anys s’han creat molts projectes descentralitzats.

El Projecte Virie n’és un i ha creat el primer mercat lliure en estat pur.

El Mercat Virie

L’objectiu principal del mercat és permetre als usuaris intercanviar qualsevol cosa per tot sense costos, retards o obligació d’utilitzar intercanvis criptogràfics per realitzar transaccions de cadena de blocs. Les monedes Fiat o fins i tot els béns i serveis es poden utilitzar com a pagament a la interfície de Virie Market.

Virie permet als usuaris comprar i vendre mitjançant un sistema de pagament segur que permet l’anonimat total, ja que els usuaris no han de proporcionar la seva informació privada per participar en un acord.

El sistema d’escrow integrat al mercat Virie està dissenyat perquè els usuaris deshonestos perdin diners si s’intenten estafes. Cada part ha de dipositar una promesa i només la torna a recuperar un cop finalitzada la transacció.

En termes més senzills, l’objectiu d’aquesta plataforma és proporcionar finalment el primer mercat lliure descentralitzat d’aquest tipus, que sigui realment d’igual a igual i que sigui immune a pirateries o estafes..

Val a dir que Virie no és un sistema de pagament amb un mercat. És un mercat (xarxa d’intercanvi distribuït) amb un sistema de pagament molt fàcil d’utilitzar. La singularitat de Virie aquí és que és un instrument per utilitzar el mercat, no viceversa.

Privadesa

Actualment, la privadesa és un tema molt important al mercat de criptomonedes. No només els aficionats a les criptografies es preocupen per la seva privadesa, sinó que també els usuaris tradicionals d’Internet estan preocupats per com es gestionen les seves dades.

Virie utilitza la criptografia per proporcionar transaccions que no es poden rastrejar. Mitjançant aquest mètode, és pràcticament impossible demostrar que una adreça específica va enviar una transacció.

Al mateix temps, les transaccions no es poden vincular a un usuari concret, com ara moltes empreses poden fer amb cadenes de blocs públiques com Bitcoin (BTC) o Ethereum (ETH).

Per tant, Virie proporciona una privadesa real als usuaris que vulguin negociar en un mercat segur i descentralitzat en què la llibertat, la descentralització i la privadesa siguin els principals atributs.

Les transaccions al Virie Market no requereixen cap identificació ni cap altra informació privada. Els usuaris simplement poden descarregar i instal·lar l’aplicació i començar a comprar o vendre. Es pot crear un nombre il·limitat de comptes.

Com funciona Virie??

Virie utilitza la seva pròpia implementació de la prova de joc que permet als usuaris extreure les seves monedes. PoS és un dels algoritmes de consens més populars del mercat i actualment està impulsant diferents xarxes de blockchain, incloses Binance Coin (BNB), Stellar (XLM), Cosmos (ATOM) i NEO, entre d’altres..

Mitjançant l’ús de PoS, Virie pot competir amb bancs i altres institucions financeres. A més, PoS és un algorisme de consens d’eficiència energètica en comparació amb la prova de treball (PoW) que alimenta criptomonedes com Bitcoin o Litecoin (LTC) que requereixen grans quantitats d’energia per funcionar.

Per tal de proporcionar una solució de blockchain eficient i revolucionària, Virie utilitza protocols PoS i PoW. Aquest protocol híbrid protegeix la xarxa dels pirates informàtics i de les entitats malicioses i també fa que sigui molt ràpid i fàcil d’atreure per atraure un nombre més gran d’usuaris.

Per a què es pot utilitzar Virie?

Virie es pot utilitzar per comprar i vendre qualsevol cosa de valor mentre s’utilitza pràcticament qualsevol cosa de valor com a pagament (fiat, criptomonedes o béns i serveis). Per exemple, un autònom situat al país A pot rebre fàcilment la seva moneda preferida del seu empresari situat al país B.

Al mateix temps, és possible que les persones adquireixin una casa en una jurisdicció específica i rebin el pagament en un termini de 10 a 20 minuts.

Els usuaris que no vulguin utilitzar sistemes de pagament tradicionals, com ara PayPal o transferències bancàries, poden començar a utilitzar Virie fàcilment sense costos, restriccions ni retards llargs..

Pel que fa a les motivacions del projecte, el lloc oficial de Virie explica:

“Aspirem a tot allò nou i avançat, però sobretot valorem la llibertat. Per això, estem experimentant amb la síntesi de tecnologies i preferim buscar i treballar a l’última, per trobar les combinacions i aplicacions amb més èxit, que tenim previst fer en el futur ”.

Avantatges respecte a altres sistemes

Virie està realment descentralitzat. De moment, els intercanvis de criptomonedes ofereixen solucions de criptografia als usuaris, però no proporcionen als usuaris les seves claus privades. En última instància, l’intercanvi gestiona els fons i els poden congelar si ho decideixen.

La descentralització no és un punt fort per a les xarxes de criptomoneda ràpides. Les xarxes ràpides i amb tarifes baixes tendeixen a ser molt centralitzades, cosa que és una de les principals diferències amb Virie.

La descentralització és una de les principals característiques d’aquesta xarxa blockchain. Ofereix als usuaris la possibilitat de negociar fàcilment en un mercat lliure i competitiu.

Virie té una eina web de codi obert que permet als usuaris veure informació sobre les entitats del mercat que operen a l’espai. Al mateix temps, és possible seguir blocs i transaccions a tota la cadena de blocs de Virie.

Les transaccions triguen entre 10 i 20 minuts a processar-se, ja que la xarxa utilitza una solució híbrida que combina sistemes PoS i PoW.

Els usuaris poden descarregar el programari Virie Client que actualment es troba en una xarxa de proves a Windows, Mac i Linux.

Com s’ha esmentat anteriorment, Virie ofereix privadesa que protegeix els usuaris dels governs dictatorials i d’altres organismes reguladors que vulguin recopilar informació dels usuaris.

A més, els usuaris poden realitzar transaccions en qualsevol moment independentment de l’horari laboral o de les vacances.

Els usuaris podran gestionar les seves carteres i adreces amb una contrasenya específica. També es pot fer una còpia de seguretat dels comptes.

Conclusió

Virie és una xarxa blockchain totalment descentralitzada i que té com a objectiu proporcionar als usuaris un mercat realment lliure per tal d’intercanviar béns i serveis.

La xarxa també ofereix funcions de privadesa per als usuaris perquè les eines d’anàlisi de la cadena de blocs no puguin rastrejar les seves transaccions ni enllaçar la seva cartera, adreces o transaccions a un usuari específic..

A més, Virie permet realitzar transaccions ràpides i econòmiques de manera descentralitzada mitjançant un sistema híbrid que combina solucions tant de prova de treball com de prova d’estaca..

Podeu descarregar el programari Virie Client i obtenir més informació sobre The Virie Project visitant el seu lloc oficial.

Facebook: https://www.facebook.com/The-Virie-Project-106397074114548/?modal=admin_todo_tour Instagram: https://www.instagram.com/thevirieproject/ Twitter: https://twitter.com/thevirieproject

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner