Què és Bitcoin Private? Tot el que heu de saber

És clar que el nucli Protocol Bitcoin manca de privadesa i anonimat. Tot i que al govern li agrada referir-se a Bitcoin com a anònim, no és ni molt menys. En certa mesura, els usuaris tenen identitats disfressades quan utilitzen el fitxer Bitcoin. Hi ha hagut propostes de diferents desenvolupadors per demanar prestat elements del protocol Monero per aconseguir una plataforma totalment irremeiable en el futur. Fins que això no passi, probablement hi haurà més forquilles que oferiran més actualitzacions pel que fa a la seguretat i de forma anònima.

Què és Bitcoin Private?

Bitcoin privat (BTCP), un bitcoin centrat en la privadesa que és una bifurcació ZClassic (ZCL), combinant la sortida de transacció no gastada (UXTO) de ZCL amb la de Bitcoin (BTC).

Bitcoin privat bifurcació de Bitcoin a 28 de febrer de 2018. Els titulars de ZClassic i Bitcoin obtenen Bitcoin Private per a les monedes que es mantenen abans de la instantània. Els que tenen el privilegi de reclamar monedes privades de Bitcoin són aquells que han mantingut ZClassic a Cartera ZClassic.

Bitcoin Private està destinat a servir com a D’igual a igual forma de moneda digital en què no hi participa cap tercer. Les transaccions serien transmeses i verificades pels nodes abans de passar-les als miners perquè les aprovin. El Bitcoin Private té una mida de bloc més significativa en comparació amb Bitcoin; això sens dubte interessa als usuaris de tot el món, ja que es tradueix en menors terminis de confirmació de transaccions.

Sobre la Forquilla

A la 28 de febrer, es va fer la instantània de la cadena de blocs ZClassic i Bitcoin i els titulars de cada criptomoneda són elegibles per a les criptomonedes Bitcoin Private (BTCP). La distribució té una proporció 1: 1, el que significa que els titulars de ZCL i BTC obtindran 1 BTCP per cada 1 fitxa ZCL o BTC que tinguin. La xarxa principal de BTCP es va llançar aproximadament dos dies després de la captura de la instantània. Es crearien un total de 21 milions de monedes com a resultat de combinar el subministrament en circulació de BTC i ZCL.

A l’anunci de Bitcoin privat bifurcació cap a finals de 2017, va causar una apreciació del preu de les monedes ZCL d’uns 4 dòlars a més de 90 dòlars en poques setmanes.

Com funciona Bitcoin Private?

El Bitcoin privat el protocol té un temps de bloqueig inferior a menys de 3 minuts i una mida de blocs molt més gran de 2 MB que la del nucli de Bitcoin. L’algorisme de prova de treball és resistent a l’ASIC, però la GPU és adequada per a la mineria.

En general, un dels avantatges de Bitcoin Private sobre la resta de versions / forquilles és la seva privadesa. És la mateixa tecnologia que s’utilitza per a ZClassic, els zk-snarks (zero snarks de coneixement). Els pagaments publicats en tecnologies com aquesta passen per la cadena de blocs pública per obtenir més transparència, però els detalls de cada transacció que inclouen el destinatari i el remitent de la transacció continuen ocults i no es poden localitzar..

Igual que altres criptomonedes, la naturalesa descentralitzada de Bitcoin Private proporciona un altre avantatge com Bitcoin. Les transaccions a la xarxa són de peer-to-peer (remitent a receptor) sense necessitat d’incloure intermediaris. Els nodes de xarxa verificen les transaccions a la seva cadena de blocs mitjançant criptografia i es registren al llibre major. La seva mida de bloc una mica més gran, en canvi, fa que sigui més ràpid proporcionar més seguretat i anonimat que les diferents versions de Bitcoin.

Com reclamar les vostres criptomonedes privades de Bitcoin

Tingueu en compte que només els que ho tenen Bitcoin o bé ZClassic les criptomonedes emmagatzemades a les seves carteres abans de la captura de pantalla de blockchain són elegibles per reclamar les monedes BTCP.

Reclamant el vostre BTCP també depèn de la cartera que utilitzeu. L’equip de Bitcoin Private recomana que es traslladin les monedes BTC o ZCL a una nova adreça abans d’utilitzar les claus privades per reclamar fitxes per la forquilla per motius de seguretat.

Ús de la cartera Electrum

Tu pots descarregar, extreu i executeu l’executable Electrum al vostre PC. A continuació, creeu una cartera nova. Introduïu la cartera i les claus privades i feu clic al botó d’escombrat. Hi haurà una sol·licitud per introduir les vostres claus privades i després escombrar les monedes privades de Bitcoin a la vostra nova adreça.

Ús de carteres de node complet

L’ús de la cartera de node complet requereix que actualitzeu el java. descarregar, descomprimiu i executeu el fitxer BitcoinPrivateDesktopWallet.jar. Comenceu i deixeu que la cadena de blocs se sincronitzi. Feu clic a “cartera” i, a continuació, “importeu una clau privada”. Quan se us demani que escombreu, feu clic a “sí” i espereu que es descarreguin les capçaleres de la cadena de blocs.

Carteres per mantenir criptomonedes privades de Bitcoin

Hi ha algunes carteres disponibles per a les monedes privades de Bitcoin, i cada vegada hi ha més proveïdors de carteres multi-criptomonedes de tercers que sumen suport per a les monedes BTCP.

  • Teniu l’opció d’utilitzar la cartera d’escriptori Full-Node que es pot descarregar per a totes les versions del sistema operatiu disponibles a Bitcoin Private Pàgina de GitHub.
  • També hi ha l’opció d’utilitzar la cartera Electrum. Aquesta cartera també està disponible descarregat a GitHub.
  • Una opció de cartera de paper està disponible per a aquells que s’hi sentin còmodes. El Pàgina Paper Wallet L’equip de Bitcoin Private fa que els usuaris generin fàcilment adreces de moneder únic, multi-signatura i massiu.
  • Tal com va anunciar Coinomi sobre el suport de la moneda privada de Bitcoin, des de llavors ho han afegit a la llista de monedes de Coinomi. Els usuaris que han actualitzat les versions de l’aplicació Coinomi per als seus dispositius Android poden rebre i enviar tokens privats Bitcoin des dels seus mòbils.

On comprar BTCP

Bitcoin privat (BTCP) es va cotitzar a Trade Satoshi a principis de març de 2017. A més, el comerç també es manté en directe Nanex, un conegut intercanvi a la comunitat NANO. Bitcoin Private també té una aplicació que apareix a Binance i HitBTC va declarar que també enumeraran BTCP.

Actualment s’està canviant Bitcoin Private TradeSatoshi per a Bitcoin, Litecoin, Tether, Doge i Bitcoin Cash.

Anàlisi de preus

El preu inicial de BTCP era de 65,82 dòlars. El valor més baix registrat fins ara era de 60,39 dòlars i el més alt era de 85,68 dòlars, d’acord amb CoinCodex. El preu encara és força baix segons les expectatives de la comunitat, que espera que una de les 10 principals borses inclogui BTCP i puguin canviar les seves monedes sense grans riscos.

Com funciona la mineria privada de Bitcoin

Usos privats de Bitcoin Equihash. Això significa que els miners poden fer ús de qualsevol miner de Zcash per explotar Bitcoin Private. Recordeu que heu d’establir l’URL del grup al costat del número de port.

També hi ha una piscina minera oficial a la qual us podeu afegir. Està construït i operat pels propis desenvolupadors de Bitcoin Private. També hi ha altres piscines que podeu extreure de les monedes BTCP, la llista de piscines es pot trobar a Bitcoin Private’s lloc oficial.

Per fer més fàcil l’elecció de quina agrupació s’explica, divideix la llista d’agrupacions patrocinades per la comunitat que ha estat verificada per aquelles que encara no s’han confirmat. És important tenir precaució abans d’unir-se a grups de mineria no verificats.

L’equip darrere de Bitcoin Private

Hi ha un equip darrere del projecte Bitcoin Private. Com que Bitcoin Private està basat en la comunitat, hi havia hagut més de 200 col·laboradors i més de 20 enginyers que es van unir al desenvolupament del protocol Bitcoin Private en un termini de 30 dies i la llista continua creixent a mesura que més persones rebin l’equip..

Conclusió

El BTCP combina el millor dels dos protocols; Bitcoin i ZClassic. Implementa la naturalesa privada de ZClassic alhora que amplia la funcionalitat de Bitcoin.

Per obtenir més informació sobre el projecte, visiteu els enllaços següents:

Pàgina web oficial

Paper blanc

Pàgina de preguntes freqüents sobre Fork

GitHub

Twitter

Facebook

Reddit

Discòrdia

Telegrama

Viquipèdia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner